marita_ie 06.02.08, 23:47 czy ktos z was korzystał z tej strony???wycieczki wydaja sie stosunkowo tanie. chcialabym wybrac sie do tunezji z nimi, ale..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: megalia Re: Strona Tunezjatours.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.08, 13:52 ok to mamy wspolny temat :) ja juz zarezerwowalam z tej strony wczasy dwutygodniowe dla 3 doroslych a moniastirze w hotelu esplanade. ceny rzeczywiscie nie wygorowane, pani przez telefon mila i rzeczowa. ogolnie nie mam zastrzezen ale tez wiekszego dosciadczenia. wolot mam dopiero 5 czerwca wiec masa czasu. mam nadzieje ze wszystkie najczarniejsze opisy z roznych forow nie beda tez moja historia. jakby cos to trzymamy sie razem. pzdr. megalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisnia_79 Re: Strona Tunezjatours.pl IP: *.crowley.pl 17.02.08, 14:13 My tez lecimy 05czerwca do Manastiru tylko ze Scana.Jakimi liniami lotniczymi Wy lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp2007 Re: Strona Tunezjatours.pl IP: *.net81.citysat.com.pl 17.02.08, 13:59 Zastanawia mnie , dlaczego ludzie sami sobie stwarzaja problemy? Przecież na rynku turystycznym działa conajmniej 5-7 turoperatorów , którzy od lat działaja BEZPOŚREDNIO w Tunezji. Co pcha w odjęcia różnorakich ''wynalazkow'' wydawało by sie rozsądnych ludzi? wp2007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syjo Re: Strona Tunezjatours.pl IP: *.lublin.enterpol.pl 17.02.08, 14:04 wp2007 co masz na myśli?? jakich touroperatorów konkretnie?? może triadę nooo...to życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona.aleks Re: Strona Tunezjatours.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 17:26 Byłam z tego biura już 2 razy w Tunezji. Pierwszy raz w lipcu ubiegłego roku, a drugi na Sylwestra. Jesteśmy z rodziną bardzo zadowoleni. W kwietniu lecę na imprezę, również za ich pośrednictwem też do Tunezji, a w lipcu do Egiptu. Biuro to posiada oferty wielu organizatorów, a ceny podawane są ze wszystkimi opłatami. Obsługa bardzo profesjonalna i miła. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Strona Tunezjatours.pl IP: *.150.165.103.catro.com.pl 16.04.08, 00:45 Piszesz o tunezjatours z Katowic? Nieznam tego biura jestem z Rzeszowa i mam dylemat a ceny mają niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP2007 Re: do syjo IP: *.net81.citysat.com.pl 17.02.08, 17:59 Exim, Alfa Star, Sun&Fun, Triada, Scan , TUI, Neckerman,.... itd.Opinie co do Triady , w związku z ilościa wysyłanych tyrystow są różne. A może wskazesz biuro , ktore nie miało wiekszych lub mniejszych wpadek lub biuro , które WSZYSCY CHWALA ? WP2007 Odpowiedz Link Zgłoś