Gość: kkk IP: 213.199.233.* 26.11.07, 09:24 Jadę do tego hotelu czy ktoś ma o nim aktualne informacje? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kittena2 Re: blibane residence 26.11.07, 14:00 Byłam w tym hotelu w wakacje. Wbrew temu co pisza ludzie na forum, nie jest to taki zły hotel. Faktycznie troche dalej od wybrzeża. ale za to poczujesz atmosfere Tunezji. W pokoju hotelowym nie znalazłam zanych robaków czy innych dzikich lokatorów. Nic nie zgineło. Obsługa bardzo miła, zyczliwa, usmiechnieta. Jest to idealny hotel jesli nastawieni jesteście na zwiedzanie i bedziecie tam głównie nocowali a nie docelowo spędzali wakacje. Zycze udanego pobytu w razie pytań służe informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
elwirra1 Re: blibane residence 27.11.07, 09:22 Hotel beznadziejny. Raczej nazwałabym go motelem i to niskiej kategorii. Wiem co mówię bo bylam w nim przez 2 tyg. Ogólnie czysto, ale jedzenie OKROPNE (a raczej brak jedzenia), głośno że nie można spać bo sąsiedzi tacy balowicze. Dodam tylko że jestem osobą która tylko w sumie sypia w hotelu i to rano bo raczej imprezuję ale tam nawet rano nie dało się wypocząć. Z hoteli 3*** raczej polecam El Hana Beach. Będąć w Blibane naprawdę wstydziłam się sama przed sobą że jestem w takim beznadziejnym hotelu gdzie muchy wędrowały po jedzeniu w barze hotelowym...fujjj okropność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: blibane residence IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.08, 17:47 człowieku...to najgorszy hotel na kuli ziemskiej...uciekaj...! daleko do plaży, jedzenie tragiczne, hałas z klubu muzyki arabskiej z parteru...klima wadliwa z 13 wieku, klucze pasują do wielu " apartamentów " więcejmogę Ci opisać jak napiszesz do mnie : mirek.g@epf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elwirra1 Re: blibane residence 14.01.08, 14:17 Naprawdę nie jedź do tego hotelu. Z *** hoteli można naprawdę za tą samą cenę wybrac coś o wiele lepszego i to bliżej plaży. Blibane jest troche kawałek od plaży, przy nim jeden wielki burdelnik - nawet w pewnym momencie chodnik się urywa i płynie jakaś syfiasta "rzeczka". Brrrr nigdy więcej w tym hotelu. Arabowie nazywali go najgorzej jak można. Szkoda aż wspominać.... Odpowiedz Link Zgłoś