crazy.berserker 28.07.06, 15:52 i powiedziec polubu do widzenia, fora ze fora Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: proponuję olać trolla 28.07.06, 23:14 A jak ja to proponowałam już miesiąc temu, to mnie nie słuchaliście! No to sobie gościa wygasiłam... Odpowiedz Link
rkcb Olałem 29.07.06, 08:33 Nawet się zbierałem, żeby mu odpowiadać, ale nie będę dyskutował z kimś takim... Odpowiedz Link
0golone_jajka nie rozumiem 29.07.06, 22:51 przecież polubu dostarcza nam rozrywki, nie jest specjalnie chamski (chyba że cos przeoczyłem, rzadko ostatnio tu bywam), skłania do dyskusji (czasami) no i utwierdza nas w przekonaniu że dobrze zrobiliśmy uleczając się z katolicyzmu. Ja bym go nie olewał bo udusimy się we własnym sosie. Odpowiedz Link
bruner4 Re: nie rozumiem 29.07.06, 23:37 Ja myślę że on ma nie wszystkie klepki poukładane jak trzeba- poczytaj jego teorie o okradaniu dzieci. Dyskutując z takimi osobnikami upodobnimy to forum do spacerniaka w zakładzie psychiatrycznym. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: nie rozumiem 29.07.06, 23:46 czytałem, czytałem, nawet się wpisałem, żeby jeszcze raz po polsku to napisał - taki niegroźny pomyleniec Odpowiedz Link
crazy.berserker Re: nie rozumiem 30.07.06, 16:33 0golone_jajka napisał: > Ja bym go nie olewał bo udusimy się we własnym sosie. W sumie racja... Odpowiedz Link