Dodaj do ulubionych

tergui club

IP: *.ztpnet.pl 24.08.06, 21:40
przed chwilą wróciłam, pytajcie jak chcecie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: tergui club IP: *.zyg.brewet.pl 24.08.06, 22:27
      w sobote wylatuje do tego hotelu wiec jestem ciekawa wszytskich informacji, ajk
      pokoje i jedzenie czy nie było problemów dojechac do wiekszych miejscowosci, czy
      na miejscu mozan było zrobic zakupy itp:D interesuje mnie wszytsko no i
      oczywiscie czy jestes zadowolony i z jakim biurem leciałes:D
      • Gość: martha15 Re: tergui club IP: *.ztpnet.pl 24.08.06, 22:54
        byłam z obozem z biura pozdrówy ok tours. pokoje jak na obozowe całkiem ok, ale
        gdybym miala jechac na wypoczynek z rodzina to niezbyt fajne. plaza ładna,
        niestety woda w morzu brudna pływaja wodorosty, jakies okropieństwa itd. basen
        bardzo czysty, bez zastrzeżen. animatorzy spisali sie za 6 z plusem. są
        boscy!!!! :D sa dyskoteki, fitness, gimastyka. jedzenie - masakra na stołówce
        wiecznie kolejki, nie ma miejsc przy stolikach, obsury zawsze brudne. najlepiej
        chodzić na przeciwko hoteu do pizzeri, są niezłe, cociuaż ich nie doprawiają.
        są 3 małe sklepiki ze spożywką. łatwo mozna dojechać do portu i sousse. jeżdża
        busy hotelowe o okrślonych godzinach albo taksówkę zasze można złapac.
        wyposażenie pokoi - tylko niezbędne meble, nie ma tego za duzo, ale jest ok.
        ozdro
        • Gość: ola Re: tergui club IP: *.zyg.brewet.pl 26.08.06, 09:32
          a jak łazienka czy bardzo zle wygladała czy dało sie korzystac ?? i dzikeuje za
          informacje;)
          • Gość: martha15 Re: tergui club IP: *.ztpnet.pl 26.08.06, 10:57
            Na łazienkę nie nażekałam, posiadaja wannę, dużą umywalkę, lustro i półeczkę i
            toaletę. Jest dobrze ;) Ja mieszkalam w domkach, nie wiem jak jest w pokojach w
            głównym budynku, ale słuszałam, że trochę gorzej
            • Gość: martha15 Re: tergui club IP: *.ztpnet.pl 26.08.06, 10:59
              Życzę miłego wypoczynku i dobrej zabawy. Jak chcesz, to mogę Ci wysłać pare
              zdjęć na maila ;)
              • Gość: ola Re: tergui club IP: *.zyg.brewet.pl 26.08.06, 17:44
                o bardzo chetnie moj mail to olussz@wp.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka