tohr30 20.09.06, 14:19 zapraszam wszystkich zainteresowanych do uczestnicta w nowym forum sprzeciwiającemu się islamo-faszyzmowi forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=43283 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markus.kembi Re: witam 20.09.06, 17:43 Przerażają mnie obrazki, które ostatnio widzę w telewizji - tłumy muzułmanów pełnych agresji i premier Turcji butny prawie tak jak bracia Kaczyńscy, ale tytuł forum wygląda jakby nasz forumowy troll Szymon go wymyślił. Odpowiedz Link
xxara Re: witam 20.09.06, 18:58 To by trzeba było pisać w języku zrozumiałym dla wyznawcow Islamu. A tytuł faktycznie bardzo sofisticated Odpowiedz Link
wanda43 A mnie przeraza, 20.09.06, 22:16 ze są tacy,ktorym bardzo zalezy na wywolaniu wojny religijnej.Celowo wmawia sie ludziom,ze islam = terroryzm.A to g... prawda.Tak w islamie, jak i w katolicyzmie sa fanatycy.I tych trzeba tepic i tu i tam. Odpowiedz Link
bruner4 Re: A mnie przeraza, 20.09.06, 22:27 Ja tez bym nie generalizował że wszyscy islamiści są źli i wszystkich ich trzeba zwalczać. Fanatycy są i w katolicyźmie (moherowi), całe zło w tym ze dzisiejsi przywódcy islamscy mają chore pomysły. Odpowiedz Link
adam81w Re: witam 20.09.06, 20:05 jak dla mnie tytul tego forum to tez przegiecie . Troche rasizm . W Europie wszystkie swiatopoglady sa rownoprawne . a Unia Europejska wznosi sie na swieckich zasadach Odpowiedz Link