Dodaj do ulubionych

Tunezja zimą

IP: *.polkowice.vectranet.pl 29.08.12, 12:46
Zastanawiam się nad wyjazdem do Tunezji zimą, jednak będą to moje pierwsze wakacje w tej porze roku... I zastanawiam się jaka miejscowość będzie najlepsza? I kiedy najlepiej rezerwować? Słyszałam, że w październiku pojawiają się promocje, ale nie wiem, czy to prawda. Mogę spodziewać się pojawienia się jakiś nowych ofert we wrześniu, czy raczej to już wszystko?.. nie znalazłam za dużo ofert i co najważniejsze nie mogę znaleźć nic zadowalającego do Tunisu, ba, nie mogę znaleźć czegokolwiek do stolicy... albo pojedyncze. Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: bisnesman Re: Tunezja zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 12:51

Amber Gold do kazdego rachunku powyzej 5500 PLN dodaje tygodniowy voucher
      do Tunezji. Warto.
      • Gość: Adrianna Re: Tunezja zimą IP: *.polkowice.vectranet.pl 29.08.12, 12:56
        chyba się skuszę.
        • Gość: ortograf Re: Tunezja zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 13:48
          Nie wachaj sie jurz dlurzej. I pytaj, pytaj, pytaj...
    • Gość: Ula Re: Tunezja zimą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 12:43
      Oferty na wyjazdy zimowe pojawiły się już w lipcu, ale do Tunezji nie ma dużo ofert, bo wtedy pogoda tam nie jest najlepsza i wiele biur w ogóle nie organizuje tam wyjazdów, bo jest mało chętnych. Wiem, że np. Neckermann ma w ofercie zimowej Tunezję, możesz zajrzeć na ich stronę internetową, a promocje first minute to zaraz się będą kończyć, niektóre biura mają promocje no. tylko do końca sierpnia lub połowy września.
    • Gość: karina39 Re: Tunezja zimą IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 21:50
      Cześć.Szukam dziewczyny która poleci 18 października do tunezji.Wróciłam z tamtąd 7 października,ale lecę jeszcze raz w interesach.Miała lecieć ze mną koleżanka ale nie może.Nie mam jeszcze wykupionego żadnego lotu ale czekam na jakiegoś lasta.Jak coś to napisz.Mam 39 lat jestem z Katowic.
    • Gość: karina38 Re: Tunezja zimą IP: *.play-internet.pl 12.10.12, 21:54
      Polecam Sousse.Byłam w Tunezji wszędzie i to miasto tak naprawdę jest najbardziej atrakcyjne jesienią,są oferty wylotu na 18 i 25 października w dobrych cenach. 7 października wrócilam z dwutygodniowego pobytu, i znowu lecę.
    • karina039 Re: Tunezja zimą 13.10.12, 14:43
      Jest fajna oferta 18 października za 1365 wszystko w cenie w sousse na 7 dni.Hotel niezły jak za tą cenę.Szukam koleżanki na ten wylot.
    • Gość: Nabs Re: Tunezja zimą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 12:24
      W sumie nie jest to zły pomysł. Z tego co słyszałem Tunezja wygląda naprawdę pięknie zimą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka