Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 10:24 czy ktoś był w tym hotelu? prośba o wszelkie opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darek Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 10:36 ja bylem w iberostar belisaire to jest nie daleko,widzialem go na miescie jak pamietam do morza bedziesz miec ok 300 metrow co do hotelu to nie wiem ale to jest sieciowka wiec pewnie wszedzie maja podobny standart,bylo naprawde super i bylem bardzo zadowolony.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:46 Dziękuję bardzo za info! mam jeszcze pytanie - jaka jest okolica, co tam jest ciekawego, co warto zobaczyć?gdzie warto pojechać? jedziemy tam na 7 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:46 Ta odległość do morza to okropieństwo, jakie jest dojście?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 12:09 wiesz hotel miesci sie w dzielnicy jasmin wiec jest to bardzo spokojna dzielnica typowo hotelowa,poczytaj inne watki co mozna pozwiedzac tam i jakie wycieczki warto zobaczyc,do morza zaden hotel nie ma bezposredniego dojscia!! wszystkie dzieli promenada taki spacerniak i jezdnia wiec nie masz najgorzej,co do dojscia to nie pamietam dokadnie ale moze nie byc to w prostej drodze tylko trzeba bedzie minac jakis hotelik i dopiero,ale tam wszyscy tak maja prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 09:33 Mam jeszcze pytanie co do serwisu basenowego i plazowego, czy lezaki, ręczniki są bezpłatne....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:23 wiesz mysle ze na pewno na plazy lezaki sa da darmo tak samo na basenie to sieciowka wiec w kazdym iberostar jest tak samo,co do recznikow to nie wiem bo mialem swoje,lepiej wez swoj w koncu na tym co dostaniesz lezalo setki innych osob!!powinnas miec lodowke w pokoju,klimei sejf jednak sejf jest platny chociaz ja nie korzystalem,pilnuj kasy to sie nic nie stanie,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 10:56 Bardzo Ci dziękuję, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 11:29 na necie twoj hotel wyglada super bedzie i na wakacjach,ale masz fajnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:59 mi tez się on podoba, myslę, że się nie zawiodę. jestem bardzo zmeczona i mam nadzieję, że tam odpocznę - jeszcze w tym roku nie byłam na wakacjach. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.pg.com 04.09.07, 16:14 ja bylem 2 tygodnie no nie liczac 6 wyjazdow do zakopanego!!bedzie ci sie podobac,milego odpoczynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cloudscape Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.plock.mm.pl 04.09.07, 17:40 my lecimy z żonką w czwartek, ale do Iberostar Belisaire. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.pg.com 04.09.07, 18:36 hej bylem w tym hotelu 2 tygodnie w maju jak co to pytaj,naprawde super bylo mimo iz hotel nie wyglada na super zarabisty z wygladu,panuje bardzo mila atmosfera,ogolnie wszystko ok,jak co moge wyslac pare fotek jesli ktos chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Iberostar Chich Khan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 19:02 Super - zyczę miłego wypoczynku! Odpowiedz Link Zgłoś