21.06.07, 11:00
Czy do Tunezji potrzebna jest wiza? Jak tak to powiedzcie ile kosztuje i czy
trzeba uważać tak jak w Egipcie?
Obserwuj wątek
    • Gość: darek Re: Wiza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:07
      wiza jest bezplatna i dosteniesz taka karteczke w samolocie do
      wypelnieniea,sklada sie z 2 czesci jedna oni biora a druga oderwana dostaniesz
      ty,trzymaj ja w paszporcie bo przy wyjezdzie oni chca ja tez zobaczyc,no i
      raczej ja nie uwazalem na nic w tunezji,bo na co? a w egipcie tez na nic nie
      trzeba uwazac,uwazam ze bardziej mozna sie bac w polsce niz tam ze mnie napadna
      czy okradna.
      • kellys16 Re: Wiza?! 21.06.07, 11:15
        Dzięki za wiadomość! Chodziło mi o uwagę na lotnisku odnośnie wizy, żeby
        niepotrzebnie nie przepłacić! Ale jak jest bezpłatna to jeszcze lepiej!
        • Gość: darek Re: Wiza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:20
          no jest za darmo,bo w egipcie to placilem jakies dolary,wiec smialo.pamietaj by
          jedna czesc karteczki miec w paszporcie bo potem ja chca
          • kellys16 Re: Wiza?! 21.06.07, 11:24
            Jeszcze jedno jak masz czas? Czy w okolicy Monastiru można snurkować w morzu?
            Czy zabrać sprzęt do snurkowania?
            • Gość: Sas Re: do kellys16 IP: *.net81.citysat.com.pl 21.06.07, 11:32
              Generalnie Tunezja nie jest dobrym miejscem do nurkowania i snurfowania.
              Jakieś centra nurkowe sa w rejonie Tabarki i to wszystko. Sas
            • Gość: darek Re: Wiza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 11:40
              wiesz mieszkalem w hammamet jednak tez potwierdze ze w tunezji brak miejsc do
              nurkowania,przynajmniej takich jak w egipcie tuz przy plazy,ogolnie egipt jest
              wspanialszy,bylem i tu i tu wiec mam porownanie.brak rafy kolarowej tuz przy
              brzegu w tunezji.
              • Gość: web Re: Wiza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 15:39
                wiza jest bezpłatna tylko dla klientów, którzy kupuja pakiet /przelot, hotel
                itp/ w biurze podrózy. jak chcesz wziąć sam przelot to wizę załatwiasz sam w Wawie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka