Dodaj do ulubionych

Kto do Djerba Palace -13 czerwca

08.06.07, 20:58
Witam, czy wybiera sie koś z szanownych Forumowiczów w tym terminie i do tego
hotelu ? Pozdrawiam !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mili Re: Kto do Djerba Palace -13 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 22:48
      Ja juz niestety wróciłam ale hotelik polecam;)
      • anamargo Re: Kto do Djerba Palace -13 czerwca 09.06.07, 19:52
        napisz prosze jak bylo. Dostałas dobry pokoj ? Jak z basenami. Bede wdzieczna
        za wszelkie uwagi, sugestie. Pozdrawiam :)
    • Gość: mili Re: Kto do Djerba Palace -13 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 20:10
      byłam miło zaskoczona jak zamiast w djerbe palace zakwaterowali mnie w cesar
      palace (5*);) więc i takie rzeczy się zdarzają.Ogólnie kompleks jest bardzo
      ładny i napewno Ci się spodoba. 3 baseny do dyspozycji. jeden ze zjeżdzalniami,
      drugi gdzie cały czas coś się dzieje, muzyczka aerobik, animatorzy którzy
      niepozwolą żeby ktoś sie nudził ;) oraz trzeci najmniejszy gdzie panuje spokuj
      i można sobie poodpoczywać...do morza blixiutko i śliczna plaża...ogólnie nie
      można się nudzić zawsze jest coś do porobienia a jak to Ci nie wystarczy to
      zaledwie 6 km jest od miasteczka najlepiej taxówką (ok 2,2 dinara w 1 stronę)-
      życzę udanego wypoczynku
      • anamargo Re: Kto do Djerba Palace -13 czerwca 12.06.07, 11:56
        mam jeszcze jedno pytanie. Czy na plaży są leżaki bezpłatne ? i jak jest przy
        basenach.
        • Gość: mili Re: Kto do Djerba Palace -13 czerwca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:10
          ja byłam w maju i lezaki zarówno przy basenach jak i na plaży były bezpłatne.
          Miało się ponoć płacić za te maty na lezaki ale też okazały się darmowe- nie
          wiem czy tylko dlatego, że przed sezonem czy tak już tam jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka