Dodaj do ulubionych

Tatuaż w Tunezji

IP: *.net.pl 18.07.12, 13:33
Witam

Mam pytanie czy istnieje możliwość zrobienia sobie przy hotelu tatuażu przykładowo z henny?
czy spotkaliście sie z taką możliwością? Jaki był koszt?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Tatuaż w Tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.12, 14:58
      oczywiscie w kazdym hotelu namawiaja na tego rodzaju tauaze.Nie wiem ile kosztuje ale trzeba sie targowac
      • Gość: kami ;-) Re: Tatuaż w Tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.12, 22:05
        ja zrobiłam sobie taki tatuaż z henny, kosztował 10 dinarów, trochę drogo, ale trzymał się prawie cztery tygodnie.
        • Gość: quatro Re: Tatuaż w Tunezji IP: *.net.pl 19.07.12, 12:44
          No to super jak trzymał się tak długo... ja tez mam zamiar sobie zrobić. A jak długo Go robiłaś?
          • Gość: kami ;-) Re: Tatuaż w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 20:52
            robiłam go na plaży i trwa to dosłownie parę minut, ok 10.
    • Gość: Patka Re: Tatuaż w Tunezji IP: *.netcologne.de 20.07.12, 22:24
      hej to sa koszta 30 euro 40 euro zalezy od wielkosci ale nie polecam bo stybko zchodza. chyba ze zrobisz sobie juz na opalonej skorze toz przed wyjazdem do domu. Bo tak slona woda wywabia w pare dni. Mialam i wszyscy mielismy wiec jest to pokryte faktami. pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: Tatuaż w Tunezji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.12, 23:09

Właśnie wróciliśmy córka zrobiła sobie, na razie się trzyma cena przy hotelu to 20-15 dinarów,
        w mieście 5 dinarów......... bez targowania te 5!!!!!
    • karasia2 Re: Tatuaż w Tunezji - ku przestrodze!!! 27.07.12, 23:58
      Wróciłam z rodziną z Tunezji z wypoczynku na Djerbie. Córeczki (10 i 6 lat) tak bardzo prosiły o tatuaż. Po licznych prośbach uległam, tatuaże wykonano w naszym hotelu dzień przed wylotem. W drodze na lotnisko zdziwiłam się gdy starsza córka oznajmiła mi, że w słońcu ten tatuaż ją szczypie. Dzien po przylocie do Polski miejsce tatuażu było ciepłe, a wieczorem córka miała temp. 38,1 st. Próbowalam grubo posmarowac kremem nivea by go natłuścic i zmyc, ale córkę to bolało tym bardziej, że w niektórych miejscach porobiły się rany. Już raz corka miała tatuaż wykonany w Egipcie i nie było żadnych komplikacji. Teraz niewiem co moge zrobic by go usunąc!!! Może ktoś miał takie same podobne doświadczenie i mi pomoże?
      • Gość: lech Re: Tatuaż w Tunezji - ku przestrodze!!! IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 06:31
        a w polsce tez nie za dobrze

www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080803/REGION/209747081
      • Gość: gośća Re: Tatuaż w Tunezji - ku przestrodze!!! IP: 31.187.12.* 28.07.12, 11:27
        Trzeba iść do lekarza, a pytać na forum.
      • Gość: ja Re: Tatuaż w Tunezji - ku przestrodze!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.12, 17:32
        reakcja uczuleniowa... obowiązkowa wizyta u lekarza, a nieusiłowanie leczenia na własną rękę domowymi sposobami czy na forum...
        krem nivea nie natłuszcza, tylko nawilża, a to ogromna różnica...
    • b-w-w Re: Tatuaż w Tunezji 30.07.12, 11:34
      10 dinarow z poprawka przez wyjazdem do domu - wydaje mi sie ze podrozeli ;)
    • Gość: Jagoda Re: Tatuaż w Tunezji IP: *.krawarkon.pl 03.08.12, 16:27
      Ja mimo swojego "dość" dojrzałego wieku za każdym razem robię sobie hennowy tatuaż. Trzyma się ok. miesiąca. W Hammamet Yasmine przy Medinie kosztował mni 5 dinarów, ale już w hotelu kosztują od 10 dinarów wzwyż. Na suku kup sobie płynną hennę i w domu poprawiaj, efekt gwarantowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka