Dodaj do ulubionych

Le Prince Nsbeul- animatorzy

11.11.09, 15:29
witam,
czy ma ktos kontakt z animatorami z Le Prince??
zostalalam oszukana przez jednego z nich i potrzebuje namiary na kogos z
tego hotelu...

mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie mi pomoc

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • annapazik Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 11.11.09, 17:03
      Byłam tam we wrześniu i przynajmniej połowa z nich na takich wygląda niestety
      • madlik30 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 17.11.09, 17:22
        Witam
        Jak to coś poważnego to może spróbuj oficjalnie przez Hotel.
        Podaje dokładny namiar

Avenue Mohamed V - Nabeul 8000 - Tunisie
        Tel : + 216 72 28 54 70
        Fax : + 216 72 28 70 01
        email : hotel.leprince@planet.tn

Pozdrawiam i powodzenia
        • minikini23 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 20.11.09, 07:55
          bardzo powaznego.

dziekuje za namiary :)
          • madlik30 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 20.11.09, 14:53
            Mam nadzieję,że uda Ci się wszystko załatwic pozytywnie.
            Daj znac jak sprawa się zakończyła. Pozdrawiam ;)
            • minikini23 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 22.11.09, 21:08
              hmmm sprawa ruszyla do przodu jak narazie bez pisania do hotelu.Moj
              znajomy mieszka blisko tego hotelu i dowiedzial sie ze animatorow
              zwolniono bo jest malo turystow a "mojego" oszusta wczesniej wywalili z
              hotelu... poza kolega ma sie dowiedziec o jego adres a pewne jest to,ze w
              Nabeul w zadnym z hoteli nie bedzie zatrudniany bo jego zdecie i to co
              zrobil zostanie rozeslane po hotelach (znajomy pracowal dlugo w turystycy
              i uruchomil swoje kontakty :] ) a co bedzie dalej sie zobaczy :) jak
              narazie to dobry poczatek mojej walki z oszustwem.
              pozdrawiam
              • madlik30 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 24.11.09, 10:36
                Witam ;) cieszę,się twoja sprwa jakoś idzie do przodu ale szczerze
                powie,że tylko rozbudziłas tym moją ciekawość ;))
                Jeśłi możesz napisz kilka słów co się stało ;)
                Powodzenia i pozdrawiam
                • minikini23 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 25.11.09, 22:41
                  co sie stalo?? hmm ta to wlasnie sie dzieje jak mloda glupia zauroczona
                  tunezja i tunezyjczykami polka zaufa obcemu facetowi :/
                  bylam w tunezji we wrzesniu na 2 tygonie i poznalam tam jednego z
                  animatorow...przez 2 tyg bylo wszystko pieknie-rozmowy,wyglupy... po
                  miesiacu postanowilam tam wrocic zobaczyc czy to ma sens ciagnac ta
                  znajomosc..przed wylotm pan X poprosil mnie zebym m przywiozla tel a on mi
                  kase a bo w tunezji takiego nie maja,wiec ja dobra kobieta
                  kupilam,zawiozlam i niestety bezmyslnie dalam mu ten telefon-on mial miec
                  za 5 dni wyplate i mial mi oddac kase...pozniej mowil ze jak wroce to mi
                  przesle kase bo ma problem z praca chca go wywalic itp...wrocilam do domu-
                  niestety moj sen sie skonczyl,on wcale nie mial ochoty mi oddac tej
                  kasy...coraz rzadziej sie odzywal -teraz wogole nie mam z nim kontaktu
                  stad moja prosba o jakies namiary animatorow z Le Prince.

wiem wiem zaraz dostane tysiac odpowiedzi ze sama jestem sobie winna- i
                  teraz ja to wiem-lekcja na cale zycie!!

takze dziewczyny przestroga na cale zycie :
                  Nie ufac facetom ( nie wazne czy to Tunezyjczyk czy Polak!!!) :)

pozdrawiam
                  • madlik30 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 26.11.09, 09:57
                    Ja myślę,że każda dziwczyna, która coś przeżyła z Tunezyjczykiem nie
                    potępi twojego zachowania...byłas zauroczona, wierzyłaś i ufałaś ;)
                    Szkoda ,ze Twoja historyjka skończyła sie jak tysiące podobnych
                    czyli głównie chodziło o wyłudzenie kasy...Ja myśłę,że nie powinno
                    sie szufladkować wszystkich facetów , Tunezyjczycy ci przebywający w
                    strefach hotelowych niestety w wiekszości żyją z naiwności nas
                    turystek i to jest smutne... ale cóż jak widać zdarza się częściej
                    niż myślimy i nie tylko Polkami tak manipuluja;)) Oczywiście mozna
                    powiedzieć,że przeciez nie musiałaś mu nic kupować czy dawać no ale
                    jeśli jest się zauroczonym to ma się klapki na oczach o czym wiele z
                    nas na tym forum się przekonało. Życzę pozytywnego zakończenia
                    sprawy i głowa do góry. Polacy to o stokroś lepsi faceci ;)))
                    • minikini23 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 27.11.09, 21:17
                      to prawda,ze Polacy sa lepsi ale to tylko dlatego ze ich zachowanie
                      potrafimy przewidziec (przynajmniej czesciowo)a przedewszystkim to to ze
                      przebywamy z nimi caly czas...Tunezyjczyk jest kims zupelnie innym-inne
                      zachowanie,wiecej romantyzmy,inny wyglad,kolor skory...musze przyznc,ze
                      Tunezyjczycy sa baaardzo przystojni-mozna stracic glowe ale po 1
                      nieprzyjemnym zajsciu ma sie dystans do tych ludzi.

Mam znajomego w Tunezji i mimo ze sie zrazilam do animatora to tego kolege
                      bardzo lubie i on robi wszystko zebym nie myslala zle o jego kraju-stara
                      mi sie pomoc odzyskac telefon.W maju zabieram mame i wracam na 2 tygonie
                      do Tunezji tylko o 1 lekcje zyciowa madrzejsza :).stawiam na zwiedzanie i
                      poznanie tej kultury i zasluzony odpoczynek z mama :)

pozdrawiam
                      • blue_beatka32 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 23.01.10, 18:01
                        Hej.
                        Współczuje ci tego co się stało.
                        Ja bylam w lipcu 2009 w Princie i do tej pory utrzymuje kontakt z
                        kilkoma z animatorow. I właśnie jeden z nich pasuje mi do tego co
                        napisalas...mianowicie powiedzial mi ze we wrzesniu zmienial telefon,
                        pisal tez ze w te wakacje bedzie pracowal w Princie, ale po jakims
                        czasie napisal ze jednak nie bo ma problem z jakas osoba... i tak
                        wlasnie pomyslalam czy moglabys napisac mi imie tego "twojego
                        oszusta" gdyz jesli sie okaze ze to on ja nie powtorze twojego błędu
                        , bo wlasnie prosi mnie o przeslanie jednej rzeczy...

Jeśli możesz pisz na e-mail Beatka32@vp.pl
                        Pozdrawiam
    • eftichija Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 17.07.10, 11:58
      Witam, ja spędziłam bardzo miłe wakacje rok temu w sierpniu z Le Prince,
      poznalam wszystkich animatorów i bardzo dobrze się z nimi rozmawia itp. Są
      świetni w swojej pracy, to trzeba im przyznać. Oczywiście korzystają z tego, że
      sa zabawni i przystojni, więc trzeba uważać - jak na każdego faceta :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka