Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:57 czy ktoś coś wie o takim animatorze. czekam na cokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Stanisław Re: animator FIFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 14:56 Fifi złamał mi serce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: animator FIFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.07, 17:14 to jakiś żart? z hotelu Primasol El Feel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani Władzia Re: animator FIFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:19 Jak ktoś kto ma na imię Fifi może złamać serce ? Odpowiedz Link Zgłoś
kcsin Re: animator FIFI 09.09.07, 00:52 FIFI jak suka mojej znajomej :) a co "gosc" polecasz jego usługi ? dyskretny, czuły,? taki bajer to oni wszyscy mają dla jak to mówią "europejskich dziwek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: animator FIFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 12:53 czy Pan Stanisław to pani czy pan? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Stanisław Re: animator FIFI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.07, 17:16 A czy ktoś kto nosi piękne staropolskie imie Stanisław może być kobietą?Jak najbardziej mężczyzna-emeryt, w podwójnym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana banana Re: animator FIFI IP: 83.2.140.* 08.09.07, 12:15 Mojej koleżance też Fifi chciał złamać serce, niestety nic z tego nie wyszło ponieważ nie umieli się dogadać w żadnym języku. A wogóle to on chyba nie jest animatorem a jakimś pseudo dj'em. Takie duże dziecko, które próbuje na każdym turnusie znaleźć sobie nową princesse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: animator FIFI IP: *.164.unknown.vectranet.pl 09.09.07, 22:04 Typowa sex turystka.Po co pytasz jak po to tam pojechalas.Wiecej do myslenia uzywaj tego co pod czaszka a nie tego na czym siedzisz.U nich typowe jest to aby taka przeleciec i szukac nastepnej"Yntelegentnej"inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: animator FIFI IP: 82.160.30.* 05.01.08, 22:02 Nie wiem co chcesz o nim wiedzieć ale moze powiem o moich obserwacjach dla kolejnych turystek wyjeżdzających do tego hotelu:)) O tym że każdy z tam pracujących panów nastawiony jest na bliższe "spotkanie" turystek to jest oczywiste...Ale np. - Fifi, uważam że z wyglądu przeciętny ale charakterek to nie zaciekawy tzn miał różne nastroje, podobno nieśmiały ale myślę że to nie nieśmiałość a brak znajomości języka angielskiego :) zna niemiecki, lubił zostawiać kwiatki pod drzwiami jesli mu sie ktos podobał ale lubi tez sobie wypić i prowadzi samochód po alkoholu... - Animatorzy bardzo sympatyczni ,fajnie z nimi się imprezowało bardzo weseli i nie kryli sie z tym że latają za turystkami czasami kilkoma na raz :)) - Manager Karim, robi bardzo duże wrażenie jak się go pozna, bardzo interesujący męźczyzna ale trzeba uważać żeby nie potraktowac jego słów zbyt poważnie (bajerant) ponieważ za tydzień będzie szukał kolejnej ofiary a ma żonę Niemkę i slicznego synka... - O kelnerach tak naprawdę mało wiemy, raczej trzymają sie z boku a jeden bardzo nieprzyjemny, przy koledze mieszał alkohol z wodą.... - Bardzo sympatyczny jest natomiast Joseph ( sprzatał talerze i przystrajał bardzo ladnie nasz stolik ) oczywiście nie zaliczam go do grona męźczyzn szukających turystek :)) - na recepcji pracował jeszcze taki młodziutki chłopaczek strasznie natarczywy w nocy wydzwanial i próbował wejsc do naszego pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś