jakub987 18.04.13, 19:13 Bedę wdzięczny za rzetelne opinie o tym organizatorze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafałek Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.13, 19:41 W ubiegłym roku byliśmy z Eximem w Turcji. Nic złego nie możemy powiedzieć. Szału też nie było. Po prostu organizator i tyle. Wzięli pieniądze i wywiązali się w umowy czyli OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.205.63.121.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.04.13, 18:21 Witam!!!Byłam z nimi w Tunezji i byłam naprawdę zadowolona(wcześniej podróżowaliśmy z innymi i mamy porównanie). Rezydent niesamowicie sympatyczny dostępny w każdej chwili!Super wycieczki i ciekawe opowiadania pilota ,pozwalają miło spędzić czas.Nie mam żadnych zastrzeżeń,pod żadnym względem.Na pewno polecę z tym biurem nieraz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elkaszka Re: Tunezja z Exim Tours 25.05.13, 20:40 Byliśmy z Exim Tours na wycieczce fakultatywnej w maju br. w Tunisie. Niestety nie dość, że droższa od organizowanej przez inne biuro, to, wbrew zapewnieniom, pilot ( o imieniu Ali) nie wykazywał specjalnego zaangażowania w przekazywania informacji o zwiedzanych miejscach lub pomijał te miejsca. Kilka istotnych i ciekawych miejsc nie zobaczyliśmy. Pan Ali opowiadał jakieś własne impresje nie związane z istotą wycieczki, do każdego zwracał się przez ty - nie lubię tego, bo już jesteśmy trochę starszymi ludźmi i ta forma nie jest przez nas przyjęta. Na pytania dotyczące oglądanych miejsc zbywał odpowiadając, że to nie dotyczy programu wycieczki. Uważam, że takie lekceważące traktowanie uczestników wycieczki niezbyt dobrze świadczy o organizatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub987 Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.13, 21:07 My z Exim nigdy nigdzie nie pojedziemy. Nie są wpisani na listę w Poslkiej Izbie Turystyki a to zbyt duże ryzyko. Pozdrawiamy Ania i Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafałek Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.13, 12:59 Zastanawia mnie co da ten wpis? Powoli przestaję wierzyć we wszelakie wpisy... dobre biuro będzie działać i bez takiego wpisu a słabe z takim wpisem i tak zbankrutuje. Co do fakultetów w każdym biurze można znaleźć knoty i to nie jest zawsze wina biura. Dodam, że nie lecę z EXIMEM a większość fakultetów kupuję na miejscu u lokalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub987 Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.gorzow.mm.pl 26.05.13, 14:09 Wg informacji z TV tylko biura umieszczone w takim spisie są bezpieczne- stąd moje zdanie wyżej wyrażone. Pozdrawiam i życzę bardzo udanych wakacji Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkaszka Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 18:25 Przepraszam Panie Jakubie. Ten mój wpis był skierowany do Pana Rafałka. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkaszka Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 18:19 A mnie zastanawia co daje taki wpis jak Pana ( kompletnie nic nie wnoszący). Ja opisałam świadczenie udzielone przez to biuro za które słono zapłaciliśmy i nie było należycie zrealizowane. Ktoś się pyta na Forum o rzetelne informacje i ja mu odpowiadam z własnego, niedawnego doświadczenia. I z tej informacji może skorzystać lub nie. Po to jest to Forum, żeby zasięgnąć informacji i wymienić się doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elkaszka Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.13, 18:21 A mnie zastanawia co daje taki wpis jak Pana ( kompletnie nic nie wnoszący). Ja opisałam świadczenie udzielone przez to biuro za które słono zapłaciliśmy i nie było należycie zrealizowane. Ktoś się pyta na Forum o rzetelne informacje i ja mu odpowiadam z własnego, niedawnego doświadczenia. I z tej informacji może skorzystać lub nie. Po to jest to Forum, żeby zasięgnąć informacji i wymienić się doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.31d.radomsko.pilicka.pl 26.05.13, 22:20 Witam. Byłam z Nimi w Egipcie. Nie mam zastrzeżeń. Rezydentka ok. Są na rynku już trrroooochę lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kostkowykostek Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.dynamic.chello.pl 28.05.13, 12:34 Witam. Osobiście odradzałbym tego organizatora, ponieważ byłem z nimi w zeszłym roku na wakacjach i nie byłem specjalnie zadowolony. Mieliśmy problemy z formalnościami oraz na miejscu biuro jakby przestało się nami interesować. Natomiast ze szczerym sumieniem mogę polecić biuro extra-wakacje.pl. Ma ono oferty od topowych Polskich organizatorów, przyjemna obsługa, łatwe formalności i niskie ceny. Serdecznie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Tunezja z Exim Tours IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.05.13, 20:05 no właśnie.Reklama dźwignią handlu. Obrzydzić konkurencję, wychwalić swoje. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze.... Odpowiedz Link Zgłoś
turystazagraniczny Re: Tunezja z Exim Tours 03.06.13, 19:00 Ja tam nie odradzam. Biuro porządne i z wielkim doświadczeniem w Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś