Gość: jakub987 IP: *.gorzow.mm.pl 07.07.13, 01:50 Od pewnego czasu Exim wysyła na tę wycieczkę.Czy mogę prosić o opinię na ten temat osób, które już wróciły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artem Re: Tunezja w pigułce IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.13, 11:33 Zamiast płacić może po prostu lepiej spróbować szczęścia w tym konkursie Viva Club? www.vivaclub.eu/kampania/tunezja.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tunezja w pigułce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 20:21 Czy ktoś wrócił i zechce podzielić się opinią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: Tunezja w pigułce IP: *.dynamic.chello.pl 21.07.13, 12:53 Ja też bezskutecznie usiłuję dowiedzieć się czegoś na temat tej wycieczki. Naprawdę nikt na niej nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
ozyrysio56 Re: Tunezja w pigułce 22.07.13, 12:05 Mam jedynie wiadomości od znajomych. Wrócili bardzo zadowoleni, że zobaczyli mnóstwo, przejazdy nie męczące, mała grupa, hotele na objeżdzie nie najgorsze. Sporo jeżdżą i są rozsądni. Prawdopodobnie też na tą wycieczkę się zdecyduję, bo w eximie mamy wykupiony Egipt, z którego chyba trzeba rezygnować. Ajent od którego kupuję wszystkie wyjazdy, sprawdzał swoimi kanałami i mówi, że możemy spokojnie na to jechać, trzeba tylko sprawdzać, które terminy są potwierdzone, bo te z katalogu nie wszystkie się odbywają. Odpowiedz Link Zgłoś