witekgk 03.09.06, 17:34 czy w tunezyjskich hotelach jest internet bezprzewodowy jesli tak to czy darmowy czy nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: filut (bez loginu) puknij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 20:52 a załóz jeszcze pietnasty watek z =tym pytaniem, to moze ktos ci odpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WITEK Re: puknij sie IP: 80.244.139.* 03.09.06, 21:26 MAM DOPIERO TRZY DO PIETNASTU JESZCZE TROCHE MI BRAKUJE ALE DZIEKI ZA PODPOWIEDZ CZESC WITEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 21:14 nie tylko internet, ale jeszcze jacuzzi w każdym pokoju, darmowy mini-bar, jedzenie podawane do łóżka, wszystkie polskie kanały w plazmowym telewizorze, a na dodatek dostajesz napiwek za to, że pozwolisz sprzątaczkom u siebie posprzątać i wszyscy Tunezyjczycy dają Ci dinara albo dwa, jeśli raczysz z nimi przez chwilę porozmawiać miłego wypoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WITEK Re: hotel IP: 80.244.139.* 03.09.06, 21:19 SERDECZNE DZIEKUJE JA NIGDY NIE BYLEM ZA GRANICA WIEC POTRZEBUJE POMOCY ILE DAJE SIE NAPIWKU ZA SPRZATANIE WITEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluestine Re: hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 21:00 niestety nie licz na to. jak dobrze trafisz to bedzie jedna kawiarenka internetowa w miejscowosci do ktorej pojedziesz. wiem ze jest taka w monastirze. pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: hotel IP: *.t9.ds.pwr.wroc.pl 10.09.06, 13:30 hej. Ja i mój mąż korzystaliśmy z kawiarenki w Sousse, mieściła się ona naprzeciw naszego hotelu (El Hana Beach) i cena wynosiła 2 dinary za godzinę. Jeżeli chodzi o napiwek dla sprzątaczki, to zostawialiśmy jej 1 dinara albo pól albo wcale - nie wpływało to na jakość, bo zawsze było bardzo ładnie posprzątane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś