Dodaj do ulubionych

El HENA BEACH wróciłam pytajcie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:02
dzisiaj wróciłam z hotelu el hana beach chętnie odpowiem na pytania!
Obserwuj wątek
    • Gość: ~slawekbb Re: El HENA BEACH wróciłam pytajcie IP: *.bsb.vectranet.pl 06.07.07, 13:30
      mam kilka pytań:

1. Ile trzeba dac na recepcji za pokój z widokiem na morze?
      2. Jak jedzenie? czy śniadania i obiadokolacje są urozmaicone? można pojeść czy
      trzeba dokupywać?
      3. Jak daleko jest jakis " normalny" supermarket ?
      4. Jakie są przykładowe ceny napojów, piwa, wina, pieczywa ?
      5. czy sa w pobliżu jakieś bary, pizzerie itp?
      6. czy na sniadanie trzeba iśc wcześniej , bo potem zaczyna brakować, czy mozna
      spokojnie iśc przed 10? I to samo z obiadokolacją.
      7. czy sa jakies animację dla dzieci?

to na razie tykle pytań, z góry dziekuje za odpowiedzi, na pewno sie przydadzą,
      wylatuję z rodziną 11.07
      • Gość: Weronika Re: El HENA BEACH wróciłam pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:24
        a więc..
        1. w recepcji dałam 10$ i podarowałąm jeszce pieknu uśmiech.. wystarczyło, ale znajomi płacilo po 20$
        2.szczerze to w życiu nie jadłam tyle co tam.. dla każdego coś się znajdzie jest bardzo duzy wybór od sałatek przez mieso przez słodycze, znajda sie też posiłki dla wegetarianów. oprócz tego wziałyśmy z polski czajnik i zupki. także głodne nie chodziłyśmy.
        3.normalny supermarket jest w budynku kina jak wyjdzie sie z hotelu to na lewo. jakieś 2 minuty drogi.
        4.pieczywa nie kupowałymsy bo było na stołówce. ale na terenie hotelu piwo kosztuje ok 2.300 dinara, w supermarkecie normalnym ok 1 dinara, woda w hotelu 1.500 w slepie ok 0.400.
        5. sa, hotel jest położony naprawde znakomicie w cenmtrum wszytsko blisko bary , dyskoteki, plaża, medina.
        6.spokojnie można chodzić w każdej chwili, jedszenie nie brakuje.
        7.ok godziny 21 jest kinder party. animatorzy prowadza zabawy przy muzyce dla dzieci i nie tylko bo to świetna zabawa i każdy praktycznie bawi się przy tym.

jestem zadowolona z hotelu, dziwią mnie negatywne opinie na jego temat, obawiałąm sie na poczatku jak to bedzie, ale wsztsko było ok. wracam tam za rok!!!
        jeśli beda jeszcze jakieś pytania to smiało!
        • Gość: ~slawekbb Re: El HENA BEACH wróciłam pytajcie IP: *.bsb.vectranet.pl 06.07.07, 23:03
          dzięki za informacje jeszcze kilka pytań:

1. ile kosztuje sejf?
          2. ile kosztuje wynajęcie TV i lodówki?
          3. ile kasy wydałaś?
          • Gość: Weronika Re: El HENA BEACH wróciłam pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:01
            1. sejfu nie wynajmowałam, wydaje mi się że w zupełności wystarczy zamykana walizka na szyfr czy coś , przynajmniej mi nic z niej nie zgineło!! ale myśle ze ok 18 dinarów za tydzien z czego zwracaja chyba z 10 ale nie jestem pewna.
            2.niewiem ile kosztuje wunajecie tv i lodówki. ale od razu ci powiem zę na tv nie bedzie czasu, plaża, piekna okolica basen, aż niechce sie siedzieć w pokoju.
            3. ogólnie bez wycieczek wydałam ok 100 euro i ok 80 $

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka