paris26 16.08.06, 22:24 Czy któraś z Was może zna gościa o takim imieniu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chocolat1 Re: Faycal z Sousse:) 16.08.06, 23:19 ja znam faysala z innej miejscowosci, ale w sumie moze to ten sam...:) znasz nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
paris26 Re: Faycal z Sousse:) 17.08.06, 09:42 Cześć on raczej nie może być z innej miejscowości.A w jakim ten co ty znasz jest wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
paris26 Re: Faycal z Sousse:) 18.08.06, 13:33 O to nie o tego samego nam chodzi bo ten co ja znam to jest starszy Odpowiedz Link Zgłoś
chocolat1 Re: Faycal z Sousse:) 20.08.06, 23:04 to ja sie podlaczam po pytanie, moze ktos zna Faysala z Nabeul? :) Odpowiedz Link Zgłoś
klaps621 Re: Faycal z Sousse:) 03.09.06, 17:15 paris26 napisała: > Czy któraś z Was może zna gościa o takim imieniu??? Właśnie wróciłam z Tunezji. Przebywałam w rejonie Skanes Monastrir w hotelu Skanes Rivage. W tym hotelu pracował fotograf, właśnie o tym imieniu. Bardzo przystojny, o zniewalającym uśmiechu. Mówił, że mieszka w Sousse. Ciężko było się z nim porozumieć, bo słabo mówił po angielski. Jeżeli to ten, to odradzam, bo jak dla mnie, to facet stanowczo za szybko zabierał się do rzeczy. Według mnie przy bliższym poznaniu ten facet traci swój blask. Seks jest ważny, ale liczy się coś więcej, np. wspólna rozmowa, wspólny taniec czy po prostu poznanie się bliżej. Mam za to do Ciebie pytanie, czy znasz chłopaka o imieniu Hedi (czyt.Idi). Jest studentem geografii i mieszka w Monastirze. Pozdrawiam. Zachowana również w Tunezji i być może w kimś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
paris26 Re: Faycal z Sousse:) 04.09.06, 13:04 witam cię,mam nadzieję że nie o tego gościa chodzi...ten którego ja znam raczej nie ma możliwości przemieszczania sie do innego rejonu ponieważ prowadzi swój interes i z tego co wiem cały czas jest w swoim miejscu pracy...ten którego ja znam jest już w podeszłym wieku...i nie zabierał sie do "rzeczy" od razu,praktycznie w ogóle sie nie dobierał!!!Byłabym ci jeszcze wdzięczna jakbyś napisała ile lat ma ten,którego ty znasz??? A jeśli chodzi o twojego znajomego to przykro mi nie pomoge ci bo nikogo takiego niestety nie znam:( Odpowiedz Link Zgłoś