Gość: Marta IP: *.3.pl 05.10.07, 22:31 wczoraj wróciłam z Hotelu Ruspina - Monastir Skanes. Jak coś mogę pomóc pytajcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analena79 Marta1 05.10.07, 23:37 Nadal jest tak : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21193&w=65109104&a=65109104 czy coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Marta1 IP: *.3.pl 06.10.07, 22:26 Ja nie ze wszystkim sie zgadzam. Po kolei: 1.Hotel - jak dla mnie ok, widzialam lepsze 4 gwiazdki ale mocne 3 plus to napewno. 2.Położenie - super plaża (jak posprzataja co tez czynia ale moze sie zdarzyc dzien bez tego), pusto naokolo tylko hotele, stacja benzynowa i lotnisko - samoloty slychac. 3. przyjazd i organizacja - dla mnie super. Posadzili nas w recepcji, dali drinka, potem wyslali na lunch. Po powrocie dostalismy klucze do pokoju. W budynku glownym bez zadnej lapowki, juz kupujac wycieczke ze Scana powiedziano nam ze dostaniemy pokoj w budynku glownym. Bungalowy wygladaja z zewnatrz pieknie, nie wiem jak jest w srodku. Widok mielismy super.z lewej basen, przed nami widok na droge na plaze, palmy i morze w 2 miejscach miedzy bungalowami. Dla mnie malowniczo, sluze zdjeciami. Sejf wiadomo, ze jest na paszporty kase i klucze. Wiec tu bez rozczarowania. Wymiana pieniedzy była możliwa dopiero o 18.00. To jedyny minus ale majac AI nie było dramatu. 4. animacje fajne. Soki w czasie posiłków dostępne, poza nie piłam soków. CDN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska158 Re: Marta1 IP: *.aster.pl 10.10.07, 20:03 Zmieniło sie - a właściwie zmienili się ludzie wypoczywajacy w Ruspinie , którzy odpoczywali , cieszyli sie słońcem , plażą itd zamiast narzekać i wyszukiwać wad tylko po to ,żeby odzyskac pare złoty . Za ok 2.500 od osoby nie ma co spodziewać się marriotta . Ciekawe ile udało sie wysępic kast z tytułu reklamacji tym malkontentom? Odpowiedz Link Zgłoś