Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:09 ktos jeszcze? ja do hotelu tour khalef. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwoneczka Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:40 hejka, my lecimy 20.09. z Okęcia na lotnisko Monastir ale nie wiemy jeszcze w jakim hotelu bedziemy bo wybraliśmy opcję TRAF ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dj.zeberko Re: 20.09 z wawy do sousse? 28.08.07, 22:20 My (ja ,mąz i 3,5 letnia córeczka ) wylatujemy także 20/09 z Okęcia do Monastiru. Hotel Kantaoui Holidays. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwoneczka Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 09:53 a o której podali Wam godziny wylotu? bo nam albo o 8 rano albo o 10 ;) my lecimy z Triady a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:24 nam napisali ze wylot o 8 rano, nic nie mowili ze byc moze o 10. my lecimy z kopernikiem. z triada juz latalismy, z kopernikiem pierwszy raz ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. czyli widzimy sie na lotnisku:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwoneczka Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:13 i kazali nam wziąść kanapki na drogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 14:50 kanapki? to na pokładzie nic nie dadza? moze i lepiej bo niedobre to pokladowe zarcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwoneczka Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.chello.pl 29.08.07, 19:37 no powiedzieli że w cenę przelotu nie ma wliczonego żarełka ;) czyli trzeba się zaopatrzyć w ciut więcej żeby jakoś do kolacji przetrwać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magenta77 Re: 20.09 z wawy do sousse? 30.08.07, 08:52 My (tzn. ja i mój przyszły mąż) lecimy do hotelu Chems El Hana z biurem Selectours. Na razie nie interesowaliśmy się godziną odlotu bo zostaliśmy poinformowani że potrafi się ona zmienić na kilka dni przed odlotem. Co do kanapek, to na pewno dobry pomysł żeby zabrać ze sobą. Jak mówi mądre powiedzenie: "kto z sobą nosi nikogo nie prosi" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:26 my to jest ja z żoną i przyjaciółmi ( 2 szt. ) lecimy do tour khalef 20,09, z okęcia o 8 rano a wieczorem zbieramy na disco do sousse kto z nami ?????? ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:17 czyli lecimy tym samym samolotem i do tego samego hotelu:) z jakim biurem lecicie? my z kopernikiem. na dicho bardzo chetnie sie dolaczymy- szukamy wlasnie jakiegos towarzystwa zeby sie pobawic i podrinksowac:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 13:29 my przez wakacje.pl towarzystwo w wieku mieszanym A ( 23 ) + K ( 27 ) - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBUSIEK 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:15 MAGDA MAGDA NIE ŚPIJ ODPISUJ ŻYCIE STYGNIE ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:57 no sorki, zagapilam sie:) ja mam 23 lata a moj menior 24. martwia mnie tylko zakupy na bezclowce, bo daja to w tych przezroczystych torbach i nie wiem czy sie trzymac limitu- bo jak tak to troche malo na 2 tyg:( wiec chyba zapakuje ile udzwigne:) planujecie jakies wycieczki typu sahara? skoro bedziemy w jednym hotelu to moze sie ugadamy i razem wyruszymy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBUSIEK 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:18 NO NIE ŚPI ;) BARDZO SIĘ CISZE ŻE BĘDZIE TAKIE MŁODE TOWARZYSRWO SUPER SUPER !!!!!! MAM NADZIEJE ŻE SIE DOGADAMY I ZAWOJUJEMY WSZYSTKIE DYSKOTEKI W SOUSSA MOGĄ WYSTĄPIĆ BŁĘDY BO SZYBKO PISZĘ JESTEM W PRACY !!!!!!! HI HI MAGDA JAK U WAS Z TYMM LATANIEM BO NASZ TO BE DZIE 1 LOT NAJDALEJ ITALIA I TO AUTOKARE 1111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:13 droga magdo a jakie miasto reprezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:56 drogi kubusiu!:) jestem z Mińska Mazowieckiego- to tak ze 40 km od warszawy. no moj lot to bedzie drugi takze wiele nie zwojowalam swiata- bylam w egipcie. pierwszy lot to naprawde niezla frajda- proponuje zajmowac miejsca przy oknie i robic fotki:) trzeba sie uzbroic w cierpliwosc bo do przewidzenia jest ze lot bedzie opozniony- jak prawie wszystkie na tym naszym miedzynarodowym lotnisku:) jak ja lecialam to byly niezle turbulencje, wiec rozpakowalam flaszke co ja kupilam na bezclowce i strach przeszedl:) ale nie ma co sie bac bo napewno lot bedzie przyjemniejszy niz jazda autokarem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:58 a Wy Kubusiu z Warszawy czy z okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
magenta77 Re: 20.09 z wawy do sousse? 06.09.07, 09:12 Wszyscy lecą o 8.00 ? My startujemy o 16.00 z Okęcia - obecna lokalizacja Siedlce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 12:26 jestem czesta bywalczynia Siedlec:) nawet tam mieszkalam przez 3 lata:) wiem ze sa dwa wyloty do tunezji- rano i wieczorem. 16 to jeszcze nie wieczor ale moze to ten drugi lot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 13:23 magdo my jssteśmy z głebokiej prowincji czyt.WIEŚNIAKI ;) człuchów małe miasteczko w pomorskim pomiędzy koszalinem a piłą ale to nas chyba nie dyskryminuje ;) obiecuje ,, kalosze '' ostawim w chałupie :) :) :) NAPISZ LEPIEJ JAK UWAS Z POCZUCIEM ... A I TE PRZYPADŁOŚCI ;; FARAONA ;; CO ZABRAĆ DO APTECZKI POZDRA ZNOWU PISZE Z PRACY :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:23 no myslalam ze skoro wylatujecie z okecia to gdzies z moich okolic jestescie... wiesz... moje miasto to tez nie wielkomiejska metropolia:) kurcze nie moge sie juz doczekac tego wyjazdu tym bardziej ze pogoda juz jesienna:) z ta zemsta faraona to raczej nie w tunezji- to bardziej cywilizowany kraj niz egipt. mysle ze unikanie nie butelkowanej wody i surowych warzyw i owocow powinno wystarczyc. ja mam taki lek o nazwie nifuroksazyd- jest na recepte i duzo mi go jeszcze zostalo z egiptu wiec wam pozycze jak bedzie wam cos dolegac:) pytalam jakie wycieczki macie w planach? czy tylko smazenie pupki i balety? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:12 smażenie pupki ;) fajnie brzmi powiem mojej agnieszce w planach tak na serio nie mamy nic jaką sachare wielbłądy napewno słyynne nocne fontanny ; meczet ; port w el kanoa... KOCHANA A NIE NIEPOKOJĄ CIE TE NEGATYWNE OPINIE NA TEMA T TOUR KHALEF ODPISZ PRĘDKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:21 negatywne opinie znalazlam na forum gazeta.pl, na forum wakacje.pl sa tylko pozytywne. ja jestem optymistka i nie potrzebuje luksusow i wiem ze napewno mi sie bedzie podobalo. a tak powaznie to byla tam moja rodzina w tym roku w maju- byli zachwyceni i goraco polecali nam ten hotel!! nie przejmuj sie wiec- bedzie git!! Odpowiedz Link Zgłoś
magenta77 Re: 20.09 z wawy do sousse? 07.09.07, 10:05 Faktycznie są 2 godziny wylotów: 8.oo i 16.oo. Zdecydowaliśmy się na 16.oo, ponieważ w poprzedniej wersji powrót (czyli wylot z Tunezji) planowany jest na bardzo wczesną godzinę poranną (2.oo? może 3.oo? - nie pamiętam w tej chwili). Przy opcji wylotu z Warszawy o 16.oo - powrót o 12.oo więc pora bardziej ludzka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:06 przy wylocie o 8 powrot jest o 4 nad ranem. ja wolalam wylot o 8 bo nie mam zludzen że odbędzie się on punktualnie:) wiec napewno pół dnia minie zanim zakwaterują nas w hotelu. przy wylocie o 16 raczej nie ma szans zeby dotrzec o normalnej godzinie- raczej w środku nocy. no ale może los sie do nas uśmiechnie i bedziemy mieli szczęście:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietia27 Re: 20.09 z wawy do sousse? 06.09.07, 20:25 My tez 20-09 tylko ze do Scheherezady.No i od malego lokalzacja Siedlce (ciekawa sprawa) Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkahal Re: 20.09 z wawy do sousse? 07.09.07, 10:55 my też do Scheherezady 20-09 na 14 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:39 magda magda obraziłaś się ??????????????????????????????????????????????????????? :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:58 a w życiu!! gdzie byles jak cie nie bylo:(? do wyjazdu już całkiem niedługo:) będziemy chyba wstępną rezerwacje robic na sahare i tunis+kartagina na stronach biura sahelvoyages. może i wy macie ochote sie wybrac? pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBUSIEK 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:59 MY NA RAZIE NA NIC SIĘ NIE ZAPISUJEMY PÓJDZIEMY NA MAXA SPOMNTAN A CO NIE STAĆ NAS :) ;) :) nic nie pisałem bo miałem urw. głowy jak tam moja agnieszka zrobiła próbne pakowanie śmieszne co? tylko nie wiem czy kasy nam wystarczy ? magda lecisz z chłopakiem , ile kassyy przeznaczacie na drobne ... tak na oko >??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 17:58 kuba, masz gg?? może bedzie nam sie latwiej porozumiewac skoro juz tyle gadamy na tym forum. moj numer- 6685929 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:09 ni ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 22:38 no nie mozliwe?:( my to na same wycieczki musimy 700zł od lepka szykowac. karty trzeba wziac i jakos damy rade. wy wogole lecicie na 2 tyg czy na tydz?? pisales ze rezerwowaliscie przez wakacje.pl ale z jakim biurem lecicie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:28 lecimy z selectours czy to dobrze czy żle opinie na forum mieszane ale mam to w d... mamy sie dobrze bawić odpocząc , opalić mój szef polecił mi to biuro jeszcze się nie zawiódł kupiliśmy już ,, sprzęt ;) ;) do nurkowania oj bedzie się działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pogoda super 35*c w cieniu będziemy smażyć P*U*P*K*I ;) ;0;0;0; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:48 my tak jak wspominalam z kopernikiem. no ja takiej upalnej pogody to w 100% pewna nie jestem ale obys mial racje! my sprzet do nurkowania mamy ale sie zastanawiam czy wogole to brac i zapychac sobie walizke? w tunezji podobno nic ciekawego w tej wodzie nie ma- procz parzacych meduz:) a lecicie na 2 tyg? czy na tydz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KU 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:06 JESTEM MIKROBIOLOGIEM ŻYWIENIA DO NURKOWANIA BIERZ CHOCIAŻ FAJKĘ I MASKĘ ,, ŻÓŁTACZKA TYPU C '' NIE ŚPI PS JAK TY TAK SZYBKO ODPISUJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:28 co ty mnie tu żołtaczka straszysz??:) co ma to wspolnego z nurkowaniem? no ja sie nie znam... ja wiem czy szybko odpisuje... normalnie chyba. no ale bedziecie tam dwa tyg czy tydzien?? a co powiesz na to ze na nasz wyjazd przypada ramadan? nie martwi cie to troszke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUBUSIEK ;) 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:32 BĘDZIEMY 7 DNI ŻÓŁTACZKA TYP ..C'' PRZENOSZONA PRZEZ NIEWYSTERYLIZOWANE USTNIKI FAJEK DO NURKOWANIA ( sprzet z wypożyczalni ) nie miałem zamiaru cię straszyć znajony 2 lata temu był w egipcie i tak mi podpowiedział :( napisz co tam jeszcze ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:23 a no widzisz a my dwa tygodnie. bylam w egipcie i o niczym takim nie slyszalam. wypozyczac sprzetu nie bede a zastanawiam sie czy brac bo tam nie ma rafy. zreszta plywak ze mnie kiepski, chyba ze moj lukasz sobie wezmie. za to wezme buty do wody- chociaz nie wiem jakie jest dno przy naszym hotelu... moze tez sie nie przydadza. czytasz kuba te moje wpisy troche?:) pytalam co myslisz o ramadanie? ze bedziemy mieli wyjazd w trakcie ramadanu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:36 czytam czytam RAMADAN kończy sie 15 wrzesnia /tak mi podpoweiada kolega z pracy / a nawet jeśli trafimy na ramadan to co to OZNACZ DLA TURYSTÓW ???????????????????????????????????????????? możesz mi odpowiedzieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 22:04 no niestety ramadan zaczyna sie 13 wrzesnia i trawa przez miesiac. czytalam rozne opinie wiec trudno powiedziec co to oznacza dla turystow- wyjdzie w praktyce, bo te opinie sa diametralnie skrajne. jedni mowia ze fatalnie- wszystko pozamykane, klopot z taksowkami wieczorem, nie ma dyskotek, nie mozna kupic alkoholu. inni twierdza ze turysci tego nie odczuwaja i ze nawet lepiej bo wieczorem sa duze balety i mozna zobaczyc cos innego, inna kulture. takze nie mam pojecia jak bedzie- zobaczymy na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 13:02 to już tylko tydzien!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 14:09 :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: 62.233.238.* 14.09.07, 10:25 my tez wylatujemy 20.09 do Susse z selectoursu. pierwszy raz z tego biura, wczesniej neckermann nami sie poiekowal w wakacyjne leniuchowanie. o hotelu czytalam skrajne opinie, bedziemy mieszkac w Chams el hana. pierwszy raz tez lecimy na opcje z dwoma posilkami, ufff. zawsze bralismy all inc. i o nic sie nie matwilismy. jak myslicie czy HB wystarcza? co jesli chodzi o wycieczki. slyszalam, ze na Sahare absolutnie warto pojechac, bo jest rewelacyjna. ile kasy dodatkowo zabieracie ze soba? babka z biura podrozy nam powiedziala, ze najlepiej dolary ze soba wziac. czy ktos sie oreintuje jaki jest przelicznik, jeden dolar jak stoi do dinara? kurcze i pozostaje jeszcze ten ramadan. sama nie wiem czy to dobrze, ze w tym terminie mamy wycieczke, ponoc ludzie sa wtedy bardziej mili, ale co z tego jesli faktycznie duzo miejsc bedzie pozamykanych w ciagu dnia... pozdrawiam i milego wypoczynku wszystkim zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:43 jesli chodzi o HB to ciezko powiedziec czy akurat wam wystarczy... nie wiem jak pojemne macie brzuszki, no ale skoro jestescie przyzwyczajeni do napoi i alkoholu w cenie to moze byc wam ciezko. mi HB w zupelnosci wystarcza, napoje kupuje na miejscu na bierzaco, wodeczka z lotniska:) ja sahare juz zarezerwowalam na stronie biura sahelvoyages. oprocz tego jeszcze tunis+kartagina i cap bon. na stronie tego biura znajduja sie zdjecia z tych wycieczek- wygladaja zachecajaco i mysle ze warto zobaczyc cos procz hotelu. waluta mniej wiecej- 1$= 1,24 dinara, 1euro=1,75 dinara. ramadan... ciezko powiedziec ale z tego co czytam to opinie w wiekszosci mowia ze turysci tego nie odczuwaja, a plusem jest to ze mozna zobaczyc troche tamtejszej kultury. pozdrawiam, udanych wakacji!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: 62.233.238.* 17.09.07, 09:07 Madzia, serdeczne dzięki za pomocne info. zycze udanego leniuszkowania na cieplym piasku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pytanie. kuba odezwij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 15:30 potwierdzaliscie godzine wylotu w swoim biurze? u nas zaczynaja sie schody... zadzwonili z kpernika czy przypadkiem nie mamy ochoty wyleciec w sobote?? my w wielkim szoku zeby sobie jaj nie robili bo urlopy a jak wracamy wesele w sobote mamy, wiec oni ze niema sprawy ale i tak sie zmienil termin odlotu z 8 rano na 18 wieczor!! szok, nie wiem co z tym zrobic i co myslec:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pytanie. kuba odezwij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:06 to juz jutro!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pietia27 Re: pytanie. kuba odezwij sie 19.09.07, 14:29 Tak nastapiła zmiana godzin.My też mielismy leciec o 8 rano i lecimy o godz 18:35 Pozdrawiam I do zobaczenia My do hotelu Sheherezade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pytanie. kuba odezwij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:05 jak dobrze ze odpisalas bo myslalam ze tylko mnie chca w konia zrobic. ale skoro nie jestem sama to widocznie tak ma byc i trudno, wiec jestem spokojna. bedziesz dwa hotele dalej ode mnie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tacos-girl Re: pytanie. kuba odezwij sie IP: 213.155.191.* 21.09.07, 00:27 Witajcie, A moze jestescie zainteresowani wycieczka na Sahare (2dni) z biurem Sahelvoyages - wyjazd 30.09? Mamy juz 14osobowa ekipe;D Cena 160DT/os za mnoooooostwo atrakcji!!!!:] Przesylam Wam wklejony watek z mojego posta, a jakbyscie mieli jakies pytania to chetnie odpowiem: koteczqs@yahoo.com, gg.7506807 -------------------------------------------------------- Kochani ! Nareszcie wszytsko wiem. Przynajmniej to co jest obecnie najwazniejsze. Utworzylam grupe "Agata Dębiec" bo tak siie nazywam. Przesylam Wam linka do bezposredniej rezerwacji: www.sahelvoyages.com/rezerw.htm I teraz wazna informacja. W "Ewentualnych UWAGACH" nalezy wpisac,ze dopisujecie sie do grupy "Agata Dębiec" jest to na tyle istotne,ze otrzymalam informacje iz jesli Ktos zarezerwuje wycieczke bez informacji,ze dopisuje sie do jakiejs grupy to nie otrzyma znizki i nawet w pozniejszym terminie nie mozna zrezygnowac z wczesniejszej rezygnacji aby sie doopisac do grupy. Uwazam to coprawda za bzdure, ale biuro musi zarabiac prawda? Tak wiec pamietajcie o tej uwadze. W formularzu macie podstawowe dane do wypelnienia. Ja juz z chlopakiem jestesmy wpisani do grupy, bo wkoncu ja utworzylismy:) Po dokonaniu rezerwacji dostaniecie informacje z potwierdzeniem na maila. Specjalnie Wam wkleilam co ja otrzymalam, wy zapewne dostaniecie to samo. Goraco Was Wszystkich POZDRAWIAM i zapraszam do zapisywania sie na termin 30.09, powtorze raz jeszcze grupa "Agata Dębiec" W razie czego sluze pomoca, do uslyszenia!!! tacos-girl gg.7506807 ----------------------------------------------------------------------------------- Pani Agato, Dziekujemy za zainteresowanie nasza… oferta…. Potwierdzamy rezerwacje 2-dniowej wycieczki na SaharÄ™ na dzieÅ„ 30.09.2007 (niedziela) dla 2 osob - grupa "Agata Dębiec". Po przyjezdzie do Tunezji prosze o bezzwl‚oczny kontakt pod nr telefonu (+216) 225 00 585 lub (+216) 20 40 15 25, badz osobiscie w biurze w celu POTWIERDZENIA CHECI UCZESTNICTWA. Potwierdzic rezerwacje mozna rowniez wysylajac SMS na jeden z powyzszych numerow, ktorego tresc musi zawierac: nazwisko podane w rezerwacji, hotel i numer pokoju. Po otrzymaniu tej informacji, podajemy godzine odjazdu autobusu spod hotelu. Nasze biuro miesci sie naprzeciwko hotelu "sousse Palace" w malej uliczce (Rue de Palestine), godziny otwarcia: poniedzialek-sobota 10:00-14:00, w niedziele nieczynne. Zdarza sie (rzadko),ze liczba osob przekroczy liczbe maksymalna… osob, ktore moga… pojechac w danym terminie. W takim przypadku organizujemy w danym tygodniu druga… dodatkoa… wycieczke. Decyduje kolejnosc, w jakiej osoby potwierdzaja… wycieczke juz na miejscu w Tunezji. Przed przyjazdem do Tunezji warto zasieganc nieco informacji na temat wycieczek (ubezpieczenie, ubior, temperatury, odbior spod hotelu). Odpowiedzi na najczesciej zadawane pytania znajduja… sie na naszej stronie internetowej, pod adresem: www.sahelvoyages.com/pyt_wyc.htm Rezerwacje niepotwierdzone do 24h przed odjazdem sa… automatycznie anulowane. Pozdrawiam, Sebastian Wilk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tacos-girl Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: 213.155.191.* 21.09.07, 00:26 Witajcie, A moze jestescie zainteresowani wycieczka na Sahare (2dni) z biurem Sahelvoyages - wyjazd 30.09? Mamy juz 14osobowa ekipe;D Cena 160DT/os za mnoooooostwo atrakcji!!!!:] Przesylam Wam wklejony watek z mojego posta, a jakbyscie mieli jakies pytania to chetnie odpowiem: koteczqs@yahoo.com, gg.7506807 -------------------------------------------------------- Kochani ! Nareszcie wszytsko wiem. Przynajmniej to co jest obecnie najwazniejsze. Utworzylam grupe "Agata Dębiec" bo tak siie nazywam. Przesylam Wam linka do bezposredniej rezerwacji: www.sahelvoyages.com/rezerw.htm I teraz wazna informacja. W "Ewentualnych UWAGACH" nalezy wpisac,ze dopisujecie sie do grupy "Agata Dębiec" jest to na tyle istotne,ze otrzymalam informacje iz jesli Ktos zarezerwuje wycieczke bez informacji,ze dopisuje sie do jakiejs grupy to nie otrzyma znizki i nawet w pozniejszym terminie nie mozna zrezygnowac z wczesniejszej rezygnacji aby sie doopisac do grupy. Uwazam to coprawda za bzdure, ale biuro musi zarabiac prawda? Tak wiec pamietajcie o tej uwadze. W formularzu macie podstawowe dane do wypelnienia. Ja juz z chlopakiem jestesmy wpisani do grupy, bo wkoncu ja utworzylismy:) Po dokonaniu rezerwacji dostaniecie informacje z potwierdzeniem na maila. Specjalnie Wam wkleilam co ja otrzymalam, wy zapewne dostaniecie to samo. Goraco Was Wszystkich POZDRAWIAM i zapraszam do zapisywania sie na termin 30.09, powtorze raz jeszcze grupa "Agata Dębiec" W razie czego sluze pomoca, do uslyszenia!!! tacos-girl gg.7506807 ----------------------------------------------------------------------------------- Pani Agato, Dziekujemy za zainteresowanie nasza… oferta…. Potwierdzamy rezerwacje 2-dniowej wycieczki na SaharÄ™ na dzieÅ„ 30.09.2007 (niedziela) dla 2 osob - grupa "Agata Dębiec". Po przyjezdzie do Tunezji prosze o bezzwl‚oczny kontakt pod nr telefonu (+216) 225 00 585 lub (+216) 20 40 15 25, badz osobiscie w biurze w celu POTWIERDZENIA CHECI UCZESTNICTWA. Potwierdzic rezerwacje mozna rowniez wysylajac SMS na jeden z powyzszych numerow, ktorego tresc musi zawierac: nazwisko podane w rezerwacji, hotel i numer pokoju. Po otrzymaniu tej informacji, podajemy godzine odjazdu autobusu spod hotelu. Nasze biuro miesci sie naprzeciwko hotelu "sousse Palace" w malej uliczce (Rue de Palestine), godziny otwarcia: poniedzialek-sobota 10:00-14:00, w niedziele nieczynne. Zdarza sie (rzadko),ze liczba osob przekroczy liczbe maksymalna… osob, ktore moga… pojechac w danym terminie. W takim przypadku organizujemy w danym tygodniu druga… dodatkoa… wycieczke. Decyduje kolejnosc, w jakiej osoby potwierdzaja… wycieczke juz na miejscu w Tunezji. Przed przyjazdem do Tunezji warto zasieganc nieco informacji na temat wycieczek (ubezpieczenie, ubior, temperatury, odbior spod hotelu). Odpowiedzi na najczesciej zadawane pytania znajduja… sie na naszej stronie internetowej, pod adresem: www.sahelvoyages.com/pyt_wyc.htm Rezerwacje niepotwierdzone do 24h przed odjazdem sa… automatycznie anulowane. Pozdrawiam, Sebastian Wilk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tacos-girl Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: 213.155.191.* 21.09.07, 00:28 Przepraszam,ze wkleilam dwa razy, to przez przypadek;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 12:42 magda magda jak wróciłaś to się wreszcie odezwij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:23 wrocilam czarna jak murzynek bambo!:) superowo bylo!! no tylko nie wiem czemu was na tarasie nie widzialam bo flaszki nawet nie zrobilismy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 15:33 nie widziałaś bo na wczasy jedzie się samemu a nie ... na początku jeszcze tylko iskr54zło lecz potem kłótnie za kłótnią żałuje ze nie pojechaliśmy sami tylko z tymi cholernymi '' ogonami '' trochę skopałem sam chciałem być dobry a oni spier... nam urlop no nic uczymy sie na błędach !!!!!!!!!!!!!!!!!! w przyszłym roku EGIPT tylko AGA I NASZA MAŁGOSIA ;) :) :) :) ;) NAPISZ JAK NAM SIĘ .. UPIEKŁO '' ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś