minikini23 11.11.09, 15:29 witam, czy ma ktos kontakt z animatorami z Le Prince?? zostalalam oszukana przez jednego z nich i potrzebuje namiary na kogos z tego hotelu... mam nadzieje ze ktos bedzie w stanie mi pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annapazik Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 11.11.09, 17:03 Byłam tam we wrześniu i przynajmniej połowa z nich na takich wygląda niestety Odpowiedz Link Zgłoś
madlik30 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 17.11.09, 17:22 Witam Jak to coś poważnego to może spróbuj oficjalnie przez Hotel. Podaje dokładny namiar Avenue Mohamed V - Nabeul 8000 - Tunisie Tel : + 216 72 28 54 70 Fax : + 216 72 28 70 01 email : hotel.leprince@planet.tn Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
minikini23 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 20.11.09, 07:55 bardzo powaznego. dziekuje za namiary :) Odpowiedz Link Zgłoś
madlik30 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 20.11.09, 14:53 Mam nadzieję,że uda Ci się wszystko załatwic pozytywnie. Daj znac jak sprawa się zakończyła. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
minikini23 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 22.11.09, 21:08 hmmm sprawa ruszyla do przodu jak narazie bez pisania do hotelu.Moj znajomy mieszka blisko tego hotelu i dowiedzial sie ze animatorow zwolniono bo jest malo turystow a "mojego" oszusta wczesniej wywalili z hotelu... poza kolega ma sie dowiedziec o jego adres a pewne jest to,ze w Nabeul w zadnym z hoteli nie bedzie zatrudniany bo jego zdecie i to co zrobil zostanie rozeslane po hotelach (znajomy pracowal dlugo w turystycy i uruchomil swoje kontakty :] ) a co bedzie dalej sie zobaczy :) jak narazie to dobry poczatek mojej walki z oszustwem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madlik30 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 24.11.09, 10:36 Witam ;) cieszę,się twoja sprwa jakoś idzie do przodu ale szczerze powie,że tylko rozbudziłas tym moją ciekawość ;)) Jeśłi możesz napisz kilka słów co się stało ;) Powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
minikini23 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 25.11.09, 22:41 co sie stalo?? hmm ta to wlasnie sie dzieje jak mloda glupia zauroczona tunezja i tunezyjczykami polka zaufa obcemu facetowi :/ bylam w tunezji we wrzesniu na 2 tygonie i poznalam tam jednego z animatorow...przez 2 tyg bylo wszystko pieknie-rozmowy,wyglupy... po miesiacu postanowilam tam wrocic zobaczyc czy to ma sens ciagnac ta znajomosc..przed wylotm pan X poprosil mnie zebym m przywiozla tel a on mi kase a bo w tunezji takiego nie maja,wiec ja dobra kobieta kupilam,zawiozlam i niestety bezmyslnie dalam mu ten telefon-on mial miec za 5 dni wyplate i mial mi oddac kase...pozniej mowil ze jak wroce to mi przesle kase bo ma problem z praca chca go wywalic itp...wrocilam do domu- niestety moj sen sie skonczyl,on wcale nie mial ochoty mi oddac tej kasy...coraz rzadziej sie odzywal -teraz wogole nie mam z nim kontaktu stad moja prosba o jakies namiary animatorow z Le Prince. wiem wiem zaraz dostane tysiac odpowiedzi ze sama jestem sobie winna- i teraz ja to wiem-lekcja na cale zycie!! takze dziewczyny przestroga na cale zycie : Nie ufac facetom ( nie wazne czy to Tunezyjczyk czy Polak!!!) :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madlik30 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 26.11.09, 09:57 Ja myślę,że każda dziwczyna, która coś przeżyła z Tunezyjczykiem nie potępi twojego zachowania...byłas zauroczona, wierzyłaś i ufałaś ;) Szkoda ,ze Twoja historyjka skończyła sie jak tysiące podobnych czyli głównie chodziło o wyłudzenie kasy...Ja myśłę,że nie powinno sie szufladkować wszystkich facetów , Tunezyjczycy ci przebywający w strefach hotelowych niestety w wiekszości żyją z naiwności nas turystek i to jest smutne... ale cóż jak widać zdarza się częściej niż myślimy i nie tylko Polkami tak manipuluja;)) Oczywiście mozna powiedzieć,że przeciez nie musiałaś mu nic kupować czy dawać no ale jeśli jest się zauroczonym to ma się klapki na oczach o czym wiele z nas na tym forum się przekonało. Życzę pozytywnego zakończenia sprawy i głowa do góry. Polacy to o stokroś lepsi faceci ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
minikini23 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 27.11.09, 21:17 to prawda,ze Polacy sa lepsi ale to tylko dlatego ze ich zachowanie potrafimy przewidziec (przynajmniej czesciowo)a przedewszystkim to to ze przebywamy z nimi caly czas...Tunezyjczyk jest kims zupelnie innym-inne zachowanie,wiecej romantyzmy,inny wyglad,kolor skory...musze przyznc,ze Tunezyjczycy sa baaardzo przystojni-mozna stracic glowe ale po 1 nieprzyjemnym zajsciu ma sie dystans do tych ludzi. Mam znajomego w Tunezji i mimo ze sie zrazilam do animatora to tego kolege bardzo lubie i on robi wszystko zebym nie myslala zle o jego kraju-stara mi sie pomoc odzyskac telefon.W maju zabieram mame i wracam na 2 tygonie do Tunezji tylko o 1 lekcje zyciowa madrzejsza :).stawiam na zwiedzanie i poznanie tej kultury i zasluzony odpoczynek z mama :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blue_beatka32 Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 23.01.10, 18:01 Hej. Współczuje ci tego co się stało. Ja bylam w lipcu 2009 w Princie i do tej pory utrzymuje kontakt z kilkoma z animatorow. I właśnie jeden z nich pasuje mi do tego co napisalas...mianowicie powiedzial mi ze we wrzesniu zmienial telefon, pisal tez ze w te wakacje bedzie pracowal w Princie, ale po jakims czasie napisal ze jednak nie bo ma problem z jakas osoba... i tak wlasnie pomyslalam czy moglabys napisac mi imie tego "twojego oszusta" gdyz jesli sie okaze ze to on ja nie powtorze twojego błędu , bo wlasnie prosi mnie o przeslanie jednej rzeczy... Jeśli możesz pisz na e-mail Beatka32@vp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eftichija Re: Le Prince Nsbeul- animatorzy 17.07.10, 11:58 Witam, ja spędziłam bardzo miłe wakacje rok temu w sierpniu z Le Prince, poznalam wszystkich animatorów i bardzo dobrze się z nimi rozmawia itp. Są świetni w swojej pracy, to trzeba im przyznać. Oczywiście korzystają z tego, że sa zabawni i przystojni, więc trzeba uważać - jak na każdego faceta :P Odpowiedz Link Zgłoś