Dodaj do ulubionych

oh ten NAOUFEL

28.11.06, 11:02
mam mnóstwo zdjec Tunezyjczyków poniewaz moj mezczyzna jest tunezyjczykiem
zyje w Tunisie ( juz niedługo razem ) fotek mam duzo bo wszedzie chodzilismy
z jego znajomymi.Tunezyjczycy to cudownie przystojni mezczyzni ciepli
opiekunczy i bardzo MĄDRZY.Ale to moje zdanie i go nie zmienie ( poki
co ) :):)
Obserwuj wątek
    • manuela23 Re: oh ten NAOUFEL 28.11.06, 17:00
      ja też strasznie tęsknie chociaż w Tunezji spedziłam tylko dwukrotnie wakacje i
      nie zostawiłam tam swojej drudiej połówki. Ale tak jak ty uważam, że
      Tunezyjczycy są bardzo ciepli. Nie zrozumiałam z twojego postu czy mieszkasz
      już w Tunisie, czy dopiero masz to w planach? Mam prośbę czy mogłabyś mi wysłać
      pare zdjęć ze swojego zbioru tak na osłode zimowych miesięcy w Polsce?:)))
      Najchętniej już bym spakowała walizke ale niestety....nie moge:) pozdrawiam!!!!
      • margarita-tunis Re: oh ten NAOUFEL 29.11.06, 10:43
        Nie jeszcze nie mieszkam w Tunisie ale mysle ze juz niedługo.Co do fotek to nie
        widze problemu tylko najczesciej na tych fotkach jestem ja z chłopakiem ale
        jezeli chcesz podaj adres i masz.pozdrawiam
        • manuela23 Re: oh ten NAOUFEL 29.11.06, 14:28
          Z moich wakacji wyszło mi poprostu bardzo niewiele zdjęć, a na większości z
          nich jest mój były który cały pobyt w Tunezji narzekał;) Nie są więc zbyt miłą
          pamiątką.....Jeśli byś więc mogła, może nawet bardziej ogólne niż twoje
          prywatne byłoby mi bardzo miło...na adres poczty czyli manuela23@gazeta.pl
          Nie boisz się decyzji zamieszkania w Tunezji? To piękny kraj i byłabyś ze swoim
          chłopakiem ale jest tam troche inaczej niż u nas zwłaszcza dla kobiet?w każdym
          razie uważam, że warto zaryzykować! I jestem przekonana, że będziesz
          szczęsliwa! A jak sie poznaliście?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka