kynas 04.06.08, 10:20 Czy linie Tunis Air serwują bezpłatny catering? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stef480 Re: Tunis Air - catering IP: *.stk.vectranet.pl 04.06.08, 10:29 Linie lotnicze Tunis Air serwują na pokładzie catering w obie strony.Przeważnie to 2 bułeczki, makaron w sosie ,ciasteczko plus napoje (kawa,soki itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Tunis Air - catering IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:03 Leciałam TunisAir 22-29.05.2008r Ciasto drożdżowe na bazie wanili Ciastko francuskie - rogalik masło President Kawa, herbata, napoje pół gruszki w syropie Jak na catering w samolocie- super1 Życzę smacznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Tunis Air - catering IP: 89.204.198.* 04.06.08, 13:44 tak napoj do tego pare ziemniaczkow z sosem i mięsem , ryż, ciastko Odpowiedz Link Zgłoś
kynas Re: Tunis Air - catering 05.06.08, 11:46 Dzięki za informacje, żeby tylko lot był bezpieczny, lecę do Monastyru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITKA Re: Tunis Air - catering IP: *.chello.pl 05.06.08, 12:05 to nie maslo a ser topiony president:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Tunis Air - catering IP: *.compower.pl 07.06.08, 09:41 masło 82% tłuszczu Odpowiedz Link Zgłoś
cali.0 Re: Tunis Air - catering 09.06.08, 19:36 Jestem mile zaskoczona, że catering w Tunis Air jest bezpłatny, ponieważ dzisiaj dowiedziałam się od przedstawiciela biura podróży Neckermann w Warszawie (rozmowa telefoniczna), że w tym roku niestety za catering na pokładzie tych linii trzeba płacić. Więc sama już nie wiem jak to jest z tym cateringiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANITKA Re: Tunis Air - catering IP: *.chello.pl 09.06.08, 20:15 Jak w tym roku trzeba placic? to chyba w nekermanie trzeba w tym roku placic,inne biura tez korzystaja z lini Tunisair i maja jak wół napisane,ze przelot z bezplatnym cateringiem na pokladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illo Zgadza się ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 07:15 Catering jest w cenie biletu. Nigdzie na świecie nie płaci się za catering na pokładzie ... no chyba że w neckermanie ;) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betka Re: Zgadza się ! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.06.08, 12:29 Jak leciałam do Turcji liniami SunExpress to niestety ale cateringu wogóle nie serwowali...także nie we wszystkich liniach lotniczych występuje gratis catering Odpowiedz Link Zgłoś