ania.majewska51 30.08.13, 21:56 Cześć .Czy leciał ktoś z Was liniami Syphax airlines. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zellchen Re: Syphax airlines IP: 197.0.70.* 30.08.13, 22:11 Tak, na razie w jedna strone. Bylo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
roossa12 Re: Syphax airlines 30.08.13, 22:28 tak, szczęśliwie w dwie strony. Nie ma w samolocie poczęstunku. Jedynie w drodze powrotnej dają troszkę napoju i babeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.majewska51 Re: Syphax airlines 17.09.13, 15:34 Dzisiaj byłam w Biurze Alfa Star załatwiałam sprawy odnośnie wylotu 26.09.do Monastiru ,Pani w biurze powiedziała że w samolocie już nie wypełnia się kart . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Syphax airlines IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.13, 07:45 Jesli leci sie synpaxem a sa to tunezyjskie linie lotnicze to tzw vizy policyjne wypelnia sie w samolocie.Jeli charter obsluguje polska linia karty wypelnia sie na lotnisku. Lecialam w te wakacje linia synpax i przelot do tunezji odbyl sie bez zadnych problemow natoniast powrot mial opoznienie ok 3,5 godz-kierunek warszawa natomiast turysci do katowic czekali na samolot ok 24 godz. W sierpniu znajomi takze mieli problemy z dotarciem ta linia do tunezji.Sprawa skonczyla sie tym ze stracili 1,5 dnia a do tunezji dotarli rejsowym z przesiadka z rzymie.Ot takie sa linie synpax.Oczywiscie prosze nie traktowac mojego wpisu jako regule-napisalam tylko swoje wspomnienia z lotu w/w liniami. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.majewska51 Re: Syphax airlines 18.09.13, 15:32 Dziękuję za wskazówki .Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Syphax airlines IP: *.centertel.pl 18.09.13, 19:48 tak wracalam z tunezji w czerwcu bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Syphax airlines IP: *.gadu-gadu.pl 25.10.13, 11:37 ja w sierpniu leciałam w obie strony do tunezji, za każdym razem punktualnie, bez opoznien i szczesliwie :) Odpowiedz Link Zgłoś