Gość: Weronik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 10:02 dzisiaj wróciłam z hotelu el hana beach chętnie odpowiem na pytania! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~slawekbb Re: El HENA BEACH wróciłam pytajcie IP: *.bsb.vectranet.pl 06.07.07, 13:30 mam kilka pytań: 1. Ile trzeba dac na recepcji za pokój z widokiem na morze? 2. Jak jedzenie? czy śniadania i obiadokolacje są urozmaicone? można pojeść czy trzeba dokupywać? 3. Jak daleko jest jakis " normalny" supermarket ? 4. Jakie są przykładowe ceny napojów, piwa, wina, pieczywa ? 5. czy sa w pobliżu jakieś bary, pizzerie itp? 6. czy na sniadanie trzeba iśc wcześniej , bo potem zaczyna brakować, czy mozna spokojnie iśc przed 10? I to samo z obiadokolacją. 7. czy sa jakies animację dla dzieci? to na razie tykle pytań, z góry dziekuje za odpowiedzi, na pewno sie przydadzą, wylatuję z rodziną 11.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: El HENA BEACH wróciłam pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 19:24 a więc.. 1. w recepcji dałam 10$ i podarowałąm jeszce pieknu uśmiech.. wystarczyło, ale znajomi płacilo po 20$ 2.szczerze to w życiu nie jadłam tyle co tam.. dla każdego coś się znajdzie jest bardzo duzy wybór od sałatek przez mieso przez słodycze, znajda sie też posiłki dla wegetarianów. oprócz tego wziałyśmy z polski czajnik i zupki. także głodne nie chodziłyśmy. 3.normalny supermarket jest w budynku kina jak wyjdzie sie z hotelu to na lewo. jakieś 2 minuty drogi. 4.pieczywa nie kupowałymsy bo było na stołówce. ale na terenie hotelu piwo kosztuje ok 2.300 dinara, w supermarkecie normalnym ok 1 dinara, woda w hotelu 1.500 w slepie ok 0.400. 5. sa, hotel jest położony naprawde znakomicie w cenmtrum wszytsko blisko bary , dyskoteki, plaża, medina. 6.spokojnie można chodzić w każdej chwili, jedszenie nie brakuje. 7.ok godziny 21 jest kinder party. animatorzy prowadza zabawy przy muzyce dla dzieci i nie tylko bo to świetna zabawa i każdy praktycznie bawi się przy tym. jestem zadowolona z hotelu, dziwią mnie negatywne opinie na jego temat, obawiałąm sie na poczatku jak to bedzie, ale wsztsko było ok. wracam tam za rok!!! jeśli beda jeszcze jakieś pytania to smiało! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~slawekbb Re: El HENA BEACH wróciłam pytajcie IP: *.bsb.vectranet.pl 06.07.07, 23:03 dzięki za informacje jeszcze kilka pytań: 1. ile kosztuje sejf? 2. ile kosztuje wynajęcie TV i lodówki? 3. ile kasy wydałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: El HENA BEACH wróciłam pytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 15:01 1. sejfu nie wynajmowałam, wydaje mi się że w zupełności wystarczy zamykana walizka na szyfr czy coś , przynajmniej mi nic z niej nie zgineło!! ale myśle ze ok 18 dinarów za tydzien z czego zwracaja chyba z 10 ale nie jestem pewna. 2.niewiem ile kosztuje wunajecie tv i lodówki. ale od razu ci powiem zę na tv nie bedzie czasu, plaża, piekna okolica basen, aż niechce sie siedzieć w pokoju. 3. ogólnie bez wycieczek wydałam ok 100 euro i ok 80 $ Odpowiedz Link Zgłoś