Dodaj do ulubionych

tergui club

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:49
kto jedzie do tego hotelu?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: tergui club IP: *.lublin.mm.pl 04.03.07, 13:13
      Ja też szukam opinii na temat tego hotelu. Znalazłam ofertę selectours za 1100zł
      za 2 tygodnie we wrześniu. Nie oczekuję kryształowych żyrandoli i złotych klamk
      :) Wymagam, żeby było czysto i aby serwowano pyszne jedzonko w formie bufetu.
      Czego mozna wymagać za tą cenę?
      Czy ktoś tam był?
      • Gość: antyania Re: tergui club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:22
        betina nie szuka opinii, tylko chce wiedziec kto tam jedzie. jest na tyle
        bystra ze najpierw przejrzala opinie na forum hotelowym
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=39328624
        • Gość: betina Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:16
          A o co Ci chodzi? zapytac nie wolno ? ja tam chce pojechac i sama nie wiem co
          zrobic ,bo opinie sa dobre i zle.:)
          • mazria Re: tergui club 04.03.07, 22:27
            We wrześniu 2006 byłam w Club Esplanade. Czytałam skrajne opinie na jego temat,
            przyznam że na temat Tergui Club są tragiczne zdania... I chyba nie
            zdecydowałabym się. Chociaż ta cena w Selctours bardzo kusząca :)
            • Gość: betina Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 08:58
              No wlasnie ta cena :) przyznam ze kusi.
              Opine sa nie najlepsze ,ale jak ogladam zdjecia to nie wyglada to tak
              tragicznie .
              Ludzie sa rozni jedym przeszkadza byle co a drugi pewnych niedogodnosci nie
              widzi.Bylam w hotelu 5* w Egipcie i bylo pieknie ,ale znalezli sie tacy co tez
              im cos nie pasowalo i jak tu komus dogodzic?
              Sama niewiem czy za takie pieniadze nie zaryzykowac? W sumie chodzi mi o plaze
              i slonce .
              • mazria Re: tergui club 05.03.07, 10:58
                No nie wie, czekam jeszcze do końca marca na opinie osób, które teraz tam są.
                Może coś napiszą. A jeśli nie to uzbroję się w większą cierpliwość i kupię last
                minute we wrześniu, bo wyjeżdżamy pod koniec września. Jeśli nie uda się z tym
                hotelem, to zamieszkamy w Club Esplanade. Bo jest to najtańszy hotel z
                wszystkich mi znanych :) i jest ok.
                • Gość: betina Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:12
                  A z jakiego biura i jaki koszt?
                  • mazria Re: tergui club 05.03.07, 14:42
                    Zarówno Tergui Club (1100zł) i Club Esplanade (1300zł) są w ofercie Selectours.
                    Do końca marca obowiązują te ceny. jak masz pytania odnośnie Club Esplanade, to
                    byłam tam w październiku 2006. Jak chcesz to pytaj. Odpowiem :)
                • Gość: ola Re: tergui club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:07
                  Hotel podzielony jest na 3 czesci: stary bydynek, nowe skrzydlo i bungalowy.
                  Jesli bedziesz zakwaterowana w nowej czesci lub bungalowach to nie bedziesz
                  narzekac. Wystarczy napiwek w paszporcie przy kwaterowaniu.
                  Troche zdjec na stronie: www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=1144
                  • mazria Re: tergui club 05.03.07, 23:28
                    a wiesz cos na temat jedzenia?
                    • Gość: edyta.30 Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:25
                      Witam BROŃ BOŻE nie jedz tam, hotel jest poprostu strasznie zarośniety brudem
                      na fotkach niestety tego nie widac, Esplanade przy Targi to lux, wszystko
                      brudne zachaczyłam tam na chwile jak jechałam z Tunisu do holetu poprostu
                      chciałam skorzystać z wc jak szybko weszłam to tak szybko wyszłam wolałam
                      poczekać ,ludzie z mojego turnusu którzy zostali na wakacje w tym hotelu mało
                      ciekawie wspominają, kranie nie mial cieplej wody, tragiczne ale smieszne
                      ciagle problemy z żarówkami bo nawet tego nie było jak opowiadal to było
                      strasznie,gineły rzeczy, a jedzenia jak na lekarstwo poprostu tragedia pizza,
                      ryba,bardzo mało wiesz ja nie po to jadę do hotelu by sie dożywiać codziennie
                      w knajpie, mało to potwierdza nie tylko ja ale i inne osoby ktore tam były, a
                      miasto strasznie dziura zabita dechami kilka sklepów i jedna ulica, zobacz
                      nawet jak by to było miasteczko to by były jakies fotki z tego miasta na
                      internecie, a tu nie ma nic jeden hotel i wszystko ,ja jak tez wybieralam sie
                      na pierwsze wakacje do tunezji to myslałam o tym hotelu bo faktycznie był tani
                      ale dopłaciłam tylko 50 zł i byłam w centrum Monastiru w hotelu Esplanade ale
                      tam miałam co robic gdzie iść standard był napewno lepszy i jedzenie znakomite
                      niczego nie brakowalo wiec lepiej dopłac te pare zł i jedz na miłe wakacje, ja
                      nie jestem paniusia co potrzebuje luxusu ale odrobina przyzwoitych warunków
                      musi być, bo siedziec tylko w hotelu to paranoja,a w Monastirze sa tez fajne
                      discoteki i poprostu jest pieknie. Po co miała bys potem załowac bo
                      zaoszczedziłeś kilka złotych.
                      Ps. wiesz dobre oferty cenowe ma tez viva tours ja byłam z tego biura od 26.08
                      do 9.09.2005 i płacilam za Esplanade 1399 zł w ubiegłym roku byłam tez z tego
                      biura w Hammamet Yasmin w tym samym terminie za hotel 4**** placiłam 1600zł
                      Mechmoum i mam juz porównanie co do hoteli 3 I 4 gwiazdki wiec z czystym sercem
                      moge stwierdzic ze w Esplanade było lepsze jedzenie i czystość na stolowce na
                      piątke mam gg jak masz pytania 6878029 lub edytapiech@wp.pl
                      Pozdrawiam EDYTA
                      • mazria Re: tergui club 11.03.07, 11:38
                        No to czyba się nie skuszę :) Dzięki za informacje. Doststecznie odwiodłaś mnie
                        od Tergui Club. Szukam więc dalej "super okazji"
                        • Gość: Arko-boleno Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:55
                          Ludzieeeeeeeeee a czego mozna sie spodziewac po hotelu 2*?
                          Przeciez w kazdym przewodniku jest napisane ze Tunezja,Egipt maja zanizony
                          standard ,a tu 2 * ha,ha na zdjeciach wyglada fajnie jak zwykle .
                          Cos musi w tym byc i radze sie zastanowic skoro na 20 przeczytanych opini 3 sa
                          dobre ,a reszta to te zle.
                        • Gość: rych Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:39
                          Bylem tam 2 lata temu i mogę potwierdzić wszystkie zle opinie. Do tego w moim
                          przypadku doszla jeszcze obecność dzieci na kolonii. Dzieci (z Algierii)
                          totalnie rozbestwionych. Jedli przed nami alba razem z nami, a wszystko
                          wyglądalo jak po przejściu tajfunu + krzyki, wrzaski, przepychanie, ... A na
                          deser ich kąpiel w basenie z okropnie brudną wodą. Nie muszę dodawać jak ubrane
                          byly zwlaszcza dziewczynki. I bezczelny rezydent. OMIJAJCIE TEN
                          HOTEL !!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Karol wan Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:41
                            Beti? niewiem? czy to sa Twoje 1 zagraniczne wczasy? bo jesli bylas np. tylko
                            nad naszym mozem lub no... moze tylko w jakiejs Bulgarii nooo??. to moze
                            bedzie Ci sie podobalo ale jeli juz troche pojezdzilas po swiecie to prosze
                            daruj sobie Tergu Club . Czy? nie lepiej juz dac 700 zl wiecej i mie lepij?
                            zastanow sie.
    • Gość: tikurilla Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:47
      No moze ktos sie odezwie? kto wrocil z tego hoteliku?
      Moze napisze jakies nowe wiadomosci?
      Caly czas sie zastanawiam czy za taka cene warto zaryzykowac?
      CZy poczekac na jakies last? w lepszej kategori?
    • moooni Re: tergui club 05.05.07, 22:03
      Byłam w sierpniu 2006.
      NIGDY WIĘCEJ!!

Robactwo, jaszczurki na suficie, karaluchy, brudne ręczniki, mrożone arbuzy i
      kuskus na okrągło. Brak dostępu do wrzątku (a ja lubię gorącą herbatę przed
      snem), all inclusive obejmowało jedynie ich śmierdzące wino i rozcieńczoną
      pseudo colę...
      Jechaliśmy z selectours, od 17 do 24 sierpnia bylismy.
      Był ktoś może w tym czasie?

pzdr
      Monika
      UK
    • Gość: Martyna Polanis Re: tergui club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:59
      ja byłam w tym roku :D to zdecydowanie moje ulubione miejsce na
      ziemie , kocham Tunezje:D
      a jak ktoś jest zaintersowany hotelem to tu jest jeden z moich
      filmików z Tergui Club :
      pl.youtube.com/watch?v=4JTLkpFCcOo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka