2nyc 03.01.13, 11:26 Mam pytanko do was miłe Panie. Czy animator o "imieniu" Bobo z Carribaen World Gammarth utrzymuje z wami jakieś kontakty? Byłabym wdzięczna za info na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiel.blondynka Utrzymywanie stosunkow 04.01.13, 14:22 My z Bobo mamy tylko stosunki seksualne. Bariera jezykowa wyklucza dotychczas inne. Komunikujemy się wiec za pomocą gestow i rysunkow. Co chcialabys o Bobo wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
2nyc Re: Utrzymywanie stosunkow 07.01.13, 12:31 ja również utrzymuję z nim kontakt, stosunek seksualny raczej przez internet nie wchodzi w grę. Jestem po prostu ciekawa ile ten gościu lasek bajeruje. Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Re: Utrzymywanie stosunkow 07.01.13, 20:54 Bajeruje tyle ile się da bajerować aż wyląduje w Europie. Nie bądź naiwna! Odpowiedz Link Zgłoś
2nyc Re: Utrzymywanie stosunkow 08.01.13, 12:19 od ciebie też chciał kasę albo jakiś papier, który pozwoli mu wyjechać z tunezji? Odpowiedz Link Zgłoś
piasek.mi.zgrzyta Re: Utrzymywanie stosunkow 09.01.13, 10:09 Ode mnie dostał "chwilówkę" po opowiedzeniu mi płaczliwej historii. Ciągle coś przeszkadzało mu zwrócić pieniądze. Wiem, ze o kasę prosił parę kobiet. Z różnym skutkiem. Jestem przekonana, że ożeni się chętnie ze stojąca lampą jeżeli pozwoli mu to wyrwać się z Tunezji do Europy. Zakończ "interesowną" znajomość. Odpowiedz Link Zgłoś
2nyc Re: Utrzymywanie stosunkow 10.01.13, 14:15 no to musi mieć super bajerę, bo ode mnie też dostał kasę w listopadzie... bez komentarza :/ ciekawe ile takich naiwnych bab naciągnął jeszcze....... Odpowiedz Link Zgłoś
violeetta Re: Utrzymywanie stosunkow 17.01.13, 18:12 Ja mu też wysłałam "chwilówkę", omamiał mnie prawie przez rok do następnego sezonu. Teraz utrzymujemy sporadyczne kontakty. Miły chłopak, ma coś w sobie. Lubi kobiety i zabawę. Pozdrawiam wszystkie zauroczone kobitki, i mam dla was dobrą radę, nie bierzcie wszystkiego dosłownie to co animatorzy wam mówią bo zrobicie krzywdę tylko sobie, a oni w następnym sezonie znajdą sobie następną naiwną. Odpowiedz Link Zgłoś
1dominique1 Re: Utrzymywanie stosunkow 14.01.13, 21:45 przepraszam ale chyba pomyliłaś osoby! to niemożliwe ze chodzi o tą samą osobę: Brahim taki nie jest, piszemy do siebie od wielu miesięcy i wiem że on mnie kocha dlaczego piszesz takie rzeczy- to nieprawda. powiedział że chce się ze mną ożenić i że nie ma innej dziewczyny w jego życiu! Odpowiedz Link Zgłoś
2nyc Re: Utrzymywanie stosunkow 15.01.13, 10:23 chyba jednak nie pomyliłam osób. brahim tj bobo. no to jedno co nas łączy to to, że od wielu miesięcy ze sobą piszemy, a to co nas różni to to, że ja mu wysłałam kasę a ty jeszcze nie. Widocznie jesteś na wcześniejszym etapie, bo ja etap habibi i ożenku mam już za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
4marcia Re: Utrzymywanie stosunkow 19.10.13, 10:28 Brahim ....... :-D tak ....do pewnego momentu bardzo sympatyczny animator.... jakie sluby ,dziewczyny czy Wy oszalalyscie..... mialam extra klimat i z Pipo i Wiliamem i nawet z Coco a o scoobym juz nie wspomne.... nie badzcie naiwne. jak sami wspomnieli sa tylko jako sex maszyny, kobiety z europy kupuja wycieczki chca miec wszystko all inclusive wiec to ze znajdziecie sie z nimi w lozku to tylko dlatego ze za to zaplacilyscie...... Odpowiedz Link Zgłoś
1dominique1 Re: Utrzymywanie stosunkow 21.01.13, 13:40 do "wiel.blondynki" bardzo Cię proszę napisz mi czy teraz też utrzymujecie kontakty, czy się widujecie? bo jeżeli tak to on mnie poprostu oszukuje- aż cięzko mi w to uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
mietek.05 Re: Utrzymywanie stosunkow 06.02.13, 07:52 ale wy baby głupie jesteście. niedługo nowy sezon się rozpoczyna, macie już odłożoną kasę żeby znowu im wysłać? bo przecież oni tylko na to liczą. muszą kupić sobie nowe ciuchy, okulary, i inne gadżety żeby was oczarować i znowu dostać kasę. i tak w kółko i w kółko. a na sam koniec wybiorą sobie za żonę kobietę ze swojego kraju a was kopną w ......... Odpowiedz Link Zgłoś
4marcia Re: Utrzymywanie stosunkow 19.10.13, 10:39 Dominique...ile Ty masz lat???? Jesus Kobiety jak ja czytam to co piszecie to nie moge uwierzyc......nie szkoda Wam kasy? ok ja tez wyladowalam w lozku z Bobo :-) po powrocie do PL na skype wyzwal mnie od Bitches i takich tam bo wiedzial juz ze to on zostal wykorzystany a nie on wykorzystal :-D no sorry ale takie numery to nie ze mna .... jednak szybko mu przechodzi zlosc :-D ...... Odpowiedz Link Zgłoś
spatzle Re: BOBO z Carribean World Gammarth 10.01.13, 18:47 Dziewczyny nie pojmuję jak to działa? To forum nie jest jedynym źródłem, gdzie można znaleźć informacje na temat "wczasowych"oszustów, dlaczego więc jest tyle kobiet/dziewczyn, które dają się jeszcze nabrać? Jakich metod używają ci faceci, że są one tak skuteczne? Tego "bobo" widziałam nie raz, rozmawiałam z nim i nie wydał mi się jakimś wyrafinowanym cwaniakiem, poza tym to młody chłopak- może po prostu "przebiera" w dziewczynach jak wielu innych. Co sprawia, że kobiety wysyłają mu kasę wiedząc, że jak wielu innych naciągaczy kłamie? Odpowiedz Link Zgłoś
oh.bordello Bieda z nędza 13.01.13, 10:43 Ja Tobie wyjaśnię:) Działa to następująco: uboga, nieobyta turystycznie Polka wylatuje na wymarzone od lat posuchy wakacje do "wielkiego świata" jakim jest Tunezja. Nigdy wcześniej nie była w hotelu w cywilizowanym turystycznie świecie i wydaje jej się, że "romans" z personelem sprzątającym/czyszczącym jest złapaniem Pana B za nogi. Nie czyta się o tym, że kobieta, gość hotelowy, w dobrym hotelu w Paryżu, Londynie, Madrycie, Zurychu, Wenecji dała się obmacać i przelecieć nawet najbardziej przystojnemu pikolakowi od noszenia walizek. Nie ta klasa, nie ten poziom. Do Tunezji lecą żałosne intelektualnie pasztety które cierpią na krajowy brak zupełnego zainteresowania. Gdybyś jeszcze czegoś nie rozumiała - daj znać:) Odpowiedz Link Zgłoś
thea0911 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 13.02.13, 22:45 Cały problem w tym, ze Bobo jest takim samym młodym chłopakiem jak wielu innych na świecie. Dziewczynom wydaje się, ze jak się uśmiechnie, zagada, mrugnie okiem, a do tego zaszumi im w głowie od drinka i upału, to już nastąpił koniec świata, i to właśnie ten a nie żaden inny. Fakt, paru z nich znalazło swoje dziewczyny, zaręczyli się, niektórzy już są po ślubie. I nie towarzyszy temu ani żaden skandal, ani nieuczciwe podteksty, a wybrankami są dziewczyny z różnych krajów Europy. Tylko trzeba umieć odróżnić wakacyjny flirt od czegoś więcej. Poza tym ci chłopcy są tam właśnie po to, żeby wszyscy czuli się zauważeni, żeby z każdym pożartowali, żeby każdy dobrze się bawił... Akurat ekipa z tego hotelu jest bardziej towarzyska niż inne, więc pewnie więcej nieszczęśliwych miłości;) A co do kasy: przepraszam, on wam te pieniądze ukradł czy same wysyłałyście? aż szkoda, że on nie może się wypowiedzieć... coś mi się wydaje że wersje mogłyby się trochę różnić;) Zastanówcie się też, że wy kryjecie się za nickami, a o facecie piszecie nieomal z nazwiska.. bez szansy obrony.. czy to aby fair? Odpowiedz Link Zgłoś
1dominique1 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 21.01.13, 13:43 jeżeli ktoś coś wie na jego temat proszę niech napisze- ta niepewność jest okropna! Odpowiedz Link Zgłoś
edd.y Niepewna milosc 22.01.13, 13:49 Spoko. Na pewno Ciebie kocha. I tylko Ciebie. Zadnej innej. Na zawsze. Do smierci. Jego albo Twojej. W google maps mozna zobaczyc olbrzymi napis na plazy: Kocham tylko Dominique (Polke) wydrapany pieta w piasku. Po tunezyjsku. Nasikaj podobny tekst dla Bobo na snieg. A pozniej ogarnij sie naiwna idiotko. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.anna23 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 25.01.13, 13:22 jak go poznałam w tamtym roku na wakacjach to wydawał mi się fajnym chłopakiem. więc trochę ze zdziwioną miną czytam te wszystkie komentarze. mogę ci tylko napisać tyle, że mówił mi, że ma dziewczynę chyba z niemiec a może z belgii (nie pamiętam dokładnie) i miał się zaręczać pod koniec tamtego roku. Odpuść sobie. przecież masz czarno na białym napisane, ze chłopak jest kochliwy i szuka przygód, o kasie już nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
soblue3 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 17.02.13, 04:15 i on takze jest animatorem Odpowiedz Link Zgłoś
soblue3 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 17.02.13, 04:20 czy to ten na tej facebook www.facebook.com/hamdi.bensaad1 Odpowiedz Link Zgłoś
mon.25 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 07.03.13, 14:12 hahaha, oczywiście że to nie ten. Bobo który jest bohaterem tego wątku wygląda trochę inaczej. Zresztą kilka jego profili można znaleźć, jak ktoś umie szukać. Powodzenia! Z tego co wiem to nie pracuje w tym roku już w tym hotelu ...A tak na marginesie też jemu udało się mnie zauroczyć..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
flirciarka25 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 22.04.13, 09:40 właśnie wróciłam, poznałam, widziałam, dotknęłam.....było bardzo bardzo miło, romantycznie.... wspólne posiłki, wypady do miasta, zachody słońca, zabawa. tylko my... szkoda tylko, że to był wakacyjny romans.... mam nadzieję że się jeszcze zobaczymy i powtórzymy <3 bb Odpowiedz Link Zgłoś
oh.bordello Tania wizyta u wenerologa 22.04.13, 09:59 Zapraszam do jednego z moich gabinetow. Turystki - materace powracajace z Tunezji maja specjalna znizke. Sa szczegolnie cenne. W wiekszosci przywoza cos niematerialnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
biurystka Kiss and tell story 22.04.13, 10:44 Kolejne fascynujace wyznanie turystyczne all inclusive:) Odpowiedz Link Zgłoś
turysta35 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 22.05.13, 11:01 do tunezji jeżdżę 2 razy w roku, bobo poznałem w tamtym roku na wakacjach, animator jak każdy inny, wesoły, uśmiechnięty, lubi się zabawić ;) z tego co zaobserwowałem w hotelu. i co? kilka dni temu wróciłem z tunezji, byłem teraz w innej części tunezji, spaceruję z żoną po mieście, a la ryneczku i kogo widzę? naszego bohatera z europejką, trzymających się za rączki :) widać było, że kobieta jest parę latek starsza od niego, i na biedną nie wyglądała,więc chyba chłopak zaczyna się ustawiać, a resztę dopowiedźcie sobie sami.... mam nadzieję, że to nie była polka :/ Odpowiedz Link Zgłoś
loka7 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 27.05.13, 12:39 jak ten chłopak wygląda? czym się charakteryzuje?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
race.camel Dziesiec znakow zapytania:) 28.05.13, 06:09 Wyglada tak: www.google.com/search?q=omar+sharif&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=9SykUaIbprHQAc6tgYAE&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=677 Charakteryzuje sie pietnastoma centymetrami. W zwisie. Skad u ciebie ta dramatyczna, 10?, ciekawosc? Jeden znak zapytania wystarczy. Trzy to max. Odpowiedz Link Zgłoś
loka7 Re: Dziesiec znakow zapytania:) 29.05.13, 11:46 dobry żart z tą stroną , niezły aktor z niego ;) ale wąsów to on chyba nie nosi...;) Odpowiedz Link Zgłoś
violeetta Re: BOBO z Carribean World Gammarth 28.05.13, 13:15 wysoki, szczupły a nawet bardzo szczupły, nie wiem jak teraz, ale jak ja go poznałam to nosił okulary, kapelusz no i jak każdy animator koszulka z imieniem i plecaczek czy coś podobnego, acha zapomniałam o najważniejszym piękny szeroki uśmiech :) Odpowiedz Link Zgłoś
64malutka Re: BOBO z Carribean World Gammarth 12.06.13, 10:24 kucyk, okulary, wysoki, chudy, uśmiechnięty Odpowiedz Link Zgłoś
fejs156 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 05.07.13, 13:32 chłopak czerpie z życia....i nieźle mu to wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.anna23 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 02.06.13, 20:52 wyglądał jak wyżej opisane, ciekawe czy w tym roku zmieni image? może pojadę i sprawdzę bo nie mam sprecyzowanych planów na wakacje a Tunezja jako kraj bardzo mnie urzekła. Może teraz jest z inną zaręczony... :) Odpowiedz Link Zgłoś
troll.ohydny Latanie 03.06.13, 04:35 anna.anna23 napisał(a): >...może pojadę...< Raczej polecisz. Wy, polskie materace tunezyjskie, nie rozrozniacie jezdzenia i latania. Jedyny srodek transportu jaki was kreci to przelecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina904 ..... 04.06.13, 10:19 dziewczyny i faceci (bo też tu się udzielają) dajcie już spokój.dziewczyna sama musi dojrzeć do decyzji żeby to skończyć. Jak już raz wysłała mu kasę to on już jej nie da spokoju, będzie chciał więcej, będzie oczekiwał, że wkrótce przyjedzie, zakocha się jeszcze bardziej, on pokaże się oczywiście z tej strony, że na niczym innym mu nie zależy tylko na niej, później znowu będzie chciał kasę, umowę lub jakiś papier, zrobi wszystko aby tylko wyrwać się z kraju. Będą mówić to co chcecie usłyszeć i nie tak łatwo z nimi zerwać kontakt bo oni co jakiś pozwalają o sobie przypomnieć telefonem, sms-em its itp. Wiem co piszę bo to przeżyłam. Ciągnęło się to bardzo długo ok 1,5 roku. Byłam 2 razy, poznałam wszystkich, przyjaciół, rodzinę. Wydałam sporo pieniędzy i oczywiście poświeciłam dużo swojego czasu. A jak już wiedział, że nie dam mu tego czego on oczekuje, to tylko słyszałam, że kocha tęskni itd itp. A teraz wiem, że nie byłam tylko tą jedyną... Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelka-26 Re: ..... 05.06.13, 19:53 A co on od ciebie oczekiwał czego nie mogłaś mu dać? Chciał się ożenić.........i powiedz skąd wiesz że nie byłaś ta jedyną ? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1023 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 27.07.13, 23:30 wow to jestem kolejna ofiara...obecna habibi..tylko ciekawe ile ich jest jednoczenie...utrzymujecie z nim kontakt? dzwoni do was? jak się z wami kontaktuje i co do was pisze, mowi? Odpowiedz Link Zgłoś
i.miramar Re: BOBO z Carribean World Gammarth 28.07.13, 13:13 Pisze, ze kochana nad zycie (nie swoje:) i swiata za mna nie widzi (burza piaskowa). Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1023 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 28.07.13, 16:19 no mnie pisze to samo...a dzwoni do ciebie? kiedy z nim się widzialas?wyslalas mu jakas kase? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga1023 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 28.07.13, 22:13 czy ktoś z was się może wybiera w odwiedziny do tego don juana?bo wnioskuje ze gość prowadzi kalendarz przylotow swoich ofiar by się mu nie pokryly daty....ciekawa jestem dziewczyny w jakim czasie bylyscie w Tunezji i poznalyscie go?tak dla porównania...i czy nadal z nim utrzymujecie kontakt po takich newsach jak doznalyscie tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
loka7 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 29.07.13, 18:19 pisze: you'r my life, you'r my everything :) rzadko dzwoni, częściej pisze smsy, a jak się sezon skończy będzie siedział dniami i nocami na swoim profilu, tylko którym???? nie jestem w stanie wam niestety powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
andreina Re: BOBO z Carribean World Gammarth 29.07.13, 06:19 Tak z ciekawości .. ile wy im wysyłacie kasy ? Czytałam o babce, która "zainwestowała" kilka tys $ w przyszły biznes ;) Odpowiedz Link Zgłoś
free520 Re: BOBO z Carribean World Gammarth 23.08.13, 13:30 chyba poznałam naszego bohatera w neabulu. opis się zgadza, zachowanie też. najpierw bajerował moją koleżankę / rano/ a wieczorem mnie :D habibi habibi habibi hebek barsza czy coś takeigo :/ a jak się zorientował że się znamy to wziął się za nasępną i adorował ją przez cały tydzień, a jak wyjechała to maślane oczy do nastepnej. taśma taśma taśma. śmiałyśmy się z koleżanką że chyba jeszcze do jakiś lasek pisze bo cały czas obsługiwał telefon.nie wiem jak ten teatr się skończył bo już musiałyśmy wracać. niezły ubaw miałyśmy. pozdrawiam wszystkie habibi :) Odpowiedz Link Zgłoś
firfax Re: BOBO z Carribean World Gammarth 24.09.13, 15:15 Miałam przyjemność poznać Bobo w tym roku w Hotelu Caribbean World Nabeul.I faktycznie bajerant z niego niezły,na szczęście nie w moim typie.Ale widziałam jak pięknie obściskiwał się z różnymi "laskami" a co najlepsze większość z nich miała grubo po 40! Tu macie jedną z jego Habibi www.facebook.com/annick.chevolet Odpowiedz Link Zgłoś