Dodaj do ulubionych

praca magisterska

08.05.11, 16:11
Witam, jestem studentką socjologii. Obecnie piszę pracę badawczą nt seksturystyki. Za pośrednictwem tego ogłoszenia poszukuję do badań kobiet, które były na tego typu wyjazdach. Jeśli jesteś natomiast osobą, która wśród znajomych ma taką kobietę bardzo proszę o pomoc (skontaktowanie się, czy też przekazanie mojego maila). Badania polegają na swobodnym wywiadzie i są anonimowe! (w razie potrzeby mogę wysłać pismo z potwierdzeniem od promotor). Jednakże na początek proponuję kontaktować się ze mną za pomocą maila: seksturystyka.badania@gmail.com, bądź gg: 1373363. Odpowiem na wszelkie pytania.

Pozdrawiam serdecznie

Paulina
Obserwuj wątek
    • recznik.frotte Badania empiryczne 08.05.11, 16:51
      Czy nie lepiej (i ciekawiej) dla pracy magisterskiej byloby przeprowadzenie
      rownolegle badan empirycznych nad poglebieniem tematu i podrozowanie w tym
      wlasnie celu do Tunezji/Egiptu. Jestem przekonany, ze dla dobra i chwaly
      nauki polskiej i ewentualnego doktoratu w przyszlosci pani promotor zleci
      Tobie refundowana delegacje na dwa tygodnie abys mogla wiedziec o czym
      bedziesz pisala. Bedziesz wowczas miala nic porozumienia z kobietami
      odwiedzajacymi kraje arabskie w tym celu.

Powinnas rowniez jasno okreslic czy interesuje Ciebie bardziej aspekt fizyczny
      i techniczny (pozycja, wielokrotnosc, pora dnia) polsko-arabskich zblizen czy
      uwarunkowania psychiczne. Odpowiedzi pozwola Tobie szeroko rozwinac temat
      i doprowadzic do rzeczowych konkluzji.

Tylko taka praca magisterska bedzie miala ogromny wklad do preznie i dynamicznie
      rozwijajacej sie nauki polskiej i pozwoli jej zwrocic sie szeroko otwartym kroczem do
      swiata. My, wszyscy, na tym forum bedziemy Ciebie konstruktywnie dopingowali i inspirowali
      i, jezeli nas zaprosisz, przjedziemy/przylecimy na obrone Twojej nowatorskiej pracy.

Z calym szacunkiem i podziwem

r. frotte
    • www.e-wakacyjny.pl Re: praca magisterska 13.05.11, 09:58
      ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka