oczekujacy 22.09.06, 15:28 witajcie, jeżeli macie parę kawałków jakie obecnie leca w tunezji serdecznie proszę o przesłanie na mój adres: oczekujacy@gazeta.pl Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia_24 Re:do gasd 22.09.06, 22:03 a co Cie dokladniej interesuje?? podaj tytuly...pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.kat.3s.pl 27.09.06, 20:40 Jeśli możecie poślijcie mnie również!!! dasch@op.pl Z góry serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 12:52 A KTO ZNA KAWALEK Z TYM SALSA" JAK CALY CZAS SPIEWALI UWILBIAM TA PIOSENKE wszystkieb fajne przesylajcie na anusia7cocacola.o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loff tunisia;p dzieki dzieki dzieki dzieki!!salsa koffamn was IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 16:46 jestes!!!!!!!!!!!!!dziekuje komus tam kto podal tą liste piosenek z tunezji1 znalazlam w niej swiją ukochcaną ktorą szukalam przez 2 lata:D a wiedzialam ze jak bede szukala to znajde;P jestescie kofffffffffffani strasznie dziekuje... przypomina mi sie tunzja.i dyskoteki jak tego slucham ..ach to byly czasy..;D Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 22.09.06, 17:49 a mozesz troche dokladniej opisac jaka muza Cie interesuje?? mysle ze moge Ci zalatwic wszystko :P a jak chcesz pogrzebac w necie to polecam stronke mazikana.com pozdrawiam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 18:14 interesowałaby mnie piosenka shaba shaba, czy jakos tak, wszedzie juz szukałam i nie moge znalezc, dlateo, jesli ktos ja ma to poprosze o przesłanie na maila: muszka213@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do doroty IP: *.net81.citysat.com.pl 22.09.06, 21:02 Dorotko chodzi Ci zapewne o piosenkę Zaama Zaama wykonywana przez Takfarenas. Takie tunezyjskie disco polo. Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: do doroty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:06 nie chodzi mi o zaama zaama i nie wiem czemu wszyscy myla dwie rozne piosenki! zaame juz mam:)a wykonawce shaby spisałam od animatorów lecz niestety zgubilam gdzies kartke, stad pytanie, czy ktos ma ta pioseneczke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.ssnet.pl 22.09.06, 22:18 Może jednak chodzi o Shava Shava Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 15:09 dziekuje slicznie:)pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: do doroty 23.09.06, 14:25 to cos slabo szukalas Dorotko :P jest na e-mule ta piosenka wystarczy wpisac ''zarma zarma'' i na stronce mazikana.com ale jak chcesz to podaj skype to zaraz Tobie ją wyśle:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 13:38 ja tez bardzo, bardzo poproszę o muzę z Tunezji, szczególnie zaama zaama. Jeśli Ktoś będzie tak uprzejmy: aniulka22@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: do ana 23.09.06, 14:21 daj swojego skype to Ci wysle tą piosenke a swoją drogą zapraszam na stronke mazikana.com no i na e-mule jest tam wiekszosc piosenek...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: do ana IP: 88.199.64.* 23.09.06, 16:02 Może ktoś zna tytuły? Tak w ciemno trudno szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: do ana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 03:59 a kojarzy ktos moze piosenke w ktorej facet spiewa cos w stylu "rigi digi digi"...od miesiaca jej poszukuje, dzisiaj wrocila kumpelka z Sousse, i przywiozla mi plyte ale niestety nie ma tam tej piosenki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NINKA Re: kojarzy ktos tytul tej piosenki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 22:54 www.smog.pl/wideo/3070/taniec_orientalny/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.devs.futuro.pl 25.09.06, 21:42 Właśnie wróciłam z Sousse i głupia nie spytałam o tytuły piosenek, jak ktoś ma jakieś te ich arabskaie prosze o przesłanie, będę naprawdę wdzięczna! mój e- mail to babka32@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do Asi 26.09.06, 04:39 Asiu sprawdz poczte powinnas miec 4 piosenki jak doszly i chcesz wiecej to daj znac:) pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suse Re: do Asi IP: *.dint.wroc.pl 26.09.06, 09:17 Ja rowniez poprosze piosenki...!!! Szczegolnie chodzi mi o piosnenke 1,2,3 (une, deux, tres!!!), nie moge tej piosenki znalezc a straaaasznie mi sie podoba!!! Ponadto baaaardzo bym prosila o Hedi Bakalim, salma ya salama, sidi mansour i barcha barcha...juz nie moge sie doczekac, zeby znow uslyszec te rytmy!!! wroca wspomnienia, z gory bardo dziekuje, xxx Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do Suse 26.09.06, 16:05 witaj...moze podasz jakis kontakt bo gdzie mam wyslac te piosenki?? mam te 3 ostatnie.A jaki jest wykonawca 1,2,3??Moze cos wymysle i postaram sie ją zalatwic bo nie mam jej:( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: do Suse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:11 a moge tez prosic o te pioseneczki na a.85@wp.pl ...bo prosze tu wiele osob ktorzy maja muzyke z tunezji i oferuja ze przesla, ale jakos nie przesyalaja :(.. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do Ninki 26.09.06, 21:07 Ninka zajrzyj na poczte powinnas miec 3 piosenki:P jak doszly to daj znac na forum:P zaraz wysle jeszcze 3 pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suse Re: do karolinka IP: *.dint.wroc.pl 27.09.06, 09:31 przepraszam, zapomnialam podać swój namiar, hihihi: bklima@objectivity.pl Ten utwór 1 2 3 zaczyna się właśnie tymi słowami wykrzycznymi przez grupę meżczyzn tzn. uno, dos, tres!!! a potem to już rytmy hiszpańskie - suuper!!!! jeśli ją macie to proszę prześlijcie mi, dziekuje xxx Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: do Suse 27.09.06, 13:33 Suse wysłałam :) odbieraj słuchaj i daj znac czy doszły:P Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: do suse 27.09.06, 13:40 Suse jestes pewna ze dobrze podalas adres mailowy?? bo do mnie przyszedl raport problem z dostarczeniem.jakos mi sie to jeszcze nie zdarzylo.sprawdz i podaj dokladny. niedlugo wysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do karolci Re: do suse IP: *.dint.wroc.pl 27.09.06, 14:24 Hmm...adres byl ok, ale skoro odrzucilo to podam jeszcze jeden - powinno byc ok: beataklima@yahoo.co.uk :) bardzo ci dziekuje i z niecierpliwoscia czekam na piosenki, hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: 194.150.247.* 27.09.06, 08:21 ja tez poprosze o tą muzyczke, tyle ile sie da, im wiecej kawałków, tym lepiej :-): zebda@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do Ninki,Suse,Kiki 27.09.06, 17:53 dziewczyny zajrzyjcie na poczte i sprawdzcie 10 kawalkow powinno byc :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do Ninki,Suse,Kiki 27.09.06, 17:58 dziewczyny zajrzyjcie na poczte powinnyscie miec 10 kawalkow dajcie znac jak doszly:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suse Re: do Ninki,Suse,Kiki IP: *.dint.wroc.pl 27.09.06, 18:03 Karolcia - jestes gwiazda!!! Doszly wszystkie, lece sluchac:):):) hihihi tylko tej mojej ulubionej nie ma..:(:((: 1 2 3 ale nie mam pojecia kto to spiewa:( ale nic, ide posluchac i wspominac....xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ninka Re: dziekuje :).. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 02:26 dziekuje za pioseneczki....milo znowu je posluchac...pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do karolcia Re: dziekuje :).. IP: *.dint.wroc.pl 28.09.06, 09:05 karolcia, a masz jeszcze moze piosenki Barcha barcha i Hedi Bakalim? Tych rowniez szukam bezskutecznie..:(:(;( ale za reszte dziekuje, sa super:) xxx Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do Suse 28.09.06, 12:15 Barsha juz wyslana:) a o Hedi Bakalim nic nie wiem pierwszy raz slysze i ON tez:P Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: do Suse 28.09.06, 17:26 Beatka Un Dos Tres masz na poczcie mam nadzieje ze to ta piosenka daj znac czy tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: do oczekujacy 28.09.06, 17:39 sorki troszke sie wyczekales ale dopiero wczoraj zauwazylam Twojego maila w gazecie...piosenki wyslalam i wysle wiecej :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: ja też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:14 cześć,wróciliśmy wczoraj z Hammametu z zajebistym rozstrojem żołądka, też bym chciała tą muzę jeśli można: martyna.cichy@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do Mysz 28.09.06, 22:37 witaj...wyslalam pioseneczki:) jak bylo w Hammamecie?? jak pogoda?? Odpowiedz Link Zgłoś
praslowianska.grusza Re: do Mysz 29.09.06, 10:30 czy ja też bym mogła się dołączyć do prośby o przesłanie piosenek??na maila gazetowego.wczoraj wróciłam z Tunezji i cięęęęężko,oj ciężko powrócić do rzeczywistości..... a czy ktoś może kojarzy piosenkę,może nie taką stricte tunezyjską,ale tam zasłyszaną,z tekstem mniej więcej takim:"I can't stop thinking of you that's all I wanna do tonight,you make me feel so right..."szukam i znaleźć jakoś nie mogę.bardzo będę wdzięczna za pomoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Suse Re: do karolcia IP: *.dint.wroc.pl 29.09.06, 12:16 Karolcia sprawdzalam poczte i nie mam tej piosenki, wyslesz jeszcze raz? jak dobrze, ze to juz piatek:):):) kiedy wyjezdzasz? pozdr, xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: do karolcia IP: *.master.pl 29.09.06, 16:10 Witam. Czy ja tez moge prosic o Tunezyjskie utworki, miło było by posłuchac i powspominac. Moj adres ikexyz@wp.pl. Plissss. Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: do karolcia 29.09.06, 18:50 Hej! :)) Mogę również prosić o pioseneczki z Tunezji? :) Miło byłoby posłuchać :)) Dziękuję i pozdrawiam gorąco :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: do karolcia 29.09.06, 18:51 zapomniałem podać e-mail :))) dbf@wp.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: do karolcia IP: *.master.pl 30.09.06, 09:29 Dzieki Karola za utworki są super i Ty tez. Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
praslowianska.grusza Re: do karolcia 30.09.06, 12:57 dziękuję Ci Karolciu za piosenki:))pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: do karolcia IP: *.master.pl 02.10.06, 11:46 Dzieki Karola za kolejne utworki a co do tego co wczesniej napisałam to z radosci. Naprawde nie spodziewałam sie ze ktos wogole mi cos przesle a tym bardziej az tyle utworkow co dostałam od Ciebie. Jeszcze raz dzieki i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do Natali 30.09.06, 13:50 tak wiem pioseneczki są super ale zeby od razu ja hehehe...:P Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do wszystkich:))) 30.09.06, 13:53 wysle wiecej ale dzis juz musze sie zwijac bo mam slub no a pozniej nie zla zabawa sie szykuje tak wiec badzcie cierpliwi...do milego papa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: do wszystkich:))) IP: 62.29.133.* 01.10.06, 17:56 jesli moglabym prosic to rowniez chcialabym piosenki z tunezji.oto moj meil karolcia_@autograf.pl bede wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 do karolcia_@autograf.pl 02.10.06, 14:41 przykro mi bardzo ale zaden mail do Ciebie nie dochodzi przychodzą mi raporty ze nie otrzymujesz.podaj innego maila,to na drugiego sprobuje:P (no chyba ze cos doszlo ale watpie...) daj znac bo nie wiem czy probowac wysylac... pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dariusz Maryan Re: do karolcia_@autograf.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 10:24 Witam wszystkich spragnionych muzyki Tunezyjskiej 3 miesiące temu wróciłem z Tunezji przywożąc z sobą kilka płyt z tamtejszymi przebojami. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to mogę zmiksować te piosenki i wysłać w postaci mp3, lub zwykłe CD. Nie wysyłam piosenek przez internet jest ich za dużo. Mogę natomiast wysłać je pocztą. Za megamix -80 piosenek z Tunezji Mp3 -30 zł. Za pojedyńcze CD -10 zł za płytę. mój adres maryand@o2.pl zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 muza wyslana ale to nie koniec :P 04.10.06, 14:32 hej zagladacie do skrzynek?? bo ja codziennie wyslylam po dwie(brak czasu:P)ale dwie to tez cos:P dzis poszly cztery :P pozdrawiam was wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: muza wyslana ale to nie koniec :P IP: 62.29.133.* 04.10.06, 15:19 jestes wielka:)dziekuje za wszystkie piosenki:) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 06.10.06, 14:38 witam doszly piosenki?? bo jakos ostatnio nikt nie odpowiedzial i nie wiem czy doszly :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.master.pl 07.10.06, 11:07 Karola do mnie utworki doszły i jak narazie nic sie nie powtorzyło. Dzieki za muze :)Pozdrawiam i zycze udanego weekendu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_24 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 07.10.06, 14:08 to dobrze ze doszly:) Tobie rowniez zycze udanego weekendu,cos jeszcze wysle i to zapewne dzis:P pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
dzabeczka Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 03.12.06, 14:35 Czy moglby ktos rowniez wyslac mi te Tunezyjskie piosenki?? z gory dziekuje :) zanetkaj@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
manuela23 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 03.12.06, 16:03 też sie przyłączam do prośby o tunezyjskie nagrania....kupilam plyte, która nie odbiera i bede bardzo wdzieczna .........( na adres poczty, dzięki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 11:19 witam jeżeli można również proszę o muzykę z tunezji a od września poszukuję piosenki którą własnie tam słyszałam często na dyskotekach mniej więcej szło tak "beach you gat to be you reach" i cos tam też z koniem było......... :-) jeżeli ktoś wie o co mi chodzi to bardzo prosze o przesłanie na adres mirka.kropiewnicka@plusnet.pl z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
lea47 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 17.12.06, 11:32 ja też poszukuje tej piosenki.....może więc ktoś mógłby nam pomóc? lea47@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.06, 13:45 dobrze że chociaż ktoś wie o co mi chodzi prosimy o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lea47 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 30.12.06, 19:59 mam!!!! w związku z powyższym i ty:) wejdz na poczte...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira do lea 47 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.06, 11:47 nie mam nic na poczcie także jak możesz mi przesłać jeszcze ra to będę bardzo wdzięczna mirka.kropiewnicka@plusnet.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lea47 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 31.12.06, 14:02 niestety troche sie pospieszyłam...próbowałam wiele razy ale ciągle wraca....może maszjeszcze inny adres? wysyłałam jeszcze komuś i doszło bez problemu więc nie wiem co sie dzieje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.imperiumpw.pl 02.01.07, 23:39 ja tez baardzo prosze, jesli to mozliwe, mialam cala plytke ale mi ktos zlosliwie zniszczyl:( moj adres: jaskierus@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anaja2 Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 04.01.07, 17:16 hejka wlansie wrocilam z Tunezji ale bylam na tyle zakrecona ze zapomnnialam spisac tytuly juz nie wspomne o jakiejs plytce;p moglabys mi polecic jakies tytuly? najlepiej jakies najnowsze kawalki:) strasznie mi ich brak!:P z gory dzieki mail: ania3318@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) IP: *.cnb.com.pl 04.01.07, 18:56 Witam wszystkich, ja równiez prosiłbym o jakąś muzyczke z Tunezji, wróciłem we wrzesniu z Sousse i niestety nie byłem zbyt zapobiegliwy w tym temacie, ale chetnie przypomniałbym sobie tamtejsze rytmy. Zyczliwym dzękuję i podaje maila: chris71@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wajka Re: Prosze o muzę z Tunezji :-))) 14.01.07, 13:14 ja też bym bardzo prosiła o przesłanie muzyczki z tunezji byłam tam w w lipcu nawet miałam płytkę ale pozyczyłam koleżance i już jej nie odzyskałam mój adres wajka1@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś