Dodaj do ulubionych

szukam info

IP: *.centertel.pl 12.03.11, 08:45
Witam. 12 maja ze Sky Club wyruszam do Monastiru hotel Helya Beach SPA, prosze o informacje na temat hotelu no i najważniejsze, prośba do tych którzy przebywali w tych okolicach w ostatnim czasie, czy jest bezpiecznie, czy bez obaw samemu można poruszać się po ulicach Monastiru czy Sousse, bardzo zależy mi na rzetelnej informacji, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 19:06
      Wróciłam dwa dni temu własnie z Monastiru. Ogólnie nasza Pani rezydent na samym początku zaczeła od straszenia, żeby szczególnie wieczorami nigdzie nie wychodzić, ani na plażę ani do miasta. Nie wiem czy jest niebezpiecznie wieczorami, ale miasto faktycznie trochę "wymarłe" więc mogą wieczorami zdarzac się jakieś incydenty. W ciągu dnia spokojnie i chyba bezpiecznie (przynajmniej ja nie odczułam żadnego zagrożenia). W Sousse też spokój, znajomi z hotelu byli i przyjechali zadowoleni (ale to też w ciagu dnia było). Hotele niestety też jeszcze trochę puste, więc jeśli ktoś się nastawia na siedzenie w hotelu to może się zanudzić, tym bardziej, że pogoda w marcu dobra jest do zwiedzania, ale opalać się raczej jeszcze trudno.

• avoonya Re: szukam info o zabiegach thalasoterapii 12.03.11, 20:29
        dzięki za info, ja za kilka dnie jadę do thallasa sousse vilage na tydzień. Właśnie po to aby po zwiedzać i nieco wypocząć. Wycieczki objazdowe nieco obcykałam (i mam nadzieję, że się odbędą) a chciałabym jeszcze skorzystać z zabiegów thalasoterapii. Może ktoś się orientuje w ich cenach poza hotelem? chciałabym skorzystać z 3-4 dniowego programu za dość rozsądne pieniądze. Proszę o info
        • Gość: bb Re: szukam info o zabiegach thalasoterapii IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.11, 23:25
          oooo, ja wraz rodzinką do thellasy mam wykupione wczasy od 1 lipca, pierwszy raz Tunezja i z dziećmi itd, itp. więc obaw i niepokoju mam dużo! Proszę o wipis (avoonya) co i jak po powrocie ! Jak wrażenia z pobytu , o sama thellase itp. Pozdrawiam i życzę miłego pobytu!
          • avoonya Re: szukam info o zabiegach thalasoterapii 13.03.11, 15:08
            na pewno napiszę co było ciekawego a na co szkoda czasu :)
            mam nadzieję tylko wiedzieć wcześniej gdzie szukać tych zabiegów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka