Gość: betina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 19:49 kto jedzie do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: tergui club IP: *.lublin.mm.pl 04.03.07, 13:13 Ja też szukam opinii na temat tego hotelu. Znalazłam ofertę selectours za 1100zł za 2 tygodnie we wrześniu. Nie oczekuję kryształowych żyrandoli i złotych klamk :) Wymagam, żeby było czysto i aby serwowano pyszne jedzonko w formie bufetu. Czego mozna wymagać za tą cenę? Czy ktoś tam był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyania Re: tergui club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:22 betina nie szuka opinii, tylko chce wiedziec kto tam jedzie. jest na tyle bystra ze najpierw przejrzala opinie na forum hotelowym forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=39328624 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:16 A o co Ci chodzi? zapytac nie wolno ? ja tam chce pojechac i sama nie wiem co zrobic ,bo opinie sa dobre i zle.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: tergui club 04.03.07, 22:27 We wrześniu 2006 byłam w Club Esplanade. Czytałam skrajne opinie na jego temat, przyznam że na temat Tergui Club są tragiczne zdania... I chyba nie zdecydowałabym się. Chociaż ta cena w Selctours bardzo kusząca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 08:58 No wlasnie ta cena :) przyznam ze kusi. Opine sa nie najlepsze ,ale jak ogladam zdjecia to nie wyglada to tak tragicznie . Ludzie sa rozni jedym przeszkadza byle co a drugi pewnych niedogodnosci nie widzi.Bylam w hotelu 5* w Egipcie i bylo pieknie ,ale znalezli sie tacy co tez im cos nie pasowalo i jak tu komus dogodzic? Sama niewiem czy za takie pieniadze nie zaryzykowac? W sumie chodzi mi o plaze i slonce . Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: tergui club 05.03.07, 10:58 No nie wie, czekam jeszcze do końca marca na opinie osób, które teraz tam są. Może coś napiszą. A jeśli nie to uzbroję się w większą cierpliwość i kupię last minute we wrześniu, bo wyjeżdżamy pod koniec września. Jeśli nie uda się z tym hotelem, to zamieszkamy w Club Esplanade. Bo jest to najtańszy hotel z wszystkich mi znanych :) i jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 13:12 A z jakiego biura i jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: tergui club 05.03.07, 14:42 Zarówno Tergui Club (1100zł) i Club Esplanade (1300zł) są w ofercie Selectours. Do końca marca obowiązują te ceny. jak masz pytania odnośnie Club Esplanade, to byłam tam w październiku 2006. Jak chcesz to pytaj. Odpowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: tergui club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 23:07 Hotel podzielony jest na 3 czesci: stary bydynek, nowe skrzydlo i bungalowy. Jesli bedziesz zakwaterowana w nowej czesci lub bungalowach to nie bedziesz narzekac. Wystarczy napiwek w paszporcie przy kwaterowaniu. Troche zdjec na stronie: www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=1144 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta.30 Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.07, 07:25 Witam BROŃ BOŻE nie jedz tam, hotel jest poprostu strasznie zarośniety brudem na fotkach niestety tego nie widac, Esplanade przy Targi to lux, wszystko brudne zachaczyłam tam na chwile jak jechałam z Tunisu do holetu poprostu chciałam skorzystać z wc jak szybko weszłam to tak szybko wyszłam wolałam poczekać ,ludzie z mojego turnusu którzy zostali na wakacje w tym hotelu mało ciekawie wspominają, kranie nie mial cieplej wody, tragiczne ale smieszne ciagle problemy z żarówkami bo nawet tego nie było jak opowiadal to było strasznie,gineły rzeczy, a jedzenia jak na lekarstwo poprostu tragedia pizza, ryba,bardzo mało wiesz ja nie po to jadę do hotelu by sie dożywiać codziennie w knajpie, mało to potwierdza nie tylko ja ale i inne osoby ktore tam były, a miasto strasznie dziura zabita dechami kilka sklepów i jedna ulica, zobacz nawet jak by to było miasteczko to by były jakies fotki z tego miasta na internecie, a tu nie ma nic jeden hotel i wszystko ,ja jak tez wybieralam sie na pierwsze wakacje do tunezji to myslałam o tym hotelu bo faktycznie był tani ale dopłaciłam tylko 50 zł i byłam w centrum Monastiru w hotelu Esplanade ale tam miałam co robic gdzie iść standard był napewno lepszy i jedzenie znakomite niczego nie brakowalo wiec lepiej dopłac te pare zł i jedz na miłe wakacje, ja nie jestem paniusia co potrzebuje luxusu ale odrobina przyzwoitych warunków musi być, bo siedziec tylko w hotelu to paranoja,a w Monastirze sa tez fajne discoteki i poprostu jest pieknie. Po co miała bys potem załowac bo zaoszczedziłeś kilka złotych. Ps. wiesz dobre oferty cenowe ma tez viva tours ja byłam z tego biura od 26.08 do 9.09.2005 i płacilam za Esplanade 1399 zł w ubiegłym roku byłam tez z tego biura w Hammamet Yasmin w tym samym terminie za hotel 4**** placiłam 1600zł Mechmoum i mam juz porównanie co do hoteli 3 I 4 gwiazdki wiec z czystym sercem moge stwierdzic ze w Esplanade było lepsze jedzenie i czystość na stolowce na piątke mam gg jak masz pytania 6878029 lub edytapiech@wp.pl Pozdrawiam EDYTA Odpowiedz Link Zgłoś
mazria Re: tergui club 11.03.07, 11:38 No to czyba się nie skuszę :) Dzięki za informacje. Doststecznie odwiodłaś mnie od Tergui Club. Szukam więc dalej "super okazji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arko-boleno Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.07, 23:55 Ludzieeeeeeeeee a czego mozna sie spodziewac po hotelu 2*? Przeciez w kazdym przewodniku jest napisane ze Tunezja,Egipt maja zanizony standard ,a tu 2 * ha,ha na zdjeciach wyglada fajnie jak zwykle . Cos musi w tym byc i radze sie zastanowic skoro na 20 przeczytanych opini 3 sa dobre ,a reszta to te zle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rych Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.07, 08:39 Bylem tam 2 lata temu i mogę potwierdzić wszystkie zle opinie. Do tego w moim przypadku doszla jeszcze obecność dzieci na kolonii. Dzieci (z Algierii) totalnie rozbestwionych. Jedli przed nami alba razem z nami, a wszystko wyglądalo jak po przejściu tajfunu + krzyki, wrzaski, przepychanie, ... A na deser ich kąpiel w basenie z okropnie brudną wodą. Nie muszę dodawać jak ubrane byly zwlaszcza dziewczynki. I bezczelny rezydent. OMIJAJCIE TEN HOTEL !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol wan Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 22:41 Beti? niewiem? czy to sa Twoje 1 zagraniczne wczasy? bo jesli bylas np. tylko nad naszym mozem lub no... moze tylko w jakiejs Bulgarii nooo??. to moze bedzie Ci sie podobalo ale jeli juz troche pojezdzilas po swiecie to prosze daruj sobie Tergu Club . Czy? nie lepiej juz dac 700 zl wiecej i mie lepij? zastanow sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikurilla Re: tergui club IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.07, 14:47 No moze ktos sie odezwie? kto wrocil z tego hoteliku? Moze napisze jakies nowe wiadomosci? Caly czas sie zastanawiam czy za taka cene warto zaryzykowac? CZy poczekac na jakies last? w lepszej kategori? Odpowiedz Link Zgłoś
moooni Re: tergui club 05.05.07, 22:03 Byłam w sierpniu 2006. NIGDY WIĘCEJ!! Robactwo, jaszczurki na suficie, karaluchy, brudne ręczniki, mrożone arbuzy i kuskus na okrągło. Brak dostępu do wrzątku (a ja lubię gorącą herbatę przed snem), all inclusive obejmowało jedynie ich śmierdzące wino i rozcieńczoną pseudo colę... Jechaliśmy z selectours, od 17 do 24 sierpnia bylismy. Był ktoś może w tym czasie? pzdr Monika UK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Polanis Re: tergui club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:59 ja byłam w tym roku :D to zdecydowanie moje ulubione miejsce na ziemie , kocham Tunezje:D a jak ktoś jest zaintersowany hotelem to tu jest jeden z moich filmików z Tergui Club : pl.youtube.com/watch?v=4JTLkpFCcOo Odpowiedz Link Zgłoś