africa5 29.07.13, 18:32 Niestety, nie jest ok..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 8serducho1 Re: MSZ wydało dzisiaj komunikat.... IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 29.07.13, 19:15 Czy wiecie jak reagują biura podróży na wieści z MSZ? Ja słyszałam, że mozna starać się o zwrot kasy w 100% jeśli pojawia się komunikat z MSZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: MSZ wydało dzisiaj komunikat.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 19:42 Na zwrot kasy nie ma co liczyć, MSZ wydało komunikat dotyczący poruszania się poza strefami turystycznymi. A z Biurem podróży jedziesz do takiej właśnie strefy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: MSZ wydało dzisiaj komunikat.... IP: 197.27.48.* 29.07.13, 21:48 Msz od jakiegos roku radzi nie podrozowac po tunezji.... ja bym tego nie sluchal... bo tez sie balem przed wylotem, niepotrzebnie... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.dumle Re: MSZ wydało dzisiaj komunikat.... 29.07.13, 22:13 Faktycznie komunikat MSZ bez większych zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: MSZ wydało dzisiaj komunikat.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.13, 23:06 Bać to się można w Polsce poruszać a nie w krajach o takim natężeniu ruchu turystycznego.Przestańcie już biadolić Odpowiedz Link Zgłoś
andreina Re: MSZ wydało dzisiaj komunikat.... 29.07.13, 23:38 Biuro zwraca kase jak MSZ wyda komunikat o całkowitym "zakazie" wyjazdu. Tutaj piszą tylko o większych miastach. Nie ma szans. W Tunezji wojsko na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś