mama_teusza 12.04.11, 06:43 CZy ktos byl w TUnezji z sUN @ fun ?? Jak bylo?? CZy byly jakies problemy. Ja lece 5 czerwca z dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oleńka Re: biuro podrozy IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.11, 08:11 no to leć .Co to kogo obchodzi!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: biuro podrozy 12.04.11, 09:37 Pytanie zdecydowanie spóźnione. Leć , a jak wrócisz, to napiszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 12:02 Hej, Ja byłam i wróciłam w zeszły czwartek. Byliśmy w Hammamet w hotelu Sandra Club i było bardzo fajnie. Hotel może nie najwyższych lotów, ale było czysto (codziennie sprzątane pokoje), przyjemny basen, dobre jedzenie (radzę pojawiać się w restauracji w połowie posiłków/godzin na główne posiłki - wtedy raczej wszystko jest i na nic nie trzeba czekać), ale główną zaletą hotelu (poza ceną;) - my płaciliśmy 800pln za tydzień) jest jego położenie w turystycznej dzielnicy Hammamet - Yasmine Hammamet - bardzo przyjemnie, szeroka promenada, czyściutko. Jeździliśmy taksówkami do mediny w starej części Hammametu i do Naubel. Z wycieczek fakultatywnych byliśmy w Tunisie/ Kartagina + Sidi Bou Said, ale najbardziej chwalona była wycieczka na Saharę - podobno super, my niestety nie skorzystaliśmy bo trochę szkoda nam było czasu, ale przynajmniej mamy pretekst żeby pojechać jeszcze raz. Rezydenci ok, codziennie był dyżur i w sumie było ich czasami aż dwoje, także jeśli ktoś potrzebował to byli pod ręką. Zmieniono nam jedynie czas powrotu z 10 rano na 2.25 w nocy, ale nam to szczególnie nie przeszkadzało bo i tak czwartek miał być cały na podróż a tak przynajmniej byliśmy już o 11.00 w domu - na miejscu byliśmy 6,5 dnia bo od czwartku od 14.00 do środy w nocy. Poza tym nie było żadnych problemów i już zazdroszczę Ci że jedziesz! My dopiero za rok:( Pozdrawiam, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ro74 Re: biuro podrozy IP: 178.73.48.* 12.04.11, 15:15 a do jakiego hotelu lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_teusza Re: biuro podrozy 12.04.11, 15:55 Jedziemy do eden club. Podobno sa fajne zjezdzalnie a dzieciaki je uwielbiaja. Pozdrawiam i zycze wszystkim super wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: biuro podrozy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.11, 17:44 Hej, Ja też byłem w Sandrze w zeszłym tygodniu z sun&fun i popieram to co już ktoś wcześniej napisał. Wszystko było ok. Miłego wyjazdu! Odpowiedz Link Zgłoś