h.1412.5919 27.02.05, 19:21 czy ktos leci do tego hotelu 16 .06,z katowic,kto byl w tym hotelu,wrazenia,okolica,temperatura powietrza ,wody. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monotea Re: alyssa 27.02.05, 20:03 Wiem,że cena niska,ale rzeczywiście adekwatna do hotelu.Możesz się rozczarować.Mój znajomy prowadzący swoje biuro kategorycznie odradzał to miejsce.I miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kati76 Re: alyssa 28.02.05, 16:09 Jadę z mężem i dwuletnią córeczką właśnie do tego hotelu z Katowic 9 czerwca, dzisiaj podpisalismy umowę:))Wszystko zależy od tego czego oczekujesz (chcesz siedzieć w hotelu czy większość dnia na plaży lub zwiedzając), na forum i w biurze podróży słyszałam, że jest ok. (pokoje skromne ale czyste, dobre jedzenie), blisko plaży, ładny duży ogród ! Z własnego podróżniczego doświadczenia wiem, że cały dzień praktycznie spędza się poza hotelem! Cena jest naprawdę niewygórowana, ale mieszkanie w droższych hotelach-blokach naprawdę nie sprawiłoby mi żadnej radości. Także rozważając wszelkie za i przeciw wybrałam ten hotel i mam nadzieję, ze spędzę świetne wakacje wylegując się na plaży i zwiedzając Tunezję! Odpowiedz Link Zgłoś
robetoo Re: alyssa 28.02.05, 18:02 Byłem w tym hotelu.Warunki absolutnie nie nadają się dla dziecka, tym bardziej tak małego.Cena za to miejsce jest jeszcze stanowczo wygórowana.To istne polowe warunki.Możecie być rozczarowani tym,co w porównaniu z Waszym hotelikiem zobaczycie obok.Jeśli wyjeżdża się z malutkim dzieckiem trzeba mu zapewnić odpowiednie higienicznie warunki.Tym bardziej w Tunezji,gdzie nasza flora bakteryjna kona przy ich zarazkach.Radzę zaszczepić się na WZWA i dur brzuszny.Kosztuje to ok. 500 zł na osobe,ale warto.3x500=1.500zł Odpowiedz Link Zgłoś
zzbyszek1 Re: alyssa 02.03.05, 23:48 Ja też jadę do tego hoteliku, ale 19-go maja. Myślę, że będzie ok., wiem z doświadczenia, w Tunezji byłem już dwa razy i nie narzekałem, co świadczy trzeci wyjazd. Może się zobaczymy, pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
h.1412.5919 Re: alyssa 03.03.05, 07:00 czyzby zostałes w tym hotelu do czerwca.mysle ze po powrocie podzielis sie ze wspomnieniami,uwagami ohotelu.pa pa Odpowiedz Link Zgłoś