Dodaj do ulubionych

20.09 z wawy do sousse?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.07, 23:09
ktos jeszcze? ja do hotelu tour khalef.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: iwoneczka Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.07, 14:40
      hejka, my lecimy 20.09. z Okęcia na lotnisko Monastir ale nie wiemy
      jeszcze w jakim hotelu bedziemy bo wybraliśmy opcję TRAF ;)
      • dj.zeberko Re: 20.09 z wawy do sousse? 28.08.07, 22:20
        My (ja ,mąz i 3,5 letnia córeczka ) wylatujemy także 20/09 z Okęcia
        do Monastiru. Hotel Kantaoui Holidays.
        • Gość: iwoneczka Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 09:53
          a o której podali Wam godziny wylotu? bo nam albo o 8 rano albo o
          10 ;) my lecimy z Triady a Wy?
          • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 12:24
            nam napisali ze wylot o 8 rano, nic nie mowili ze byc moze o 10. my lecimy z
            kopernikiem. z triada juz latalismy, z kopernikiem pierwszy raz ale mam nadzieje
            ze wszystko bedzie ok. czyli widzimy sie na lotnisku:) pozdrawiam
            • Gość: iwoneczka Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 13:13
              i kazali nam wziąść kanapki na drogę ;)
              • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 14:50
                kanapki? to na pokładzie nic nie dadza? moze i lepiej bo niedobre to pokladowe
                zarcie:)
                • Gość: iwoneczka Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.chello.pl 29.08.07, 19:37
                  no powiedzieli że w cenę przelotu nie ma wliczonego żarełka ;) czyli trzeba się
                  zaopatrzyć w ciut więcej żeby jakoś do kolacji przetrwać ;)
    • magenta77 Re: 20.09 z wawy do sousse? 30.08.07, 08:52
      My (tzn. ja i mój przyszły mąż) lecimy do hotelu Chems El Hana z
      biurem Selectours. Na razie nie interesowaliśmy się godziną odlotu
      bo zostaliśmy poinformowani że potrafi się ona zmienić na kilka dni
      przed odlotem. Co do kanapek, to na pewno dobry pomysł żeby zabrać
      ze sobą. Jak mówi mądre powiedzenie: "kto z sobą nosi nikogo nie
      prosi" :)
      • Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 16:26
        my to jest ja z żoną i przyjaciółmi ( 2 szt. ) lecimy do tour
        khalef 20,09, z okęcia o 8 rano a wieczorem zbieramy na disco
        do sousse kto z nami ?????? ;) ;) ;)
        • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:17
          czyli lecimy tym samym samolotem i do tego samego hotelu:) z jakim biurem
          lecicie? my z kopernikiem. na dicho bardzo chetnie sie dolaczymy- szukamy
          wlasnie jakiegos towarzystwa zeby sie pobawic i podrinksowac:) pozdrawiam
          • Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 13:29
            my przez wakacje.pl towarzystwo w wieku mieszanym A ( 23 ) + K
            ( 27 ) -
            • Gość: KUBUSIEK 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 17:15
              MAGDA MAGDA NIE ŚPIJ ODPISUJ ŻYCIE STYGNIE ;) ;) ;)
              • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 19:57
                no sorki, zagapilam sie:) ja mam 23 lata a moj menior 24. martwia mnie tylko
                zakupy na bezclowce, bo daja to w tych przezroczystych torbach i nie wiem czy
                sie trzymac limitu- bo jak tak to troche malo na 2 tyg:( wiec chyba zapakuje ile
                udzwigne:) planujecie jakies wycieczki typu sahara? skoro bedziemy w jednym
                hotelu to moze sie ugadamy i razem wyruszymy? pozdrawiam
                • Gość: KUBUSIEK 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 20:18
                  NO NIE ŚPI ;) BARDZO SIĘ CISZE ŻE BĘDZIE TAKIE MŁODE
                  TOWARZYSRWO SUPER SUPER !!!!!! MAM NADZIEJE ŻE SIE
                  DOGADAMY I ZAWOJUJEMY WSZYSTKIE DYSKOTEKI W SOUSSA MOGĄ
                  WYSTĄPIĆ BŁĘDY BO SZYBKO PISZĘ JESTEM W PRACY !!!!!!! HI HI
                  MAGDA JAK U WAS Z TYMM LATANIEM BO NASZ TO BE DZIE 1
                  LOT NAJDALEJ ITALIA I TO AUTOKARE
                  1111111!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:13
                    droga magdo a jakie miasto reprezentujesz
                    • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:56
                      drogi kubusiu!:)
                      jestem z Mińska Mazowieckiego- to tak ze 40 km od warszawy. no moj lot to bedzie
                      drugi takze wiele nie zwojowalam swiata- bylam w egipcie. pierwszy lot to
                      naprawde niezla frajda- proponuje zajmowac miejsca przy oknie i robic fotki:)
                      trzeba sie uzbroic w cierpliwosc bo do przewidzenia jest ze lot bedzie
                      opozniony- jak prawie wszystkie na tym naszym miedzynarodowym lotnisku:) jak ja
                      lecialam to byly niezle turbulencje, wiec rozpakowalam flaszke co ja kupilam na
                      bezclowce i strach przeszedl:) ale nie ma co sie bac bo napewno lot bedzie
                      przyjemniejszy niz jazda autokarem!!
                    • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 23:58
                      a Wy Kubusiu z Warszawy czy z okolic?
      • magenta77 Re: 20.09 z wawy do sousse? 06.09.07, 09:12
        Wszyscy lecą o 8.00 ? My startujemy o 16.00 z Okęcia - obecna
        lokalizacja Siedlce :)
        • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 12:26
          jestem czesta bywalczynia Siedlec:) nawet tam mieszkalam przez 3 lata:)
          wiem ze sa dwa wyloty do tunezji- rano i wieczorem. 16 to jeszcze nie wieczor
          ale moze to ten drugi lot.
          • Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 13:23
            magdo my jssteśmy z głebokiej prowincji czyt.WIEŚNIAKI ;)
            człuchów małe miasteczko w pomorskim pomiędzy koszalinem a
            piłą ale to nas chyba nie dyskryminuje ;) obiecuje ,,
            kalosze '' ostawim w chałupie :) :) :) NAPISZ LEPIEJ JAK
            UWAS Z POCZUCIEM ... A I TE PRZYPADŁOŚCI ;; FARAONA ;;
            CO ZABRAĆ DO APTECZKI POZDRA ZNOWU PISZE Z PRACY :0
            • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 14:23
              no myslalam ze skoro wylatujecie z okecia to gdzies z moich okolic
              jestescie... wiesz... moje miasto to tez nie wielkomiejska
              metropolia:) kurcze nie moge sie juz doczekac tego wyjazdu tym
              bardziej ze pogoda juz jesienna:) z ta zemsta faraona to raczej nie
              w tunezji- to bardziej cywilizowany kraj niz egipt. mysle ze
              unikanie nie butelkowanej wody i surowych warzyw i owocow powinno
              wystarczyc. ja mam taki lek o nazwie nifuroksazyd- jest na recepte i
              duzo mi go jeszcze zostalo z egiptu wiec wam pozycze jak bedzie wam
              cos dolegac:)
              pytalam jakie wycieczki macie w planach? czy tylko smazenie pupki i
              balety?
              pozdrawiam
              • Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:12
                smażenie pupki ;) fajnie brzmi powiem mojej agnieszce
                w planach tak na serio nie mamy nic jaką sachare
                wielbłądy napewno słyynne nocne fontanny ; meczet ; port
                w el kanoa... KOCHANA A NIE NIEPOKOJĄ CIE TE NEGATYWNE
                OPINIE NA TEMA T TOUR KHALEF ODPISZ
                PRĘDKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KUBA
                • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 17:21
                  negatywne opinie znalazlam na forum gazeta.pl, na forum wakacje.pl sa tylko
                  pozytywne. ja jestem optymistka i nie potrzebuje luksusow i wiem ze napewno mi
                  sie bedzie podobalo. a tak powaznie to byla tam moja rodzina w tym roku w maju-
                  byli zachwyceni i goraco polecali nam ten hotel!! nie przejmuj sie wiec- bedzie
                  git!!
          • magenta77 Re: 20.09 z wawy do sousse? 07.09.07, 10:05
            Faktycznie są 2 godziny wylotów: 8.oo i 16.oo. Zdecydowaliśmy się na
            16.oo, ponieważ w poprzedniej wersji powrót (czyli wylot z Tunezji)
            planowany jest na bardzo wczesną godzinę poranną (2.oo? może 3.oo? -
            nie pamiętam w tej chwili). Przy opcji wylotu z Warszawy o 16.oo -
            powrót o 12.oo więc pora bardziej ludzka :)
            • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 13:06
              przy wylocie o 8 powrot jest o 4 nad ranem. ja wolalam wylot o 8 bo nie mam
              zludzen że odbędzie się on punktualnie:) wiec napewno pół dnia minie zanim
              zakwaterują nas w hotelu. przy wylocie o 16 raczej nie ma szans zeby dotrzec o
              normalnej godzinie- raczej w środku nocy. no ale może los sie do nas uśmiechnie
              i bedziemy mieli szczęście:)
        • pietia27 Re: 20.09 z wawy do sousse? 06.09.07, 20:25
          My tez 20-09 tylko ze do Scheherezady.No i od malego lokalzacja
          Siedlce (ciekawa sprawa)
          • agnieszkahal Re: 20.09 z wawy do sousse? 07.09.07, 10:55
            my też do Scheherezady 20-09 na 14 dni
            • Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 12:39
              magda magda obraziłaś
              się ??????????????????????????????????????????????????????? :( :(
              • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:58
                a w życiu!! gdzie byles jak cie nie bylo:(? do wyjazdu już całkiem niedługo:)
                będziemy chyba wstępną rezerwacje robic na sahare i tunis+kartagina na stronach
                biura sahelvoyages. może i wy macie ochote sie wybrac? pozdrówki
                • Gość: KUBUSIEK 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:59
                  MY NA RAZIE NA NIC SIĘ NIE ZAPISUJEMY PÓJDZIEMY NA MAXA
                  SPOMNTAN A CO NIE STAĆ NAS :) ;) :) nic nie pisałem bo
                  miałem urw. głowy jak tam moja agnieszka zrobiła próbne
                  pakowanie śmieszne co? tylko nie wiem czy kasy nam
                  wystarczy ? magda lecisz z chłopakiem , ile kassyy
                  przeznaczacie na drobne ... tak na oko >???????????
                  • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 17:58
                    kuba, masz gg?? może bedzie nam sie latwiej porozumiewac skoro juz
                    tyle gadamy na tym forum. moj numer- 6685929
                    • Gość: ku 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:09
                      ni ma :(
                      • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 22:38
                        no nie mozliwe?:( my to na same wycieczki musimy 700zł od lepka szykowac. karty
                        trzeba wziac i jakos damy rade. wy wogole lecicie na 2 tyg czy na tydz?? pisales
                        ze rezerwowaliscie przez wakacje.pl ale z jakim biurem lecicie??
                        • Gość: kubusiek 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:28
                          lecimy z selectours czy to dobrze czy żle opinie na forum
                          mieszane ale mam to w d... mamy sie dobrze bawić odpocząc ,
                          opalić mój szef polecił mi to biuro jeszcze się nie zawiódł
                          kupiliśmy już ,, sprzęt ;) ;) do nurkowania oj bedzie się
                          działo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pogoda
                          super 35*c w cieniu będziemy smażyć P*U*P*K*I ;) ;0;0;0;
                          • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 12:48
                            my tak jak wspominalam z kopernikiem. no ja takiej upalnej pogody to w 100%
                            pewna nie jestem ale obys mial racje! my sprzet do nurkowania mamy ale sie
                            zastanawiam czy wogole to brac i zapychac sobie walizke? w tunezji podobno nic
                            ciekawego w tej wodzie nie ma- procz parzacych meduz:) a lecicie na 2 tyg? czy
                            na tydz?
                            • Gość: KU 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 13:06
                              JESTEM MIKROBIOLOGIEM ŻYWIENIA DO NURKOWANIA BIERZ CHOCIAŻ
                              FAJKĘ I MASKĘ ,, ŻÓŁTACZKA TYPU C '' NIE ŚPI PS JAK TY
                              TAK SZYBKO ODPISUJESZ
                              • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 14:28
                                co ty mnie tu żołtaczka straszysz??:) co ma to wspolnego z nurkowaniem? no ja
                                sie nie znam...
                                ja wiem czy szybko odpisuje... normalnie chyba.
                                no ale bedziecie tam dwa tyg czy tydzien??
                                a co powiesz na to ze na nasz wyjazd przypada ramadan? nie martwi cie to troszke?
                                • Gość: KUBUSIEK ;) 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 15:32
                                  BĘDZIEMY 7 DNI
                                  ŻÓŁTACZKA TYP ..C'' PRZENOSZONA PRZEZ NIEWYSTERYLIZOWANE
                                  USTNIKI FAJEK DO NURKOWANIA ( sprzet z wypożyczalni )
                                  nie miałem zamiaru cię straszyć znajony 2 lata temu był
                                  w egipcie i tak mi podpowiedział :( napisz co tam
                                  jeszcze ??????
                                  • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:23
                                    a no widzisz a my dwa tygodnie.
                                    bylam w egipcie i o niczym takim nie slyszalam. wypozyczac sprzetu nie bede a
                                    zastanawiam sie czy brac bo tam nie ma rafy. zreszta plywak ze mnie kiepski,
                                    chyba ze moj lukasz sobie wezmie. za to wezme buty do wody- chociaz nie wiem
                                    jakie jest dno przy naszym hotelu... moze tez sie nie przydadza.
                                    czytasz kuba te moje wpisy troche?:)
                                    pytalam co myslisz o ramadanie? ze bedziemy mieli wyjazd w trakcie ramadanu?
                                    • Gość: kuba 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 16:36
                                      czytam czytam RAMADAN kończy sie 15 wrzesnia /tak mi
                                      podpoweiada kolega z pracy / a nawet jeśli trafimy na
                                      ramadan to co to OZNACZ DLA
                                      TURYSTÓW ???????????????????????????????????????????? możesz mi
                                      odpowiedzieć ?
                                      • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 22:04
                                        no niestety ramadan zaczyna sie 13 wrzesnia i trawa przez miesiac. czytalam
                                        rozne opinie wiec trudno powiedziec co to oznacza dla turystow- wyjdzie w
                                        praktyce, bo te opinie sa diametralnie skrajne. jedni mowia ze fatalnie-
                                        wszystko pozamykane, klopot z taksowkami wieczorem, nie ma dyskotek, nie mozna
                                        kupic alkoholu. inni twierdza ze turysci tego nie odczuwaja i ze nawet lepiej bo
                                        wieczorem sa duze balety i mozna zobaczyc cos innego, inna kulture. takze nie
                                        mam pojecia jak bedzie- zobaczymy na miejscu.
    • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 13:02
      to już tylko tydzien!!! :)
      • Gość: ku 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 14:09
        :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
        • Gość: Kasia Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: 62.233.238.* 14.09.07, 10:25
          my tez wylatujemy 20.09 do Susse z selectoursu. pierwszy raz z tego biura,
          wczesniej neckermann nami sie poiekowal w wakacyjne leniuchowanie. o hotelu
          czytalam skrajne opinie, bedziemy mieszkac w Chams el hana. pierwszy raz tez
          lecimy na opcje z dwoma posilkami, ufff. zawsze bralismy all inc. i o nic sie
          nie matwilismy. jak myslicie czy HB wystarcza? co jesli chodzi o wycieczki.
          slyszalam, ze na Sahare absolutnie warto pojechac, bo jest rewelacyjna. ile kasy
          dodatkowo zabieracie ze soba? babka z biura podrozy nam powiedziala, ze
          najlepiej dolary ze soba wziac. czy ktos sie oreintuje jaki jest przelicznik,
          jeden dolar jak stoi do dinara? kurcze i pozostaje jeszcze ten ramadan. sama nie
          wiem czy to dobrze, ze w tym terminie mamy wycieczke, ponoc ludzie sa wtedy
          bardziej mili, ale co z tego jesli faktycznie duzo miejsc bedzie pozamykanych w
          ciagu dnia... pozdrawiam i milego wypoczynku wszystkim zycze :)
          • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 18:43
            jesli chodzi o HB to ciezko powiedziec czy akurat wam wystarczy... nie wiem jak
            pojemne macie brzuszki, no ale skoro jestescie przyzwyczajeni do napoi i
            alkoholu w cenie to moze byc wam ciezko. mi HB w zupelnosci wystarcza, napoje
            kupuje na miejscu na bierzaco, wodeczka z lotniska:)
            ja sahare juz zarezerwowalam na stronie biura sahelvoyages. oprocz tego jeszcze
            tunis+kartagina i cap bon. na stronie tego biura znajduja sie zdjecia z tych
            wycieczek- wygladaja zachecajaco i mysle ze warto zobaczyc cos procz hotelu.
            waluta mniej wiecej- 1$= 1,24 dinara, 1euro=1,75 dinara. ramadan... ciezko
            powiedziec ale z tego co czytam to opinie w wiekszosci mowia ze turysci tego nie
            odczuwaja, a plusem jest to ze mozna zobaczyc troche tamtejszej kultury.
            pozdrawiam, udanych wakacji!!
            • Gość: Kasia Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: 62.233.238.* 17.09.07, 09:07
              Madzia, serdeczne dzięki za pomocne info. zycze udanego leniuszkowania na
              cieplym piasku :-)
    • Gość: magda Re: pytanie. kuba odezwij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.07, 15:30
      potwierdzaliscie godzine wylotu w swoim biurze? u nas zaczynaja sie schody...
      zadzwonili z kpernika czy przypadkiem nie mamy ochoty wyleciec w sobote?? my w
      wielkim szoku zeby sobie jaj nie robili bo urlopy a jak wracamy wesele w sobote
      mamy, wiec oni ze niema sprawy ale i tak sie zmienil termin odlotu z 8 rano na
      18 wieczor!! szok, nie wiem co z tym zrobic i co myslec:(
      • Gość: magda Re: pytanie. kuba odezwij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 14:06
        to juz jutro!:)
        • pietia27 Re: pytanie. kuba odezwij sie 19.09.07, 14:29
          Tak nastapiła zmiana godzin.My też mielismy leciec o 8 rano i lecimy
          o godz 18:35
          Pozdrawiam
          I do zobaczenia
          My do hotelu Sheherezade
          • Gość: magda Re: pytanie. kuba odezwij sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 15:05
            jak dobrze ze odpisalas bo myslalam ze tylko mnie chca w konia zrobic. ale skoro
            nie jestem sama to widocznie tak ma byc i trudno, wiec jestem spokojna. bedziesz
            dwa hotele dalej ode mnie:)
            pozdrawiam
            • Gość: tacos-girl Re: pytanie. kuba odezwij sie IP: 213.155.191.* 21.09.07, 00:27
              Witajcie,
              A moze jestescie zainteresowani wycieczka na Sahare (2dni) z biurem
              Sahelvoyages - wyjazd 30.09? Mamy juz 14osobowa ekipe;D
              Cena 160DT/os za mnoooooostwo atrakcji!!!!:]
              Przesylam Wam wklejony watek z mojego posta, a jakbyscie mieli jakies pytania to
              chetnie odpowiem: koteczqs@yahoo.com, gg.7506807
              --------------------------------------------------------
              Kochani !
              Nareszcie wszytsko wiem. Przynajmniej to co jest obecnie najwazniejsze.
              Utworzylam grupe "Agata Dębiec" bo tak siie nazywam. Przesylam Wam linka do
              bezposredniej rezerwacji: www.sahelvoyages.com/rezerw.htm I teraz wazna
              informacja. W "Ewentualnych UWAGACH" nalezy wpisac,ze dopisujecie sie do grupy
              "Agata Dębiec" jest to na tyle istotne,ze otrzymalam informacje iz jesli Ktos
              zarezerwuje wycieczke bez informacji,ze dopisuje sie do jakiejs grupy to nie
              otrzyma znizki i nawet w pozniejszym terminie nie mozna zrezygnowac z
              wczesniejszej rezygnacji aby sie doopisac do grupy. Uwazam to coprawda za
              bzdure, ale biuro musi zarabiac prawda? Tak wiec pamietajcie o tej uwadze. W
              formularzu macie podstawowe dane do wypelnienia. Ja juz z chlopakiem jestesmy
              wpisani do grupy, bo wkoncu ja utworzylismy:)
              Po dokonaniu rezerwacji dostaniecie informacje z potwierdzeniem na maila.
              Specjalnie Wam wkleilam co ja otrzymalam, wy zapewne dostaniecie to samo.
              Goraco Was Wszystkich POZDRAWIAM i zapraszam do zapisywania sie na termin 30.09,
              powtorze raz jeszcze grupa "Agata Dębiec"
              W razie czego sluze pomoca, do uslyszenia!!!
              tacos-girl gg.7506807

-----------------------------------------------------------------------------------
              Pani Agato,

Dziekujemy za zainteresowanie nasza… oferta….

Potwierdzamy rezerwacje 2-dniowej wycieczki na Saharę na dzień
              30.09.2007 (niedziela) dla 2 osob - grupa "Agata Dębiec".

Po przyjezdzie do Tunezji prosze o bezzwl‚oczny kontakt pod nr
              telefonu (+216) 225 00 585 lub (+216) 20 40 15 25, badz osobiscie w biurze
              w celu POTWIERDZENIA CHECI UCZESTNICTWA. Potwierdzic rezerwacje
              mozna rowniez wysylajac SMS na jeden z powyzszych numerow, ktorego tresc musi
              zawierac: nazwisko podane w rezerwacji, hotel i numer
              pokoju. Po otrzymaniu tej informacji, podajemy godzine odjazdu autobusu
              spod hotelu. Nasze biuro miesci sie naprzeciwko hotelu "sousse
              Palace" w malej uliczce (Rue de Palestine), godziny otwarcia:
              poniedzialek-sobota 10:00-14:00, w niedziele nieczynne.

Zdarza sie (rzadko),ze liczba osob przekroczy liczbe maksymalna…
              osob, ktore moga… pojechac w danym terminie. W takim przypadku
              organizujemy w danym tygodniu druga… dodatkoa… wycieczke. Decyduje
              kolejnosc, w jakiej osoby potwierdzaja… wycieczke juz na miejscu w Tunezji.

Przed przyjazdem do Tunezji warto zasieganc nieco informacji na
              temat wycieczek (ubezpieczenie, ubior, temperatury, odbior spod hotelu).
              Odpowiedzi na najczesciej zadawane pytania znajduja… sie na naszej
              stronie internetowej, pod adresem:
              www.sahelvoyages.com/pyt_wyc.htm
              Rezerwacje niepotwierdzone do 24h przed odjazdem sa… automatycznie
              anulowane.

Pozdrawiam,
              Sebastian Wilk.
    • Gość: tacos-girl Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: 213.155.191.* 21.09.07, 00:26
      Witajcie,
      A moze jestescie zainteresowani wycieczka na Sahare (2dni) z biurem
      Sahelvoyages - wyjazd 30.09? Mamy juz 14osobowa ekipe;D
      Cena 160DT/os za mnoooooostwo atrakcji!!!!:]
      Przesylam Wam wklejony watek z mojego posta, a jakbyscie mieli jakies pytania to
      chetnie odpowiem: koteczqs@yahoo.com, gg.7506807
      --------------------------------------------------------
      Kochani !
      Nareszcie wszytsko wiem. Przynajmniej to co jest obecnie najwazniejsze.
      Utworzylam grupe "Agata Dębiec" bo tak siie nazywam. Przesylam Wam linka do
      bezposredniej rezerwacji: www.sahelvoyages.com/rezerw.htm I teraz wazna
      informacja. W "Ewentualnych UWAGACH" nalezy wpisac,ze dopisujecie sie do grupy
      "Agata Dębiec" jest to na tyle istotne,ze otrzymalam informacje iz jesli Ktos
      zarezerwuje wycieczke bez informacji,ze dopisuje sie do jakiejs grupy to nie
      otrzyma znizki i nawet w pozniejszym terminie nie mozna zrezygnowac z
      wczesniejszej rezygnacji aby sie doopisac do grupy. Uwazam to coprawda za
      bzdure, ale biuro musi zarabiac prawda? Tak wiec pamietajcie o tej uwadze. W
      formularzu macie podstawowe dane do wypelnienia. Ja juz z chlopakiem jestesmy
      wpisani do grupy, bo wkoncu ja utworzylismy:)
      Po dokonaniu rezerwacji dostaniecie informacje z potwierdzeniem na maila.
      Specjalnie Wam wkleilam co ja otrzymalam, wy zapewne dostaniecie to samo.
      Goraco Was Wszystkich POZDRAWIAM i zapraszam do zapisywania sie na termin 30.09,
      powtorze raz jeszcze grupa "Agata Dębiec"
      W razie czego sluze pomoca, do uslyszenia!!!
      tacos-girl gg.7506807

-----------------------------------------------------------------------------------
      Pani Agato,

Dziekujemy za zainteresowanie nasza… oferta….

Potwierdzamy rezerwacje 2-dniowej wycieczki na Saharę na dzień
      30.09.2007 (niedziela) dla 2 osob - grupa "Agata Dębiec".

Po przyjezdzie do Tunezji prosze o bezzwl‚oczny kontakt pod nr
      telefonu (+216) 225 00 585 lub (+216) 20 40 15 25, badz osobiscie w biurze
      w celu POTWIERDZENIA CHECI UCZESTNICTWA. Potwierdzic rezerwacje
      mozna rowniez wysylajac SMS na jeden z powyzszych numerow, ktorego tresc musi
      zawierac: nazwisko podane w rezerwacji, hotel i numer
      pokoju. Po otrzymaniu tej informacji, podajemy godzine odjazdu autobusu
      spod hotelu. Nasze biuro miesci sie naprzeciwko hotelu "sousse
      Palace" w malej uliczce (Rue de Palestine), godziny otwarcia:
      poniedzialek-sobota 10:00-14:00, w niedziele nieczynne.

Zdarza sie (rzadko),ze liczba osob przekroczy liczbe maksymalna…
      osob, ktore moga… pojechac w danym terminie. W takim przypadku
      organizujemy w danym tygodniu druga… dodatkoa… wycieczke. Decyduje
      kolejnosc, w jakiej osoby potwierdzaja… wycieczke juz na miejscu w Tunezji.

Przed przyjazdem do Tunezji warto zasieganc nieco informacji na
      temat wycieczek (ubezpieczenie, ubior, temperatury, odbior spod hotelu).
      Odpowiedzi na najczesciej zadawane pytania znajduja… sie na naszej
      stronie internetowej, pod adresem:
      www.sahelvoyages.com/pyt_wyc.htm
      Rezerwacje niepotwierdzone do 24h przed odjazdem sa… automatycznie
      anulowane.

Pozdrawiam,
      Sebastian Wilk.
    • Gość: tacos-girl Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: 213.155.191.* 21.09.07, 00:28
      Przepraszam,ze wkleilam dwa razy, to przez przypadek;)
      • Gość: kuba 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 12:42
        magda magda jak wróciłaś to się wreszcie
        odezwij !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
        • Gość: magda Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 23:23
          wrocilam czarna jak murzynek bambo!:) superowo bylo!! no tylko nie wiem czemu
          was na tarasie nie widzialam bo flaszki nawet nie zrobilismy:(
          • Gość: kuba 666 Re: 20.09 z wawy do sousse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.07, 15:33
            nie widziałaś bo na wczasy jedzie się samemu a nie ...
            na początku jeszcze tylko iskr54zło lecz potem kłótnie za
            kłótnią żałuje ze nie pojechaliśmy sami tylko z tymi
            cholernymi '' ogonami '' trochę skopałem sam chciałem być
            dobry a oni spier... nam urlop no nic uczymy sie na
            błędach !!!!!!!!!!!!!!!!!! w przyszłym roku EGIPT tylko AGA
            I NASZA MAŁGOSIA ;) :) :) :) ;) NAPISZ JAK NAM SIĘ ..
            UPIEKŁO '' ;) ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka