Dodaj do ulubionych

Tunezyjczycy są wspaniali

IP: 194.150.247.* 23.08.06, 09:21
chyba poznałam tam przyszłego męża :-)
Obserwuj wątek
    • siostra_gucia Re: Tunezyjczycy są wspaniali 23.08.06, 09:35
      Gartuluje ! radze jednak poczytac to forum
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30397
      • Gość: Bacha Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.imz.pl 23.08.06, 09:37
        Tunezyjczycy są bardzo sympatyczni, kontaktowi, przystojni, gadatliwi a czy
        wspaniali to nie wiem bo nie spałam z żadnym :-)))
        • Gość: Basia Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 194.150.247.* 01.09.06, 10:31
          a mi się zdarzyło:-)
      • Gość: majka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 15:21
        siostra_gucia napisała:

> Gartuluje ! radze jednak poczytac to forum
        > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30397

i rownież to forum
        www.tunezja.fora.pl/
        dział www.tunezja.fora.pl/viewforum.php?
        f=9&sid=3fd0419009440e4222057520d50c9eda
    • magda_my Re: Tunezyjczycy są wspaniali 23.08.06, 11:27
      naprawdę chwyciłaś Pana Boga za nogi! tak, tak wyjdż za niego - życzę udanego
      niewolnictwa i braku poszanowania przez męża... eh kobieto zastanów się o czym
      w ogóle Ty myślisz- zresztą jak chcesz zrujnować sobie życie to wyjdż za niego.
      • Gość: Bacha Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.imz.pl 23.08.06, 12:05
        Dziewczyna napisała "chyba..." to może jeszcze się rozmyśli jak na 100%-ową
        kobitkę przystało :-)))
    • Gość: nana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 15:20
      BĄdż rozsądna.Może trafiłaś na wzajemną miłość nie wykluczam tego, ale
      wysłuchaj mojej historii"miłośći z Tunezij".(może mam córkę w twoim wieku)
      Trafiłam tam przypadkowo(nagroda)Nie miałam pojęcia, że takie sprawy mają
      miejsce. Podrywał mnie pewien (Dla MNIE smarkacz)Tunezyczyk.W tej historii
      ważna rzecz , jestem wdową od 4 lat,i nigdy nie zdradziłam mojego męża.Ale
      wracając do tunezji,trwało to pare dni, aż do dnia, w który był drank ( no może
      dwa)no i on zachował się tak, jaby zrobiłby to mój mąż (BO NIESTETY CZAŁY CZAS
      GO KOCHAM I W TYM SMARKACZU NA CHWILĘ GO ZOBACZYŁAM)Ale nie żałuję tego , bo w
      mojo wyobrażni , choć na chwilę mogłam być z kimś, kto nigdy nie wróci do mnie)
      I tu nie rozumiem,nie dawał mi do zrezumienia,że oczekujmje pieniędzy. A od 8 m-
      cy pisze sms-y (Oczywiście typu kocham tylko Ciebie , jemu odpowiadam, żę
      kocham Ciebie tak samo jak ty mnie)Teraz zaczyna dzwonić ,co 2
      dygodnie..Myślę ,że tu chodzi o rodaj, promocji, sprowadzić jak nawięcej
      turystów.Ja bawię się z nim w tę samą grę co oni z naszymi pragnącymi uczucia
      dziewczynami.Bo on myśli, że jestem spragniona uczuć,Może kiedys w przyszłości,
      nie zamykam się.Ale będzie to tylKO POLAK, OCZYWIŚCIE ze , ze sposobu , bycia,
      zachowania, bardzo podobny do mojego męża. W MYŚL ZASADZIE , :CZYJEŚ CHWALICIE,
      SWEGO NIE ZNACJE:"DZIEWCZYNY, proszę nie badzcie tak naiwne. Ja osobiście mam,
      Coś w rodzau zabawy.Nie dałm mu ani grosza, nie wiem co jemu chodzi.I tu szok
      dla niektórych wiek 48(ocena innych35-40)do 23
    • Gość: nana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 15:33
      Jestem przygotowana , na kryrtkę.Chetnie odpiszę.
    • kiitek Re: Tunezyjczycy są wspaniali 24.08.06, 17:48
      to tylko złudne wrażenie...
      • Gość: NANA Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 18:23
        NIE MASZ RACJI DLA MNIE MA TYLKO ZNACZENIEME MĄŻ,. Ten smarkacz pisze do mnie
        różne żeczy , i myśli że w to wierzę . Myli się , bo nie mama ochoty jechać do
        Tunezji
        • Gość: nana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.08.06, 19:49
          do kitek
          Jak będziesz po 20 latach małżeństwa.Bardzo udanego pod każdym względem, to
          wtedy , może mnie zrozumiesz. O ile oczywiscie jesteś kobietą
          • kiitek Re: Tunezyjczycy są wspaniali 25.08.06, 12:50
            a jak Ty będziesz znała tyle mężczyzn-arabów(zaznaczam,dla mnie wylacznie
            znajomi),to może zrozumiesz o czym ja piszę. Ich wizerunek,jaki przedstawiają
            na pierwszy rzut oka jest złudny...tyle.
            • Gość: Ola Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 20:59
              jest tam dużo Tunezyjczyków którzy umilą czas paniom, moze i za drobną oplattą,
              ale wiekszosc z nich to nieźli bajkopisarze ollala wszysko pod turyste/tke co
              che to ma co chce usyszec to uslyszy wiec ....
              • Gość: ola Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.08.06, 23:57
                bardzo trafio to ujełąs. tak wlśnie jest
                • Gość: gonia65 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 13:46
                  Zastanawiałam się ,obserwując tych wspaniałych Tunezyjczyków, czy oni nie robią
                  między sobą zakładów, który więcej wyrwie i zaliczy głupich turystek. Doskonale
                  znają i umieją wykorzystać swoje walory: wdzięk , uśmiech, i wstawianie głodnych
                  kawałków. Panienki zauroczone wzdychają i płaczą po kątach, a oni się potem z
                  nich nabijają. Piszę tak na podstawie własnych obserwacji. Nie neguję
                  prawdziwego uczucia. Oczywiście może się zdarzyć, ale... arab to arab. Takie
                  zachowanie ma w genach. Życzę wszystkiego dobrego na naowej drodze życia z
                  Tunezyjczykiem... :))))
                  • Gość: Basia Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.imz.pl 29.08.06, 08:58
                    A ja myślę sobie, że Arab to chłop a chłop to zawsze chłop!
                    Wcale nie trzeba "bliskich" kontaktów w Arabem aby wzdychać i płakać, innymi
                    słowy to tak jakby rodzimy "produkt" był nieskazitelny i w ogóle cud - miód!
          • Gość: Magda Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 03:49
            Nana, chyba masz problem z alkoholem, nie piszę, żeby ci dokuczyć, po prostu
            Twoje posty mnie przeraziły - opamiętaj się! Idź do AA, bo zniszczysz sobie
            życie, które przecież jeszcze się dla Ciebie nie skończyło!
            • Gość: nana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl 04.09.06, 19:01
              Magda , nie wiem dlaczego , przyszło Ci to do głowy , może mi wytłumaczysz.
              Oceniasz kogos nie znając go. Myślę ,żę jesteś młodą osobą a brak
              doświadczenia względu na młody wiek, może kogoś bardzo ranić
              • Gość: nana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl 04.09.06, 19:13
                mam nadzieję,że masz trochę odwagi cywilnej i mi odpiszesz. Bo ja mogę Ci
                napisać, że masz problemy z narkotykami.I idz jak naszybciej do TZN.Piszę z
                wieloma młodymi osobami , ale one są na poziomie.
              • Gość: kinia Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.oracle.co.uk 11.09.06, 15:52
                nana - chyba troche przesadzasz. Magda juz dawno z Toba nie pisze a Ty nadal
                szukasz zaczepki.To ze masz wiekszy 'staz' wszystkiego, nie oznazca ze jestes
                najmadrzejsza na swiecie.Zreszta albo jestes malo wyksztalcona, albo nie jestes
                taka dorosla na jaka sie kreujesz.Domyslam sie tego na podstawie,budowy
                stylistycznej Twoich wypowiedzi.
                Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale Twoja historia, nie przestrzega o
                malzenstwie,wrecz odwrotnie.To ze chlopak sie do Ciebie wciaz odzywa, to dowod
                ze pamieta. Nie wazne czy tylko dla celow turystycznych, czy nie,ale mysli o
                Tobie.
                Co do tego malzenstwa to zycze wszystkiego najleprzego kolezance, tylko badz
                ostrozna i nie daj z siebie zrobic niewolnicy.
                pozdrawiam.pa
            • Gość: nana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl 04.09.06, 19:46
              Madziu , myślę ,że nie doczekam się od Ciebie odpowiedzi dzisiaj. Bo ty jak
              widzę egzystujesz tylko w nocy. Ja niestety o tej godz. już dawno śpię , bo
              jutro rano idę do pracy (staż 29 lat)A ty pewnie polujesz na mężów innych Pań
              (oczywiście z pieniędzmi)bo inni dla Ciebie się nie liczą. Udanych łowów, ala
              do czasu Bo zapewniam Cię , że uroda mija a rozum (zakładając, że go masz- w co
              osobiście wątpię)pozostaję. Czekam na odpowiedż z Twojej strony. Oczywiście w
              godz.o ktorych rozmawiają normalni ludzie ,a nie oboboki tak ak ty Pozdrawiam
              i czekam
            • Gość: nana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl 09.09.06, 14:50
              maqgda bardzo proszę o koilka słów, dziś robię przecier pomidorowy na zimę .
              ale dlA ciebie znadę trochę czasu. NO chyba że jesteś naćpana
            • Gość: nana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl 16.09.06, 20:02
              MADZIU , dlaczego jeszcze mi nie odpowiedzałaś , czyszbyś była na odwyku.
              Bradzo proszę pisz do mnie o normalnych godz. Ja w nocy staram się spać.
              MADZIU CZEKAM
    • iberia30 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 04.09.06, 22:34
      Gość portalu: mała napisał(a):

> chyba poznałam tam przyszłego męża :-)

kolejna naiwna, zauroczona, jedna z wielu.....
      • seatac Tunezyjczycy są wspaniali 06.09.06, 08:59
        Iberia ;-)) Ty rowniez tutaj??
        Coraz wiecej e-maniakow na tym forum.
        Jak milo.
        "Cieplutkie" pozdrowienia.
        T.
        • Gość: joanna Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 156.17.125.* 06.09.06, 09:06
          hm czy tunezyjczycy sa tacy wspaniali hm no nie wiem jak widzą interes w
          znajomości z tobą to są mili , nasz rezydent na samym poczatku nam poiedział ,
          że skoro tu przylecieliśmy to jesteśmy bogaci i mamy od nich kupować bo mamy
          pieniądze i nie ważne co orzeszki , dywany, palmy, chustki , koraliki .... są
          strasznie nachalni i w dodatku poligloci . bardzo często właściwie na każdym
          kroku czepiają się ciebie żekomi "przyjaciele" bo macie kasę i jesteście
          turystami więc uwaga na to , no chyba że akurat szukasz czegoś takiego, no i te
          ciagłe napiwki ... pozdrawiam
    • Gość: mała2 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.uwgda.gov.pl 05.09.06, 09:29
      dziewczyny - czy Wy na prawdę wierzycie w tą wakacyjną miłość? Podrywanie
      naiwnych turystek oni mają w kontakcie. No jeszcze jest nadzieja, że któraś na
      tyle się zakocha, że ściągnie ukochanego do siebie. O to chodzi. Obudźcie się -
      wakacje się skończyły
      • Gość: kiki Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 194.150.247.* 06.09.06, 08:43
        ale seks z nimi jest ok
    • Gość: mała2 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.uwgda.gov.pl 06.09.06, 12:40
      ale seks to nie wszystko
      • Gość: kiki Re: Tunezyjczycy seks IP: 194.150.247.* 13.09.06, 09:12
        dla mnie seks jest ważny
    • Gość: aga20 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 16:45
      Śmieszna jesteś. Dobrze Ci zycze, ale rok temu byłam w tunezji, tam mozesz miec
      50 lat 100 kilo nadwagi i dwa zeby na przedzie, a dla nich bedziesz extra!!!Oni
      nmają coś z oczami, a do tego są strasznie nachalni. Dla nich kazda kobieta
      jest swietna, ajak tylko wykaze odrobine zainteresowania (jakas przyjaznią)toi
      juz koniec. Tam nie ma przyjazni między kobieta, a mezczyzną, a pomyśleć że
      sami zakłuli swoje kobiety w te szmaty.
      Pozgrawiam.
      A w tym roku tez jade, całe szczęście z obstawą:)
      • Gość: talencja Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 17:01
        ja w zeszlym roku bylam w tunezji z kuzynka,to strasznie nas zaczepiali trabili
        na ulicach i wogole. w tym roku bylam z chlopakiem i na szczescie juz byli
        mniej na nachalni. oczywsicie patrzyli sie ale jak gadali to do mojego chlopaka
        vbardziej:P
    • Gość: :) Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.orange.pl 10.09.06, 09:38
      Nie generalizujcje ludzie bo to bez sensu. Zdziwilibyśie się ilu ludzi poznało
      zyciowych partnerów na wakacjach i żyją normalnie. Nie każdy Tunezyjczyk to
      oszust, nie każdy Francuz to żabojad, nie każdy Aglik to rasista. Czasem udają
      się rzeczy, w któr nikt nie wierzy. Więc po co siać zamęt. U nas obok meneli
      dworca są normani ludzie, tam, obok nachalnych sprzedawców też są normalni
      ludzie. Swoją drgą - gdybyście musieli utrzymać rodzinę za to, co zarobicie w
      ciągu kilku miesięcy, nie bylbyście nachalni???
      • Gość: xyz Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.aster.pl 12.09.06, 00:09
        No nie. Naiwność ludzka nie zna granic.
        A co mi tam. Być może jeszcze raz znajdzie się zajęcie Rutkowskiego.
    • Gość: kiki Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 194.150.247.* 27.09.06, 08:14
      seks z nimi jest super
      • iberia30 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 27.09.06, 14:25
        Gość portalu: kiki napisał(a):

> seks z nimi jest super

napisala latwa polka.
        • Gość: kiki Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 194.150.247.* 29.09.06, 08:31
          nie łatwa, a normalna kobieta dziewico orleańska!!
          • Gość: Amini Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.os1.kn.pl 30.09.06, 17:25
            Bylam w Tunezji w tym roku i poznalam naprawde fajnych ludzi- arabów - nie
            kupowalam im niczego, oni nic nie sprzedawali( wiec watek kasy odpada w tym
            przypadku) a mimo to byli bardzo mili, pomagali i zabawiali jak mogli i
            swietnie sie z nimi bawilam. Caly czas utrzymujemy kontakt mailowy, z checia
            polecialabym tam jeszcze. Nie spalam z zadnym ale naprawde milo spedzilam z
            nimi czas. Nie wiem na czym to polega ale maja niesamowite wyczucie rytmu - co
            uslysza muzyke to zaraz tancza, i to jak...
          • iberia30 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 30.09.06, 18:49
            Gość portalu: kiki napisał(a):

> nie łatwa, a normalna kobieta dziewico orleańska!!
            widocznie dla ciebie czyms normalnym jest, ze na wczasach idziesz do lozka z
            tubylcem/tubylcami-dla mnie nie, i moze powstrzymaj sie od oceny mojej osoby-
            nie ja tu jestem "gwiazda" watku.
            • Gość: KIKI Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 194.150.247.* 02.10.06, 10:06
              PO PROSTU NIE TRAKTUJE TEGO JAKO TEMATU TABU, SPODOBAŁ MI SIE KTOS, SPEDZALISMY
              CZAS, A ZE WLACZYLISMY DO TEGO SEKS, CO W TYM ZLEGO??? TAK JA JESTEM
              GWIAZDA :)))))))
              • iberia30 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 02.10.06, 10:44
                Po pierwsze nie krzycz-wylacz cpas locka.
                Po drugie skoro co roku podczas urlopu sypiasz z kim innym to gratuluje
                pomyslu na zycie.Nie ma sie co dziwic, ze zdanie o Polakch jest jakie jest-m.in
                dzieki takim babom jak ty.
                • Gość: kiki Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 194.150.247.* 02.10.06, 14:09
                  tak taki mam pomysł na życie używac ile wlezie, hehe, ale tu można ludzi
                  podkręcac na tych forach, buhahahaha
                  • Gość: agata99553 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 195.187.251.* 10.10.06, 10:16
                    ja uważam , że Tunezyjczycy są wspaniali. Owszem zdarzają się namolni i
                    brudasy\. Ale są też Ci wspaniali ach........ A jacy namiętni hahahah
                  • Gość: xxx Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 11.10.06, 08:55
                    Ja cie widzialem takiego mastodonta szpetnego do ze swieczka szukac
                • Gość: Karolinka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.crowley.pl 10.10.06, 12:51
                  A co w tym złego? :) zamiast siedzieć na tym forum pojechałabyś na jakieś
                  sexualne szaleństwo do Tunezji... mam nadzieję że ta cyferka przy Twoim loginie
                  to nie wiek... ja mam 30 lat i biorę z życia ile mogę... nie chcę na starośc
                  robić bilansu zmarnowanych okazji...
                  • iberia30 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 15.10.06, 19:36
                    Gość portalu: Karolinka napisał(a):

> A co w tym złego? :) zamiast siedzieć na tym forum pojechałabyś na jakieś
                    > sexualne szaleństwo do Tunezji...

nie mam takiej potrzeby aby mnie isc do lozka z Arabem.... poza tym o moje
                    wyjazdy nie musisz sie martwic...jest ich wystarczajaca ilosc :-))

>mam nadzieję że ta cyferka przy Twoim loginie
                    >to nie wiek...

bo???tak, to moj wiek, masz z tym jakis problem???

>ja mam 30 lat i biorę z życia ile mogę...

mozna i tak....tez sobie nie odmawiam ale nie znaczy to, ze ide do lozka z
                    kazdym obcokrajowcem ktorego spotkam...

>nie chcę na starośc robić bilansu zmarnowanych okazji...

naprawde nie badz smieszna....to, ze nie ide do lozka z kazdym facetem nie
                    znaczy, ze mam smutny zywot :-DDDDD
                • Gość: Karolinka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.crowley.pl 10.10.06, 12:52
                  A co w tym złego? :) zamiast siedzieć na tym forum pojechałabyś na jakieś
                  sexualne szaleństwo do Tunezji... mam nadzieję że ta cyferka przy Twoim loginie
                  (iberia30) to nie wiek... ja mam 30 lat i biorę z życia ile mogę... nie chcę na
                  starośc robić bilansu zmarnowanych okazji...
                  • Gość: ewa Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 10.10.06, 13:02
                    Jesli chodzi o szalenstwa sexualne to do dzisiaj sie lecze...a byl taki czysty
                    i uroczy..wiec zastanowcie sie 100 razy zanim pojdziecie z kims do lozka.
                    • Gość: karkoz Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 15:44
                      wiedz o tym ze nie zlapal tego od Tunezyjki tylko niestety od turystki :(i nie
                      wiedzac o tym "sprzedal"Tobie:((( ale chce jeszcze dodac ze wszystkie poznajemy
                      Tunezyjczykow z miast turystycznych a oni są niestety nachalni...badz co badz
                      rozpieszczeni przez turystki!! I po to wlasnie są takie fora aby sie dowiedziec
                      jak tam jest i jak tam ktorejs nie pasuje to po co tam jedzie"nachalnosc"nigdy
                      sie tam nie zmieni!!!!50%turystek z calej europy jedzie tam wlasnie do tych
                      tunezyjczykow ktorzy są tak bardzo"nachalni" bo one to kochaja:) polki
                      tez:)oczywiscie nie wszystkie:P pozdrawiam wszystkie dziewczyny kochajace
                      Tunezyjczykow:)))i powodzenia w walce o Tunezyjskie szczescie:)))
    • Gość: romek Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 10.10.06, 19:38
      Ladnej kobiecie wystarcza i schlebia adoracja a maszkarony musza dac tylka by
      byc zauwazone!
      • Gość: Karolinka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.chello.pl 10.10.06, 21:42
        hmm jak dla mnie to żeby "dać tyłka" musi Cię ktoś zauważyć - w przeciwnym
        razie trochę ciężko wcelować...
        :)) czyżby przykre wspomnienia z Sousse???? :))) może podryw na mydło to nie
        najlepszy pomysł w tej części świata ;)))
        • Gość: romek Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 10.10.06, 21:57
          Akurat moja dziewczyna jest piekna blondynka wiec dzialo sie troche!ale
          widzialem jak te brzydactwa z turnusu sie zachowuja by zlapac okazje,zalosne.
          • Gość: kiki Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 194.150.247.* 11.10.06, 07:21
            ja jestem śliczną dziewczyną i miałam mega powodzenie, nikomu nie dawałam
            tyłka, tylko spędziłam cudoiwne namiętne noce z jednym wybranym Tunezyjczykiem
            i było cudnie
      • Gość: Karolinka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.crowley.pl 11.10.06, 10:49
        Piękno jest pojęciem względnym... To co podoba się Tobie dla kogoś innego może
        być maszkaronem... tak świat jest skonstruowany, cały dowcip polega na tym by
        nie przegiąć w żadną stronę. Może i są laski które lataja do Tunezji i bzykają
        ile wlezie i z kim popadnie. Ale z całym szacunkiem, nie sądzisz że to nie
        Twoja sprawa? Jak ktoś chce to niech "daje tyłka" jak nie tez dobrze czy jest
        ładny, brzydki, mądry czy głupi...
    • Gość: romek Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 11.10.06, 11:45
      Oczywiscie,kazda potwora znajdzie swego amatora,tylko uwazajcie na choroby
      weneryczne.
    • Gość: artur Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 11.10.06, 11:59
      Jakie te kobiety sa naiwne mysla ze przezyja jakas wielka milosc a wiadomo ze
      facetowi zalezy tylko na seksie.Tym bardziej ze jest to kraj islamski i taka
      turystka to lakomy kasek na wyzycie seksualne
    • Gość: olga Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 11.10.06, 13:31
      Ja jestem wyzwolona kobieta mam 50 lat opalam sie topless i uwielbiam
      tunezyjskich mezczyzn sa tacy szarmanccy!
    • Gość: zenon Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 11.10.06, 14:22
      A pani babcia to z wnukami jezdzi? zapewne nie bo jak mozna wnukom worki
      pokazac?
      • Gość: agatkaw5 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 195.187.251.* 11.10.06, 14:42
        ciekawe jakie zenek ma worki ha ha
    • Gość: zenek Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 11.10.06, 14:51
      Masz na mysli moje ogolone jajeczka?
      • Gość: agatkaw5 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 195.187.251.* 11.10.06, 15:24
        że ogolone to jeszcze nic nie znaczy -ale mogą być jak worki albo zbuki
        hahaha.więc obejrzyj siebie najpierw a potem wypowiadaj sie na temat innych .
        narka
        • Gość: Karolinka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.crowley.pl 11.10.06, 15:57
          Zauważyłyscie że kazdy facet wypowiadający się na tym forum ma jednoznaczne
          nastawienie? :)) ale co ciekawsze tunezyjczycy wcale nie maja lepszego zdania o
          polskich facetach... Zreszta my chyba też nie, skoro jeździmy tam na wakacje
          hahaha :))))
          • Gość: mała Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 20:49
            W tym przyznaję Ci rację Karolino!Myśle że oni są po prostu troszkę zazdrośni o
            tą tunezyjską urodę!
            • Gość: agatkaw5 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 195.187.251.* 12.10.06, 08:08
              I ja też tak uważam dziewczynki.Nie ma jak tunezyjczycy hahahahh. Pozdrawiam
    • Gość: Sas Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 12:09
      No tak PIEKNYM POLSKIM KSIĘZNICZKĄ , na ktore w Polsce nikt nie zwraca uwagi
      zaczęli podobać się Tynezyjczycy . Będąc tego roku w Sosse napatrzylem sie jak
      nasze miski lgnęły do tubylców. Czym starsza miss tym mlodszy tunezyjczyk ,
      oczywiscie żaden z uroczych tunezyjczykow NIE ZAKOCHUJE SIE ZA DARMO , a że
      jest tam BIDA to stawki nie sa wygórowane / nawet jak dla skapych misek/.
      Widzac w hotelowym holu miskę z nastoletnim tunezyjczykiem nie wiedziałem czy
      sie śmiać czy płakac czy wymiotować .Oczywiscie KAZDA Z KSIĘZNICZEK moze robić
      za swoim tyłeczkiem co chce - wenyrologów w Polsce nie brakuje. Polscy żigolaki
      ukóli nazwę tego względnie przyjemnego zajęcia i nazwali je TRZEPANIEM
      DYWANÓW . Sas
      • Gość: agatkaw5 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 195.187.251.* 12.10.06, 12:11
        Drogi Sasie weź do rączki słownik ortograficzny to pogadamy>
        • Gość: romek Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 12:34
          Brawo sas !Polki mysla ze sa najpiekniejszymi ksiezniczkami a prawda jest taka
          ze Rosjankom nie dorastaja do piet .
          • Gość: Sas Re:do romka IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 13:25
            Wiesz nie mozna uogolniać . Mówia ,że NAJWIĘCEJ WITAMINY...itd. O gustach sie
            raczej nie dyskutuje. Moim zdanie , istota problemu tkwi w tym ,że o
            PIEKNISIACH Z TUNEZJI nie bedą wypowiadać sie naprawde fajne polskie laski , bo
            one znaja swoja wartosć i jada do Tunezji zobaczyć El Jem , Kartagine , Sahare
            itd . Nie traktuja tunezyjskich wakacji jako wyjazd seksturystyczny. Sas
        • Gość: Sas Re: do agatkaw5 IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 12:36
          Droga agatkaw5 - piszę jak piszę , ale przynajmniej na temat . Watek dotyczy
          PIĘKNYCH TUNEZYJCZYKÓW . Jeśli Chcesz poczytac PO POLSKIEMU to zapraszam na
          czat z Panem Miodkiem. Co do słownika ortograficznego to oczywiście
          skorzystam .Natomiast jesli Lubisz do rączki/ i nie tylko / to w Tunezji
          zapewne jestes, byłas i bedziesz w siódmym niebie / tylko pamiętaj weź parę
          groszy- milimów/. Sas
          • Gość: mała Re: do agatkaw5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 12:50
            Wiem chłopcy że ubolewacie nad tym że jest ciężko spotkać tunezyjki na ulicach
            bo pewnie też byście z czegoś skorzystali!My nie dorastamy Rosjankom do pięt a
            wy Tunezyjczykom!Pozdrowionka!
            • Gość: alex Re: do agatkaw5 IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 13:14
              Mala! dlaczego sie tak denerwujesz?musi z ciebie byc nezle brzydactwo,skoro w
              kraju cie nikt nie chce ha ha,mam tylko taka nadzieje ze jestes choc tyci
              ladniejsza od naszej prezydentowej? a my mezczyzni jezdzimy do Tunezji w innych
              celach niz kobiety.
              • Gość: agatkaw5 Re: do aleks IP: 195.187.251.* 12.10.06, 13:21
                zdziwiłbyś się złociutki oj zdziwiłbyś. i kto mówi że narzekam na powodzenie w
                Polsce.??
                • Gość: alex Re: do aleks IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 13:25
                  Wspolczuje ci !
                  • Gość: do aleks Re: IP: 195.187.251.* 12.10.06, 13:27
                    i vice versa
          • Gość: agatkaw5 Re: do agatkaw5 IP: 195.187.251.* 12.10.06, 12:59
            myślę ze każdy lubi:) byłam w tunezji jednak nie skorzystałam ale następnym
            razem może....Ciekawe czy jakby Tobie trafiła się chętna Tunezyjka czy nie
            dałbyś jej do rączki? No chyba że nie masz co.Pozdrawiam
            • Gość: r1 Re: do agatkaw5 IP: *.hcm.com.pl 12.10.06, 13:30
              oj to w kraju nie masz okazji .no to masz caly rok zmarnowany szkoda ze nie
              skorzystalas az mi cie zal ale jak na drugi rok pojedziesz to sobie nie
              odpuszczaj i dziennie a z innym bo dopiero znowu za rok do Tunezji az mi cie
              zal .
            • Gość: Sas Re: do agatkaw5 IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 13:37
              Na wakacje jeżdzę zawsze z rodzinką . Chetne Tunezyjki czy tunezyjczycy to nie
              dla mnie - nie ma potrzeby /od AIDS wolę Anginę/.A Tobie radze - jak będzie do
              rączki i nie tylko -to uwazaj Żebyś sie od wielkości nie zadławiła. Sas
              • Gość: agatkaw5 Re:do sas IP: 195.187.251.* 12.10.06, 13:41
                spoko spoko-gustuję w xxxxl więc byłabym rada.a ty skoro masz żonę to czego tu
                szukasz- chyba żona też woli duże rozmiary a ty ze swoim robaczkiem.... i
                poszła w siną dal....
                • Gość: Sas Re:do agatkaw5 IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 13:55
                  Gratuluje dobrego / w pełnym slowa tego znaczeniu/ gustu. To co piszę i to co
                  czytam to MOJA PRYWATNA SPRAWA. Czasami warto poczytać taki watek ,zeby przy
                  następnym wyjeżdzie do Tunezji ZAŁATWIAĆ pokój nie od morza nie od ulicy tylko
                  zdala od Polskich Misek. I na koniec -o mnie mozesz pisać co ci sie rzewnie
                  podoba ale od RODZINKI WARA./ bo rzuce klątwe i nawet tunezyjczycy sie za tobą
                  nie obejrzą - no chyba ze podwoisz stawkę / Sas
                  • Gość: agatkaw5 Re:do sas IP: 195.187.251.* 12.10.06, 14:00
                    a tobie wara od tego co robię,guzik cię to powinno obchodzić.pilnuj rodzinki.i
                    nie wypowiadaj się o innych, pilnuj swoich bliskich i skup się na nich...
                    • Gość: Sas Re:do agatkaw5 IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 14:07
                      KSIĘZNICZKA sie wnerwiła. ha,ha,ha. W jednym z poprzednich postów pisalaś ,żę
                      jeszcze nic nie zrobiłas - czyzbyś byla niekonsekwentna INFOMANTKĄ . sAS
                      • Gość: agatkaw5 Re:do sas IP: 195.187.251.* 12.10.06, 14:12
                        jeżeli już to mówi się nimfomanka, a poza tym to nie chce mi się już z tobą
                        gadać.... męczący jesteś, strzała
                        • Gość: Sas Re:do agatkaw5 IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 14:42
                          Co prawda to prawda -strzala Sas
      • Gość: alex Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 12:56
        Trzepanie dywanow ! ha ha to jest dobre !
        • Gość: mała Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:32
          Zastanawiam się po co ta męska zazdrość!Jedni dostają urodę a inni coś innego!
          Nie wiem czym pan Bóg Ciebie obdarzył złociutki ale nie denerwuj się tak bo
          każdy robi to co lubi!
          • Gość: agatkaw5 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 195.187.251.* 12.10.06, 13:37
            dobrze mówisz mała.e tam nie ma co zawracać sobie głowy jakimiś głupiutkimi
            polaczkami.
            • Gość: mała Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:39
              Tak jak mówisz Agatka!
              • Gość: agatkaw5 Re: do mała IP: 195.187.251.* 12.10.06, 13:42
                :))))
            • Gość: Sas Re: do agatkaw5 IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 13:43
              Mam apel . My glupie polaczki życzymy Wam MĄDRE POLKI wszystkiego Najwiekszego
              i wszystkiego najmlodszego . Sas
              • Gość: mała Re: do agatkaw5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 13:45
                Przecież nikt nie powiedział że wy jesteście głupi Sas!
              • Gość: agatkaw5 Re: do sas IP: 195.187.251.* 12.10.06, 13:45
                no takiego najmłodszego to bez przesady hahaha
                • Gość: Sas Re: do agatkaw5 IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 13:58
                  Jak sie nie ma co się chce -to sie bierze co sie ma . Sas
                  • Gość: Karolinka Re: do agatkaw5 IP: *.crowley.pl 12.10.06, 14:12
                    no i co w związku z tym?
                    jestem pełnoletnia, robię co chce i z kim chcę! A Ty za materac robic nie
                    musisz więc co Cie konkretnie boli???
                    • Gość: agatkaw5 Re: do karolinka IP: 195.187.251.* 12.10.06, 14:15
                      To do mnie Karolinko???hahahah czy pomyłeczka?
            • Gość: r1 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.hcm.com.pl 12.10.06, 13:51
              no pewnie nie zawracaj gitary tylko ciebie pokreci do nastepnego roku czekac na
              idealnych menow moze jakis glupiutki polaczek co nie a moze jednak moze sie
              skusisz , nie no ty jestes inna. arabska nie polska polaczki to gluptaski.
    • Gość: greg Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 13:55
      Pochwy im spuchna przez te czekanie ! buha ha
      • Gość: mała Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:15
        Ty też Karolina będziesz grać święta?
        • Gość: agatkaw5 Re: do mała IP: 195.187.251.* 12.10.06, 14:19
          o rety rety ale tu zamieszanko powstało co?hahahaha
        • Gość: Karolinka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.crowley.pl 12.10.06, 14:31
          Słuchaj no smieszą mnie na maxa te komentarze :))
          a świętej nie zgrywam i nie zamierzam... nie widzę tylko potrzeby po raz
          kolejny tłumaczenia co robię na tym forum...
          • Gość: mała Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:08
            Tak w ogóle to wydaje mi się że mieliśmy na tym forum rozmawiać o tym jak
            wspaniali są tunezyjczycy a nie kto z kim i za ile!
      • Gość: Karolinka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.crowley.pl 12.10.06, 14:17
        raaaany greg!!! pochwy nie puchną od czekania!!!!!
        jak nie masz na dostępu na żywo przejrzyj książkę do anatomii hahahaha
        • Gość: Sas Re: do Karolinki IP: *.net81.citysat.com.pl 12.10.06, 14:46
          Ale głowa -tak . Sas
          • Gość: Karolinka Re: do Karolinki IP: *.crowley.pl 12.10.06, 14:54
            :)) być może
            sami prowokujecie te niezdrowe komentarze do powiedzmy sobie szczerze, całkiem
            przyjemnego i dość nośnego tematu :)))
        • Gość: zenon Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 22:20
          Naiwnosc ludzka nie zna granic,dziewczyno dla nich chocbys miala 200 kilo
          nadwagi to jestes piekna a u nas ta opcja nie przejdzie...powodzenia
          • karola04 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 12.10.06, 22:56
            u nas wogóle mało co przechodzi hahaha podejrzewam że nawet to forum wyglądało
            by zupełnie inaczej gdyby wypowiadali się na nim nie polscy a tunezyjscy
            mężczyźni... a co do 200 kilowej nadwagi - masz całkowitą rację! u nas to nie
            przejdzie , tam sądzę że dałoby radę, dlatego jest tam tak zajebiście - chuda
            czy gruba - każda jest adorowana...
            Dziewczynki :)) do wakacji juz tylko 6 miesięcy :)))
            pozdrawiam
            K
    • libby Re: Tunezyjczycy są wspaniali 12.10.06, 19:16
      W Tunezji pierwszy raz widziałam młodych , przystojnych chłopców w czułych
      objęciach ze starszymi Europejkami lub dotrzymujących towarzystwa Europejczykom.
      Na pewno są wspaniali skoro mają takie powodzenie.
      • Gość: mała Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:27
        Oni są zajebiści!
        • Gość: lolita8484 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.swietochlowice.org 12.10.06, 20:46
          też tak uważam :)
          • Gość: mała Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 20:57
            I jeszcze bardziej romantyczni od Włochów!
            • Gość: Basia Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 21:28
              no... fajni sa sexi..wow ja juz chce tam wrocic
              • Gość: ksenia Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 22:25
                A ja uwielbiam sex z nimi tylko ostatnio mnie mama nakryla
                • Gość: maria Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 12.10.06, 22:58
                  Mojego mlodszego odemnie faceta nie zamienilabym na zadnego araba ! mam
                  przyjemnosc z tego jak inne kobitki slinia sie na jego widok .
                • Gość: Sas Re: do ksenia IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 09:22
                  Mogla się za drobną dodatkową opłatą -PODŁĄCZYĆ . sAS
              • Gość: Sas Re do Basia IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 09:20
                A na OPŁATY już Uzbierałaś .Sas
            • Gość: lolita8484 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 07:19
              i ładniejsi od Włochów, jakby nie było ... i potrafią tak pieknie mówić :)
              Będąc tam w sierpniu przeżyłam dwutygodniową imprezę :) Było zajefajnie!!!
              Poznałam ich wielu - oczywiście na stopie koleżeńskiej, a z jednym tylko
              połączyła mnie silnijesza więź ;) Wracam tam w maju odwiedzić mojego "habibka"
              pozdro dla fanów Tunezyjskich panów :D:):P
              • Gość: Sas Re: do lolita484 IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 09:28
                Proponuje najpierw go uprzedzić -bo może być w tym czasie ZAJĘTY/ do Tunezji
                WCZASOWICZKI zjeżdżają się przez cały rok/ . Sas
              • Gość: r1 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.hcm.com.pl 13.10.06, 13:50
                twojego habibka to juz ktos odwiedzi w listopadzie nastempna w grudniu
                itd.potem bedzie maj to ty a potem czerwiec nowa znajoma itd. moze kiedys ty i
                znowu itd, itd. itd
                • Gość: monia Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 13:54
                  Kurcze ja sie nie smieje ale moja znajoma tak wrocila z Tunezji razem z
                  niespodzianka...za 9 miesiecy 2 blizniaczki murzyniatka...a swojego habika do
                  dzisiaj nie widzi...
                  • Gość: Sas Re: do monia IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 14:00
                    Bo TUNEZYJCZYCY SĄ WSPANIALI. Sas
                    • Gość: monia Re: do monia IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 14:04
                      No wlasnie ! za bledy mlodosci niekiedy trzeba zaplacic wysoka cene,ale czesto
                      jest tak ze ta dana osoba sie sama o to prosi ! a ja na nich leje niech sie
                      slinia na moj widok !a co tam
                  • Gość: lolita8484 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 14:28
                    Słuchaj ... jak Twoja koleżanka wróciła z Tunezji z niespodzianką to już jej
                    sprawa !!! Zapytaj się jej przy okazji, czy razem z murzyńskimi bliźniakami nie
                    przywiozła Hiva, kiły albo jakiejs innej hcoroby wenerycznej i czy te dzieci są
                    zdrowe ?? Bo jak była taka głupia i poszła bez prezerwatywy do łóżka to jej nie
                    współczuję ... bo która mądra laska pójdzie do wyra bez zabezpieczenia z
                    Polakiem a co dopiero z arabem, którego ledwo co zna ?? ŻADNA !!! W moim
                    przypadku chyba nie zajdę w ciążę, chyba że można zajść w ciążę przez całowanie
                    się i zwykłe przytulanie hahaha Pozdro
                    • Gość: monia Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 14:38
                      kazdy przypadek jest indywidualny,dzieci maja juz po 9 lat wiec troche czasu
                      minelo a nie pisalamdo twojej osoby tylko jako ciekawostke by robic to<jezeli
                      ktos sie zdecyduje> z gowa.
                      • Gość: lolita8484 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 14:45
                        Sorki Moniu, że tak na ciebie najechałam, ale naprawdę słabi mnie jak niektórzy
                        wypowidają się na temat dziewczyn wyjeżdzających do Tunezji ... a przecież nie
                        wszystkie te laski idą od razu do wyra prawda??
                      • Gość: lolita8484 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 14:46
                        i tak jak piszesz - jak robić "TO" to robić to z głową :) Pozdro
                    • iberia30 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 15.10.06, 19:41
                      Gość portalu: lolita8484 napisał(a):

> Słuchaj ... jak Twoja koleżanka wróciła z Tunezji z niespodzianką to już jej
                      > sprawa !!! Zapytaj się jej przy okazji, czy razem z murzyńskimi bliźniakami
                      nie przywiozła Hiva, kiły albo jakiejs innej hcoroby wenerycznej i czy te
                      dzieci są zdrowe ?? Bo jak była taka głupia i poszła bez prezerwatywy do łóżka
                      to jej nie współczuję ... bo która mądra laska pójdzie do wyra bez
                      zabezpieczenia z Polakiem a co dopiero z arabem, którego ledwo co zna ??
                      ŻADNA !!!

prezerwqatywa nie chroni w 100%......

>W moim przypadku chyba nie zajdę w ciążę, chyba że można zajść w ciążę przez
                      całowanie się i zwykłe przytulanie hahaha Pozdro

w ciaze nie zajdziesz ale syfa sie mozesz nabawic.....
                      • Gość: lolita8484 do iberii IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 20:56
                        Jestem już dwa miesiące w domku i jakoś syfa nie mam ... Znawczyni się odezwała
                        od siedmiu boleści :P
                        • iberia30 Re: do iberii 15.10.06, 21:02

> Jestem już dwa miesiące w domku i jakoś syfa nie mam ...

robilas badania?Czy taka pewnosc na podstawie braku objawow....?

>Znawczyni się odezwała od siedmiu boleści :P

daruj sobie osobiste wycieczki, wystarczy, ze ty jestes znawczynia anatomii
                          arabow.....
                          • Gość: lolita8484 Re: do iberii IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 21:07
                            Pani doktor się odezwała !!! Kobieto po co mi badania, jak tam nic nie
                            robiłam ??? Matko ... brak słów
                • Gość: Sas Re: do rt IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 13:58
                  Wiesz rt jak lolita8484 lubi być enta w kolejce to wypada jej tylko
                  współczuć.Ale jak KOCHA ? .Sas
                • Gość: lolita8484 Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 14:23
                  Co Ty myślisz, że ja o tym nie wiem?? Nie jestem taka naiwna jak większość
                  młodych dziewczyn ... zakochac to się nie zakochałam - ani mi to na myśl nie
                  przyszło, a jak tam pojade w maju to chyba się moge z nim spotkać co?? Tego to
                  mi nikt nie zabroni!!! Pozdro
              • iberia30 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 15.10.06, 19:40

> i ładniejsi od Włochów, jakby nie było ... i potrafią tak pieknie mówić :)
                > Będąc tam w sierpniu przeżyłam dwutygodniową imprezę :) Było zajefajnie!!!
                > Poznałam ich wielu - oczywiście na stopie koleżeńskiej, a z jednym tylko
                > połączyła mnie silnijesza więź ;) Wracam tam w maju odwiedzić
                mojego "habibka"

nie zapomnij wpisac sie z odpowiednim wyprzedzeniem w jego grafik:-DDDD

o slodka naiwnosci......
                • Gość: lolita8484 do iberii IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 20:58
                  Kochana, naiwna to ja nie jestem ... Chyba Ty się na kimś przejechałaś skoro
                  tak piszesz w swoich postach o naiwności ... Pozdro
                  • iberia30 Re: do iberii 15.10.06, 21:02

> Kochana, naiwna to ja nie jestem ... Chyba Ty się na kimś przejechałaś skoro
                    > tak piszesz w swoich postach o naiwności ..

pudlo.....ale ty i tak wiesz lepiej, prawda?
                    • Gość: lolita8484 Re: do iberii IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 21:08
                      Nie wiem ... bo na nikim się nie przejechałam :P:P:P
                • Gość: lolita8484 do MONI i do iberii IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 21:02
                  Wiecie dziewczyny co Wam radzę: idźcie do zakonu!!! Tam nikomu uwag nie
                  będziecie musiały robić!!!
                  • iberia30 Re: do MONI i do iberii 15.10.06, 21:06

> Wiecie dziewczyny co Wam radzę: idźcie do zakonu!!! Tam nikomu uwag nie
                    > będziecie musiały robić!!!

wow coz za elokwentna rada :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • Gość: Sas Re: do mała IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 09:18
              Romantyzm Włochów , Tunezyjczyków i innych i tak sprowadza sie do jednego . Sas
        • Gość: Sas Re: do mała IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 09:15
          To znaczy jacy ? Sas
      • Gość: Sas Re:do libby IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 09:13
        Ciekawe ile za te czułe objecia Eurpoejskie KSIĘŻNICZKI MUSZĄ CALOWAĆ. Sas
        • Gość: Basia Re:do libby IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 09:30
          Sas czyzby nudy w pracy?
          • Gość: Sas Re:do Basi IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 09:41
            Znasz powiedzonko - Czy sie stoi , czy sie leży ...itd. Sas
        • karola04 Re:do libby 13.10.06, 09:30
          jakby MUSIAŁY to żadna by nie pisała że jej się tak zajebiście tam
          wypoczywało... No zastanów się chwilkę nad tym co piszesz...
        • libby Re:do libby 13.10.06, 11:30
          Do Sasa :
          nie wiem ile to kosztuje, może nie tak wiele , skoro jest bardzo często
          spotykane; ja mam europejskie całusy za darmo :)))
          • Gość: Sas Re:do libby IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 13:41
            Na całym świecie CENY HURTOWE są niskie. Calowanie to nie całowanie tylko taki
            gryps od PŁACENIA. sAS
            • Gość: lolita8484 Re:do libby IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 14:19
              Do Sasa: po pierwsze to nie musiałam zapłacić ani złamanego milima , za to aby
              mnie pocałował - bo tylko to było!!! NIC POZA TYM :P Po drugie piszę odwiedzić,
              bo póki co mam z nim kontakt :P A co tam teraz robi, to mnie to nie obchodzi,
              ale mam śwaidomość tego,że do maja to będzie miał takich jak ja z 15 :P Taka
              naiwna to nie jestem :) Byłam tam dwa razy i wiem jak oni się zachowują :) A z
              kolegą to się chyba moge spotkać co?? Mam tam znajomych i se pojade ich
              odwiedzić i tyle...to chyba nic złego hmmm?? Co Ty myślisz, że ja tutaj siedzę
              i cały czas myślę o moim "habibku"?? Wręcz przeciwnie ... studiuję, pracuję i
              chodzę na imprezy jak mam wolny czas, a jeśli jakaś chwilak zostanie wyśle mu
              smsa i tyle...więc się mnie tak nie czepiaj, jakbym Ci matkę zabiła, bo od tego
              jest te forum, żeby se popisać o tunezyjskich panach nie?? Pozdro
            • Gość: lolita8484 Re:do libby IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 15:03
              Do Sasa: wogóle proszę Pana .. przeszkadza Panu, że dziewczynki sobie piszą o
              swoich tunezyjskich "habibkach"?? To niech se Pan też znajdzie jakąś dziewuszkę
              a nie się wyżywa?? Co samotnośc Ci doskwiera?? to też sobie gdzieś idź czy jedź
              jak Cię stać i poużywaj, bo chyba z braku miłości ci palma odbija!!! Jesteś
              tutaj jak taka pluskwa, która dowala się do każdej napisanej opinii !!! Twoje
              chamstwo i złośliwość jest na pierwszym poziomie!!!
              • karola04 Re:do libby 13.10.06, 15:45
                BRAWO!!!!!
                Zgadzam sie w pełni!!! Sas przegina.. a może to tylko dla podgrzania
                atmosfery???? hmmmm
                • Gość: lolita8484 Re:do libby IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 19:05
                  Hi...no ten Pan chce nas chyba nieźle wkurzyć :) Ale ja się tak łatwo nie
                  dam :D Powiedz, po co wogóle na te forum wchodzą panowie?? Oni tutaj nie mają
                  czego szukać ... Czyżby byli zazdrośni o to, że przystojniacy z Tunezji kradną
                  Poleczki?? hahaha Pozdro
                  • karola04 Re:do libby 13.10.06, 19:13
                    śmieszne nie??? ale tak mi się wydaje - zazdrość i ciut bezsilności
                    przyprawione odrobinką polskiego chamstewka :))) jak czytam te ich "dają dupy"
                    lub "naiwne księżniczki z Polski" to sie po prostu zalewam... Co im do tego?
                    Niech swoje dziewczyny kontrolują co i z kim robią :)) no chyba że ze względu
                    na apodyktyczny charakter posucha u kolegów panuje, a kogoś czepnąć się
                    trzeba ;))
                    pozdrawiam :)))
                    • Gość: lolita8484 Re:karoli04 IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 20:35
                      Wiesz...myślałam, że forum to powstało właśnie dla takich dziewczyn, które
                      wróciły z Tunezji, pozwiedzały, poznały miłych ludzi i pobawiły się tam, a przy
                      okazji poznały zajefajnych przystojniaczków. Opowiadamy tutaj sobie o
                      naszych "habibkach", piszemy wrażenia związane z tym krajem itp... a widzę, że
                      niektórym osobom to baaaardzo przeszkadza i swoimi niemiłymi komentarzami
                      próbują nas zniechęcić ... Czy zawsze polscy panowie muszą być tacy chamscy?? i
                      wredni?? Zero kultury!!! A potem się dziwią, że "POLSKIE MISKI" wyjeżdżają do
                      Tunezji lub innego kraju np. Hiszpanii, Włoch czy Francji w poszukiwaniu miłego
                      i uroczego "habibka" Zastanówcie się czasem panowie nad swoim zachowaniem i
                      charakterem, bo oczekujecie chyba za wiele i macie się za niewiem
                      jakich "macho" hahaha a według was prawie wszystkie dziewczyny w Polsce
                      to "maszkarony" Rozejrzyjcie sie uważniej ... I dajcie już spokój z tymi
                      chamskimi komentarzami, bo niedobrze się robi ... :P
                      • Gość: gosc Re:karoli04 do lolity IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 20:41
                        Dziecko tobie sie chyba w glowie przewrocilo !to nie jest forum tylko dla
                        nastolatek !mysl lepiej o nauce a nie o dupczeniu.
                        • Gość: lolita8484 Re:do gosca IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 20:48
                          O jakim dupczeniu?? A mi o nauce nie gadaj łajzo, bo studia już mam skończone i
                          nie myślę tylko o "dupczeniu" jak to ładnie nazwałeś!!! Są ważniejsze rzeczy
                          niż dupczenie :P hahaha i jeszcze gada "dziecko" Co za patafian!!! Może Ciebie
                          jeszcze mleko kapie spod nosa hmm?? Powiem jedno: WON!!!
                      • Gość: Sas Re: lolita8484 IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 20:54
                        Wątek o dwóch murzynkach , które tyrystka niewiedzac nawet o tym przywiozła
                        z Tunezji / a dodatki prawdopodobnie też/ powinien dać Ci do myslenia ,że
                        zajefajni przystojniacy uważaja was za MIĘSO ARMATNIE a ich kultura kończy sie
                        tam gdzie zaczyna sie NAJDROBNIEJSZY problem. W starych dowdoach osobistch była
                        rubryka TATUŚ NIEZNANY . Nigdzie nie napisalem że Polki to maszkrony /
                        dośpiewałaś sobie/ , uwazam że Polki to najładniejsze kobiety świata co nie
                        znaczy ze najmądrzejsze. Sas
                        • Gość: lolita8484 do Sasa IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 20:59
                          Wiem przecież ... że im tylko chodzi o jedno!!! Co Ty myślisz że ja tam męża
                          jadę szukać?? Z nimi trzeba postepować tak jak oni z nami!!! I wiedz, że nie
                          jestem głupia(bo tak chyba myślisz)Ale jak już Ci gadałam: mam tam kolegów i
                          chyba mogę z nimi pogadać i ich odwiedzić??
                          • Gość: lolita8484 Re: do Sasa IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 21:04
                            Aha ... ja też widziałam jak oni traktują co niektóre polskie dziewczyny ... :/
                            Ja tam z większością po prostu gadałam o wszystkim - o pracy, o szkole, o
                            religii, o rodzinie, o kraju, o klulturze, muzyce itp ... A nie jak zapewne
                            myślisz o samym SEXie!!! A to, że z jednym się tam zżyłam trochę bardziej wcale
                            nie znaczy, że mnie zaliczył !!! Bo "tyłka" to ja nie dałam ! Nie należę do
                            tych dziewczyn. Wyznaję zasadę: baw się, ale z umiarem. Więc pytam jeszcze raz:
                            dlaczego tak źle komentujesz moje wypowiedzi co??
                  • Gość: Sas Re:do lolita8484 IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 20:37
                    Panowie tacy jak ja wchodzę na forum jakie nam się rzewnie podoba.Przy okazji
                    czegoś ciekawego się dowiem np. tego że jak któraś z Pań w biurze, na ulicy w
                    pracy lub kościele opowiada o UDANYCH wakacjach w Tunezji to wiem z kim mam
                    doczynienia. O przystojnych Tunezyjczyków zazdrosny nie jestem -oni Poleczek
                    nie kradną TYLKO ZALICZAJA na pęczki i jeszcze kazą sobie za te ZALICZENIA
                    płacic . Zbieraj kaske bo wyjazd niedlugo . Sas
              • Gość: Sas Re:do lolita8484 IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 20:26
                Byłem , widziałem, rozmawiałem a Tunezyjczykami więc jak ta PLUSKWA piszę /
                myślę że bez chamstwa i złośliwości/ o faktach. A że prawda w oczy CIĘ kole to
                TWÓJ problem . Dziewuszek se szukac nie muszę / one szukają mnie/ .Sas
                • Gość: lolita8484 Re:do Sasa IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 20:39
                  Ja też byłam i widziałam, więc mi tutaj nie musisz nic mówić, bo wiem jacy oni
                  są!!! Ale zdarzają się też wyjątki ... Ja tam nie narzekam, bo mam miłe
                  wspomnienia związane z tym krajem, a nie tylko z jego mieszkańcami:P
                  Ojejuchny ... dziewuszki Cię szukają :P?????? No popatrz popatrz ... jaki ja
                  przystojny hahahaha !!! ŻYGAĆ SIĘ CHCE!!!
                  • Gość: lolita8484 Re:do Sasa IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 20:44
                    Aha ... i jeszcze raz Ci gadam debilu: ZA NIC NIE MUSIAŁAM IM PŁACIĆ !!! To
                    jeszcze oni zabrali nas na disco czy na kawę!!! A wyjadę tam, gdzie mi się
                    będzie podobało, więc bez złośliwych komentarzy poproszę!!! Ciebie ktoś tu
                    wcześniej obrażał?? NIE, to czemu Ty jesteś taki wredny?? Co rodzice Cie nie
                    kochali?? Dzieci Cię nie lubiły jak byłeś mały?? I Ci mama musiała wieszać
                    kiełbaski na szyję, żeby się przynajmniej z Tobą pieski bawiły?? Za co się tak
                    wyżywasz?? Co Ci te laski na tym forum złego zrobiły?? CO???
                    • Gość: Sas Re:do lolita8484 IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 21:20
                      Nie przypominam sobie żebym cie obrazał.No ale widzę ze ty grabisz tylko do
                      siebie. Mógłbym ci się zrewanżować za debila , no ale cóż pozostawie to bez
                      komentaża. Natomiast twoje histeryczne reakcje na słowo zapłata za sex daja
                      duzo do myślenia. Sas
                      • Gość: lolita8484 Re:do Sasa IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 21:27
                        ...a reaguję tak a ni inaczej, bo mam wrażenie, że wszystkie laski mierzysz
                        jedną miarą :P Owszem, byłam świadkiem takich sytuacji typu płacenie za araba_
                        widziałam panie w wieku 50-60 lat flirtujące z 22 letnimi młodzikami, więc wiem
                        ze to jest normalne...Ale podkreślam- nie wszyscy tak robią!!!
                    • iberia30 do lolitki..... 15.10.06, 19:45

> Aha ... i jeszcze raz Ci gadam debilu: ZA NIC NIE MUSIAŁAM IM PŁACIĆ !!! To
                      > jeszcze oni zabrali nas na disco czy na kawę!!! A wyjadę tam, gdzie mi się
                      > będzie podobało, więc bez złośliwych komentarzy poproszę!!! Ciebie ktoś tu
                      > wcześniej obrażał?? NIE, to czemu Ty jesteś taki wredny?? Co rodzice Cie nie
                      > kochali?? Dzieci Cię nie lubiły jak byłeś mały?? I Ci mama musiała wieszać
                      > kiełbaski na szyję, żeby się przynajmniej z Tobą pieski bawiły?? Za co się
                      tak wyżywasz?? Co Ci te laski na tym forum złego zrobiły?? CO???

powiem tak:ciekawe jakie studia skonczylas.....po prostu zenujacy poziom twych
                      wypocin, chyba ci braklo rzeczowych argumentow braklo skoro uskuteczniasz
                      wycieczki osobiste....
                      • Gość: MONIA Re: do lolitki..... IP: *.sti.net.pl 15.10.06, 19:55
                        MASZ RACJE IBERIO,GDY CZYTA SIE POSTY TEJ DZIEWCZYNY O ZGROZO ! JAKI POZIOM
                        INTELEKYUALNY PREZENTUJE ...SZKODA SLOW
                        • Gość: lolita8484 do MONI IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 21:00
                          Ojejuchny ... ciekawe jaki Ty masz poziom intelektualny :P ??? Już nie
                          przesadzaj!!!
                      • Gość: lolita8484 do iberii IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 20:51
                        Kochana skończyłam studia wyższe - bankowość i finanse :P Wiesz z czym to się
                        pije?? Żenujący poziom mych wypocin hmmm ... weź przestań !!! To są żarty, a
                        widzę, że na nich to się nie znasz :P A mam wysoki poziom intelektualny i nie
                        należę do ciemnoty ... więc laska zejdź ze mnie !!! A pisać to se tutaj moge co
                        chcę mamusiu !!! Pozdro
                        • iberia30 Re: do lolitki 15.10.06, 21:05

> Kochana skończyłam studia wyższe - bankowość i finanse :P

nie widac.....

> Wiesz z czym to się
                          > pije?? Żenujący poziom mych wypocin hmmm ... weź przestań !!!

moje prawo do wyrazenia takiej opinii....

>To są żarty,

niskich lotow....no ale jaka autorka takie teksty.

> a widzę, że na nich to się nie znasz :P
                          znow pudlo, ale ty oczywiscie zjadlas wsyztskie rozumy...

>A mam wysoki poziom intelektualny i nie
                          > należę do ciemnoty ...

hahahahah nie osmieszaj sie bardziej.....:-DDDDDDDDDd

>więc laska zejdź ze mnie !!!

???kolejny popis poziomu.....miernoty

>A pisać to se tutaj moge co chcę mamusiu !!! Pozdro

byle z kultura, ale jak widac z tym u ciebie kiepsko.

Zegnam bo wiecej nie znizej sie do twojego poziomu.EOT.
                          • Gość: lolita8484 do iberii IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 21:14
                            To po co wogóle do mnie pisałaś?? Już się zniżyłaś do mojego poziomu PANI
                            WSZECHWIEDZĄCA !!! i taka mądra i inteligentna :P Nie znasz mnie, to nie
                            wygłaszaj takich opinii na mój temat !!! Człowiek se pojedzie na wakacje, a
                            nawet zdania nie może na ich temat napisać bo zaraz takie osoby jak Ty czy Sas
                            się muszą wtrącać ze swoimi docinkami ... To jest chore ... Skrzywdził Cię
                            ktoś, że tak się czepiasz??
                  • Gość: gosc Re:do lolity IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 20:54
                    sper...laj kur..o
                  • Gość: sAS Re:do lolita8484 IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 21:10
                    Czy przystojniak - sprawa gustu. Co do twoich tunezyjskich wspomnień to nie
                    doczytalem o El Jemie Kartaginie , Tunisie itd tylko o jakiś habibkach czy
                    innych nosicielach . Zresztą wcale sie nie dziwię ,że musisz latac aż do
                    Tunezji żeby ktoś na ciebie spojrzał i dotknął , bo w Polsce używając takiego
                    języka iście z kloaki nikt normalny z tobą sie nie zwiąże. Zas habibką to
                    wszystko jedno -liczy sie sztuka. Sas
                    • Gość: lolita8484 Re:do Sasa IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 21:23
                      Już nie mam siły do Ciebie ... a do Tunezji nie muszę latac po to, żeby se
                      faceta znaleźć, bo tutaj też nie mam problemów, a jak do mnie ludzie gadają
                      takim językiem to odpłacam im tym samym więc ... i juz nie gadaj " liczy się
                      sztuka" ... Poza tym o El Jemie, Kartaginie, Tunisie czy o Port El Kantaoui też
                      z nimi gadałam ... za bardzo uogólniasz...
                      • Gość: Sas Re:do lolita8484 IP: *.net81.citysat.com.pl 13.10.06, 22:15
                        Po stylu i języku w jakim prowadzisz rozmowe z gość - rozumiem ,że adoratorzy
                        znajdują cie na podrzędnej melince. Obódż sie bo zostana tylko habibki. Sas
                • Gość: gosc Re:do lolita8484 IP: *.sti.net.pl 13.10.06, 20:48
                  Dziecko lekcje juz odrobilas? juz dawno po dobranocce wiec idz spac kretynko.
                  • Gość: lolita8484 Re:do gosca IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 21:08
                    Ojejuchny ... jaki Ty miły jesteś!!! Hahaha :) Powiem jedno: to Ty spadaj na
                    drzewo koński zwisie !!! I skończ z tym dzieckiem mendo afgańska !!! Sam idź do
                    wyra i na dobranoc pogłaskaj sobie jeszcze salami lub strzep kapucyna, jak go
                    jeszcze masz buraku!!! :P:P:P
                    • Gość: lolita8484 Re:do gosca IP: *.swietochlowice.org 13.10.06, 21:11
                      Sam odrób lekcje gó..arzu, żebyś w tej Twojej szkole specjalnej nie dostał
                      butem w ryj!!! Ja się o szkołę martwić już nie muszę, bo osiągnęłam już swój
                      cel z nią związany !!!
                      • karola04 Re:do gosca 13.10.06, 22:19
                        KOCHANA!!!!! JESTEŚ WIELKA!!!!
                        Siedzimy z przyjaciółką (bądź co bądź byłyśmy razem w Tunezji:)) i polewamy z
                        tych matołów!!!!
                        Chłopaki!!! Co wy ciągle o tym sexie, dawnaniu dupy, płaceniu za sex itd, itp.
                        Być może zburzymy przez lata kształtowane poglądy ALE TO NIE JEST
                        NAJWAŻNIEJSZE!!!!!!!!! Również podczas wakacji w Tunezji...
                        Ps.: Sas czy przypadkiem Twoja dziewczyna nie kopnęła Cię w dupę dla jakiegoś
                        wspaniałego tunezyjskiego mężczyzny:))))???
                        Ps.: Gościu, a ty to chyba wogóle z kobietami rzadko obcujesz... U mnie pod
                        sklepem lepsze słownictwo wieczorami się spotyka...
                        I z łaski swojej dajcie spokój koleżance bo tylko pogłębiacie, na swoją
                        niekorzyść różnice pomiędzy wami i Tunezyjczykami tym samym oczywiście
                        napędzając machinę przemysłu turytycznego - patrz "wczasy w Tunezji" :)))
                        Lolita!!! Jesteśmy z Tobą!!!! zajebiste związki frazeologiczne tworzysz :)))
                        szczególnie ta kiełbasa na szyi żeby sasa pieski polubiły :))) Może masz ochotę
                        na Sylwestra w Tunezji?? Planowany wylot 29 grudnia z waw-y :)))
                        pzw
                        • Gość: lolita8484 Re:do karoli04 IP: *.swietochlowice.org 14.10.06, 07:09
                          Dzięki Karolciu!!! chyba wrócę, ale z tymi naszymi panami na forum nie będę
                          wymieniać opinii bo to nie ma najmniejszego sensu :) Tylko się wkurzam :/ Z
                          Wami dziewczynkami mam bynajmniej o czym gadać i co wspominać, a jeżeli chodzi
                          o panów to ich TOTALNI ZIGNORUJĘ - nie chcę już się kłócić, bo te rozmowy i tak
                          prowadzą do nikąd!!! Pozdrowienia dla dziewczynek na tym forum :)Też byłaś z
                          przyjaciółką w Tunezji?? Ja tak samo:) Byłam z nią także rok temu :) A gdzie
                          byłyście?? W tym roku podbijałam Sousse, a w zeszłym Monastir :D Ale milej
                          wspominam Sousse ;) Zarówno pod względem miejsca jak też i rozrywek :) A jak u
                          Was??
                          • Gość: karola04 Re:do lolity8484 IP: *.chello.pl 14.10.06, 10:36
                            czołem kochana!!!!
                            Słuchaj no my byłyśmy we dwie w maju, a we wrześniu pojechałyśmy już we
                            cztery :)) do Sousse oczywiście. teraz wybieramy się na Sylwestra, ale jest już
                            plan na maj i wrzesień 2007:))) wzięło nas na maxa hahaha słońce, piękna plaża,
                            niebieściutkie morze - czego chcieć więcej??? Poznałyśmy wielu facetów, bo tam
                            trudno kogoś nie poznać ;)) hahaha ale szczególnie z jednym się zaprzyjaźniłam.
                            Do tej pory mamy kontakt i być może pod koniec października odwiedzi mnie w
                            Polsce.
                            Podejrzewam że wszystkie zdajemy sobie doskonale sprawę że wakacyjne romanse to
                            nic poważnego, ciąć się nikt nie będzie jak się nie odezwą - ale własnie
                            wspomnienia, czas totalnego luzu i zajebistej zabawy nakręca nas pozytywnie i
                            pozwala jakoś przetrwać zimę... A panowie... no cóż sami się nakręcają i bzdury
                            wypisują - zawsze mnie irytuje kiedy ktoś wypowiada się na temat o którym ma
                            mgliste pojęcie...
                            pzw
                            • Gość: lolita8484 Re:do karoli04 IP: *.swietochlowice.org 14.10.06, 13:25
                              Elo elo koleżaneczko :) !!! Ja w tym roku leciałam tam 24 sierpnia, a wracałam
                              7 września - byłam tylko z psiapiółką. A Wy we cztery?? nio to niezłą miałyście
                              ekipę - SUPER!!! Teraz leci tam moja psiapsiółka z mamą w grudniu, a ja dopiero
                              w maju - po pierwsze staż mi się dopiero rozpoczął, po drugie dopiero co
                              opłaciłam moje studia magisterskie :/ - ale myślę,że w maju tam pojadę na małe
                              wakacje :)))Oczywiście Sousse:) Twój "habibek" odwiedzi Cię w Polsce??
                              Supcio :) Moi znajomi pracują :/ - ale kontakt jest :)A w jakim hotelu byłaś
                              jeśli można spytać?? Bo ja gorąco polecam Marabout - okolica rewelacyjna, plaża
                              i morze super i wogóle cały hotel i jego obsługa zajefajna i przyjaźnie
                              nastawiona do turystów - zarówno polskich jak i niemieckich, angielskich czy
                              włoskich etc... Na pewno byłaś w Samarze - jak wrażenia?? Ja ją miałam
                              naprzeciwko hotelu - REWELKA!!! Pozdrowionka :*
                              • Gość: karola04 Re:do lolity8484 IP: *.chello.pl 14.10.06, 14:14
                                :))) Byłyśmy w El Hana Recidence i Chams El Hana (jeden kompleks hotelowy,
                                wiesz czysto, obsługa milutka ale w Chemsie o wiele lepsze jedzonko. Do Smary
                                nie dotarłam niestety :( może następnym razem hahaha ale byłam w Makarenie czy
                                coś w tym stylu - niesamowite mają te dyskoteki :))
                                Co do terminu to się niestety minęłyśmy :( ja byłam 07.09-21.09 :))
                                Bawiłyśmy się wysmienicie, i już nie możemy sie doczekać kolejnej podróży :))
                                szkoda że bilety lotnicze takie drogie bo chciałysmy sobie tam mieszkanko
                                wynająć - podobno jest o wiele taniej a jak na razie wycieczki tańsze od
                                przelotów... No ale jakos poradzimy :)))
                                No cóż friend from Tunesia też zapracowany, ale może mu się uda, zobaczymy :))
                                w każdym razie byłoby miło poszaleć razem po w-wce hahaha
                                a z jakiego biura leciałaś???
                                pzw
                                • Gość: lolita8484 Re:do karoli04 IP: *.swietochlowice.org 14.10.06, 14:54
                                  Ja leciałam z Katowic z biurem Exim-Tours :) Płaciłam za El Hane Beach, ale dwa
                                  dni przed wylotem babka z biura zadzwoniła z wiadomością,że nas przebukowali do
                                  hotelu Marabout - i tam podoobno jest lepiej niż w El Hanie Beach...sama nie
                                  wiem... Ja znowu w Maracanie nie byłam, a miałam ją o rzut kamieniem-
                                  odwiedziłam La Grote - dyskoteke w kompleksie Marhaba i oczywiście Samare :) Ja
                                  jeszcze byłam w sezonie tydzień,więc było dosyć tłoczno na dyskotece, ale i tak
                                  super:) Ja właśnie z moim "habibkiem" gadałam przez internet - coś w stylu gadu
                                  gadu tylko po angielsku :) ale niestety musiał iśc do pracy na 15.00 :( ale o
                                  23.00 znowu żeśmy się zgadali :) hehe ciekawe z iloma takimi jak ja jeszcze
                                  gada? hahaha ... Oby nie z wieloma :P:) Jadę tam w maju, woęc na pewno się z
                                  nim zoabczę, bez względu na wszystko - już biedak tęskni hihi To słuchaj
                                  Karolciu, może się tam trafimy w maju ?? Z jakiego Wy dziewczynki biura
                                  lecicie?? Hotel jeszcze nie wiem jaki wybiorę, ale na pewno polecę na last-
                                  minute :) Pozdrowionka
                                  • Gość: karola04 Re:do lolita8484 IP: *.chello.pl 15.10.06, 14:35
                                    :)) słuchaj my leciałyśmy w maju z Bestreisen, a we wrześniu z Selectours.
                                    Wybieramy sie tuż po długim weekendzie majowym :))
                                    Jeszcze nie wiem z jakiego biura, wiesz jak to jest... We wrzesniu miałysmy
                                    lecieć do El Hana Beach, ale tydzień przed wylotem okazało sie że nie ma miejsc
                                    w hotelu... w rezultacie zmieniałyśmy biuro i koniec końców wylądowałyśmy w
                                    Chemsie. Troszke przedwyjazdowej adrenalinki ;))) Na szczęście wszystko dobrze
                                    sie skończyło :)))
                                    U nas jakby opcja z last minute odpada - musimy mieć wcześniej zaplanowane
                                    urlopy i podpisane wnioski przez szefów...
                                    W każdym razie jest do kogo i czego wracać - to najwazniejsze :)) Hmmm cos w
                                    tej Tunezji jest :))) Mnie się strasznie tęskni... Niby trzy godziny samolotem
                                    a jednak tak daleko...
                                    Trzymaj sie cieplutko
                                    pzw
                                    Karolina
                        • Gość: Sas Re:do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 14.10.06, 20:24
                          Puki co nie kponeła , moze dlatego ,ze wszyscy wspaniali tunezyjczycy są
                          zajeci przez takie laski jak TY i przyjaciółka . Dobrze ze zaprosiłas do swojej
                          kompaniji lolitke .Kobiety nie widziałaś ale ZAUROCZUŁA Cie jej meliniarska
                          retoryka zreszta Tobie też niczego nie brakuje No ale Ty uwielbiasz takie
                          klimaty bo wybrałaś mieszkanko niedaleko budki z piwem . I na koniec jeszcze
                          jedno Twoje grupowe wyjazdy do Tunezji oprucz napedzania machiny turystycznej
                          napędzaja rownież klientelę dla różnych dermatologów, wenyrologów a w
                          ostatecznosci grabarzy.Ale jak się bawic to sie bawić .Sas
                          • Gość: karola04 Re:do sas IP: *.chello.pl 14.10.06, 21:26
                            hahaha :)))
                            no cóż... ostatnie zdanie mi się podoba i nawet wygląda stylistycznie na
                            liceum :)) BRAWO :))) Pozostała część wypowiedzi świadczy o skończeniu
                            podejrzewam max sześciu klas podstawówki - błędy stylistyczne, niezrozumienie
                            tekstu na który się powołujesz.... nic dziwnego że nic do Ciebie nie dociera -
                            ograniczenia w wykształceniu to min totalny brak wyobraźni...
                            a moje zdrowie jak również napędzanie różnego rodzaju machin pozostaw ludziom
                            którzy się na tym znają... Skoro jak zauważyłeś rozmawiam z lolitą to z łaski
                            swojej albo czytaj (może ze trzy razy - wtedy powinieneś chociaż część
                            zrozumieć) i nie komentuj, albo wejdż sobie na forum o myszce miki lub o
                            przygodach sindbada żeglarza :)))
                            • Gość: gosc Re:do sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 21:46
                              Dziwny czlowiek z Ciebie Sas ! Czepiasz sie wszystkich .
                              • Gość: gosc Re:do sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 21:51
                                I jeszcze zapomnialem dodac , ze to chyba Ty dajesz dupy Tunezyjczykom , bo
                                wszystko o nich wiesz , ze maja dlugie penisy , ze mozna sie zarazic . Chyba
                                zostales skrzywdzony przez jakiegos faceta tunezyjskiego i jestes teraz
                                zazdrosny , ze oni wyrywaja Polki.
                                Piszesz , ze masz rodzine , a to chyba jedna , wielka sciema , bo wiecznie
                                przesiadujesz na forum . A normalny facet wolalby sie zajac swoja zona czy
                                dziecmi , a nie przesiadywac i wypisywac bzdury i to w dodatku z bledami .
                                Zmykaj stad , bo dziewczyny chca sobie powspominac .
                                Dziewczyny , nie odpisujcie mu i nie zwracajcie na niego uwagi !!!!!!!!
                                • Gość: karola04 Re:gość IP: *.chello.pl 14.10.06, 22:07
                                  wow :)))
                                  nareszcie i faceci zaczynają zauważać że sas to jakiś psychopata jest :)))
                                  WIELKIE DZIĘKI ZA ZROZUMIENIE :))))
                                  pzw
                                • Gość: Sas Re:do gosc IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 12:01
                                  To WOLNE FORUM . Wypraszać to moga Cibie wspeniali tunezyjczycy z brubnego
                                  wyra.Wydaje mi sie ,że o wymiarach tunezyjczyków nie pisalem , bo nie mam w tym
                                  temacie wiedzy. To ,że przesiaduje na forum jest tylko i wyłącznie moja sprawa
                                  i co najwazniejsze nikt na tym nie cierpi.Osobiscie nigdy o nic nie bylem
                                  zazdrosny , no moze zazdrość zżerała innych ,ze tak potrafiłem sie ustawic.Sas
                                  • Gość: gosc Re:do Sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 12:19
                                    Ha , ha , ha :-)))) . Usmialem sie ! Ale sie ustawiles , ze ciagle przesidujesz
                                    na forum . Jest niedziela i zamiast zajac sie rodzinka , poswiecic im czas -
                                    Ty tutaj !!!
                                    Jesli tak bardzo faworyzujesz Tunezyjczykow , to uwazaj na Mlodziez
                                    Wszechpolska , bo moga sie Toba zainteresowac i ...
                                    A o wymiarach pisales , poczytaj sobie . Sam widzisz , tyle piszesz , ze nie
                                    pamietasz co !!!
                                    Oj , Sas .....
                                    • Gość: Sas Re:do gosc IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 12:29
                                      Ja nie tylko w niedziele mogę przesiadywac na forum / ty zapewne musisz wstac
                                      jutro rano o 5 o roboty./ A ja kiedy przebudze sie w okolicach 9 .00 -wejde na
                                      forum. Ciekawi mnie gdzie napisałem ,że faworyzuje tynezyjczyków- ładni mi
                                      faworyci, o wymiarach równiez sobie nie przypominam poniewaz w tej kwesti nie
                                      posiadam wiedzy -ale moze Ty. Co do polityki to nie dam sie wkręcic a od
                                      rodzinki WARA. sAS
                                      • Gość: gosc Re:do Sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 12:45
                                        Do pracy ? o 5 rano ? Chyba Ty !!!
                                        Mam ludzi , ktorzy dla mnie pracuja , a ja wstaje i wychodze , kiedy tylko
                                        chce . Nie mam ochoty juz do Ciebie , bo jestes monotematyczny !!!
                                        Pozdrawiam Cie . Andrzej .
                            • Gość: Sas Re:do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 11:50
                              Widze ,że dobrze wykształconej panience zaczyna brakowac argumentów i
                              PRZECHODZI NA GRAMATYKĘ .Robię co mi sie podoba i z kim mi sie podoba. Nie
                              odpowiadanie na Twoje inwektywy nie oznacza ,że nie rozumiem czytanego tekstu/
                              ale to Twój problem/. Jezyk w jakim prowadzisz rozmowe a lolita oczywiście
                              przekonuje mnie do tego że jesteś WYSOKO WYKSZTAŁCONA. Jezeli uwazasz ,że moja
                              edukację zakończylem na podstawówce - /to chyba i tak wyzej niz Twoi habibki/,
                              to niech tak będzi.Najwazniejsze żeby poprawic sobie samopoczucie. Sas
                              • Gość: lolita8484 Re:do Sasa IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 12:25
                                Mógłbyś już zejść z mojej osoby?? Bo to już się robi nudne, tak samo zreszta
                                jak Ty :P A do mojego języka się tak już nie czepiaj, bo jeżeli ktoś mi pisze
                                np: "spie..j ku..", to co mam mu odpisać?? "tak kochanie już sobie idę?"
                                Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie !!! Więc daj już spokój z komentarzami na mój
                                temat, bo robisz się nudny ...
                                • Gość: xyz Re:do mala IP: *.sti.net.pl 15.10.06, 12:29
                                  gosc to twoje drugie wcielenie brawo !
                                  • Gość: Sas Re:do xyz IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 12:37
                                    Mnie się tez tak wydaje . Sas
                                  • Gość: gosc Re:do xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 12:47
                                    Przykro mi , ale sie mylisz . Na imie mam Andrzej .
                                    Pozdrawiam .
                                • Gość: Sas Re:do lolita84 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 12:36
                                  Masz rację jak ktoś do Ciebie spie..ku.. - to TY nie mozesz pozostać dłuzna i
                                  w odpowiedzi ...wiesz ci napisałas ....ha,ha ha .A tak mimichodem zapytam , czy
                                  z habibkami taż tak OSTRO pogrywasz . Sas
                                  • Gość: lolita8484 do Sasa IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 12:54
                                    To już nie Twoja sprawa :P:P:P NARA!!!
                                  • Gość: lolita8484 do Sasa IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 13:01
                                    Aha...ilu ludzi na tym forum będziesz jeszcze krytykował??? Bo chyba tylko to
                                    potrafisz :/ Nic nie można spokojnie napisać, bo zawsze się musisz wtrącać -
                                    chociaż nikt cię o to nie prosi :P Opanuj się chłopie !!!
                                    • Gość: karola04 Re: do lolita8484 IP: *.chello.pl 15.10.06, 13:33
                                      Co to wogóle jest ten sas??? Jakieś dno kompletne... Nic dziwnego że przy
                                      kompie wiecznie... sfrustrowany, głupi i zakompleksiony materialista - Boooooże
                                      widzisz to nie grzmisz????!!!!!!!
                                    • Gość: Sas Re: do lolita484 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 17:19
                                      Jak narazie to odpisuje/ krytykuję / na posty aż dwuch / wszystkich / Pań .
                                      Myślałem , że PRAWDZIWA CNOTA KRYTYKI SIĘ NIE BOI , ale JAK ZWYKLE nie miałem
                                      racji. Sas
                                      • Gość: karola04 Re: do sas IP: *.chello.pl 15.10.06, 18:33
                                        :)))
                                        hahahaha a co do krytyki ma sprowadzanie naszych uczuć do jednego?
                                        (krytyka - analiza, jak mozna coś analizować kiedy jestes ukierunkowany na
                                        jeden jedyny aspekt życia? i na dodatek zamkniety na jakiekolwiek znaki sygnały
                                        by nieco poszerzyc obszar badanego tematu???)
                                        • Gość: mamka Re: do sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:30
                                          Sas , nie dwuch , a DWOCH ty gamoniu !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                          • Gość: MALA MAMKA Re: do MAMKA IP: *.sti.net.pl 15.10.06, 19:37
                                            O MALA NOWA KSYWKA TYM RAZEM MAMKA !
                                          • Gość: Sas Re: do mamka IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 21:16
                                            Nie wiem czy umiesz czytać , wiem że jako tako umiesz pisać . Tematem tego
                                            wątku są wspaniali tunezyjczycy . Twoje sprostowanie co prawda trafne ,ale
                                            niestety nie na temat . Jezeli chcesz sie koniecznie wykazać znajomościa
                                            ortografi to proponuję umówić sie na czat z Panem Miodkiem. Tylko pisz duzymi
                                            literami ,żeby profesor skumał w jakim temacie chcesz z nim gadać. A od
                                            gamoniów można wyzwać każdego , nawet takiego gamonia jak ty. Sas
                                        • Gość: lolita8484 Re:do karoli04 IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 21:27
                                          Kochana, nie psuj już sobie nerwów na Sasa ... bo to nie ma sensu :) Nie czytaj
                                          jego opinii i tyle ... Znasz swoją wartość, masz znajomych którzy Cię szanują i
                                          nie zrównują z błotem więc nim się olej tego pana i już ... Jestem z
                                          Tobą ..Pozdrowionka
                                      • Gość: lolita8484 do Sasa IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 21:05
                                        Krytyki się nie boję ... ale nienawidzę, jak ktoś bezpodstawnie niekiedy
                                        krytykuje mnie i inne dziewczynki na tym forum ... NARA
                                        • Gość: Sas Re: do lolita484 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 21:35
                                          Jako prawdziwa cnota nie masz sie czego bać. A co oznacza termin -
                                          bzepodstawnie niekiedy. Moim zdaniem powinnaś sie cieszyć ,że ktoś Cię
                                          krytykuje, CHYBA ŻE UWIELBIASZ POCHLEBCÓW. Co do mojego krytycznego
                                          spojrzenia na to co wypisujecie to robię to ku przestrodze innych
                                          panienek ,żeby nie myślały że wakacje w Tunezji to jedna wielka balanga.
                                          Wspaniali tunezyjczycy / habibki/to męszczyźni , którzy ŻYJĄ Z TURYSTEK BO NIC
                                          INNEGO NIE MAJĄ DO ROBOTY.W Tunezji bezrobocie jest duuużo większe niz w Polsce
                                          a z czegoś trzeba zyć . Sas
                              • Gość: karola04 Re:do sas IP: *.chello.pl 15.10.06, 13:30
                                Na idiotyczne zarzuty, docinki i wyssane z palca "prawdy" ciązko znaleźć
                                argumenty... Tym bardziej na niewykształconego chamka jakim jesteś...
                                Ciągle mówisz o płaceniu i o dawaniu dupy - może jestes alfonesem a ta
                                wspaniała rodzinka to poprostu zarabiające na ciebie k**** - stąd czas i werwa
                                do przesiadywania na różnych forach...
                                Poprawiłam ci samopoczucie??
                                • Gość: mała Re:do sas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 15:31
                                  Sas znajdż sobie w koncu jakieś konkretne zajęcie i przestań na każdego jechać
                                  bo to jest forum o facetach a nie dla facetów!A może ty też lubisz
                                  tunezyjczyków???
                                • Gość: Sas Re:do karola04 IP: *.net81.citysat.com.pl 15.10.06, 17:28
                                  O DAWANIU DUPY to piszesz Ty wysoko wykształcona NIECHAMKO. Wskaż choś jeden
                                  post z takim moim stwierdzeniem . Już wiemy ,że mieszkasz niedaleko budki z
                                  piwem , teraz wykazujesz sie bardzo dobrą znajomością branżowa , której market
                                  stoi na warszawskim pigalaku . Gratuluje szerokich horyzontów. Co do
                                  samopoczucia i wyprowadzania z rownowagi to powiem Ci ,że Sas to nie byle
                                  habibek OD TRZEPANIA DYWANÓW. Sas
                                  • Gość: karola04 Re:do sas IP: *.chello.pl 15.10.06, 17:54
                                    nie wiem czy się to pomieści w twojej malutkiej, ograniczonej namiastce mózgu
                                    ale są w Polsce duuuże miasta, a w tych miastach są dzielnice, a w dzielnicach
                                    osiedla:)) osiedle to takie skupisko bloków:)) wyposażone są te osiedla w
                                    infrastrukturę uwaga!!! trudne słowo!!!(tzn.: urządzenia i instytucje niezbędne
                                    do zapenienia należytego funkcjonowania gospodarki i społeczeństwa - nie
                                    dziękuj, wiem zaoszczędziłam twój cenny czas :))- min. w sklepy :))) co też
                                    napisałam dużo wcześniej a do czego się przyssałeś niczym pijawka. Być może w
                                    twoim otoczeniu są tylko budki z piwem... współczuję bo jeszcze pare innych
                                    rzeczy do życia jest potrzebnych... Stąd może twoje rozglądanie sie i
                                    konotowanie wszelkich szczegółów z Sousse :))) Sas w wielkim mieście
                                    hahaha :)))
                                    i nie denerwuj się, bo złość piękności szkodzi... a na tym forum tylko to ci
                                    pozostało :))) miejmy nadzieję że nie dane nam nigdy będzie sprawdzać jak to
                                    się ma do rzeczywistości :)))
                                    pzw
                                  • Gość: karola04 Re:do sas IP: *.chello.pl 15.10.06, 18:03
                                    ależ nikt nawet cię nie próbuje porównywać do habibka trzepiącego dywany
                                    hahaha nie chcemy tu przecież obrażać tunezyjczyków...
                                    pzw
                                    • Gość: miłek Dobrze Wam idzie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 21:05
                                      Szkoda że to nie dzieje się na czacie, tylko na forum, bo wkleiłbym Was na
                                      bash.org.pl :)
                                      Serdecznie pozdrawiam i wrzućcie trochę więcej luzu
                                      • Gość: lolita8484 do Miłek IP: *.swietochlowice.org 15.10.06, 21:21
                                        To spróbuj wrzucić :) Wiesz ... chcesz napisać o swoich wspomnieniach na forum,
                                        bez żadnych docinek ... po prostu opisać swoje pzreżycia i przygody itp., w
                                        końcu od tego jest te forum, a tutaj widzisz napiszesz jedno zdanie, a juz
                                        znajdują się osoby, które zrównują Cię z błotem i wygłaszają opinie na Twój
                                        temat nawet Cię nie znając. Człowieku uciekaj stąd póki Ciebie nikt nie
                                        zaatakuje !!! Pozdrowionka
                                        • Gość: miłek Re: do Miłek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.06, 19:38
                                          Spoko, już tu jestem trochę na tym forum. Jak kogoś za bardzo ponoszą emocję, to
                                          ja odpuszczam (tzn. odpowiem raz i nie wchodzę znowu do wątku). Nie ma sensu się
                                          denerwować. Zostałem zwyzywany od takich co siedzą całymi dniami przy barze i
                                          narzekają, że drinków jest za mało, tylko dlatego, że wziąłem w obronę Polaków i
                                          napisałem, że nie wszyscy to fleje, pijacy, brudasy, a nawet jeśli niektórzy
                                          zachowują się niewłaściwie, ale przy tym nie robią nikomu krzywdy, to ja staram
                                          się czegoś takiego nie zauważać, żeby nie psuć sobie wakacji.
                                          Swoją drogą na bashu dialogi są nieziemskie. Polecam wszystkim dla relaksu i
                                          odprężenia.
    • Gość: mariola Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 14:13
      zastanów sie kolezanko!!! Dla tunezyjczyków najwazniejszą sprawą jest wyrwać
      sie z tego kraju i szukają ku temu okazji!!! kochają wszystkie panie a
      najbardziej te starsze i z konkretną gotówką!!!
      • Gość: sAS Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.net81.citysat.com.pl 25.10.06, 14:57
        I DLATEGO SĄ / dla naszych PAŃ / WSPANIALI . Sas
      • olusia2284 Re: Tunezyjczycy są wspaniali 25.10.06, 22:56
        I tutaj masz rację :) Chociaż mój znajomy z Tunezji woli zostać tam - w swoim
        kraju i ze swoją rodziną, którą bardzo kocha i nie opuści za wszelką cenę, więc
        nie wszyscy gonią za kasą :P Mam kontakt z tym chłopcem, ale tylko na stopie
        koleżeńskiej i wiem, że jakby miało być coś więcej to trudno by z nami było -
        bo on chce tam a ja w Polsce :/ Chyba byśmy musieli żyć kątem w Tunzeji i kątem
        tutaj a to jest bez sensu :( Mimo wszystko umilił mi pobyt na wakacjach w
        Tunezji :) A kontakt smsowy i e-mailowy pozostał i to mi odpowiada:)
    • Gość: grazia Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: 80.244.141.* 26.10.06, 11:53
      tunezyjczyycy sa extra tylko,że babki z europu ich strasznie zaspakajaja więc
      wydaje im się że są maczo ,ale nie ma się co dziwić bo są - ja wróciłam tydzień
      temu z sousse - hotel riadh paalms- było super - ale duzo europejek przyjezdża
      sie tam puszczać mysle ,mze znaleźienie męża monogamisty jest prawie nie
      mozliwe ,chyba że go zabrac do polski - ale ja wolała bym mieszkać tam

• 0zmijka Re: Tunezyjczycy są wspaniali 26.10.06, 13:51
        grazia, czy teraz jak byłaś w riadzie nadal pracował tam ratownik Mohei?
      • Gość: kiki Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:52
        mi tam wszystko sie odoba w Tunezyjczykach:-)
        • Gość: Ninka Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 01:52
          odnosnie powyzszej klotni pań z panami.... wypisujecie jakie to nie ejstescie
          wyksztalcone, jakich to studiow nie skonczyliscie.. a poziom rozmowy jest
          powalajacy... w negatywnym tego slowa znaczeniu, wrecz zalosny.. jak ktos kto
          skonczyl studia, ma tytul magistra, potrafi obrazac ludzi piszac o nich
          "patafiany", "debile" itp i do tego rzucacie miesem na prawo i lewo.. wymagacie
          aby do was zwracac sie na poziomie i bez wyzwisk, gdzie same obrazacie innych...
          ktos tu chyba musi byc madrzejszy i pokazac prawdziwa kulture i poziom.. a nie
          ze nerwy mu puszczjaja i tak samo jedzie po innych jak z nim pojechano.... no
          normlanie szok... a szczycicie sie ze osiagnelyscie swoj zyciowy cel odnosnie
          edukacji.. skonczylyscie studia... a gdzie kultura osobista, jakis szacunek do
          innych lub chociaz odrobina przyzwoitosci..az zle sie czyta te posty, bo co
          jeden to lepszy, bo pikantniejszy, w kazdym nastepnym wiecej wyzwisk i docinek,
          tylko ironia i wysmiewanie..czlowiek zastanawia czy sa jeszcez inteligentni,
          wyksztalceni ludzie, ktorzy wykazuja rownoczesnie jakis odpowiedni poziom
          kultury.. i ich zachowanie ejst adekwatne do posiadanego tytulu...takie posty
          tylko zniechecaja do czytania danego watku..pozdr..i zanim kogos ocenicie, i
          wyzwiecie zastanowcie sie nad swoim zachowaniem oraz spojrzcie na to w jaki
          sposob wy sie wypowiadacie..
          • olusia2284 Re:do Ninka 30.10.06, 07:39
            W pełni się z Toba zgadzam :)
            • Gość: 0zmijka Re:do Ninka IP: 195.149.64.* 30.10.06, 11:40
              olusia jakaś ty zgodna ale takimi tekstami kariery tu nie zrobisz...... lepiej
              ci szło jako lolicie8484
              rozumiem, że teraz naprawiasz swoją reputacje?:-))

• olusia2284 Re: Ozmijka 30.10.06, 17:02
                O czym Ty piszesz?? Jaka lolita8484?? Ja dopiero weszłam na to forum niedawno,
                więc nie wiem o co Ci chodzi ??? Pozdrawiam
          • Gość: Sas Re: do Ninka IP: *.net81.citysat.com.pl 30.10.06, 11:09
            Czując się częściowo wywołanym do tablicy -odpowiadam . Moje posty czasami
            agresywne w większosci ironiczne ale zawsze opisujace stan faktyczny nigdy nie
            zawierają tresci wulgarnych i obrażających forowicza z którym dyskutuję .
            Czasami poniesiony -zaczynam pisać językiem adwersarza i używane przez niego
            wulgaryzmy staram się wyeksponowac i uzywać przeciwko niemu. Do tego uczciwie
            się przyznaję . Natomiast najgorszą odmianę dyskutanta jest czlowiek który nie
            majac merytorycznych argumentów zaczyna uzywać przeciwko mnie lub innym
            forowiczą rynsztokowego języka . Sas
            • ada062 Do Sasa 30.10.06, 12:10
              I tu Cię Sasie będę bronić. W innym wątku, w którym nie mieliśmy zgodnych zdań,
              nie odczułam z Twojej strony nieprzyjemnych doznań. Pozdrawiam
    • Gość: diana Re: Tunezyjczycy są wspaniali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 13:04
      tylko kasy mu nie pożyczaj !! albo pożycz i poproś o zwrot wterminie to miłość
      Ci minie -wiem co piszę : )
    • kakauko Re: Tunezyjczycy są wspaniali 03.11.06, 08:40
      Gość portalu: mała napisał(a):

> chyba poznałam tam przyszłego męża :-)

No coz - moge ci tylko powiedziec ze jestes ... poj... Zakochalas sie w arabusie droga arabesko
      tylko dlatego ze cie wygrzmocil ? Co ty mozesz wiedziec o ich kulturze. Jesli wyjdziesz za niego to nie
      pozwoli ci wyjechac z tego smierdzacego kraju. Bedzie lal po ryju ciebie i twoje dziecko, a potem
      sprzeda do burdelu w afryce. Mam pytanie - czy zadzwonil do ciebie ze potrzebuje 500$ bo stracil
      prace w hotelu, albo ze babcia zachorowala ? Jestes glupia pi..zda.
      • ada062 No no kakauko 03.11.06, 09:12
        Teraz nie mam już żadnych wątpliwości. Zdecydowanie wolę ,,śmierdzącego
        arabusa", który kąpie się trzy razy dziennie niż polskie kakauko z cywilizowanej
        Europy. Jakbym miała takiego w domu i tak by się wysławiał, to natychmiast
        wyjechałabym na pustynię i osiedliła się z Berberami. Kakauko ktoś Ci krzywdę
        zrobił, że tak obrażasz innych?
        • kakauko1 Re: No no kakauko 03.11.06, 10:37
          Kto cie wygrzmocil, ze nie rozumiesz tego co widzisz ?
          • ada062 No no kakauko 03.11.06, 11:13
            Na szczęście nie Ty, ale Tobie ktoś pewnie za dużo dał w kakauko, bo Ci na mózg
            padło.
          • Gość: 0zmijka Re: No no kakauko IP: 195.149.64.* 03.11.06, 11:14
            słuchaj chłoptasiu, widać, że bardzo interesujesz się kto z kim i gdzie uprawia
            seks. Czyżbyś sam nie miał własnych doświadczeń w tej dziedzinie, że tak bardzo
            interesuje cię ten temat?
            Albo może to coś ma wspólnego z impotencją, bo frustracja bije z każdego twego
            słowa....
            W każdym razie byłabym wdzięczna, jak pewnie i wiele innych osób, jeśli
            opuścisz to forum. Z góry dziękuję za spełnienie tej małej prośby.
            • Gość: Ninka troche wiecej kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 17:15
              nie po to czlwoiek wchodiz na to forum aby czytac takie bzdury, jakies wyzwiska,
              i osmieszanie kogos... za duzo tego w naszym spoleczenstwie an codzien, wiec
              wchodzac tu mam zamiar sie relaksowac wymieniajac poglady z innymi, ale
              kulturalnie, na jakims poziomie, a nie takie cos jak tu ma miejsce od kilku
              dni.... najpeirw klotnie Sasa z Mortadela, i teraz jakis kakauko... dajcie
              zyc... bo to meczace sie staje..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka