IP: *.retsat1.com.pl 07.08.10, 01:20
Witam,
Wybieram się z rodziną (żona plus 4-letni syn)do hotelu Eden Club na 2 tyg. od 02.09.2010. Znalazłem kilka opinii (całkiem niezłych)na temat tego hotelu ale przynajmniej sprzed roku. Czy ktoś może był w tym roku i może coś podpowiedzieć i wyrazić swoją opinie?
Z uwagi na fakt, że bardzo lubimy sobie pozwiedzać bardzo by mi zależało na informacjach praktycznych dotyczących podróży do okolicznych miast (tylko taxi, czy też inne środki lokomocji, jaka częstotliwość, koszty podrózy itp.) Z góry dziękuję za wszelkie informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Eden Club IP: *.mofnet.gov.pl 20.01.11, 12:41
      ja lece w czerwcu 16 na 2 tyg all jak wrucimy to napisze ci plusy i minusy
    • Gość: gosc Re: Eden Club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 13:56
      eden club polożony jest w strefie turystycznej Monastiru (Skanes). do Sousse jest około 10 km, a do Monastiru około 15. koszt za taksówkę do Sousse to około 7 dinarów, a do Monastiru 10 dinarów. Można też dojechać do tych miast autobusem miejskim 52a lub 52b bilet kosztuje niecałego dinara, kursuje co 30 minut
      • Gość: bronka Re: Eden Club IP: 62.121.76.* 20.01.11, 15:45
        Troche przesada z tą ceną taksówki, ale rzeczywiście autobus wychodzi najkorzystniej i rzadko kiedy w nim oszukują ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka