dina561 23.07.06, 13:54 i chętnie odpowiem zainteresowanym na pytania. Dina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynas2 Re: Wróciłam z Djerby... 24.07.06, 12:56 jaki hotel dla malego dziecka jakie sa tam ceny co polecasz czego odradzasz czy sa sklepy z zywnoscia np dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
dina561 Re: Wróciłam z Djerby... 24.07.06, 17:44 Byłam w hotelu 5* El Kantara Talassa. Spokojny, wygodny hotel. Przyjazny dla rodzin z dziećmi (w hotelu był lekarz, przygotowywano specjalne dania dla małych dzieci itp.)Nie licz na to, że kupisz jedzenie dla dziecka na Djerbie, hotele są oddalone od miejscowaści, życie hotelowe toczy się swoim rytmem innym niż za płotem. Jeśli wybierasz się z małym dzieckiem to ten hotel spokojnie mogę Ci polecić. W tym hotelu 1/4 gości to rodziny z malutkimi dziećmi, głównie Francuzi i Włosi. Jeśli masz jakieś inne pytania chętnie odpowiem. Dina Odpowiedz Link Zgłoś
aga_s_6 Re: Wróciłam z Djerby... 25.07.06, 23:26 a ja Ci polecam hotel o niższym stadradzie ale z super animacjami dla dziei. ostatio ja byłam w tym hoelu a znajomi w el Kantarai do mnie przychodzili sie bawic bo w 5 gwiazdkach na Djerbie nie ma co robić, W Garden Parku są zabawy dla dzieci cały dzień, a wieczoerm jest specjalne Kinder Disco , wiec maluchy maja duzo zabawy. W hotelu jedzenie dobre , jest z czego wybierać - nie ma obaw o zatrucie pokarmowe, byłam tam juz pare razy i nic takiego nie miało miejsca.Jeżeli chodzi o sklepy to nalbliższe są jakieś 6 km od hotelu w MIdoun , ale bez problemu można tam taxi dojechać - koszt jakieś 3 dinary z kawałkiem , więc b.tanio. Nalepiej robić zakupy w Bon Prix - samoobsługowy sklep- coś jak nasza Biedronka . W zasadzie soki , mleko i podstwowe artykuły spożywcze tam kupisz. Jak bedziesz miec jakies pytanka to pisz aga_s_6@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś