Gość: ada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 13:46 Mahdia Palace od 22.06. z Katowic , kto jeszcze , opinie o hotelu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:48 prosze o opinie tez chce sie tam wybrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.home-net.com.pl 02.07.06, 12:19 Wróciłem z Mahdia Palace 29.06. Hotel bardzo dobry , czysty , duże pokoje , tv , lodówka , posiłki - bardzo duży wybór potraw , basen + osobny brodzik dla dzieci , fantastyczna szeroka plaża z drobniutkim piaskiem .Bardzo dobra obsługa , spokojna , nie natrętna . 200 m od hotelu sklepiki z pamiątkami oraz art.spożywczymi / napoje / .Odpowiem na inne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksreiks Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.aster.pl 02.07.06, 23:15 Mam kilka pytań jeśli moge ,bo jadę tam na przelomie sierpnia i września 1.jak morze-łagodne zejście i czysta woda? 2.jak z animacjami dla dzieci,coś sie dzieje...? 3.jak możesz podaj przykładowe ceny z hotelu? bardzo dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.home-net.com.pl 03.07.06, 17:14 1.bardzo łagodne zejście do morza , piasek drobniutki , biały ,plaża szeroka , bardzo dużo muszli / nie stanowią problemu / . 2.co do animacji dla dzieci nie potrafię odpowiedzieć / moje dziecka ma 19 lat / .animacje dla wszystkich to - gimnastyka wodna , aerobik , siatkówka plażowa . Z boku hotelu są huśtawki dla dzieci .Brodzik dla dzieci z wodą do kolan . 3.napoje do obiado-kolacji butelka 0,25l - coca cola , fanta - 2 dinary , piwo butelka 0,25 - 3 dinary , wino butelka 0,37 - 8 dinarów. W snak barze - duża porcja frytek - 4,5 dinarów , pizza - 7,5 - 8,5 dinarów , mięso z grilla + frytki - 8 dinarów , kosz owoców - 6 dinarów . 200 m od hotelu jest kilka sklepików , coca cola , fanta 1 l - 1 dinar . Przy zakwaterowaniu w hotelu warto poprosić o pokój na poziomie innym niż -2 / minus dwa / , te pokoje standardem nie odbiegają od innych lecz są na wysokości ziemii. Jeśli mogę w czymś pomóc to proszę pytać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieguska Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: 62.233.236.* 05.07.06, 09:44 czesc, planuje wyjazd do tego hotelu i mam pytanie: czy na sniadaniu sa jakies napoje wliczone w cene? pzdr pieg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:13 Do śniadania jest kawa , herbata , mleko , słodkie napoje - 4 rodzaje , wszystko darmowe w dowolnych ilościach .Do tego soczyste owoce np.arbuzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana78 Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 19:34 czy miales pokoj z king size bed czy dwoma osobnymi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.home-net.com.pl 05.07.06, 21:53 miałem king size bed + dostawka / mała kanapa / Odpowiedz Link Zgłoś
gosia403 Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic 06.07.06, 22:40 dzień dobry lecę do mahdia palace 27 lipca z krakowa z biurem exim tours czytałam na innym forum ze pokoje sa zagrzybione i czuć wilgocią bardzo proszę o informacje czy ten hotel jest nowy czy raczej stary na zdjeciach wyglada przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 07:10 Trudno jest mi się wypowiadać na temat wszystkich pokoi w hotelu,ale rozmawiałem z osobami które miały pokoje na poziomie -2 / przyziemie / i były zadowolone / może jedynie widok nie najlepszy / - co ciekawe byli to Niemcy a pobyt wykupili w Neckermanie .Hotel jest naprawdę czysty , sprzątany non stop .Trzeba jednak pamiętać że w tym hotelu jest ok.1000 osób jednocześnie a poziom czystości dla każdego jest inny . Mogę jedynie dodać , że sam jestem bardzo wymagający , ale przez całe 7 dni nie miałem się do czego przyczepić . Odpowiedz Link Zgłoś
gosia403 Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic 07.07.06, 09:36 dziękuje bardzo za odpowiedz uspokoiłeś mnie .chciałabym jeszcze wiedzieć czy na miejscu się załatwia te pokoje na wyższych pietrach za dopłatą czy bez.Jedziemy w piątkę mam 3 dzieci więc zależy mi aby ten wyjazd był udany . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:41 W recepcji można zasugerować piętro / 5 dolarów wzmocni sugestie /. Ja otrzymałem pokój na piętrze -1 , z bocznym widokiem na morze , bez dopłat . Pokoje są naprawdę bardzo duże , może dla 5 osób będą 2 łączone . Mogę przesłać zdjęcia pokoju . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia403 Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:48 zawsze wyjeżdżając na wczasy braliśmy pokoje rodzinne i był problem z jedną łazienką na 5 osób ,tym razem wzieliśmy 2 pokoje 2 osobowe w tym jeden z dostawką .Bardzo będę wdzięczna za przysłanie zdjęć nie tylko pokoju ,również z plaży czy też restauracji na moją skrzynkę kacperdudi@op.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:30 Ja rowniez chce sie wybrac do tego hotelu jezlei mozna to rowniez bardzo bym prosila o przeslanie zdjec anna@pocztowy.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 16:32 Z jakim biurem podrozy do mahdia palace??? bo wiedzialm tylko w eximie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.home-net.com.pl 07.07.06, 17:32 Byłem właśnie z Eximu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:52 A czy w okolicy jest tos ciekawego do zoabczenia??? W opisie w katalogu samo miasteczko wydaje sie dosc ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.home-net.com.pl 07.07.06, 20:51 Mahdia to nie jest duże miasto , jednak bardzo arabskie . Meczet , medina ,port rybacki , charakterystyczne dla stylu mauretańskiego domy, sklepiki z pamiątkami.Plażą z hotelu ok. 1,5 godziny . Przed hotelem zawsze stoją taxi , cena 4 dinary . Odpowiedz Link Zgłoś
gosia403 Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic 08.07.06, 16:04 dziekuję za zdjęcia są fajne ,ja też lecę z Eximem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turystka Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.aster.pl 11.07.06, 15:13 My lecimy 20 lipca z eximu na 2 tygodnie. Jadę do tego hotelu już drugi raz. Bardzo mi się podobał, jest cudowna plaża, nie trzeba ganiać z pieniędzmi na leżaki, bo są gratis. Ogólnie jest super. Fajne animacje. Starsze dzieci same mogą przygotować teatrzyk, więc mają co robic. Miasteczko jest ok, niewielkie ale czyste.Jest tylko jedno miejsce niedaleko cmentarza (ciekawy), które cuchnie i jest pełno starych butelek, ale medina jest ok. Sklepiki średnie, ale ja się nie nastawiam na zakupy, więc jest mi to obojętne. Panie mogą zabrać trochę więcej pieniędzy, bo jest sklep z fajnymi torebkami i butami (również dla dzieci) i są piękne materiały, np,. na zasłony (sama kiedyś kupiłam i wszyscy znajomi się zachwycali). W miasteczku jest jeden większy supermarket z alkoholem, więc panowie biegali do niego często :) Taksówka z hotelu nie jest droga, poza tym można się targować. Blisko hotelu jest również stacja kolejowa i można samemu pojechac do Tunisu czy Monastiru, bilety są smiesznie tanie. ja wprawdzie kiedyś nie skorzystałam, ale w tym roku mam zamiar. Pokoje rzeczywiście są lepsze na górze, mają wykładzinę. W łazienkach jest również bidet. Ci co mają małe dzieci, to często dostają pokoje na dole, bo jest im wygodniej co chwila biegac po coś do pokoju. Te pokoje na parterze (czyli -1) mają ogródk, więc wieczorem można sobie posiedzieć przy trawce. proponuję brać pokój nie na basen, a na ogród, wówczas nie czuć wilgoci w pokoju i nie am zapachu chloru. Poza tym, że te pokoje na dole na parterze mają kafelki (to chyba lepiej, bo jest chłodniej i czyściej), a nie wykładzine, to niczym się nie różnią. Ogólnie hotel jest bardzo fajny i po dwóch tygodniach nie chce się wyjeżdżać. Pierwsze dni nie smakowało mi jedzenie, ale potem się przyzwyczailiśmy i było ok. Polecam ciastam, są bardzo dobre. jedyny minus tego hotelu to obsługa w recepcji, koszmarna, ale tak jest chyba wszędzie, to nie Egipt. W pokoju sprzątają kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.07.06, 21:34 Napiszcie prosze jak daleko jest z lotniska do hotelu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 09:33 W nocy jechałem ok. 35 minut , w dzień z przystankami przy innych hotelach ok. 50 minut . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 14.07.06, 12:41 Dzieki Ci bardzo za informacje......napisz mi jeszcze o krórej sa sniadania i te obiadokolacje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:25 Śniadania 6.00 - 10.00 Obiado-kolacje 18.00 - 21.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.07.06, 21:35 Czy wiecie moze czy bez problemu można kupic w okolicy pampersy dla dzieci ??? I jak jest z tymi leżakami i parasolami na plaży, czy jest ich na tyle, że nie trzeba leciec i zajmować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.aster.pl 17.07.06, 22:45 Ja bym na Twoim miejscu już pobiegła i zarezerwowała te leżaki, co ci szkodzi? Pampersy kupisz bez problemu w sklepie obok hotelu. Sama widziałam, ze sa, ale było to trzy lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.07.06, 23:32 Dzieki Bea....za te pampersy, co do leżaków widze że masz zły dzień, więć rozumiem twoją złośliwośc, mi tez się to zdaża... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic IP: *.aster.pl 18.07.06, 15:21 Była to czysta zlośliwość, masz rację. Nienawidzę tych co biegają o 6 rano i zajmują leżaki. potem idą dalej spać i kiedy człowiek wychodzi o 10 na plażę, to nie ma miejsc, ale leżą same reczniki zamiast ludzi. Koszmarna sytuacja. W takiej chwili mam ochotę wszystko pościagac i złożyc na jedną kupkę, a potem wybrać najbardziej dogodne miejsce. Powiem Ci tak, nie wiem jak jest teraz, 3 lata temu był problem z parasolami na plaży (trochę za mało), leżaków nigdy nie brakowało. poza tym przy basenach mozna leżeć jeszcze na trawce, nie tylko na betonie. A jeśli chodzi o pampersy, to w Mahdii jest duży supermarket i sporo mniejszych sklepów spożywczych, w ktorych kupisz pampersy i odżywki dla dzieci (Gerbera). Oni mają tam świra na punkcie dzieci, więc dostaniesz wszystko dla maluchów. W resteuracji były krzesełka dla dzieci, ale mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Ja lecę 20 lipca z Warszawy na 2 tygodnie IP: *.aster.pl 14.07.06, 15:35 Ja lecę 20 lipca na 2 tygodnie, ale z Warszawy. I tak się spotkamy. Hotel jest fajny, byłam już w nim raz. Zabierzcie materace,i kasę na paralotnie, około 80 złotych jeden lot, ale super zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sla Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:27 Mahdia Palace jest pięknym i bardzo miłym i wygodnym hotelem chociaż jest wielki bo na 1200 osób. Jedzenie jest bogate, czyste i smaczne. Baseny są rewelacyjne i woda jest desynfekowana ozonem a nie chlorem !!! stąd specyficzny zapach - ale ozon jest bardzo zdrowy. Plaża jest porównywalna tylko z plażami w Rio w Brazylii tak jest rozległa i ma cudownie delikatny piaseczek. W Mahdia Place są głównie Niemcy. Bo jest to hotel 5 gwiazdkowy i nie tani. Rosjan bardzo mało. Troche Włochów i Francuzów. No i niezbyt dużo Polaków. Wspominam ten hotel bardzo miło, miałem pokój na 3 piętrze od strony basenu, prawie na końcy prawego skrzydła hotelu tak że cały czas była bryza od morza i cudowny widok z tarasu na morze i plażę oraz oczywiście na baseny. Wspaniałe wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.aster.pl 15.07.06, 11:03 Też już byłam w tym hotelu i ponieważ mam spore porównanie tego hotelu i innych (ale nie w Tunezji), to stwierdzam, ze rzeczywiście plaża jest super, ale z tymi rewelacyjnymi basenami trochę przesadza, są normalne, tylko mają ciekawy kształt. jedzenie jest dobre, ale nie rewelacyjne. rewelacyjnejedzenie jest w Hiszpanii oraz w bardzo dobrych hotelach, np. w Sheratonie w Egipcie. CVena tego hotelu jest bardzo niska jak na 5 gwiazdek. Jednak warto tam jechać, polecam każdemu. mam nadzieje, ze nic się nie zmieniło przez 3 lata i niedostanę pokoju na -1 (śmierdzą grzybem, te od strony basenu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 03.08.06, 13:42 Dziewczyny jak wrócicie i sie wyśpicie to napiszcie jak był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.aster.pl 06.08.06, 21:01 Wróciłam kilka dni temu. W Mahdia Palace było ok, hotel lekko rozbudowany, bardzo ładne nowe pokoje (rodzinne), duże i lepiej urządzone (mają numery 3+trzy cyfry). Jedzenie bardzo dobre, plaża - więcej parasoli i leżaków.Animacje - tragiczne (chodziliśmy do hotelu Vinchi gdzie były ciekawsze i jest amfiteatr). Odpowiedz Link Zgłoś
puma1 Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle 07.08.06, 17:14 Bea,czy można dostać pokój w nowej częśći hotelu,czy jest to raczej niemożliwe,czy hotel jest stary,czy pomimo 10 lat jest zadbany,a może lepiej wybrać Vincci Nour Palace.Czy ochrona sprawdza co się wnosi do hotelu.Proszę o info.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 14:27 Bea,proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.aster.pl 08.08.06, 16:54 Dodam, że do Vinchi są 3 minutki piechotką, te hotele sa obok siebie, dzieli je małe pole golfowe. Z Mahdia Palace blizej do sklepiku. Nie kupujcie koszulek (męskie po 20 w sklepie) w sklepie obok hotelu i torebek (40-45), wszystko kupicie taniej na targu w piątek od rana do 13-14 w Mahdii (koszulki 10-12, torebki max 25 dinarów). Targ wygląda jak nasz Stadion w Warszawie. Ale dobre zakupy zrobicie w Sousse. Warto pojechac pociągiem rano o 10 i wracacie na kolację. Rozkład jazdy w recepcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.aster.pl 08.08.06, 16:57 Może jeszcze coś, w Vinchi jest ciągle ból z leżakami, bo hotel jest większy. Kiedy byłyśmy na basenie nie było nawet jednago wolnego, w Mahdia palace są wolne przy basenie i na plaży. Chociaż ludzie na plażę biegali chyba o 6 rano, zeby mieć leżak w pierwszym rzedzie. O 9 rano macie w 3 lub 4, ale też są ok, więc nie wiem po co tak rano wstawac, bez sensu. Przy basenie podobnie, o 9 rano były wolne leżaki, połowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Widok na morze IP: *.aster.pl 08.08.06, 16:59 Widok na morze to dopłata 5 dinarów od osoby za dzień. Tylko czy warto po calym dniu gapienia się na morze? Na ogród też jest ładny widok i ciasza, spokó, CYKADY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.aster.pl 08.08.06, 16:51 Mi osobiście o wiele bardziej podoba się Mahdia Palace, w śrdoku i na zewnatrz. Jednak Vinci ma ładniejszy basen i może pokoje, bo są nowsze. Na basen i tak możecie chodzić do Vinci, również na animacje, nikt tego nie kontroluje. Moim zdaniem jest lepsze jedzenie na obiad w Vinchi (w barze między basenem a plażą, i jest lepsza obsługa - czytaj miła). niestety kelnerzy w Mahdia Palce się nie zmienili przez 3 lata, dalej miałam wrażenie, ze jestem w knajpie z dancingiem na Zegrzem lub innej spelunie. Jesli będziecie w 3 lub 4 osoby, to proście od razu o pokoje 3+++, np. 3207, 3209 (te są na pierwszym piętrze, bo w hotelu pokoje na 100 są na -2, 200 to - 1, 300 to 1, a 400 to 2 pietro). Pokój 3201, 3301, 3401 ma średni widok, na ścianę i ogród, ale nie jest zły i w razie czego też go trzeba brać. dalsze mają więcej słonca co pomaga gdy schną rzeczy. Ja mieszkałam w 2-ce "starej" i uważam, ze też jest ok. łazienki są bardzo czyste, pokoje rownież, balkony duże. Uwaga: dwa dni po przyjeździe robią numer z lodówką w pokoju, czyli wystawiają lewy rachunek za napoje, których nie było (a w dzien przyjazdu nie było listy). U mnie na 4 dinary, u kogoś na 2 dinary. niby nic, ale uważam, ze to bezczelne, bo nie do udowodnienia, ze nie wypiliście tego. Natomiast recepcja jest fajniejsza w Mahdia Palace, korytarze również. Jest lepsza plaża (O WIELE !!!!!!!!!!!!!!!). ZA MAHDIA PALACE IDZIE RURA ZE ŚCIEKAMI, AKURAT NA VINCHI I PLAŻA CIENSZA. Hotel Thapsus 3 gwiazdki jest brzydki i nie jest wart ceny ponad 3 tysięcy, szczególnie, ze na obiady i picie nie wydacie tyle pieniędzy. Dobre obiady są również na zewnątrz, za hotelem i spokojnie mozecie jeść, nikt się nie rozchorował po nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 17:59 Bea,dzieki bardzo,zgadzam sie co do widoku na morze ,wieczorem i tak go nie widać,zdecydujemy sie na Mahdię nienawidzę zajmowania leżaków,bo potem nie ma miejsc,w końcu nie jadę tam za kare.Mam tylko obawy co do pogody na przełomie wrzesnia i pazdziernika,ale coż jestem dobrej myśli.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bea Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.aster.pl 08.08.06, 18:21 Teraz było 41 stopni, a woda 28-29, super nad morzem, gorzej na basenie (skwar) i w mieście (koszmar). Wyjasnię czemu gorsza plaża jest w Vinchi, jest wezsza niz przy mahdia Palace chociaż to tylko plażą około 50 metrów, to jednak widac różnicę. Vinchi ma chyba najgorszy kawałek plaży przy wszystkich hotelach. Do tego leżaki na plaży są płatne, więc może dlatego takie tłumy przy basenie. I jeszcze jedno, nie trzeba do Mahdia Palace zabierac reczników, można dać 10 dinarów zastawu i amcie codziennie świeże wyprane ręczniki plażowe (chociaż nie są wielkie to spokojnie wystarczają). Ja dźwigałam własne (bo 3 lata temu nie było hotelowych) i niestety są ciagle mokre i lepkie od słonego powietrza, w nocy wszystko bardzo słabo schnie. A jesli chodzi o pokoje, to można od razu dac 10 dolarów recepcjoniście i poprosić o pokój w nowym skrzydle, te z dalszymi numerami (chyba od 3+05 maja lekki widok na morze i pole golfowe, te parzyste maja widok na korty tenisowe i ogród) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puma Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.06, 10:37 Podnoszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: najpiękniejsza plaża w Tunezji i chyba wogóle IP: *.cdmpekao.com.pl 23.08.06, 11:02 16.09 wybieram się z rodziną do Mahdia Palace. Czy ktoś może korzystal w tym hotelu z zabiegów, tzn. masaże, okłady błotne, itp.... Czy warto, które zabiegi polecacie?, można wykupić pojedyncze a nie zestawy? Czy we wrześniu są jeszcze zajęcia dla dzieci? (4,5 l) Czy wrześniowe wieczory sa już chłodne? Pozdrawiam ant Odpowiedz Link Zgłoś
z2ewakul Re: Mahdia Palace od 22.06. z Katowic 20.08.06, 22:41 Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani tanim przewozem na lotnisko Pyrzowice i spowrotem, to proszę o kontakt 888122833. Odpowiedz Link Zgłoś