Dodaj do ulubionych

4 seasons hilidays

IP: *.modemy.ostrowski.pl 24.09.09, 21:45
czy ktoś zna to biuro był z nimi w Tunezji???
proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Laura Re: 4 seasons hilidays IP: 83.238.19.* 25.09.09, 00:07
      Ja byłam w Monastirze.Jakieś pytania? Służę pomocą:)
      • Gość: zewelinal Re: 4 seasons hilidays IP: 87.105.154.* 25.09.09, 07:54
        czy polecasz uslugi tego biura?? chodzi mi o hotel ruspina... jakie
        jest twoje spostrzezenie bo informacje o tym hotelu sa sprzeczne
        i najwazniejsze wylot mam o 24 na miejscu jestem gdzies 4 rano i co
        czekam na pokoje czy dostaje po przyjezdzie?
        moze bylas w innym hotelu i polecasz cos innego, jaka rezydentaka,
        wylot jest o 22 czyli pokoje opuszczamy o 12?? jak jest z jedzeniem
        do 22??
        leciec czy dac sobie spokoj cena 1629 na tydzien od osoby warto?
        • Gość: Laura Re: 4 seasons hilidays IP: 83.238.19.* 25.09.09, 19:01
          Byłam właśnie w hotelu Ruspina:) Rezydentem był Paweł a potem pojawiła się Lila.
          Paweł wydawał się być zorientowany, Lila raczej takie dziewczę. Nic nigdy od
          nich nie chciałam więc ciężko mi ocenić ich przydatność. Wiem jednak,że
          przychodzą na dyżury i uzupełniają info na tablicy (wyloty, wycieczki itd).
          Biuro FourSeasons wydaje się być w porządku. Doba zaczyna się od 12. Ja
          przyleciałam parę godzin przed. Ważne: przestawiamy zegarek o godzinę do tyłu.
          Zakwaterowano nas dość szybko (czekaliśmy niecałą godzinę aż posprzątają
          pokój)ale opaskę all inclusive dostałam o 12. Warto więc może wziąć coś do
          jedzenia/picia.Doba kończy się o 14 więc w dzień wylotu obiad zjesz. Kolacji
          pewnie nie. Ja byłam 2 tygodnie i wróciłam bardzo zadowolona. Jest wiele rzeczy
          do których się można przyczepić- to zależy od Twojego nastawienia i wymagań. Ja
          hotel polecam, tylko ta cena za tydzień wydaje mi się ciut wysoka. Wiem, że na 2
          tygodnie w pewnym momencie można tam było polecieć za 2 tysiące. Jeżeli to
          oferta last minute to może warto jeszcze poczekać? Może cena spadnie? Na youtube
          są filmiki z tego hotelu więc możesz sobie pooglądać i ocenić.Jeśli masz jakieś
          pytania jeszcze (odnośnie hotelu, miasta), chętnie odpowiem. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka