kellys16 21.06.07, 11:00 Czy do Tunezji potrzebna jest wiza? Jak tak to powiedzcie ile kosztuje i czy trzeba uważać tak jak w Egipcie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Wiza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:07 wiza jest bezplatna i dosteniesz taka karteczke w samolocie do wypelnieniea,sklada sie z 2 czesci jedna oni biora a druga oderwana dostaniesz ty,trzymaj ja w paszporcie bo przy wyjezdzie oni chca ja tez zobaczyc,no i raczej ja nie uwazalem na nic w tunezji,bo na co? a w egipcie tez na nic nie trzeba uwazac,uwazam ze bardziej mozna sie bac w polsce niz tam ze mnie napadna czy okradna. Odpowiedz Link Zgłoś
kellys16 Re: Wiza?! 21.06.07, 11:15 Dzięki za wiadomość! Chodziło mi o uwagę na lotnisku odnośnie wizy, żeby niepotrzebnie nie przepłacić! Ale jak jest bezpłatna to jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Wiza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:20 no jest za darmo,bo w egipcie to placilem jakies dolary,wiec smialo.pamietaj by jedna czesc karteczki miec w paszporcie bo potem ja chca Odpowiedz Link Zgłoś
kellys16 Re: Wiza?! 21.06.07, 11:24 Jeszcze jedno jak masz czas? Czy w okolicy Monastiru można snurkować w morzu? Czy zabrać sprzęt do snurkowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do kellys16 IP: *.net81.citysat.com.pl 21.06.07, 11:32 Generalnie Tunezja nie jest dobrym miejscem do nurkowania i snurfowania. Jakieś centra nurkowe sa w rejonie Tabarki i to wszystko. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Wiza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:40 wiesz mieszkalem w hammamet jednak tez potwierdze ze w tunezji brak miejsc do nurkowania,przynajmniej takich jak w egipcie tuz przy plazy,ogolnie egipt jest wspanialszy,bylem i tu i tu wiec mam porownanie.brak rafy kolarowej tuz przy brzegu w tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Wiza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:39 wiza jest bezpłatna tylko dla klientów, którzy kupuja pakiet /przelot, hotel itp/ w biurze podrózy. jak chcesz wziąć sam przelot to wizę załatwiasz sam w Wawie Odpowiedz Link Zgłoś