Dodaj do ulubionych

One Resort Monastir

IP: *.lodz.mm.pl 05.05.12, 10:33
Czy ktoś wie dlaczego ze strony Itaki zniknęły oferty dla One Resort Monastir?
Jeśli biuro zakończyło współpracę z tym hotelem co to oznacza dla klientów, którzy wykupili już tam pobyt? Czy praktyka jest taka, że ci którzy już wykupili jeszcze tam pojadą czy automatycznie zostaną skierowani do innych hoteli?
Od miesięcy pokazuję dziecku zdjęcia i filmy z tego hotelu i nie chciałbym zamiany hotelu na inny bo One Resort Monastir jest zdecydowanie najlepszym hotelem w Monastyrze z oferty Itaki zwłaszcza po otwarciu Aquaparku.
Obserwuj wątek
    • Gość: k.k. Re: One Resort Monastir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 12:05
      OOOO to ciekawe. Mamy wykupiony pobyt w tym hotelu d 27.07. Może spróbuję się czegoś dowiedzieć od zaprzyjaźnionego biura, w którym rezerwuję wycieczki.
    • Gość: k.k. Re: One Resort Monastir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.12, 09:30
      W BOK Itaki podobno nie mają żadnego komunikatu co do zmian z rezerwacją w tym hotelu, twierdzą,że miejsca zostały wykupione ( w zasadzie cenę mieli atrakcyjną więc może to prawda).
      • Gość: Chris Re: One Resort Monastir IP: *.smrw.lodz.pl 09.05.12, 17:18
        No i niestety. Potwierdziły się najczarniejsze przypuszczenia. Poinformowano mnie, że Itaka nie współpracuje już z tym hotelem bo zainteresowanie klientów było za małe...
        Hotel, który na niektórych stronach jest nr 1 w Monastyrze, który ma średnią 5,0 na HolidayCheck i prawie same fantastyczne opinie, który jako jedyny w Tunezji miał promocję polegającą na braku opłaty za dziecko powyżej 2 lat nie znalazł uznania wśród klientów. A tobie powiedzieli, że miejsca wykupione? Kogo okłamali, a komu powiedzieli prawdę? A może hotel od początku został umieszczony w katalogu jako wabik , który miał tylko przyciągnąć klientów do biura. Pewnie gdybym nie zaglądał ciągle na ich stronę w celu sprawdzenia godziny wylotu dowiedziałbym się o wszystkim po przylocie na lotnisku jak 2 lata temu. Wówczas dzień przed wylotem dzwoniłem czy wszystko jest w porządku i zadałem konkretne pytanie czy hotel się nie zmieni. Usłyszałem że oczywiście nie, na miejscu okazało się że jednak... Czy last minute czy first minute ciągle to samo. Dwie przygody z Itaką i dwa razy zdarzyło się coś co nie miało miejsca w przypadku współpracy z Rainbow Tours, Sun Fun czy Triadą. Niestety nie będzie do trzech razy sztuka a nawet do dwóch bo rozumiem, że mogę teraz wycofać swoje pieniądze i wydać je gdzie indziej.
        • Gość: k.k. Re: One Resort Monastir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 23:32
          A co Tobie pokazuje sie na stronie Itaki podczas logowania w "moja rezerwacj"? Ja jeszcze nie sprawdzalam informacji u przedstawicielek, ale jutro to zrobie,.
          • Gość: Chris Re: One Resort Monastir IP: *.smrw.lodz.pl 11.05.12, 23:08
            Krytykowałem ale muszę pochwalić . Jak spieprzą to potrafią jednak naprawić błąd i iść na rękę klientowi. Z ostateczną oceną wstrzymam się jednak do powrotu.
            • Gość: Dorota Re: One Resort Monastir IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.05.12, 19:18
              możesz napisać troszkę jaśniej o co chodzi i w jaki sposób naprawili błąd?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka