Gość: kazik IP: *.jmdi.pl 17.05.06, 21:07 jak jest w tej chwili pogoda w Tunezji wylatuje 23 maja i martwię się czy bedzie juz ciepło?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikabanaszek Re: pogoda 18.05.06, 08:13 nic martw sie, bedzie cieplo, i to bardzo:)) ja tydzien temu wrocilam z tunezji i jestem baaardzo opalona, mimo to, ze zdarzyly sie dwa dni z gorsza pogoda, kiedy nie bylam na plazy. poza tym na plazy, na opalaniu bylam tylko dwa razy reszta oplalenizny to taka ze spacerkow:))) codziennie bylo jakies 27 stopni, wiec jezeli ty jedziesz za tydzien to bedzie jeszcze cieplej. no i moj znajomy, ktory tam mieszka wczoraj potweirdzil mi, ze teraz jest duzo cieplej niz kiedy ja bylam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martinez Re: pogoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:56 Ja wróciłem dzisiaj. Pogoda 7 dni rewelacja. Słonce słonce i corac cieplejsza woda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tt Re: pogoda IP: *.na5.pl 21.05.06, 12:34 gwarantuje, ze bedziesz szukal cienia .... Odpowiedz Link Zgłoś