Gość: nowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 02:01 Mam pytanie czy ktos był ostatnio w hotel Samara , prosze o wypowiedzi, dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: annia Re: Hotel Samara IP: *.play-internet.pl 06.06.11, 19:09 Ja tez ja tez jestem zainteresowana. Lecimy 8.06 na 14 dni..... Czekamy na wiesci ... A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Hotel Samara IP: *.zghboleslaw.net 07.06.11, 10:08 Nie polecam Samary.Może i tanio ale lokalizacja i sam hotel na 2* Odpowiedz Link Zgłoś
statica1 Re: Hotel Samara 11.06.11, 21:39 Żaden hotel,który ma **** nie ma ich w standardzie europejskim,ale czy to ważne - najważniejsze jest towarzystwo. Ocena moja byłaby 5 w skali 1-6 , ale jedzenie to brak urozmaicenia -szef kuchni powinien dostać papierek i poszukać sobie innej pracy, drugi minus to pani rezydent - renata m. - brak jakiegokolwiek zainteresowania !!!! grupą , wczasowiczami, zero pomocy po co taki balast firmie oasis - nie rozumiem Prezesa Zarządu zatem ocena to 3, 5 - ten mały plus za położenie , wszędzie blisko - do centrum i codziennie dyskoteka obok basenu :) drinki - do bólu...,wódka też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricardo Re: Hotel Samara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.12, 12:08 www.youtube.com/watch?v=Kw9-9OlPOHU film z hotelu Samara Odpowiedz Link Zgłoś
mila9910 Re: Hotel Samara 14.07.12, 18:22 Również nie polecam hotelu Samara właśnie wróciliśmy z niego. Hotel nie zasługuje na 4*, a już na pewno nie z tym co zastaje się w restauracji... jedzenie nam nie smakowało, było mało urozmaicone i zdarzało się, że brakowało potraw, nie mówiąc o brakach nakryć i nie sprzątanych stołach. Przy tak licznie obłożonym hotelu zbyt mała ilość obsługi w restauracji i w barkach co powodowało długie kolejki za wszystkim. Wokół basenów brak odpowiedniej ilości parasoli, przy temperaturze 50 stopni nie jest się w stanie wysiedzieć bez osłony no i nie wszystkie leżaki nadające się do użytku. Byliśmy z Oasis Tours i niestety nie wszytko co było w ofercie otrzymaliśmy, myślę, że rezydenci niezbyt solidnie podchodzą do swojej pracy. Jestem zawiedziona i z pewnością już nigdy nie skorzystam z ofert tego biura. Odpowiedz Link Zgłoś