04.02.10, 15:02
czy któraś z Was podawała ten lek? bo ja właśnie mam podać synkowi, który jak
już pisałam nie chce jeść ma skazę białkową i do tego mało ostatnio przybrał.
mam nadzieje ze to coś pomoże bo frustrujące jest to trzymanie go i wpychanie
mu choć 50ml. kaszki czy mleka.
Możecie podać mi jeszcze namiary na dobrego gastrologa dziecięcego we
Wrocławiu lub w poznaniu. bo mam rozszerzać dietę a on po wszystkim wyje cały
dzień a dałam już marchewkę ziemniaka z dynią i jabłuszko -każdego tygodnia po
jednym codziennie po łyżeczce. dziękuję
Obserwuj wątek
    • kasiaforenc Re: kreon 04.02.10, 15:31
      Julcia jest na kreonie już prawie rok. Po nim zaczęła przybierać na wadze i poprawiła jej się kupka. No i ma straszny apetyt mimo. że jest na bardzo ścisłej diecie. Je tylko, mleczko, wafle ryżowe, kukurydziane, kaszkę ryżową, kukurydzianą, jabłko, bananka.
      • asia-damian Kasiu 26.02.10, 16:34
        kolejny niepotrzebny lek ...jeśli chciałabyś odkupić mam 2 opakowania jedno otwarte od 3 tyg. i zabrałam z niego 2 tabl. drugie nie rozpakowane. Chętnie je sprzedam tym bardziej że teraz mamy do kupienia inne leki. sprzedam oczywiście ze zniżką. pozdrawiam
        • mama-cudownego-misia Re: Kasiu 26.02.10, 18:16
          Dlaczego niepotrzebny? U nas pomagał Małgosi, pomaga mi...
          • asia-damian Re: Kasiu 26.02.10, 20:31
            niepotrzebny ponieważ gastrolog nie kazała go brać tylko mamy debridat w sumie
            to nie wiem dlaczego nam przepisał go pediatra... w czym miał Maksiowi pomóc?
            a ja w ogóle leków nie biorę
            • mama-cudownego-misia Re: Kasiu 26.02.10, 20:39
              Stupid MCM. Jakieś spięcie we łbie miałam. My braliśmy nie Kreon, a
              Cropoz. Sorki za zamieszanie.
    • eter.nal Re: kreon 04.02.10, 19:38
      Asiu czytałam rózne twoje posty o problemach synka i chciałam się zapytać -
      robiłaś mu badania na pasożyty? one mogą dawać właśnie takie objawy jak alergie,
      brzydka skóra, bóle brzucha. moja córka też ma podobne problemy ale w o wiele
      mniej nasilone niż twój synek a i tak wysłałam próbki do felixa na badania.
      teraz czekam na wyniki
      • asia-damian Re: kreon 04.02.10, 19:49
        poszłam do sanepidu ...a tam pani taakkiiiee oczy ??? skąd u niemowlęcia
        pasożyty? wyśmiała mnie więc nie zrobiłam ale chyba w końcu zrobię i na bakterie
        też. szkoda gadać. no i gastrolog mi tez sie zapytała po co?
        • eter.nal Re: kreon 04.02.10, 19:58
          lekarze niestety lekceważą ten problem. dziecko nie musi chodzić do przedszkola
          zeby mieć robale. może się zarazić np od ciebie czy starszego rodzeństwa.
          poczytaj forum alegie, ja się tam dużo dowiedziałam
          forum.gazeta.pl/forum/f,578,Alergie.html
    • eter.nal Re: kreon 04.02.10, 20:25
      tu masz o objawach
      forum.gazeta.pl/forum/w,578,27748150,27807401,Re_Jakie_objawy_moga_dawac_pasozyty_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka