Dodaj do ulubionych

wtyczki w Tunezji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:10
Witam. Czy polska wtyczka pasuje do tunezyjskiego gniazdka? Mam na ten temat
sprzeczne informacje. Zamierzam korzystać z ładowarki. Czy należy zaopatrzyć
się w adapter?? Jeszcze jedno - jak najtaniej kontaktować się telefonicznie z
Polską?? Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Sas Re: wtyczki w Tunezji IP: *.net81.citysat.com.pl 08.06.07, 15:41
      Bylo chyba ze 100razy . Tak wszystko działa tak jak w Polsce. Sas
      • Gość: Ania K. Re: wtyczki w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:58
        Dzięki Sas. Nie znalazłam tego wątku. Bez nerw proszę ;-)
        • Gość: darek Re: wtyczki w Tunezji IP: *.pg.com 10.06.07, 13:33
          hej,wszystko dziala jak w polsce,co to rozmow to sa tak zwane budki nazywane
          public telefon,dzialaja one na monety,minuta rozmowy to ok 1 dinar czyli jakies
          2,40,czesto dzwonilem i nie ma z tym problemow np jak z scharm el sheik,wiec
          smialo korzystaj
          • Gość: Ania K. Re: wtyczki w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 19:33
            Dziękuję Ci Darku za informacje. Pozdrawiam :-)
            • Gość: darek Re: wtyczki w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 21:00
              spoko,tych telefonow jest sporo,jesli jeszcze jakkies pytania dotyczace
              wycieczek i hammamet to postaram sie odp,sporo zwiedzilem.milej podrozy,jesli
              jestes blondynka bedziesz miala wielu wielbicieli,bylem z panna i tragedia z
              tym kolorem.
              • Gość: Ania Re: wtyczki w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:31
              • Gość: Ania K. Re: wtyczki w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:33
                Miło Darku, że jesteś taki otwarty i dzielisz się swoją wiedzą. Co do koloru
                włosów - nie liczę na zbytnie zainteresowanie, bom brunetka ;-) Pozdrówka :-)
                • Gość: Beata Re: wtyczki w Tunezji IP: 195.149.64.* 11.06.07, 13:05
                  liczyć nie musisz ale przygotuj się na atencję, ja też jestem brunetką kiedy
                  byłam w Tunezji to zainteresowanie nie było mniejsze niż blondynkami (z moich
                  obserwacji wynika nawet że tubylcy traktują brunetki z większą ostrożnością
                  żeby nie powiedzieć szacunkiem ale zaczepiać zaczepiają).

Co do powyższego tematu to wtyczki muszą być w hotelach takie same, oni
                  przecież też mają komórki:-))
                  pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka