Gość: mortadela IP: *.aster.pl 30.10.06, 23:50 Czy wszystkim podobał się pobyt w Tunezji .Bardzo proszę , aby tutaj wypowiadali się zawiedzeni pobytem w cudownej i pięknej Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motylanoga71 Re: Tunezja - przereklamowana . 31.10.06, 00:04 powiedziala co wiedziala mortadela Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Tunezja - przereklamowana . 31.10.06, 09:02 moja opinia jest na forum hotelowym:Vincci El Kantaoui Center,a mortadeli nawet nie próbowałam,wystarczył sam widok i zapach...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 31.10.06, 16:22 Znowu wtrącają swoje 5 groszy zachwyceni Tunezją . Wasze prawo , a ja mogę powiedziać :Tunezja to badziew i syf.Ostatnio przekonali się o tym nasi lekkoatleci ,czy też już są wrogami "zakochanych w kulturze arabskiej" itp ., itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do martadela IP: *.net81.citysat.com.pl 31.10.06, 18:43 Możesz wtrącać swoje 5 groszy pod warunkiem ,że będziesz pisał NA TEMAT . Nasz prawo twierdzić ,ze Tunezja jest taka czy siaka , ale co maja do tego polscy lekkoatleci . Z doniesień prasowych wynika ,że ten obóz załatwili ludzie bliżsi kulturowo Tobie i mnie. Jednak przemawia przez Ciebie rasizm i wiesz ,ze jak obóz odbywał się w Tunezji to wszystkiemu winni sa arabi . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
motylanoga71 Re: Tunezja - przereklamowana . 31.10.06, 20:25 a moze jakies konkrety mortadelo ? Odpowiedz Link Zgłoś
olusia2284 Re: Tunezja - przereklamowana . 31.10.06, 20:59 Dla jednych Tunezja jest beee, dla innych super, więc ludzie szanujmy swoje opinie :) Tak będzie lepiej :P A nie ciągłe sprzeczanie się :) Jedni lubią to , inni co innego ... Mi się tam podobało na przykład - mnie Tunezja urzekła, a poza tym jest bardzo atrakcyjna cenowo :) Byłam już w Grecji, Włoszech, Francji, Hiszpanii, na Sycylii i wszędzie są jakieś mankamenty - to normalne :P Ale wakacje w Tunezji wspominam z takim samym uśmiechem na buzi jak i w tych krajach :P Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Tunezja - przereklamowana . 31.10.06, 21:38 należy jednak czytać ze zrozumieniem (to już truizm),ten wątek przeznaczony jest dla ludzi zawiedzionych,zniesmaczonych,oburzonych..itd,itd..wyrazy zachwytu można wyrażać na na "arabeskach" lub pierwszy raz w kraju arabskim(jak nie ma takiego to proszę założyć)i tyle...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 01.11.06, 10:57 Jeszcze raz proszę , aby osoby , którym Tunezja"pasuje" nie opisywały na moim wątku swoich przemyśleń.Mogą założyć forum "Turystycznego planktonu" gdzie żenująco opiszą pobyt w prześlicznej Tunezji.Jeśli chcą obrażać to mi to .... Jestem głupi(skoro dałem namówić się na Tunezję), śmierdząca mortadela (może ktoś próbował "salami" tunezyjskiego) ,przyjmę inwektywy , co w niczym nie zmieni mojej opinii - nie podzielę zachwytów nad tym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: Tunezja - przereklamowana . 01.11.06, 13:00 ... a mnie bardzo podobała sie 2 dniowa wycieczka dookola Tunezji :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do tex666 IP: *.net81.citysat.com.pl 01.11.06, 13:21 Czy będac na Saharze Miałas cały czas założoną MASKĘ GAZOWĄ ? Pytam z ciekawości bo w wątku Tunezja -musisz to zrobic Piszesz ,ze TUNEZJA TO ŚMIERDZĄCY KRAJ . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re:do tex666 IP: *.aster.pl 02.11.06, 18:47 Poczytajcie jacy koszmarni ludzie tam jeżdżą. Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko Re: Tunezja - przereklamowana . 03.11.06, 08:33 Potwierdzam - Tunezja to syf. Ludzie kombinujący na prawo i lewo , aby wyludzic grosz od turysty. Obsluga hoteli niekompetentna i leniwa. Kelnerzy powolni, brudni i niechlujni. Obsluga sklepow opryskliwa i glupia. Do cholery jesli oni beda tak robic to nikt juz do nich nie przyjedzie. Rozmawialem z wieloma ludzmi z roznych hoteli - wszyscy znalezli jakies nierzetelnosci w stosunku do oferty. Takie naduzycia zdarzaja sie czesto. No i oczywiscie mlodzi chlopcy arabscy , ktorzy w bezceremonialny sposob proponowali kobietom seks za pieniadze. Taki emeskie ku.. ponoc zdarzaja sie jeszcze w Bangladeszu. Nikomu nie polecam Tunezji - tam jest syf i smierdziele. Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Re: Tunezja - przereklamowana . 03.11.06, 09:06 Czy kakauko to nowy login mortadeli?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do ada062 IP: *.net81.citysat.com.pl 03.11.06, 09:20 Twoje spostrzezenia pokrywaja sie z moimi . Ta sama rynsztokowa wierszówka i ta sama nienawisc do wszystkiego co tunezyjskie . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
kakauko1 Re: do ada062 03.11.06, 10:36 Geniusze sie znalezli. Kakauko i kakauko1 to moje nicki i tylko moje. Nie mam nic wspolnego z innymi piszacymi tutaj. Drodzy geniusze od siedmiu bolesci popatrzcie sobie na inne fora. Moj nic istnieje od poczatku portalu gazety. Ps. Tunezja to smierdzacy syf. Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Do kakauko 03.11.06, 11:09 A może Ty tam wcale nie byłeś, tylko wszedłeś na forum żeby namieszać i psuć atmosferę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do kakauko1 IP: *.net81.citysat.com.pl 03.11.06, 18:12 Jeszcze pare postów i nie bedzie kakauko czy mortadela tylko przedstawie cie kolesiu z imienia i nazwiska . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do kakauko1 IP: *.aster.pl 03.11.06, 20:11 Dzięki za odwagę.No to nie jestem sam .Radzę nie zważać na sasa.Obraziłeś jego arabskich chlopcyków , da ci popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do kakauko1 IP: *.aster.pl 07.11.06, 20:12 Od nowego roku turystyczny plankton znowu ruszy na wykup "egzotycznych" wycieczek do Tunezji.Ludziom , którzy cokolwiek w życiu widzieli odradzam.Tunezja jest dla całkowitych minimalistów. Więcej przeżyłem wracając jakieś 20 lat temu pociągiem Kołobrzeg-Warszawa z Ustki (Słupska dokładniej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: do kakauko1 IP: *.ssnet.pl 07.11.06, 21:13 W to nie wątpię...i z pewnością była to podróż Twojego życia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Lusi Re: do kakauko1 IP: *.aster.pl 07.11.06, 21:27 Wracałem z wojska i może tak jest jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mortadeli Re: do kakauko1 IP: *.ssnet.pl 07.11.06, 23:14 czułam że ta podróż miała głębszy podtekst psychologiczny... intuicja czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do kakauko1 IP: *.aster.pl 09.11.06, 20:40 Więcej wrażeń od pobytu w Tunezji , może zapewnić także podróż z kibolami Legii w jednym pociągu , wysłuchanie całego wywiadu z posłem Wierzejskim , czy Gęgata Marysia mówiąca "ja cię chrzczę Jaszczszczommb" na lotnisku w Brzezinach . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: do mortadeli IP: *.ssnet.pl 09.11.06, 23:19 wysłuchałeś całego wywiadu z posłem Wierzejskim??????????? Zaczynasz mi imponowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do mortadeli IP: *.aster.pl 09.11.06, 23:59 Tak , ale przepraszam za politykę.Już nie bedę.Co do polityki w Tunezji to dopiero numer.Zaciekawiło mnie po co są np. na trasie z Sousse do Tunisu dziury w chodnikach lub przy drodze.Wyjaśniło się jak ich mały satrapa , dyktatorek jechał samochodem , to 3 dni naprzód powkładali tam rury , a na nich wisiały girlandy flag tunezyjskich i jego podobizn . Po 7 dniach je zdjęli. No jaja.Pieniądze z turystyki ten w gruncie rzeczy biedny kraj wydaje na takie dyrdymały.Syn buchnął trochę tych flag bo zbiera nietypowe pamiątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: do mortadeli IP: *.ssnet.pl 10.11.06, 00:12 Syn buchnął - kraj zubożał. No cóż, daleka jestem od polemizowania na temat polityki pieniężnej Tunezji.. każdy kraj albo prawie każdy ma swego "małego wielkiego władcę" którego wielbi... nie dziwmy się więc władzom tunezyjskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela do Lusi IP: *.aster.pl 10.11.06, 13:14 Na to co zostawiłem w Tunezji w trakcie objazdu to zwróciło im się z nawiązką.Ale muszę dodać , że syn czasem sprawia kłopoty.Np. w Gizie z piramidy od strony arki(muzeum) świsnął 3 odpadnięte kawałki.Oczywiście musiał przekroczyć łańcuch i Arab straszył go kałasznikowem . Akurat na tą scenę wyłoniłem się zza rogu i niewielki bakszysz uratował sprawę .W domu postąpiłem trochę niewychowawczo bo poprosiłem o 1 kawałek, który leży obok kamiennej mini piramidy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: do mortadeli IP: *.ssnet.pl 10.11.06, 18:47 W związku z powyższymi zdolnościami syna radzę omijać Muzea Watykańskie, Luwr i tym podobne obiekty bo podejrzewam ,że w tym wypadku bakszysz mógłby nie wystarczyć, a swoją drogą takie zdolności umiejętnie rozwijane mogą dostarczyć Ci wiele korzyści. A propos Egiptu czy darzysz go taką "miłością" jak Tunezję, czy też masowy spęd pod piramidami dostarcza Ci innego rodzaju wzruszeń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do mortadeli IP: *.aster.pl 10.11.06, 19:47 Jeżdziłem po całym Egipcie.Nie byłem jedynie w Aleksandrii.Miałem z rodziną bardzo niebezpieczne momenty , szczególnie w środkowej części , ale pobyt i zwiedzanie udane , nawet bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: do mortadeli 10.11.06, 21:37 wiecie czym różni się Egipt i Maroko od Tunezji? w dwóch pierwszych państwach za nagabywanie turystek grożą wysokie kary lub wywalenie z pracy "z marszu",w Tunezji sprawy mają się inaczej...:-(Maroko wspominam miło,do Tunezji już nie pojadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: azaheca IP: *.ssnet.pl 10.11.06, 22:30 Mądrość bijąca z Twego postu powaliła mnie totalnie. Po takiej konkluzji masz jak w banku, że do Tunezji już nikt nie pojedzie.Tak po głębszym namyśle to jest jeszcze kilkaset rzeczy , które różnią te kraje ale niech one pozostaną moją słodką tajemnicą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadel ReLusiu IP: *.aster.pl 10.11.06, 22:36 Najlepszy to dowód , dla każdego coś innego miłego.Ja z wielu powodów nie polecam Tunezji.Rozczarowałem się totalnie .Z moich wojaży spodobała mi się np. mało znana w Europie Czarnogóra.Innym może się nie podobać (mogą pisać , że to szajs) i rozumiem to.Znam wielu rozczarowanych o dziwo Włochami i co na siłę mają chwalić ? Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: azaheca 10.11.06, 22:46 Lusiu droga,pomyliłaś fora,przenieś się na "arabeski",tam masz pole do popisu,a tutaj wyluzuj,nie moja półka...:-) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: azaheca IP: *.ssnet.pl 10.11.06, 22:50 to nie ja zaczęłam porównania, ale nie chce mi się z polemizować i wdawać w "pyskówkę" , masz rację nic tu po mnie , pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela doLusi IP: *.aster.pl 10.11.06, 23:03 Spokojnie nie dawaj się podpuszczać.Nie upodabniaj się do sasia.Pozdrawiam serdecznie , moje marzenie to Japonia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: do mort... IP: *.ssnet.pl 10.11.06, 23:23 ...no to podaj termin i spotykamy się na lotnisku...za chwilę znowu jakaś "beznadzieja" mnie opierniczy że nie piszę na temat ...to jest męczące... Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: Tunezja - przereklamowana 11.11.06, 09:06 Chciałam tylko przypomnieć, że główny remat tego wątku to "Tunezja - przereklamowana", a niektórzy całkowicie odbiegają od tematu :P Bez komentarza :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana IP: *.aster.pl 13.11.06, 11:00 Zgadza się , ale oprócz zdania na temat słabiutkiej Tunezji można coś dodać , prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł15 Re: Tunezja - przereklamowana IP: *.era.pl 13.11.06, 14:51 potwierdzam Tunezja nie jest najlepszym miejscem na wypoczynek. polecam Egipt --najpiekniejsze miejsce na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana IP: *.aster.pl 14.11.06, 14:13 Tunezja - Egipt , co tu porównywać , Trabant - Mercedes . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 17.11.06, 20:30 Odświeżam , bo pojawił się saś , wolne ma w weekendy (cóż podstawówka ). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 18.11.06, 11:11 To prawda ,że niezbyt często zagladam na to forum . No ale Wiesz kiedy czlowiek czyta Gazete Wyborcza to musi zdawac sobie sprawę ,ze niekoniecznie tekst pisany proza jest skierowany do zwykłego odbiorcy . Tekst naleze zrozumiec , a dopiero później omawiać go na forum .Dlatego postukuje żeby gazety byly sprzedawane w kioskach a nie w salonikach prasowych . To napewno zmniejszy sprzedaz . Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do siusia IP: *.aster.pl 18.11.06, 14:55 Sasiu jedż do Tunezyji odpocząć , mam wyrzuty sumienia , że psychicznie rozwaliłem człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 18.11.06, 15:06 No cóż Powinnas zaczać oglądac telewizję . Dzis na TVN będa kryminalni i jak Myslisz czy Zawada zwycięzy czy nadal będzie musiał zza biurka wydawac polecenia . Zresztą helikopter i tak juz nia przyleci . Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
budva Re: do mortadela 21.11.06, 14:13 Ostrzegam grzecznie Tunezja nie spodoba się tak bardzo , jeżeli np. ktoś wcześniej był w Egipcie. Najpierw Tunezja , póżniej Egipt , dobre stopniowanie wrażeń.Proszę pana sasa o to bymi nie odpowiadał , nie mam z panem przyjemności porozumiewać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do budova IP: *.net81.citysat.com.pl 21.11.06, 15:12 I ja z pania tez . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do budvy IP: *.aster.pl 23.11.06, 19:14 Za grzeczny pan jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 24.11.06, 10:34 Oczywiści . Zawsze rano kupuje gazete . Artykuly sa rózne , ale te dotyczace biezacej polityki mnie nie interesuja . Wole ogladac telewizje .Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 24.11.06, 17:14 No wiesz trzeba być lojalnym . Nie mozna ciągle patrzec na wszystko przez różowe okulary . A pas startowy był chyba ciut za krótki . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: do mortadela IP: *.ssnet.pl 26.11.06, 00:17 Panowie! Będziecie tak słownie pieścić się do wiosennych roztopów, czy będziecie czekać do tzw. usra...śmierci, aż który z Was ugodzony w serce celną ripostą drugiego ofiaruje swe członki mało już aktywnym forumowiczom milknąc na zawsze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela do Lusi IP: *.aster.pl 26.11.06, 16:12 Owszem , owszem , ale niekuniecznie , odparłem cienkiem głosem. Odpowiedz Link Zgłoś
ada062 Re: do mortadela 27.11.06, 14:47 Gość portalu: Lusia napisał(a): > Panowie! Będziecie tak słownie pieścić się do wiosennych roztopów, czy > będziecie czekać do tzw. usra...śmierci, aż który z Was ugodzony w serce celną > ripostą drugiego ofiaruje swe członki mało już aktywnym forumowiczom milknąc na > > zawsze. Pozdrawiam. I dlatego ja już zaglądam tu coraz rzadziej, bo oprócz przepychanek, jadu i konkurencji we wzajemnym niszczeniu się, nie ma już nic. Pozdrawiam jeszcze tych, którzy mają cierpliwość się temu przyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 30.11.06, 19:38 Przypominam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.ssnet.pl 30.11.06, 23:32 Ale z Ciebie upierdliwiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do Lusia IP: *.net81.citysat.com.pl 01.12.06, 12:28 Lusiu po co ruszasz KUPĘ GNOJU , przeciez bylo juz ta fajnie , a teraz znowu POWIETRZE ZASTAŁO ZATRUTE. Pozdrawiam Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do Lusia IP: *.aster.pl 01.12.06, 20:20 Milutki , prawda ? Może spotkasz go w Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: do Lusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:40 pewnie spotkasz sasa,bo on wyraźnie szykuje się do roli sutenera-rezydenta w Tunezji,wszystko będzie OK z puszczającymi się Polkami,jeśli tylko sas roztoczy nad nimi opiekę,przecież to tylko to tak naprawdę go boli-brak wpływów z tego biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: IP: *.aster.pl 03.12.06, 18:11 Przypominam - Tunezja dla niewymagających . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 05.12.06, 22:25 Od nowego roku zacznie się szał rezerwacji na lato , zachęcają spore zniżki . Radzę się zastanowić nad Tunezją , bo to niewypał dla ludzi wymagających . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.sti.net.pl 05.12.06, 23:06 kazdy wydaje swoje zarobione ciezko pieniadze na co mu sie podoba jeden wybierze Francje inny Kamczatke czy Syberie a ci drudzy zawsze biora pewne niedogodnosci pod uwage natomiast ci pierwsi nie wtedy sie mozna rozczarowac... Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka2006 Re: Tunezja - przereklamowana . 06.12.06, 07:31 Mortadelo ... ależ ty już jesteś nudny !!!!! Aż mi się niedobrze robi :/ A co ? Przeszkadza Ci że ludzie tam jadą ? Jednym się podoba innym nie :P Więc uszanuj to do cholery !!! Ja tam jade w przyszłym roku 3 raz i co mi powiesz ? Jednym sie tam podoba, tobie nie musi :P I nie obrażaj ludzi, którzy tam wyjeżdzają, bo już zaczynasz wkurzać na maksa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aisza_21 Re: Tunezja - przereklamowana . 06.12.06, 12:02 odpowiedz mortadeli jest łatwa do przewidzenia:) Zapewne powie, że jesteśmy turystycznym planktonem lub poszukujemy innych wrażeń....( z całą dwuznacznością tego stwierdzenia)Ciekawe tylko, że podróżnik o tak wysublimowanym guście jak mortadela traci prawie rok na buszowanie po forum dotyczącym właśnie Tunezji...Czyżby jednak sentyment?:))) Ja wybieram się tam po raz drugi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 06.12.06, 12:09 Jesteście rasowymi podróżnikami , wrażenia z Tuneji niesamowite . Ogólnie tylko ten kraj do zwiedzania przez całe życie . Pozdrawiam , więcej dystansu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 06.12.06, 12:11 Rok na tym forum , coś mijasz się z prawdą . Odpowiedz Link Zgłoś
aisza_21 Re: Tunezja - przereklamowana . 06.12.06, 12:36 zaskoczę Cie...wcale nie uważam się za rasowego podróżnika choć Tunezja nie była jedynym miejscem na świecie jakie dane mi było widzieć:) i nie najlepszym jakie mogło mnie spotkać:)a jednak ją lubie...Smieszy mnie ile energii wkładasz na tym forum w przekonywanie ludzi, że są tak ograniczeni,gdyż tam jeżdżą:))) może nie trwa to rok ale.....więcej dystansu-czego i tobie życze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 06.12.06, 12:52 Do Tunezji jeżdżą najmądrzejsi , a nie ograniczeni .Tylko niektórzy póżniej nie są zadowoleni .Niestety po rozpoczęciu wątków o tym zaraz pojawiają się ludzie , atakujący te odmienne zdanie , choć są proszeni o niezamieszczanie swoich opinii .Jeśli jest wątek o syfie i przereklamowaniu , niech dopisują się ci co tak uważają , są w mniejszości , więc po co takie halo . Odpowiedz Link Zgłoś
aisza_21 Re: Tunezja - przereklamowana . 06.12.06, 13:13 Wobec tego mam nadzieję,że będziesz konsekwentny i nie będziesz atakował tych, którzy mają innne zdanie co zdaje mi się robiłeś w innych wątkach na tym forum.I jako, że pod tym faktycznie nie mogę się w pełni podpisać wypadam i życze na przyszłść milszych wspomnień z podróży..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.aster.pl 06.12.06, 13:39 Wszystkiego dobrego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.acn.waw.pl 15.12.06, 22:46 Dawno nie odświeżane . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lusia Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.ssnet.pl 15.12.06, 23:17 Zgiń, maro nieczysta!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do Lusi IP: *.net81.citysat.com.pl 16.12.06, 18:19 Lusiu , dlaczego ruszasz KUPĘ GNOJU - znowu KUPIE SIE BEKŁO. Przeciez on gada sam z soba i tylko liczy na takich jak Ty żeby podtrzywmywali jego smierdzące trzy wątki .Płyta sie zacieła we wrześniu i mortadelka od tego czsu nic madrego , a nawet mowego nie potrafi wymyśleć / ciężki przypadek /. Olej IDIOTĘ i pogadaj z byle kim np. o pogodzie a nie Daj sie prowokować. Inna sprawa ,ze nad tym forum nie panuje juz żaden moderator i dlatego TAKI ŚMIEC JAK MORTADELA próbuje doprowadzic do upadku FORUM TUNEZJA. sAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do Lusi IP: *.acn.waw.pl 16.12.06, 19:01 Patrz Lusiu z jakimi ludżmi można obcować w Tunezji , a może tam nabywa się takich manier i języka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do Lusi IP: *.net81.citysat.com.pl 16.12.06, 19:18 Nie podlizuj sie. Lusia już napisała co o Tobie sądzi. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Sasa Re: do Lusi IP: *.ssnet.pl 16.12.06, 20:45 Sas nie miej złudzeń, to forum już upadło. Może na wiosnę z pierwszymi krokusami znów się odrodzi.Chyba nie tylko martadela ale i my też wypaliliśmy się. Z nowym rokiem rozpoczynam odkrywanie watków Maroka bo tam się wybieram. Jeśli coś wiesz na ten temat to daj znać. A pogoda ... całkiem , całkiem tylko poszusowałoby się znów trochę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: do Lusi IP: *.acn.waw.pl 18.12.06, 09:00 Z tym wypaleniem to się nie dziwię , ile można pisać o Tunezji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.acn.waw.pl 02.01.07, 14:20 Tunezja jest śliczna inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.acn.waw.pl 25.01.07, 21:49 I znowu owczy pęd do tego barachła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortadela Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.acn.waw.pl 07.02.07, 21:18 Beee - beknąłem .Sas miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.acn.waw.pl 07.05.07, 13:41 Dla wybierających się na wakacje do Tunezji - przwstroga . Odpowiedz Link Zgłoś
qper78 Re: Tunezja - przereklamowana . 07.05.07, 16:23 Jeden lubi śledzie drugi jak mu z ryja jedzie. Cóż ile ludzi tyle opini, a kłótnie na temat gustów czy przekonań są raczej nie na miejscu. Co innego dyskusja ale tylko z osobami na nią gotowymi(nie uznających zasady "moja jest racja"). Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tunezja - przereklamowana . IP: *.acn.waw.pl 13.05.07, 17:22 Zgadza się . Odpowiedz Link Zgłoś