Dodaj do ulubionych

Exim najgorszy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 23:19
S luchajcie nie dajcie sie nabierac w EXIMIE najgorsze biuro turystyczne
powinna sie nim zainteresowac Polska Izba Turystyki tam sa oszusci
Obserwuj wątek
    • Gość: filut (bez loginu) Ola vel Mysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 00:37
      No to jestes ola czy Mysza? załóż jeszcz pieć kolejnych watków.
    • Gość: r1 Re: Exim najgorszy IP: *.hcm.com.pl 28.09.06, 13:43
      a co cie oszkali to jestes malym promilem niezadowolonym klientem biura po
      prostu mialas pecha
    • iberia30 Re: Exim najgorszy 28.09.06, 14:16
      Gość portalu: ola napisał(a):

> S luchajcie nie dajcie sie nabierac w EXIMIE najgorsze biuro turystyczne
      > powinna sie nim zainteresowac Polska Izba Turystyki tam sa oszusci

"uwielbiam" takie swtierdzenia: "Xksinski to zlodziej" , moze laskawie
      udowodnij-opisz jaka to krzywde wyrzadil ci exim?
      • Gość: Mysza dowody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 11:36
        Dowody zamieściłam w czterech założonych przeze mnie wątkach na tym forum. Oto
        jeden z nich: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=49149913
        • iberia30 Re: dowody Myszy 30.09.06, 12:13
          pytalam autorke tego watku czyli Ole, a nie Ciebie bo twoje watki juz znam.No
          chyba, ze Mysza i Ola to te same osoby tylko po jasna cholere zakladasz tyle
          watkow???Bylam z Eximem w Egipcie i bylo ok.
    • Gość: Gosc Re: Exim najgorszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:54
      To są ludzie którym nie mozna ufac...przyjechalem na lotnisko do Krakowa ktory
      jest oddalony 160 km.od mojego miasta ,wylot miałem miec w srode wieczorem a
      okazało sie że nie ma mnie na liscie ,porostu ktos zgarną moje pieniadze a o
      rescie zapomnieli.Powiedziano mi że nie moge leciec i zebym zglosil sie do
      biora wktorym kupilem wycieczke ,takze pol nocu spedzilem na poszukiwniu
      jakiegos taniego hotelu w krakowie ,a rankiem wrocilem do mojego miasta wyjanic
      sprawe,tam oczywiscie jeden na drogiego zganial wine:)naszczescie ja jestem
      czlowiekiem wyluzowanym i nie robilem z tego afery i wiem ze mieli szczescie bo
      ktos inny bardziej nerwowy zrobilby zadyme jakiej malo z tego powodu.
      Oczywiscie znalezli mi inny hotel w innej miejscowosci i tu maja plusa ale
      dalej po przylocie nie moge sie doprosic zwrotu pieniedzy ktore ponioslem za
      pierwszym razem tzn.hotel przejazdy ,benzyna ,jedzenie...bo o zmarnowanym
      czasie to nie wspomne.Myslalem ze jestem jakims jedynym przypadkiem ale jak sie
      okazuje to nie jest wiecej ludzi niezadowolonych, ale i tak zycze udanych dni w
      tam w tym piekym i gorącym kraju!!!
      • Gość: freddy Re: Exim najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 12:56
        Pytanie podstawowe: czy otrzymałeś przed wyjazdem potwierdzenie przyjecia
        zgłoszenia od Exim? Jesli nie, to nie możesz winić Eximu, a jedynie posrednika
        który zawalił sprawę.
    • Gość: blantee Re: Exim najgorszy IP: *.chello.pl 30.09.06, 16:51
      Jak dla mnie Exim jest naprawdę ok, chociaż była to dopiero moja pierwsza
      wycieczka z tym biurem podróży, jedyne co mi się nie podobało to kompetencja
      pracowniczek z easygo.pl:) Samolot wylatywał niestety w godzinach wieczornych,
      ale to też mi nie przeszkadzało. Byłam na tych wakacjach, nie po to, żeby
      marudzić i co chwilę wynajdywać jakikolwiek punkt do zaczepki, a po to, żeby
      normalnie wypocząć i poznać inną kulturę, przecież nie ma jakichkolwiek
      instytucji, które nie popełniają błędów i działają zgodnie z planem klientów.

• Gość: p Re: Exim najgorszy IP: *.mmj.pl 30.09.06, 22:42
        ja również byłam z eximem i nie mam żadnych powodów do narzekania:pokój super, hotel też rezydent uprzejmy i chętny do pomocy, sama obsługa (tzn. kwestie lotniskowo-transferowe) też bez zarzutu mimo,że przyjechaliśmy ciemną nocą, no ale taka już nasza polska mentalność, że człowiek za niewielkie pieniądze(bo exim jest tanim biurem ale to chyba nie odkrycie z mojej strony)niekiedy oczekuje cudów, a co do zmiany hoteli to jest taki punkt zawarty z resztą w warunkach uczestnictwa-biuro ma prawo do zmiany hotelu:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka