Dodaj do ulubionych

Tunezja kraj Jaśminem pachnący :)

IP: *.icpnet.pl 01.09.07, 17:02
Jaśmin :)
Narodowy kwiat Tunezji, symbol przyjaźni, dobroci i miłości:)

Zawsze będzie mi sie kojarzył z Tunezją i z NIM.
Codziennie obsypywana nowymi bukecikami i naszyjnikami z Jaśminu:)
Zapach niesamowity ( ale nie w nadmiarze ! )
Teraz jak tylko na nie spoglądam - przywiozłam wszystkie i
ususzyłam - wracam do tego co mnie tam spotkało:)

Należę do sporego grona kobiet które nie tyle co zachwycone są
Tunezją ale co ich obywatelami.
Mam na myśli konkretnie 1 Tunezyjczyka:)
Bowiem szczerze mówiąc , miałam ich wszystkich dość, za bardzo
natrętni ... i nie wszyscy jakby sie miało wydawać urodziwi.
Ale on, był inny:)
I cieszę sie , że go poznałam , bowiem dzieki niemu miałam okazje
m.in. zobaczyć jak wygląda nocne życie w Sousse:)
Osobom nastawionym na imprezowanie, bardzo polecam ta właśnie
miejscowość!Super kluby np: bora bora, saloon,
living,bananas,lokomotiv...
Warto odwiedzic :)
Jeszcze tylko nie cały m-c i znowu będę miała okazję
tam być.
Obserwuj wątek
    • Gość: homeless Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: 41.226.234.* 01.09.07, 17:39
      Rany, to już kolejna...
      Na pewno dzwoni i pisze do Ciebie po kilka razy dziennie i myślisz, że jesteś jego jedyna hehehe :-)
      • Gość: susiiii Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 17:45
        i co w zamian musiałas robić by cie tam oprowadzaał??????????
        zenada!!!!!
        kolejna puszczalska psujaca reputacje polką
        • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 01.09.07, 17:51
          DO SUSSI
          zdziwisz sie wielce, ale nic!!!
        • Gość: yasmine Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.asta-net.com.pl 14.09.07, 17:23
          Najpierw ortografia a później opinia,bo wiadać ,że u Ciebie z jednym
          i drugim na bakier.
          • Gość: Paradise do Yasmin IP: *.icpnet.pl 14.09.07, 17:42
            ?????????
            • Gość: yasmine Re: do Yasmin IP: *.asta-net.com.pl 14.09.07, 17:51
              Sory to ni do Ciebie tylko do kogoś kto zamieszcza głupie opinie,
              nie znając ludzi chodziło mi o Susilii.
              • Gość: Paradise Re: do Yasmin IP: *.icpnet.pl 14.09.07, 17:59
                :)nie ma za co :)
                tak sie własnie zastanawiałam , bowiem chyba z ortografia u mnie nie
                najgorzej :)
                hahahah
                odnośnie tych opini, to kto komu robi reputacje.
                to dopiero jest żenada.
                tacy ludzie w ogóle nie powinni się wypowiadać, tym bardziej, że
                zazwyczaj nie sa w temacie i nie znają dokładnych szczegółów ....
                p.s.piękny nick:)
      • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 01.09.07, 17:49
        Nie wiem czy jestem jedyna, czy też nie.
        Ale wiem, że jesteśmy w bardzo dobrych kontaktach.
        Apropo dzwonienia, to tak dzwoni do mnie codziennie, juz od ponad m-
        c, nieraz pary razy dziennie.
        Miło razem spędzaliśmy czas - nie mylić z sexem , bowiem do tego
        nie doszło, choć wiem , że było by wspaniale, ale nie mogłam tego !
        Jeszcze m-c i znowu sie spotkamy:)
        A jak będzie , to zobacze, wiem tylko to, że z mojej str.mogę mu
        przyjaźń zapewnić i on o tym dobrze wie:)
        A dzwoni dalej:)

• kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 01.09.07, 18:09
      mam podobne wspomnienia;)a w jakim byłaś hotelu?
      • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 01.09.07, 18:20
        :)
        Miło mi Kate2222222
        Nie którzy nie rozumieją, że bez dania d....Tunezyjczykowi również
        można się dobrze bawić, można być przez nich adorowanym,dostawać
        prezenty...poprostu mieć wspaniałe wspomnienia!!!
        Nie można wszystkich do jednego worka pakować!
        Nie powiem,bo dużo można tam spotkać Polek szukających wrażeń, ale
        czy tu u nas w kraju też tak nie jest????????!!!
        A faceci są lepsi?
        Wspomnieć tu należy o facetach latających zwłaszcza do Tajlandii!
        apropo hotelu- to chems el hana, choc teraz rozmyślam nad marhaba
        club :)
        pozdrawiam.
        • kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 01.09.07, 18:37
          wydaje mi sie,ze to pelni kompleksow polscy mezczyzni wypisuja takie bzdiry na
          temat Tunezyjczykow...ja w swoim hotelu poznalam bardzo milego
          Tunezyjczyka,dzieki ktoremu moje wakacje byly naprawde bardzo udane..a kiedy Go
          zapytalam dlaczego to wszystko dla mnie robi-odpowiedzial,ze chce widziec moj
          usmiech i zalezy mu na tym,abym byla zadowolona(nie oczekiwal niczego
          wzamian!!nie spotkalam jeszcze nikogo takiego w Polsce,no ale moze za slabo
          szukam...
          • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 01.09.07, 18:52
            Bo nie wolno szukać!
            :)
            Możesz zdradzić w jakim hotelu byłaś i w jakim terminie?
            Powiem Ci, że u mnie było podobnie. J.również chciał abym jak
            najwięcej zobaczyła,przeżyła, abym z wielkim uśmiechem i
            zadowoleniem wróciła z tego urlopu...
            Może nie spędzaliśmy ze sobą tyle czasu ile byśmy chcieli, bowiem
            pracował on do bardzo późna i spotykaliśmy sie dopiero wieczorem,
            ale mogę powiedzieć , że w pełni wykorzystaliśmy ten czas i ja jak i
            on bardzo się cieszyliśmy z tego:)
            A jadę tam znowu pod koniec września, bowiem nie zdążyłam
            wszystkiego zwiedzić no i przy okazji spotkać się z moim friendem:)

A wszystkim facetom, którzy zazdroszczą kobietą , że w Tunezji mogą
            sobie ,,poużywać"-wiadomo w jaki sposób, jeszcze raz apeluje -
            jedzcie do Tajlandii , tam też bedziecie mogli, tylko jest taka
            różnica , dość przykra , będziecie musieli za to płacić!!!!!!!!
            hahahahahahahhaaaaaaaaaa

• kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 01.09.07, 19:01
              przelom lipca i sierpnia Royal Salem..mialam na tyle konfortowa sytuacje,ze my
              spotykalismy sie tez w hotelu,bo on tu wlasnie pracuje..zazdroszcze,ze jeszcze
              raz mozesz tam teraz pojechac..ja musze troche poczekac...a jezeli chodzi o
              Tajlandie to w pelni sie z Toba zgadzam!!!ps.tak,zdecydowanie wolalabym,zeby to
              mnie "znaleziono;)
              • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 01.09.07, 19:12
                Ja byłam w środku lipca:)
                Też jestem zadowolona, tym bardziej że byłam tam tylko tydzień:(
                A to za krótko było:(
                Teraz też niestety tylko na tyle, bowiem do pracy muszę wrócić.
                Cieszę się też , że będę miała okazję spotkać się znowu z J.bo
                skłamałabym, jesli powiedziałabym, że On nie jest 1 z powodów
                wybrania znowu tego samego kraju,miasta...:)
                Nie martw się, znajdzie NAS :)
                hahahahahhaa
                • kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 02.09.07, 14:14
                  ja w Sousse byłam 2tyg,ale to i tak za krotko...nawet nie wiesz,jak bardzo Ci
                  zazdroszczę,ze tam jedziesz...wiele bym odddała,zeby wrocic teraz do mojego raju
                  i to nie tylko z powodu niesamowitego uroku tego kraju;)mnie rowniez zasuszony
                  jasmin przypomina o magii tego miejsca;)
                  • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 14:43
                    Powiem Ci , że nie pamietam kiedy ktoś miał tak pozytywny wpływ na
                    mnie . Juz sam jego głos dodaje mi energi do życia:)
                    cały czas jestesmy w kontakcie, wiem co sie u niego dzieje, on co u
                    mnie.
                    i juz nie mozemy doczekac sie spotkania.
                    wiem ,że nie powinnam zadnych nadziei sobie robić, bo to nie ma
                    sensu. Ale bardzo sie polubiliśmy:)choć obawiam sie, że ta podróz
                    moja może wszystko zmienic- tzn.boje sie ze sie zakocham:(, bo juz
                    nie wiele brakuje:(
                    • kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 02.09.07, 15:34
                      taka znajomość naprawde dodaje chęci do zycia!!!pamiętam,jaka byłam szczęśliwa w
                      Tunezji..co ci Tunezyjczycy maja w sobie,że tak do nich wzdychamy;))mam
                      nadzieję,ze Wam się wszystko pieknie ułozy!
            • Gość: kicia Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 14:03
              ale pojechałaś facetom!!!
              bravo, zgadzam się z Tobą.
            • Gość: darek Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 15:43
              tak czytam wasze westchnienia o kraju i oczywiscie do tamtych
              amantow jacy ci faceci sa wspaniali,ale pamietajcie o jednym oni juz
              obracaja kolejna turystke tam na miejscu bo to ich chleb
              powszedni,radze poczytac watek tunezja tragedia,kazdy wie na
              chlopski rozum ze taki za zadne skarby nie bedzie wierny kobiecie
              ktora moze!!!za rok wroci,jestem przekonany ze jak tylko przyjehal
              na wasze pokoje kolejny turnus z kolejnymi laskami oni juz w ten sam
              wieczor na animacjach kombinowali jak je poderwac i kiedy...przykra
              prawda ale prawda....pozdro
              • Gość: Paradise do Darka:) IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 18:39
                Drogi nieznajomy!
                Nie zaprzeczę że tak może być, bowiem wiekszość Tunezyjczyków tak
                właśnie postepuje.
                Ale to nie oznacza, że to tyczy sie wszystkich. Nie można wszystkich
                do jednego worka pakować!
                Tym bardziej Ty nie powinieneś, bowiem nie znasz całej sytuacji ani
                szczególów !
                W moim przypadku to nie jest animator-za młodzi jak dla mnie
                hahaha,poza tym jak napisałam powyżej, T.nie byli w moim guscie.
                A to że poznałam J.to bardzo sie ciesze, bowiem dzieki niemu
                zmieniłam moje dotychczasowe zdanie o tych męzczyznach i
                utwierdziłam sie w przekonaniu, że jednak prawdziwi faceci istnieją
                i że nawet w Tunezji można takiego spotkac!!!
                Więc mam wielka prośbe dla Ciebie jak i dla innych facetów którzy
                wypisuja tutaj obraźliwe bzdury, przestańcie nas poniżać, obrażać...
                Popatrzcie lepiej i zróbcie coś z innymi os.waszej płci, jaką oni
                robia nam reputację - nie tylko w innych krajach ( zwł.Tajlandii -
                gdzie jada aby sobie tylko bobzykać ) ale tu w Polsce.
                • Gość: darek Re: do Darka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:57
                  fakt i tak pozostaje ze taka laska wraca do domu,wlasnych obowiazkow
                  a taki przystojniaczek tam zostaje i ma wciaz praktycznie wakacje i
                  kolejny i kolejny turnus i naplyw swierzych lasek nie sadze by
                  ktokolwiek pozostal wierny skoro ktos jest na miejscu a drugi
                  tysiace km z tad.oj panny same nie wiecie czego chcecie a tamci i
                  tak szybko o was zapomna co z oczu to z serca!!!
                  • Gość: Paradise Re: do Darka:) IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 19:58
                    Jeśli uważnie byś czytał to co napisałam, to bys wiedział, że łączy
                    nas tylko znajomość!
                    I nie musisz mi mówić , że ciężki jest związek na odległość,bo to to
                    ja wiem jak i to , że nie niemożliwy!!!!!!!!!!!
                    Nie mam na myśli tutaj J.bo jak wspomniałam to tylko przyjaźń!
                    Jeśli Ty nie byłeś w takiej sytuacji lub byłes i Ci sie nie udało,
                    to nie wmawiaj innym , że to nie ma sensu czy przyszłości!!!!
                    Bo wiele jest takich par którym się udało i należy ich podziwiać a
                    nie tępić i wątpić w ich związek!!!
                    p.s.Uważaj co mówisz , bowiem sam nie wiesz co Cie kiedys spotka a
                    chyba nie fajnie by było jakbyś ciągle wysłuchiwał takie bzdury!!!!!

• Gość: darek Re: do Darka:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 20:08
                      wiesz mam panne ja z wawki a ona z zakopanego wiec wiem co to
                      odleglosc,to tyko 410km ale pociag jedzie 6 godzin za 85zl teraz
                      mieszka u mnie jednak do tunezji jest troche dalej no i bilet
                      drozszy!!a i mam kolezanke poznala takiego turka na wczasach tez
                      wydzwanial i pisal i...hmm oczywiscie odleglosc nie przetrwala
                      znajomosci,wiadomo ze jest milo kogos poznac ale faceci maja to do
                      siebie ze mysla logicznie i dlatego pisze ze znajomosc az na taka
                      odleglosc nie ma szans na dluza znajomosc.pozdro
                      • Gość: Paradise Re: do Darka:) IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 20:23
                        Zależy o jakim związku mówimy .
                        Bowiem przyjaźni nie pokona żadna odległość!!!!!
                        A jeśli mówimy o związku-miłośći obojga ludzi to może istnieć ale
                        nie w nieskończoność na odległość, bowiem taki związek to nie ma
                        szans - zgodze sie.
                        Ale jeśli obojga partnerom zależy na tym co ich łączy , to niestety
                        muszą sie przełamać i zrobić coś w tym kierunku aby te tys.km
                        zmieniły sie na metry :)lub i cm i to na stałe:)

• Gość: yasmine Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.asta-net.com.pl 14.09.07, 17:40
                Nie na darmo śpiewa BIG CYC ,"Facet to świnia i Ty dobrze o tym
                wiesz" czy zawsze WSZYSTKICH czy to z PIS czy LiD trzeba wkładać do
                jednego worka.Zastanów się człeku!!
    • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 12:20
      27 lecę :)
      Ciekawe jak to będzie:)
      • kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 14.09.07, 12:47
        jak to jak będzie-jestem pewna,ze wspaniale!!!tylko pozazdrościć...
        a do jakiego hotelu lecisz?i na jak długo?pozdrawiam;)
        • Gość: fala Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.07, 13:29
          Ja lece za niecały miesiąc...znowu:) Aż chce się żyć!!
          • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 14:57
            Niestety tylko na tydzien :(
            Juz miałam w 3 terminach leciec, ale co ustałiłam i sie
            zdecydowałam, było juz za póxno- nie było mijesc. Teraz mysle nad 29
            i powiem że teraz sie wacham, nie wiem czy lecieć. Bowiem sama bym
            jechała a dla 1 os.to drożej wychodzi :(
            Poza tym ciągłe te nieudane próby wykupienia wycieczki - jestem
            chyba za bardzo przesadna i teraz mam obawy - moze tak miało być,
            abym nie leciała, troche sie boje!!! Nie znam go tak do końca, może
            dzwoni od ponad m-c codziennie do mnie ale to nie wszystko.
            Nie wiem co mam robic, oby jutro sie okazało ze nie ma miejsc- to
            wtedy bede wiedziała, że tak miało być, ze mam siedzieć z d...w domu
            a nie jechac na kiwniecie palcem do Habiba :(
            • kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 14.09.07, 16:55
              mnie się wydaję,ze jest dużo ofert i na pewno da się coś wybrać w rozsądnej
              cenie..a może znajdzie się ktoś,kto też leci w tym czasie i szuka
              "współlokatora"-widziałam takie tematy na forum;)ja bym nie rezygnowała!!!skoro
              macie kontakt przez ten cały czas to warto spróbować..przecież nie musisz od
              razu brać z nim ślubu;)a kto wie,co może wyniknąć z takiej znajomości...z
              ciekawości tylko zapytam,gdzie on pracuje?pozdrawiam;)
              • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 14.09.07, 17:14
                odnośnie jego pracy to mówił mi ze pracuje w hotelu Samara - jest
                ponoć szefem kuchni. Choc nie wiem czy mnie nie okłamał odnośnie
                np.imienia,pracy bowiem znajomy z tamtych str.sie dowiadywał i ponoc
                takiej os tam nie znaja:( poza tym on ma ok 34-38 lat i w tym wieku
                troche to niemozliwe aby facet nie miał żony, tak jak on mnie
                zapewniał o to , no i dzieci tym bardziej:(
                • kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 14.09.07, 18:22
                  jak byłam w Sousse to wieczorami często chodziliśmy ze znajomymi Tunezyjczykami
                  do tego hotelu i pamiętam kelnerów,którzy tam pracowali i z nami rozmawiali,bo
                  tam wszyscy się przecież znają;)ale o szefie kuchni nic nie słyszałam..Hotel
                  Samara jest bardzo popularny wśród Polaków-może jest ktoś na forum,kto wybiera
                  się tam na dniach i mógłby coś popytać o Twojego znajomego..Może rzeczywiście
                  jest to trochę dziwne,że w tym wieku nie ma rodziny,ale też nie musi to
                  znaczyć,że Cię okłamał..A Ty planujesz pobyt w tym hotelu?
                  • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 14.09.07, 18:37
                    Jak pisałam zastanawiam sie ciągle nad wyjazdem:(
                    Bo szczerze mówiąc pojechałabym tam tylko dla niego, bowiem już w
                    lipcu tam byłam i szczerze mówiąc jakby nie on, to wybrałabym inny
                    kraj już.
                    Już byłam zdecydowana 3 razy, za każdym razem okazywało sie że było
                    miejsce w samolocie, ale nie w hotelach dla 1 os. Następnym razem
                    okazywało sie że za póxno sie zdecydowałam-np.na nst dzien dałam
                    odp.bowiem już zostało wykupione :(
                    I tak teraz sie zastanawiam , może los chce bym nie leciała, bo to
                    sensu nie ma.
                    Bardzo go lubie, dobrze mi sie z nim rozmawia, jest cudowny, ale co
                    mi da ten wyjazd, tylko nprzedłuży moją przygode, bowiem nie
                    mogłabym zwiazać sie z os.innego wyznania.
                    A jak się zakocham , bo na razie to mowa tylko o zauroczeniu, to co
                    ja zrobie, on tam ja tu...
                    Jak sie zdecyduje pojechac, to tylko dlatego aby przedłuzyc sobie
                    przygode, choc mam obawy , że on bedzie oczekiwał wtedy ode mnie
                    czegoś wiecej ....
                    musze to na spokojnie przemyśleć, czy opłaca mi sie leciec, szczerze
                    mówiąc troche mam obawy, nigdy takich nie miałam, a z drugiej
                    str.bardzo tego pragnę, ale czy warto ryzykowac, czy warto brnąć w
                    to dalej....
                    ???????
                    • Gość: Yasmine Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.asta-net.com.pl 14.09.07, 18:48
                      Jak szaleć to szaleć,może warto spróbować? To nie dla mnie,ale może
                      dla Ciebie
                      • Gość: Paradise Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.icpnet.pl 14.09.07, 18:52
                        Dzieki Yasmine:)
                        w końcu nie powinniśmy rezygnować ze swych marzeń :)
                        ale sama sie zastanawiam czy jestem aż taka szalona:)
                        choć na lot na parachuu się odważyłam:)
                        wiec a jednak moze ....
                        • Gość: Yasmine Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) IP: *.asta-net.com.pl 14.09.07, 18:55
                          Ja niestety tylko jestem płetwo-nurkiem między innymi w Tabrce.
                        • kate2222222 Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 14.09.07, 18:57
                          jak nie polecisz-będziesz tego na pewno żałowała!oczywiście,że warto przedłużyć
                          taką znajomość;)przynajmniej przekonasz się,czy to tylko zauroczenie czy coś
                          więcej;)
            • Gość: ona Do Paradise !!!!!!!! IP: *.teleaudio.com.pl 27.09.07, 12:55
              Odezwij się do mnie na priv - oczywiście jak jeszcze nie
              wylecialaś :)

zanunia@o2.pl
    • iguana3-pl Re: Tunezja kraj Jaśminem pachnący :) 27.09.07, 17:11
      Jaśmin masz rację najcudowniejszy zapach i również od niedawna będzie mi się
      kojarzył właśnie z Tunezją. Nie miałam tyle szczęscia co ty, ale ze strony
      Tunezyjczyków spotkały mnie raczej same miłe rzeczy- parę razy trafiłam na
      upierdliwych.
      Jaśmin pachnący za uchem tuż koło nosa pobudza zmysły;-) Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka