Dodaj do ulubionych

Riadh Palms w Sousse

19.09.12, 19:24
Czy ostatnio byliście w tym hotelu? Jeżeli tak to proszę o opinie. Na którym pietrze dobrze jest mieć pokój aby było względnie cicho .Na co zwrócić uwagę .czy w Sousse jest spokojnie czy są jakieś zamieszki? Bardzo prosze o wasze opinie
Obserwuj wątek
    • bmwd Re: Riadh Palms w Sousse 07.10.12, 19:35
      Nikt przed wyjazdem nie udzielił mi odpowiedzi, więc sama opowiem o hotelu bo właśnie wróciłam z Tunezji.Hotel jest świetnie położony - w centrum Sousse przy samej , pieknej plaży. Hotel jest duży ale wygodny. Jedzenia jest dużo i każdy znajdzie coś dla siebie.Jest głośno , animacje trwaja do ok. 23-24 godzinya
      Prawie codziennie jest muzyka na żywo - grana w formie dansingowej. Goście hotelowi przyjeżdżają z różnych krajów - Polacy stanowią duży procent gości.
      To co mi nie podobało się to ignorowanie Polaków przez obsługę w barach , recepcji tzn. karty meldunkowe są napisane w każdym języku tylko nie polskim. Obsługa mówi po angielsku, niemiecku ale nie po polsku. Uważam , że biura podróży winne wymagać aby był na recepcji ktoś ze znajomością polskiego tak jak to się wymaga w naszym kraju . Obsługa hotelowa prawie wyrywa bagaż z reki i wymusza napiwki. Polacy i tak wg mnie dają więcej napiwków niż inne nacje ale Tunezyjczycy bardziej lepiej obsługują Niemców czy Anglików niż Polaków. Poza tymi uwagami polecam ten hotel.
      • gustawada Re: Riadh Palms w Sousse 08.10.12, 08:44
        Byłąm kilak razy w różnych hotelach w Tunezji -tak jest wszędzie-a co więcej zdarza się ze animatorzy protegują niemców, Angoli -2 lata temu gdy weszłam z dzieckiem na animacje -animatorka (Neckerman) poprostu nas zignorowała.
        • Gość: lucia Re: Riadh Palms w Sousse IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.12, 20:30
          naprawdę macie problemy..brak znajomości języka polskiego na recepcji - to straszne, rozumiem, że miałaś problemy ze słowami typu - name, forname ...masakra, ale rozumiem teraz także, że w każdym hotelu w Polsce 4* obsługa winna znać język arabski.. to powinno być wrecz wymagalne

• muerte.muerte Re: Riadh Palms w Sousse 10.10.12, 14:19

Do Tunezji lataja w wiekszosci nierozgarniete polskie matolki.
            Obsluga hoteli to wie i odpowiednio ich traktuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka