Dodaj do ulubionych

Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P

01.11.06, 23:08
Kochani, te fora są po to, aby wyrazić własne opinie na temat tego kraju i
wymienić się doświadczeniami i wrażeniami z nim związanymi oraz powstały w
celu pomocy takim, którzy nigdy w Tunezji nie byli i chcą się czegoś o niej
dowiedzieć od goszczących tu forumowiczów, którzy dobrze poznali kulturę
tegoż kraju. A niektórzy tutaj obecni toczą wojny :(:/ zamiast spokojnie
dojść kompromisu. Jak Ci sie coś nie podoba - to ok, ale nie wyrażaj od razu
negatywnych opinii. Każdy powinien mieć swoje zdanie. To samo tyczy się
panienek wyjeżdżających do Tunezji - robią to co uważają za istotne, a że
czasami popełniają błędy ??? - to już ich sprawa. Po jakimś czasie każdy
zrozumie co robił źle i będzie potrafił się przyznać do błędu, a więc panowie
nie krytykujcie tych dziewczyn - bo nie robią nic strasznego :P To samo się
tyczy opinii o Polakach - jaką se wyrobimy za granicą, taką mamy i tyle.
Jedni są kulturalni - inni nie i tak już pozostanie :( Dlatego dajmy sobie
luzu - wypowiadajmy się na różne tematy wzajemnie się nie obrazając i wtedy
od razu to forum zrobi się przyjemniejsze !!! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mortadela Re: Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P IP: *.aster.pl 01.11.06, 23:45
      Trochę sprzeczności - jak mi się nie podobało to mam nie wyrażać negatywnych
      opinii? Jak jest wątek dla tych co się nie podobało w Tunezji, to znowu ładują
      się pełni oburzenia ,niezgadzający się z atakiem na ich prześliczne wspomnienia.
      • Gość: Ninka Re: Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 00:51
        A mnie sie wydaje ze kazdy ma prawo do wypowiadania swoich opini, tych zlych i
        tych dobrych.. tylko kwestia tego aby umiec wyrazac je na poziomie... nie
        obrazajac w spososb okrotny innych, jak sie komus nie podoba ze dziewcyzny
        jezdza w jednym celu do tunezji to nie widze problemu w tym ze ktos napsize ze
        to im sie nie pododba, i ze uznaja ze to jest nie szanowanie siebie...maja do
        tego prawo, tylko dlacezgo jak juz sie komus kogos wypowiedz nie pdoodba to
        wypisuja wyzwiska typu patafiany, glupki, debile i o wiele gorsze.... jakis
        poziom dyskusji musi byc, a wiadomo ze nigdy nie ebdzie tak ze wszyscy beda miec
        zgodne zdania bo nudno by bylo..wiec niech kazdy wypowiada sie jak mu sumienie
        podpowiada, ale wiecej kultury, bo naprawde uwierze ze wiekszosc Polakow, po
        studiach, jednak ma niski poziom kultury i obcokrajowcy maja prawo miec o nas
        opinie taka jaka maja, nienajlpesza..
      • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 10:37
        To bardzo dobrze że masz swoje zdanie , ale to nie oznacza ,że możesz obrazac
        innych . Jeden z twoich twórczych postów o smierdzących polakach wysiadających
        z samolotu i tylko jednym PACHNACYM pasażeru stawia cie w jednym szeregu z
        ludzmi ,którzy nigdy i nigdzie i z niczego nie byli i nie będą zadowoleni . Po
        prostu zżera ich rak watroby co ma odzwierciedlenie w pracy mózgu . Sas
        • Gość: mortadela Re: do mortadela IP: *.aster.pl 02.11.06, 11:28
          A gdzie zamieściłem taką wypowiedż , nie mijać się z prawdą.
          • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 13:15
            Prawda jest tylko jedna twoja . A czy to prawda - nie ma znaczenia. Sas
            • Gość: Mortadela Re: do mortadela IP: *.aster.pl 02.11.06, 14:29
              Ble , ble , ble.
              • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 14:40
                Co za trudne / bo bez wulgaryzmów / . Nie kumasz nie czytaj nie będziesz
                musiała główkowac nad odpowiedzią . Sas
                • Gość: mortadela Re: do mortadela IP: *.aster.pl 02.11.06, 14:42
                  Bla, bla, bla.
                  • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 14:45
                    Nareszcie . Od kilkunastu godzin wypowiedziałas jakieś sensowne zdanie .
                    Prosimy o jeszcze. Sas
                    • Gość: Mortadela Re: do mortadela IP: *.aster.pl 02.11.06, 14:50
                      Tunezja dla buraczanego planktonu - może być,dziekuję za słowa uznania.
                    • Gość: Lusia Re: do mortadela IP: *.ssnet.pl 02.11.06, 14:54
                      Ale chłopaki macie zdrowie, żeby tak bez sensu nawijać na każdym wątku (coś mi
                      to niestylistycznie wyszło) kolejny dzień...Sas odpuść mu, bo chłopinę
                      intelektualnie zajedziesz i po co mieć go na sumieniu.Pozdrawiam.
                      • Gość: Sas Re: do Lusi IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 17:32
                        Pisałem pietro wyzej . Jeżeli ściekowi popuscisz to razem z nim popłyniesz
                        rynsztokiem do szamba . Sas
                        • Gość: mortadela Re: do Lusi IP: *.aster.pl 02.11.06, 18:38
                          Ja jestem głąbem , a wy inteligentni - niech będzie . W niczym nie zmienia to
                          sytuacji Tunezji , przereklamowanego szamba , błagam nie spuszczajcie mnie
                          tam.Tobie lusiu sas podoba się , bo mądrzejszy (Tunezja was łączy w
                          opinii).Czyli jednym słowem ,ładni , mądrzy ,dowcipni to sympatycy pobytów w
                          Tunezji - czy oby to prawda?
                          • Gość: Lusia. Re: do Lusi IP: *.ssnet.pl 02.11.06, 18:50
                            Świetnie się czuję w świecie ludzi mądrych, inteligentnych, pięknych.Ugodziłeś
                            jednak w moje ego twierdząc że Sas jest mądrzejszy. Może i jest mądry ale
                            dlaczego od razu mądrzejszy. Proszę , odwołaj to ,bo depresja murowana i nie
                            doczekam Twojego "dobranoc" dzisiejszego wieczoru.
                            P.S. Dziś szóstka z dedukcji i wnioskowania. Rozwijasz się. PA
                          • Gość: Sas Re: do mortadela IP: *.net81.citysat.com.pl 02.11.06, 19:05
                            Tak jestes głąbem i to nie dla tego ze niepodoba ci sie Tunezja tylko ,ze
                            porównujesz ja do szamba . Wiekszosc forowiczów porównuje ciebie i twoja
                            wierszówke równiez do szamba co nie zmienia faktu ,ze dobrze sie z tym czujesz
                            i taka opinia wprost łechta twoje ego . Byles powachales , zobaczyłes i na
                            podstawie tego wyrobiles sobie o tym kraju opinie ,co nie znaczy ,ze wszyscy
                            których opinia o Tunezji jest odmienna od twojej musza być obrazani i obrzucani
                            inwektywami .Mysl czasami/ o ile jeszcze masz czym/ - to naprawde nie boli. Sas
                            • olusia2284 Re: Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P 02.11.06, 19:59
                              Czy ja nie napisałam jasno ???!!! : koniec z kłótniami :P Każdy ma prawo do
                              wyrażania swoich opinii, czy to tych pozytywnych czy negatywnych, a to co robią
                              niektórzy z Was to po prostu wzajemne obrzucanie się błotem :P Ludziska -
                              wyluzujcie !!! to już jest żałosne co piszecie. Pozdro
                              • olusia2284 Re: Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P 02.11.06, 20:04
                                Tak wogóle to ile wy macie lat ?? Sposób prowadzenia Waszych konwersacji
                                przypomina mi rozmowę rozwydrzonych chłopaczków !!! Jeszcze raz powatrzam -
                                WYLUZUJCIE !!! Proszę Was !!! Bo atmosfera na tym forum robi się naprawde
                                nieprzyjemna !!! Sasie i mortadelo - dajcie se po szlagu i po problemie :P
                                • Gość: gosc Re: Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P IP: *.sti.net.pl 02.11.06, 20:48
                                  o lolita 8484 reaktywacja tym razem pod ksywka olusia i nawet watek UWAGA
                                  LOLITA8484 dziwnym trafem zniknal ???
                                  • olusia2284 Re: Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P 02.11.06, 20:55
                                    Heh ... nawet nie wiem co to za lolita8484 ?? Skąd Ci to do główki przyszło ???
                                    Jestem olusia2284 naucz się czytać, a nie myl loginów :P
                                    • Gość: BrygadaRR Re: Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 23:05
                                      I tak wszyscy wiedzą, że to ty lolita. A temat założyłaś tylko po to, żeby
                                      sprowokować ich do kolejnej kłótni.
                                      • olusia2284 Re: Drodzy forumowicze - koniec z kłótniami :P 03.11.06, 07:05
                                        Myśl co chcesz ... jak mnie mylisz z jakąś lolitą to niech Ci będzie :P Wiem
                                        kim jestem, nie trzeba mi przypisywać innych loginów, ale jak kto woli ... A co
                                        do prowokowania - założyłam ten temat, po to, aby przypomnieć ludziom, że to
                                        forum nie jest do wzajemnego obrzucania się błotem, tylko do wyrażania swoich
                                        własnych opinii itp. Pozdrawiam
                                        • Gość: mortadela Re: Do lusi IP: *.aster.pl 03.11.06, 20:22
                                          Przepraszam za porównania intelektualne z niejakim sasiem , czasem
                                          przesadzam.Toż to .... , w ... .. ... , a ..... . Klawiatura mi się podwiesza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka