cortez35 09.11.10, 13:49 A co powiecie na temat Omara animatora, tez podrywa dziewczyny dla kaski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fre-zya2 Re: Omar -animator z Sandry 09.11.10, 17:01 Hej Cortez, Omar bardzo sympatyczny facet, niestety pierwsza dz**ka Hammametu, a to, że ma kobietę, bo to już nawet nie dziewczyna, a dojrzała kobieta, w Polsce to już inna kwestia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cortez35 Re: Omar -animator z Sandry 09.11.10, 19:45 Wow a skad masz takie informacje.On wyglada na fajnego i spokojnego faceta..... i mowisz ze ma starsza od siebie babe???????? Odpowiedz Link Zgłoś
fre-zya2 Re: Omar -animator z Sandry 09.11.10, 21:41 wygląda bardzo fajnie, jest miły i sympatyczny - jak najbardziej, niemniej jednak, nie różni się niczym od pozostałych animatorów. Wiem, że ma kobietę w Polsce, jakąś tam bizesmenkę. Ogólnie mnie to mało interesowało więc nie drążyłam tematu, ale informacje prawie, że z pierwszej ręki :) Odpowiedz Link Zgłoś
fre-zya2 Re: Omar -animator z Sandry 09.11.10, 21:42 a skąd mam takie informacje odnośnie jego zachowania? Widziałam go w akcji parę razy hehe, ma te swoje oczka jak węgielki to kobiety aż się śliniły na jego widok i farmazony, które gadał :D Odpowiedz Link Zgłoś
cortez35 Re: Omar -animator z Sandry 10.11.10, 10:51 No popatrz a ja nie zauwazylam glupia, ze on taki pies na baby.Ciekawe co to za biznesmenka ta z Polski a rozmawialismy pare razy i przyznam Ci sie szczerze ze mi sie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
fre-zya2 Re: Omar -animator z Sandry 10.11.10, 12:40 Oj, pies na baby jak każdy animator, po prostu ;) Niczym się nie różnił od reszty. Nie wiem kim jest ta kobieta, aż takich szczegółów nie znam, wiem tylko, że jest :) A której on tam się nie podobał powiedz mi, jeszcze do tego były tancerz hehe, doskonale wie jak to wykorzystywać i to robi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Oburzone sprostowanie 10.11.10, 23:56 Uprzejmie informuje i oburzony zaprzeczam jakoby Omar podrywal dziewczyny dla kasy. Omar podrywa a pozniej animuje dziewczyny tylko i wylacznie dla sportu. Nieprawda jest rowniez to, ze Omar ma dziewczyny przez caly tydzien. Omar ma je tylko w poniedzialki, wtorki, czwartki, piatki. W srode i sobote ma ciagle okienko. W te dni animacja cienko mu wychodzi. W niedziele Omar nie animuje. W niedziele Omar odpoczywa. Kiedy przylatujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
fre-zya2 Re: Oburzone sprostowanie 11.11.10, 13:50 ileż można animować, bądź poważny.... Odpowiedz Link Zgłoś
recznik.frotte Animowanie 11.11.10, 14:14 Animowanie jest sprawa bardzo indywidualna. Jedni animuja wiecej (kilkakrotnie w ciagu dnia i nocy) a inni animuja minimalnie. Mozesz o tym poczytac na forum Brak animacji w malzenstwie. Dzisiaj w Hurghadzie jest 31 C i animowanie pod palma nie wchodzi w rachube. Animuje sie albo wieczorem po spadku temperatury albo w klimatyzowanych pokojach. Z animacja jest tak jak z pisaniem. Jedni z trudem napisza jedno zdanie i zmecza sie inni moga animowac dluzej i bardziej obrazowo. Ty, czesto animujesz? Pozdrawiam bawelniano, recznik (frotte) Odpowiedz Link Zgłoś
lilianna_lilianna Re: Animowanie 12.11.10, 17:52 hahahahaha........ bardzo zabawnie napisane :-) a przy tym jakże prawdziwie. Odpowiedz Link Zgłoś