Dodaj do ulubionych

Forum Hotele tunezja

06.08.06, 16:40
Osoba o nicku naserek załozył forum o hotelach w Tunezji i jak ktoś napisze
coś co jemu się nie podoba to usuwa to z forum tak jest w przypadku hotelu
Marillia w Tunezji. Przepisał on kilka opinii z forum wakacje pl które
pochodzą z przed roku i więcej. Jest to śmieszne, a zachowanie takie można
porównać z zachowaniem dzieci w przedszkolu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek To jest dziadostwo i skandal ! IP: *.lisek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:02
      Faktycznie, ktoś likwiduje negatywy o Hotelach, konretnie - Hammamet Parc Plage.To co zostało w opiniach chyba pisał pracownik 'oasis'.Może lepiej całkowicie zmknąć to forum, jeśli mają zostać tylko cukierkowe opinie. Ta która została nadaje sie do usunięcia, bo wprowdza tylko w ludzi w błąd.
      • naserek Re: klon heńka 06.08.06, 18:23
        Panie heniekj23 - daj sobie pan na luz i nie klonuj sie. Dyskutowanie z samym
        soba to bardzo niepokojacy objaw. Zapewniam, że żadna z opinii o hotelu Park
        Plage Continental (***) - Hammamet nie została wykasowana.
        Żegnam czule
      • naserek cukierkowe opinie 06.08.06, 18:38
        i jeszcze na do widzenia kilka "pozostawionych" przeze mnie jako "pracownika"
        oasis opinii o hotelu Parc Plage:
        Hotel niestety bardzo brudny,w pokojach oprócz nas mieszkały karaluchy
        Hotel najlepsze chwile ma już za sobą
        Hotel stary, niezbyt czysty, klimatyzacja nie dziala we wszystkich pokojach
        Obsługa w recepcji koszmarna
        Hotel nadaje się do generalnego remontu, jest zaniedbany i brudny
        Zdecydowanie odradzam dla osób szukających komfortu i czystego dobrze
        utrzymanego hotelu.
        Biuro Oasis wprowadza klientów w błąd
        itp, itd

Raz jeszcze zegnam czule pieniaczy i internetowych trolli z okolic Skiwerzyny
        (gdziekolwiek to jest)
        • Gość: Mirek Re: cukierkowe opinie IP: *.lisek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:54
          Panie Naserek zjżyj na forum Hotele i zobacz co zostało z Twojej cytownej opini.Może czytanie ze zrozumieniem jest zbyt wielką sztuką: Hammamet: Park Plage Continental pozostały w tej chwili 2 opinie!!! Co do pieniactwa, zostawiam to tym którzy byli na miejscu i nie zdołali z siebie wszystkiego wylać tam na miejscu. A zapewniam szanownego Pana że ja do nich nie należałem !Jeśli tak wspaniale posługujesz się netem więc nie powinno Ci nastręczyć problemu znalezienie Skwierzyny w Atlasie- chyba że to zbyt wielki wysiłek.Natomiast kwestie kto pochodzi od Trola i kto nim jest zostawiam w spokoju. Jeśli Ci to ulży możesz sobie jeszcze poużywać kolego, tylko uważaj by fałdy muzgowe się zbytnio nie wyprostowały.
          • naserek Re: cukierkowe opinie 06.08.06, 19:09
            jak ktos potrafi tylko do dwóch zliczyć, to nic na to nie poradzę
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=38562699&v=2&s=0
            która z tych opinii jest twoja? pewnie żadna, wolisz pan tylko czytać i
            korzystać z wysiłku innych, a od siebie albo wypisywac jakieś bzdety ale nie
            daj Panie Bże jakiejkolwiek opinii dla pozytku innych.
            • Gość: Mirek Re: cukierkowe opinie IP: *.lisek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:18
              A to dla Ciebie:
              forum.gazeta.pl/forum/72,72328,3223906,,,60640736,VTP_TUNEZJA.html
              • naserek W swoich omamach ... 06.08.06, 19:43
                W swoich omamach mylisz ranking z forum.
                A co ja mam wspólnego z tym rankingiem, do którego link podajesz?????
                Zapewniam cię że niewiele. Ranking jest pomysłem zawodowych administratorów
                gazeta.pl, ja nie mam najmniejszej mozliwosci ingerowania w jego treść i wogóle
                bardzo rzadko tam zaglądam.
                Cos ci sie kolego pomieszało i piszesz o jakim rankingu a nie o forym
                hotelowym. Jak masz jakieś skargi dotyczace wspomnianego przez ciebie rankingu
                to napisz do superadmina gazety jabbur@gazeta.pl i zejdź ze mnie.
                • Gość: Mirek Re: W swoich omamach ... IP: *.lisek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:52
                  Mam inne preferencje! Nie właziłem i nie zamierzam włazić na Ciebie!Zalecam Coś na uspokojenie kolego!Tak długo nie pociągniesz przy stałym podnieceniu.Pozdrawiam i życze zdrówka. Jeśli czymś uraziłem to przepraszam.Heniek napewno ma radoche.
                  • naserek zapraszam na forum 06.08.06, 19:55
                    :-)
                    Zapraszam zatem na moje forum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
                    f=22878&w=38562699&v=2&s=0 i dopisanie swoich wrażen, z tego nieszczesnego
                    hotelu.
                    Pozdrawiam
            • Gość: Mirek Re: cukierkowe opinie IP: *.lisek.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 19:29
              Jak widać można czytać i nie doczytać. Nie wszyscy są nie omylni, i wszechwiedzący drogi panie!Radze zweryfikować mniemanie o swojej wszechwiedzy i pochamować nerw.Można powiedzieć czasem zbyt wiele a to forum nie jest po to by się wzajemnie obrażać.No i Heniek... jest chyba tylko zadowolony !!!!
              • naserek święte słowa 06.08.06, 19:46
                święte słowa.
                "drogi panie, radze zweryfikować mniemanie o swojej wszechwiedzy", czytać post
                wiodący ze zrozumieniem i nie mylić forum
                forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22878 za które odpowiadam z rankingiem
                forum.gazeta.pl/forum/71,72324.html?f=775, którego chyba nikt nie
                redaguje.
    • naserek Forum Tunezja - Hotele (wyjaśnienie) 06.08.06, 18:20
      Żadna opinia (a zwłaszcza negatywna)zamieszczona na forum Tunezja-Hotele nie
      jest z niego usuwana, o ile nie narusza kilku podsatwowych zasad obowiązujących
      na tym forum. Te podstawowae zasady zamieszczone sa w nagłówku forum:
      "Forum służy do zamieszczania JEDYNIE OPINII dotyczących wakacyjnych hoteli w
      Tunezji. Proszę nie zadawać na forum pytań - PYTANIA, PROŚBY jak i inne posty
      nie będące opiniami bedą USUWANE"

Notoryczne, żenujące wpisy niejakiego haniek23 są usuwane systematycznie, gdyz
      systematycznie łamia powyższe zasady. Osoba ta mimo tego, ze spędziła wakacje
      bodajże w hotelu Marilla nie wysiliła się aby napisać najmniejszą choćby opinie
      o tymze hotelu, z uporem maniaka jednak zasmieca to forum swoimi pretensjami,
      ze wiekszość opinii jest przekopiowana z fportalu wakacje.pl. Wielki negat i
      odkrywaca nie zauwazył chyba że w przypadku przekopiowania opinii z wakacje.pl,
      informacja o tym zawsze dołączana jest przy opisie.
      A oto kilka wiekopomnych wpisów heniek23 dotyczacych wspomnień z hotelu Marilla
      (które zostały usunięte z forum)

"Szkoda,że wszystko przepisane z forum wakacje pl i są z zeszłego roku"
      "Jest ot jedyna autentyczna odpowiedz o tym hotelu reszta to przepisane z forum
      wakacje pl. i są z przed roku"
      "Zdecydowanie zgadzam sie z tobą byłem w tym hotelu od 21.07 do 3.08.2006 i
      mogę w 100 % potwierdzić to wszystko a przepisywanie cudzych wypowiedzi i to z
      innego forum dla poprawienia frekwencji to czysta głupota. Polecam forum
      wakacje.pl tam nie usuwają żadnych wypowiedzi"
      "Szkoda że te wszystkie cytaty sa z forum wakacje pl. I prosze nie usuwać moich
      wypowiedzi z tego forum"

panie heniek, zamiast generować takie popierdółki, weź się pan wysil i napisz w
      końcu ta opinię (chciażby na ulubionym portalu wakacje.pl). Dalsza dyskusja z
      Panem jest dla mnie poniżająca i żegnam czule.

• heniekj23 Re: Forum Tunezja - Hotele (wyjaśnienie) 06.08.06, 19:54
        Drogi Panie naserek niestety nie jestem Mirek , z którym zgadzam sie w 100% .
        Jeszcze w lipcu obserwowałem forum hotele Tunezja i to co Pan niestety zerżnął
        z forum wakacje pl. Faktycznie spędziłem wakacje w Hotelu Marillia w Tunezji a
        przed wyjazdem chciałem dość dobrze zapoznać się z opiniami o tym hotelu.
        niestety ale Pańskie forum okazało się czystym plagiatem wspomnianego forum. a
        pruba podania informacji że to plagiaty zostawała skutecznie wycinana. Na
        zakończenie dodam,że wystawiłem swoją opinię o tym hotelu na forum wakacje pl a
        na Pańskie żenujące PRYWATNE forum o hotelach niestety nie zaglądam i nie będę
        nikomu polecał.
        • heniekj23 Re: Forum Tunezja - Hotele (wyjaśnienie) 06.08.06, 19:56
          A informacja że dyskusja ze mną czy z innymi osobami na forum jest ponizająca
          świadczy tylko o pustce jaka panuje w Pana myslach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka