xaf8zc34 09.06.08, 13:30 Witam Wszystkich! Czy ktoś leci do hotelu SOVIVA RESORT 28 sierpnia? My lecimy z Rzeszowa> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: soviva IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 12:56 ja byłam, było zajebiście;D... byłam tam 2 tyg.. naprawdę cudownie było jak w raju, basen ful wypas, jedzonko mniam mniam ludzie uśmiechnięci mili . super super miłego pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
xaf8zc34 Re: soviva 18.06.08, 13:26 Dzięki za informację.Jadę pierwszy raz i może trochę jestem przewrażliwiona ale chciałabym żeby było o.k., choć nie wszystko da się przewidzieć. Jakbyś mogła napisać coś więcej,tzn.czy są tam blisko jakieś sklepy,co można fajnego kupić np. na prezent,co polecasz do picia i do jedzenia, czy te upały są do wytrzymania? Czy duży tłok,wiesz walka o leżaki, do bufetu. I jak jest w pokojach czy klima działa czy można samemu regulować temp. jak jest za zimno, czy jest TV? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia7505 Re: soviva 18.06.08, 23:47 Ja też bym bardzo prosiła o informacje,wszystko co sie da,jakie warunki,jak jedzenie bo ja jade z 2 dzieci-2latka i 12 lat.Jak obsługa,jak można prosić to jak najwięcej szczegółow,czy można się dogadać z obsługą,jak z wyborem pokoju.Jadę w taką podróż pierwszy i byłabym bardzo wdzięczna za kilka uwag ewentualnie na co zwracać uwagę. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś