Dodaj do ulubionych

Omar -animator z Sandry

09.11.10, 13:49
A co powiecie na temat Omara animatora, tez podrywa dziewczyny dla kaski?
Obserwuj wątek
    • fre-zya2 Re: Omar -animator z Sandry 09.11.10, 17:01
      Hej Cortez,
      Omar bardzo sympatyczny facet, niestety pierwsza dz**ka Hammametu, a to, że ma kobietę, bo to już nawet nie dziewczyna, a dojrzała kobieta, w Polsce to już inna kwestia ;)
      • cortez35 Re: Omar -animator z Sandry 09.11.10, 19:45
        Wow a skad masz takie informacje.On wyglada na fajnego i spokojnego faceta.....
        i mowisz ze ma starsza od siebie babe????????
        • fre-zya2 Re: Omar -animator z Sandry 09.11.10, 21:41
          wygląda bardzo fajnie, jest miły i sympatyczny - jak najbardziej, niemniej jednak, nie różni się niczym od pozostałych animatorów. Wiem, że ma kobietę w Polsce, jakąś tam bizesmenkę. Ogólnie mnie to mało interesowało więc nie drążyłam tematu, ale informacje prawie, że z pierwszej ręki :)
        • fre-zya2 Re: Omar -animator z Sandry 09.11.10, 21:42
          a skąd mam takie informacje odnośnie jego zachowania? Widziałam go w akcji parę razy hehe, ma te swoje oczka jak węgielki to kobiety aż się śliniły na jego widok i farmazony, które gadał :D
          • cortez35 Re: Omar -animator z Sandry 10.11.10, 10:51
            No popatrz a ja nie zauwazylam glupia, ze on taki pies na baby.Ciekawe co to za biznesmenka ta z Polski a rozmawialismy pare razy i przyznam Ci sie szczerze ze mi sie podobal.
            • fre-zya2 Re: Omar -animator z Sandry 10.11.10, 12:40
              Oj, pies na baby jak każdy animator, po prostu ;) Niczym się nie różnił od reszty. Nie wiem kim jest ta kobieta, aż takich szczegółów nie znam, wiem tylko, że jest :)
              A której on tam się nie podobał powiedz mi, jeszcze do tego były tancerz hehe, doskonale wie jak to wykorzystywać i to robi ;)
              • recznik.frotte Oburzone sprostowanie 10.11.10, 23:56
                Uprzejmie informuje i oburzony zaprzeczam jakoby Omar podrywal dziewczyny
                dla kasy. Omar podrywa a pozniej animuje dziewczyny tylko i wylacznie dla sportu.
                Nieprawda jest rowniez to, ze Omar ma dziewczyny przez caly tydzien.
                Omar ma je tylko w poniedzialki, wtorki, czwartki, piatki. W srode i sobote ma
                ciagle okienko. W te dni animacja cienko mu wychodzi. W niedziele Omar nie
                animuje. W niedziele Omar odpoczywa. Kiedy przylatujecie?
                • fre-zya2 Re: Oburzone sprostowanie 11.11.10, 13:50
                  ileż można animować, bądź poważny....
                  • recznik.frotte Animowanie 11.11.10, 14:14
                    Animowanie jest sprawa bardzo indywidualna. Jedni animuja wiecej (kilkakrotnie
                    w ciagu dnia i nocy) a inni animuja minimalnie. Mozesz o tym poczytac na forum
                    Brak animacji w malzenstwie.

Dzisiaj w Hurghadzie jest 31 C i animowanie pod palma nie wchodzi w rachube.
                    Animuje sie albo wieczorem po spadku temperatury albo w klimatyzowanych pokojach.
                    Z animacja jest tak jak z pisaniem. Jedni z trudem napisza jedno zdanie i zmecza sie
                    inni moga animowac dluzej i bardziej obrazowo. Ty, czesto animujesz?

Pozdrawiam bawelniano,

recznik (frotte)
                    • lilianna_lilianna Re: Animowanie 12.11.10, 17:52
                      hahahahaha........ bardzo zabawnie napisane :-) a przy tym jakże prawdziwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka