Gość: kris IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 14:00 Witam wybieram się do Royal Jinene w czerwcu wybiera sie ktoś tam w tym terminie? I mam pytanie do tych co już byli jak tam jest? jakie są wasze wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renste Re: Royal Jinene IP: *.chello.pl 20.02.08, 16:12 O tym hotelu już bylo:).Wpisz w wyszukiwarkę na tym forum i wyskoczy:). Ja się tam wybieram z rodziną 29 maja z Krakowa :)))). Skąd lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Royal Jinene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 17:08 ok dzięki a lecę z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberthans Re: Royal Jinene IP: *.icpnet.pl 21.02.08, 11:14 ja także lecę w czerwcu z Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Royal Jinene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.08, 15:23 a którego lecisz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberthans Re: Royal Jinene IP: *.icpnet.pl 21.02.08, 22:35 lecę 12 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
ewab09 Re: Royal Jinene 05.05.08, 09:36 Witam serdecznie.Wybieram sie z mężem i 3 letnia córeczką do hotelu Royal Jinene 12 czerwca z gdańska.Na początku czytałam same dobre opinie tego hotelu a teraz im dłużej siedze przy komputerze wyszukuję tylko nieciekawe...:-((Zaczynam mieć obawy co do tego hotelu-martwię sie czy bedzie fajnie...Myślałam nawet o zmianie hotelu ale nie wiem czy jeszcze da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do ewab09 05.05.08, 09:54 Witaj! cieszę się, że nie tylko ja tak mam :)) Zrezerwowałam Royal Jinene na 26.06- 2 tyg. z mężem i 6-letnią córeczką. I tak jak Ty- cyt.: "Na początku czytałam same dobre opinie tego hotelu a teraz im dłużej siedze przy komputerze wyszukuję tylko nieciekawe...:- ((Zaczynam mieć obawy co do tego hotelu") U mnie jest jeszcze gorzej, bo ja zaczynam też znajdować na forach negatywne opinie na temat Tunezji w ogóle (a już często przewijające się opinie o maxymalnej nachalności sprzedawców mnie dobijają- trudno jest zrozumieć mojej córeczce, że nie będzie mogła "dotykowo" oglądać różnych rzeczy, bo zaraz trzeba będzie je kupić :( No i wiele osób straszy też ogólnym brudem w Tunezji. Więc ja zdążyłam się już dowiedzieć o możliwości zmiany nie tylko hotelu ale i Państwa- na ten sam termin u mnie jest to możliwe za opłatą manipulacyjną 50zł od osoby. I wciąż się waham..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewab Re: do ewab09 IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 10:32 Mój mąż już się ze mnie śmieje i mówi że popadam w jakąś paranoję.Dzisiaj będę dzwonić ale po 12 bo moje biuro dopiero od tej godziny pracuje.Zobaczymy czy bedzie szansa zmiany.Jeśli tak to kto wie......Boję się tylko że,jak to sie mówi,zmienię porsze na gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do ewab09 05.05.08, 12:20 Albo "z deszczu pod rynnę", bo Royal Jinene to na pewno nie jest hotel- porsche, raczej taki normalny tunezyjski 4* (więc trzeba liczyć * mniej). Mój mąż to już w ogóle nie chce ze mną rozmawiać, bo u nas temat wakacji rozpoczął się na koniec stycznia (więc chyba każdy już by miał dość :))) - tylko ja wciąż drąże temat i czasem łapię się na tym że najchętniej zostałabym w domu ( i pewnie wcale bym szczęśliwa nie była :( A o jakim ew. zamiennym hotelu myślisz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: do ewab09 IP: *.eranet.pl 05.05.08, 22:21 Temat naszych wakacji równiez ciągnie się w moim domu od stycznia, także też już mam trochę dosyć rozmyślania czy był to dobry wybór.Myślałam o zamianie na Riadh Palm-niedaleko Royal Jinene.Ma większy basen i jest bliżej do plaży i centrum miasta.W swoim biurze podróży dowiadywałam się dzisiaj na temat zmiany hotelu-nie będzie z tym problemu.Ewentualna dopłata 50zł.Aha kiedy zaczęłam smęcić pracownikowi biura nad zmianą hotelu powiedział mi,że w Royal Jinene był niedawno remont pokoi więc standard jest lepszy.Sama już nie wiem......A jak u Ciebie-coś się zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do ewab09 05.05.08, 22:30 W Riadh Palms była moja koleżanka- panienka z chłopakiem. To wielki hotel- ma 500 pokoi i w samym centrum- ona mi go odradzała z dzieckiem. A u mnie..... sama już nie wiem :( Gdybym miała pewność, że w tym samym co my terminie w R.J. poznamy jakieś fajne małżeństwo z dzieckiem w wieku naszej córki to bym chyba machnęła ręką na cała resztę. 7 lat temu byłam z mężem w Alanyi- last minut- 3* hotel "poznałam" na miejscu- przylot o 2:00 w nocy. A już o 9 rano poznaliśmy sąsiadów z pokoju obok, po południu jeszcze jedno małżeństwo i ..... były to najwspanialsze wakacje w naszym życiu !!!! Dlatego teraz tak bardzo boję się rozczarowania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewab Re: do ewatr IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 10:21 witaj ponownie, o widzisz dobrze że piszesz,że ten Riadh Palm jest nie za bardzo z dzieckiem.Faktycznie jak szukałam na forach to różnie o nim piszą- jedni ,że moloch,drudzy że super cudowny.A jak patrzyłam na zdjęcia to Riadh Palm jest tak wysoki że zasłania basen,więc nie wiadomo o której godzinie już nie ma tam słońca.Za to Royal jest niski i słońce jest przez cały dzień:-)).Myślę,że bedzie sporo małżeństw z dziećmi,ale mam tak jak i Ty-chciałabym wiedzieć juz z góry czy będzie małżeństwo z dzieckiem w wieku mojej córki.Wtedy faktycznie jest fajnie-dzieci sie bawią.Rozmawiałam z mężem i chyba zostaniemy przy tym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do ewab 06.05.08, 10:52 Witaj! A ja od rana szukam, czytam, oglądam zdjęcia i .... nadal nie wiem. Fajnie, że Ty już nie masz tego problemu. Szkoda,że nie jedziemy w tym samym terminie :))) Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewab Re: do ewab IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 14:11 Ja również żałuję że niestety nasze terminy się nie pokrywają:-((Coś Ty ja też dalej siedzę,oglądam i szukam...,ale pewnie juz nie zmienię.Dzisiaj na forum napisała do mnie dziewczyna,że była tam w zeszłym roku i było bardzo fajnie.Pisała żebym sie nie obawiała bo można dobrze wypocząć.Mówię Ci-normalnie drenaż mózgów:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do ewab 06.05.08, 14:24 Właśnie widziałam, że założyłaś oddzielny wątek :-) Ja tam dopisałam Ci o Aqua parku i zoo w Porcie El Kantaoui. A na jednej fotce z hotelu widziałam jedną podwójną huśtawkę i karuzelę (takie normalne jak u nas, ale zawsze coś). Są one usytuowane na początku tej drogi na plażę- obok kortów tenisowych- chyba należą do tego hotelu. Ja wciąż czytam i myślę (całe szczęście że mam mały zastój z pracą ,więc praktycznie cały dzień mam czas, ale to mi nie ułatwia sprawy :( Mój mąż jest za zamianą na Turcję - Bodrum, ja jeszcze czekam na info od dziewczyny, która tam była z dziećmi i od ew. innych osób które się na forum pojawią, a które w Bodrum ( i w "moim hotelu" ) były). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewab Re: do ewab IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 15:01 Tak widziałam,że wpisałaś o tym zoo.No to fajnie ,że chociaż jest hustawka:-))wow.Oooo to widzę ,że tak poważnie myślisz o zmianie.Moja szwagierka była w zeszłym roku w Turcji(nie kojarzę dokładnie gdzie)ale byli zadowoleni.Tam jest duzo cieplej niż w Tunezji.Myślę,że też zależy od hotelu.Mówili ,że w Turcji dobrze jest jechać do 4+ lub 5 bo tak to straszny brud w innych.Nie wiem jak prawda..Ale życzę powodzenia w poszukiwaniach.Daj znać jak już bedziesz coś wiedzieć.Ja też dalej szukam.Kto wie może jeszcze coś znajdę....:-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewatr Re: do ewab IP: 83.238.13.* 06.05.08, 16:13 Bodrum to Turcja Egejska- tam podobno upał jest mniej odczuwalny dzięki wiaterkowi. hotel o którym myślę jest 4* również z opcją all inclusive. Ma dobre opinie zarówno na wakcje.pl jak i na holidaycheck. Ale jeśli zostanę w końcu przy Tunezji to hotelu nie zmienię, bo z tego co czytałam widzę, że dużo lepsze opinie mają tak naprawdę tylko hotele które kosztują dużo dużo drożej.A są nawet 5* gdzie ludzie też znaleźli poważne minusy. I tak jest wszędzie -nie tylko w Tunezji i nie tylko Polacy tak mają. Na holidaycheck są wpisy obcokrajowców i oni również mają bardzo zróżnicowane zdanie co do danego hotelu (ile ludzi tyle opinii) Ja bardziej polegam na swoich odczuciach i racjonalnych przemyśleniach i przeliczeniach (np. martwi mnie że dość mały basen jest dla obydwu hoteli wspólny, więc dla osób zamieszkujących w ponad 300 pokojach, to samo z barem na plaży i przy basenie- czy nie bedzie tam wiecznych kolejek? ) No i kolejny dla mnie spory minus- morze jest bardzo słone, a na plaży brak pryszniców- trzeba więc szybko wracać do hotelu, żeby spłukać sól, bo szczególnie dla dzieci nie jest to przyjemne- szczypie skórę i powoduje swędzenie. W Turcji basen jest na 150 pokoi, a prysznice na plaży są. Tylko plażą nie da się iść na długi spacer a piasek jest szaro - bury :( No i znowu jestem w pukcie wyjścia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal radom Re: do ewab09 IP: *.80.udn.pl 20.05.08, 21:08 bedzie fajnie jedziemy tam 15 czerwca w 12 osób , 3 rodziny z malymi dziecmi, bedzie fajnie , wszystko zalezy od towarzystwa. Pogoda , dobra zabawa zamówiona hahahhah . Za super lux vip w Tunezji trzeba zaplacic 6 000 od osoby za 2 tyg all. Bedzie ok nie ma co sie martwic POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j__k Re: Royal Jinene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 13:16 Witam.W biurze podróży polecano mi mi hotel.Niestety moje obawy są również coraz więkrze co do jego wyboru no i jeszcze dopłaty paliwowe. Na razie Oazis dolicza po 90 zł. ale do czerwca to może się jeszcze zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Royal Jinene IP: 83.238.13.* 05.05.08, 13:27 Ja lecę z Exim Tours i na razie nic nie mówią o dopłatach paliwowych. Słyszałam właśnie, że Oasis juz ma i Scan Holiday też ( pewnie jak wszyscy to wszyscy niestety :( Ale jak dopłaty paliwowe wzrastają to na wszystkie kierunki, nie tylko na Tunezję. Jest taki punkt w umowie, że te właśnie opłaty mogą ulec zmianie i niestety podpisując umowę godzimy się na to :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Royal Jinene IP: *.chello.pl 05.05.08, 20:12 A ja lecę do tego hotelu za 2 tygodnie. oSTATNIO MIAŁAM OKAZJĘ ZMIENIĆ HOTEL ,PAŃSTWO A NaWET BIURO BO WYJAZD MAM W INNYM TERMINIE NIŻ NA UMOWIE ALE POCZYTAŁAM OPIENIE I STWIERDZIŁAM,ŻE DOBRZE WYBRAŁAM:)(LECĘ Z DZIEĆMI) Poczytajcie tutaj: www.wakacje.pl/?page=opinieLista&id_okol=65&pageNumber=0&pokaz=opinieHotele&id_hotele =13586 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRA Re: Royal Jinene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 20:46 WIĘC POWODZENIA I MIŁEGO WYPOCZYNKU I CZEKAMY NA SZERKIE SPRAWOZDANIE Z POBYTU. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: Royal Jinene 05.05.08, 20:58 Niestety na www.holidaycheck.pl opinie nie są już tak pozytywne. No i są tam zdjęcia od urlopowiczów... Szkoda,że zobaczyłam je dopiero po zarezerwowaniu hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: Royal Jinene IP: *.chello.pl 06.05.08, 16:36 Na holidaycheck też czytałam ,znacznie wcześniej przed podjęciem decyzji i zdjęcia mnie nie zniechęciły.Korespondowałam trochę z panem który był w tym hotelu i nie zniechęcał do wyjazdu. A żeby dostać pokój z widokiem na morze a nie na sasiednią działkę trzeba dać w recepcji napiwek:P.Mam nadzieję że i nam się uda:). Nie spodziewam się wielkiego luksusu.Porządne trzy europejskie gwiazdki mi wystarczą.No i musi być plac zabaw.Priorytetowo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewatr Re: do ewab09 IP: 83.238.13.* 13.05.08, 12:34 witaj! Czy w końcu zostałaś przy Royal-u ? Ja na chwilę obecną tak, ale nadal mam jeszcze możliwość zmiany. Teraz niestety mam nowe zmartwienie i nazywo się ono Air Italy (tymi liniami (o bardzo złych opiniach) lata Exim z Warszawy do Monastiru) :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam wrocilam z royal jinen IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.05.08, 11:13 HEJ WŁASNIE WCZORAJ WROCILISMY Z TEGO HOTELU , HOTEL LADNY ZADBANY , MILA OBSDŁUGA , DOBRE JEDZENIE , ZABAWY PRZY BASENIE ALEEE BASEN KRYTY ZAMKNIETY O 20 I GŁOWNY COS TEZ KOLO 21 POZNIEJ NIEMOZNA SIE KAPAC BO CHLORUJA WODE MALO ZABWA I MALO ATRAKCJI W SAMYM ROYALU BO WIECJE JEST W JINENE ALE OCZYWISCIE WSPOLNIE SIE KORZYSTA! MY JESTESMY MIMO TO BARDZO ZADOWOLENI ! JAK MASZ OPCJE ALL TO JUZ CLAKIEM SUPERRR NIE TRACISZ NA NIC KASY BOJEDZENIA I PICIA MASZ DO WOLI LEZAKI PRZY PLAZY I BASENIE BEZPLATNE NIE DAWJACIE W LAPE ZA LADNY POKOJ BO I TAK NIE DOSTANIECIE MAJA JUZ TO PRZYDZIELONE WIEC PO CO ! DALISMY 20 DOLAROW NA 2 PARY I CO MY MIELISMY WZGLEDY Z WIDOKIEM NA MORZE I NA TE OKROPNE KRZAKI POD ALE NA TO NIE PARZYLISMY :) A ZNAJMOWI WIDOK NA DACH I SCHODY KUCHENNE I WIELKI HAŁAS ALE UPRZEDZAM KTO JEDZIE Z OASIS JESLI MACIE POZNY PRZYJAZD LUB WYLOT BIERZCIE JEDZIENIE BO NIE DOSTANIECIE NIC GLODNI PRZYJECHALISMY I GLODNI WRCASLIMSY PRZYLOT MIELISMY OK22 - 23 W HOTELU I WYJAZD Z HOTELU 3,45 MIALA BYC KAWA I JEDZENIE TYPU DROZDZOWKA NIE BYLO NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal radom Re: Royal Jinene IP: *.80.udn.pl 20.05.08, 21:11 wybieramy sie tam w 3 rodziny z malymi dziecmi, w sumie 13 osób. Lecimy 15 czerwca . Bedzie ok , wszystko zalezy od towarzystwa. A warunki adekwatne do ceny . Pozdrawiam i do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam wrocilam z royal jinen maj IP: *.sta.asta-net.com.pl 29.05.08, 11:12 HEJ WŁASNIE WCZORAJ WROCILISMY Z TEGO HOTELU , HOTEL LADNY ZADBANY , MILA OBSDŁUGA , DOBRE JEDZENIE , ZABAWY PRZY BASENIE ALEEE BASEN KRYTY ZAMKNIETY O 20 I GŁOWNY COS TEZ KOLO 21 POZNIEJ NIEMOZNA SIE KAPAC BO CHLORUJA WODE MALO ZABWA I MALO ATRAKCJI W SAMYM ROYALU BO WIECJE JEST W JINENE ALE OCZYWISCIE WSPOLNIE SIE KORZYSTA! MY JESTESMY MIMO TO BARDZO ZADOWOLENI ! JAK MASZ OPCJE ALL TO JUZ CLAKIEM SUPERRR NIE TRACISZ NA NIC KASY BOJEDZENIA I PICIA MASZ DO WOLI LEZAKI PRZY PLAZY I BASENIE BEZPLATNE NIE DAWJACIE W LAPE ZA LADNY POKOJ BO I TAK NIE DOSTANIECIE MAJA JUZ TO PRZYDZIELONE WIEC PO CO ! DALISMY 20 DOLAROW NA 2 PARY I CO MY MIELISMY WZGLEDY Z WIDOKIEM NA MORZE I NA TE OKROPNE KRZAKI POD ALE NA TO NIE PARZYLISMY :) A ZNAJMOWI WIDOK NA DACH I SCHODY KUCHENNE I WIELKI HAŁAS ALE UPRZEDZAM KTO JEDZIE Z OASIS JESLI MACIE POZNY PRZYJAZD LUB WYLOT BIERZCIE JEDZIENIE BO NIE DOSTANIECIE NIC GLODNI PRZYJECHALISMY I GLODNI WRCASLIMSY PRZYLOT MIELISMY OK22 - 23 W HOTELU I WYJAZD Z HOTELU 3,45 MIALA BYC KAWA I JEDZENIE TYPU DROZDZOWKA NIE BYLO NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: wrocilam z royal jinen maj IP: 213.150.228.* 29.05.08, 11:26 witam my wybieramy się z męzem i dzieckiem za dwa tygodnie do tego hotelu... czy aby na pewno pokoje są przydzielane wcześniej? czy w pokojach jest w tv - POLSAT? nie chodzi o mnie tylko o męża i Mistrzostwa Europy... Jaka pogoda była w czasie Waszego pobytu? no w jakim języku najlepiej się komunikować? Czy angielski wystarczy? Pozdrawiam - proszę o odpowiedź... może jakieś zdjęcia mogłabyś przesłać?? jakby coś mój adres mailowy: mira-k@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re: wrocilam z royal jinen maj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 14:23 pokoje -moim zdaniem tak! my dalismy 20dol na 2 pary i co my mielismy ok ale nasi znajomi do dupy! znajomi z warszamy nie placili nic i dostali 2 pokoje obok siebie z super widokiem i z przejsciem przez pokoje swoje tv jest w kazdym pokoju i nie placi sie za to ! ale polsatu nie ma jest tylko eurosport i mtv niemiecki jezyk najlepiej znac angielski i dogadasz sie bez problemu! prze 6 dnijak bylismy wciaz bylo bardzo goraco zero deszczu od rana do wieczora po ok 30 stopni i wielkie slonce , woda w morzu i basenie super , wez tylko jedna bluze i jedne spodnie na podroz bo w polsce o wiele zimniej tam nawet noce sa cieple i my prze tydz nic nie nosilismy grubszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewat Re:do ewam IP: 83.238.13.* 29.05.08, 11:30 A jak plaża- bardzo wąska ? Czy jedzonko było bardzo pikantne czy dałoby się coś wybrać dla dziecka 5 letniego? Możesz napisać co było na śniadania? (bo pozostałe posiłki pewnie bardziej urozmaicone?) Czy mieliście sejf? A może masz jakieś fotki i zechciałabyś wysłać? Jeśli tak to poposzę na adres: ewatr@gazeta.pl Z góry dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewam Re:do ewam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 14:34 plaza waska , bardzo tzn leza lezaki w jednym rzedzie i jest troche miejsca zeby przejsc ;) alee jak w ostatni dzien moze szaało to lezak byl oblewany woda:))) lezaki na plazy sa za darmo i materace tez przy basenie tez - jedzonka hmm pyszne alee niech dziecko je ostroznie ,ze wzgledu na to ze czasem tłuste , nie jest bardzo pikantne sa rozne ,ja solilam i pieprzulam bo mi brakowalo , zupy miesa , frytki , sniadanie od 6 do 9,30 na barach i stolikach lezaly podstawa bagietki 2 rodzaje ciemna i jasna jajka gotowane nalesniki smazyl superrr kucharz i omlety dzien w dzien jogurty smakowe i naturalne szynki takie troche bleee nie jadlam ser zolty i ser topiony jajecznica cieple rogaliki 3 rodzaje dzemy , komfitury , maslo kakao mleko herbata , soki platki 3 rodzaje do mleka i jakies inne czasem wynalazki obiad od 12 do 14,30 frytki , pizza , omlety , jaja w majonezie , gulasz z 3 rodzaje rozne miesa (pieczone , smazone , duszone ) , pieczone ziemniaki , makarony , ryz smazony , ryby , kurczaki , spagetti , soki typu cola , fanta , pomarancz , i inne i placki + owoce , budynie, jakies kremy kolacja od 19,30 do 21 ,30 bardzo podobna do obiadu frytki , pizza , miesa ziemniaki, surowki i owoce duzo wszedzie sniadanie obiady kolacje + lody i pelno ciasteczke , plackow od 15,30 do 17 dzialal bar przy basenie i tam mozna bylo wziasc w opcji all pizze , ciasta napoje sej mielsimy kupilismy jeden na 2 pokoje 10dinarow sejf + 10din kaucja za klucz ktora ci zwroca ale chyba byl zbedny moim zdaniem super obsluga mila pokojowka niewziala nic kasy z stolika czy polki tylko to co jej zostawialismy na lozku np 1 dinara za sprzatanie :) moim zdaniem nie trzeba sejfu nie ukradli nam nic i nic nie zginelo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Paszport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 12:39 Mam pytanie mam stary paszport tzn. wyrobiłem go w 2002 roku i jest ważny do 2012 ale jest w nim to stare zdjęcie bo teraz są jakieś inne. czy mnie przepuszczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awe Re: Royal Jinene IP: 83.238.13.* 24.06.08, 10:34 czy ktoś ostatnio wrócił z Royal-a i może podzielić się wrażeniami ? Lecimy w czwartek, więc może jakieś "dobre rady" byśmy mieli udane wakcaje ? dzięki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Royal Jinene IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 22:15 wróciliśmy niecały tydzień temu..hotel super, jedzenie pyszne, grunt to dobre nastawienie i wszystko będzie dobrze.. życzę udanego urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do mira 24.06.08, 22:46 a co z tą wąziutką plażą ? trzeba rezerwować leżaki "spoko świt" czy można iść po śniadaniu i znajdą się wolne ? czy przy basenie jest dużo leżaków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renste Re: do mira IP: 149.156.54.* 25.06.08, 14:07 U nas mama chodziła przed śniadaniem na plażę (taką miała Potrzebę) to przy okazji zajmowała ręcznikami leżaki.Ale zdarzyło się kilka razy,że poszlismy po śniadaniu i zawsze się coś znalazło:)). Gdyby nie wysoka cena w lipcu polecielibyśmy jeszcze raz:)). Było super.I te dyskoteki dla dzieci o 21.30 w Jinene.Syper animatorzy. Przy basenie jest dużo leżaków ale są dla gości obu hoteli więc trzeba zajmować szybko po śniadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewatr Re: do renste 25.06.08, 16:02 Dzięki za odp. Rozumiem więc, że skoro bardzo Ci się podobało to plaża też dla Ciebie była o.k. ? Nie przeszkadzało ,że bardzo wąska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: do renste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 21:23 rano ok.9tej na plaży nie było zbyt dużych problemów z leżakami a na basen chodzilismy po obiedzie i tez jakis był juz wolny.. gdyby ludzie postepowali uczciwie i nie zajmowali leżaków jednoczesnie na plaży i przy basenie-nie byłoby wcale problemów:) Odpowiedz Link Zgłoś